På cykeltur

Hej, det jag nu ska berätta hände när jag var 21år.

Det var en strålande sommardag och jag var ute och cyklade. Jag hade cyklat en bra bit och kommit ut på landet. Jag svängde in på en grusväg som jag visste ledde hemåt. På grusvägen fick jag punktering. Jävlar tänkte jag, ska jag behöva gå hem nu. Men runt nästa sväng fick jag syn på en ladugård. Dom kanske kan hjälpa mig, tänker jag. Jag gick upp till huset som låg bredvid och knackade på. Ingen svarade. Jag gick bort till ladugården och tittade in. Ingen syntes till. Jag var precis på väg att gå när jag hörde ett stönande uppifrån loftet. Jag klättrade nyfiket upp för stegen och där i höet låg en naken kille på rygg. På hans, vad jag kunde se ganska grova lem, red en blond, ung tjej. Hon verkade inte var en dag över 18. Killen däremot var muskulös och hade en ordentlig hårväxt på bröstet. Han verkade vara runt 35år. Jag stod och smygtittade när dom knullade och blev riktigt våt av det jag såg. Jag smekte mig utanpå cykelbyxorna och kännde att fittsaften hade trängt igenom och jag blev våt om fingrarna. Jag smekte fittan så byxorna skar in mellan blygdläpparna. Det var så skönt.

Den unga tjejen kliev nu av killen kuk och ställde sig framåtlutad mot väggen. Killen reste sig upp och ställde sig bakom. Jag var tvungen att ducka för att han inte skulle se mig. Så tryckte han in sin grova lem i tjejen bakifrån och knullade henne med hårda snabba tag. Jag förde ner min hand i byxorna och kunde inte låta bli att köra in två fingrar i min fitta. Det var dyblött och jag hade inga större problem att få in fingrarna hela vägen. Jag stod där på stegen och pullade mig själv medan killen knullade den unga netta tjejen. Hur kan hon ta hela den grova kuken, tänkte jag. Hon är ju inte så stor. Men killen stötte på hårt och fortare och fortare. Tjejen grimanserade och stönade högre och högre. Snart kom hon och skrek rakt ut. Efter det verkade hon inte ha nån ork kvar utan såg ut att falla ihop. Men killen hade ett fast tag om hennes skinkor och höll henne fast vid sin kuk så han kunde knulla vidare. Snart stönade han högt och när han drog ut kuken och sprutade stråle efter stråle på tjejens rygg gick det även för mig. Jag bet mig i läppen för att inte stöna rakt ut. När jag kom till sans igen tittade jag på paret som stod och kysste varran. Tjejen som stod med ryggen mot mig var helt nersprutad med sperma.

Rösta på På cykeltur:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 röster, snitt: 2.88 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera På cykeltur