På krogen

Detta hände mig för cirka en vecka sedan, jag hade bestämt mig För att gå och kolla på några kompisar som spelade i ett band. Jag gick ut vid elvatiden, tänkte att det var lika bra att gå ut sent, När jag hade tänkt ta det lungt Det var ganska mycket folk och stämningen var hög Kvällen flöt på bra musik och trevliga människor Strax innan stängningsdax märker jag att en tjej Verkligen kollar in mig blir lite ställd eftersom Hon ser väldigt bra ut och har en genomträngande blick Hon kollar en stund sen kommer hon fram Säger vad hon heter och vad hon vill. Jag tror inte mina öron när hon tar min hand och säger Jag är kåt på dig, kom med mig Fortfarande chockad följer jag med och vi går in på toa Hinner knappt låsa dörren förän hon kysser mig, Hon säger knulla mig hårt och brutalt, knäpper upp mina jeans Tar fram min penis runkar mig, vänder sig om drar upp kjolen och Ner med trosorna tar tag om kuken och för den in i sig en otroligt skön känsla När jag glider in i hennes varma härliga mus sprutar i henne och hon fösvinner ut från toan Själv står jag med byxorna vid knäna och tror att jag har drömt allting.

Låter kanske overkligt men allt är SANT, tack för kvinnor som tar för sig

Rösta på På krogen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 1.22 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera På krogen