Pärmen, del 2

Mia drog händerna över min lite fjuniga bröstkorg och ut åt sidorna under armarna. Jag drog ett par snabba kraftiga juck innan jag drog mig ur och höll den sprutfärdiga kuken över Mias mage. “Ta mig, ” väste jag hest. Mia tog kuken i händerna och kramade och runkade mig underbart skönt tills den första strålen sköt ut över hennes mage. “Wow!” sa hon lyckligt och riktade kuken snett uppåt medan hon fortsatte det skickliga handarbetet. De nästföljande fem eller sex kraftfulla spruten for upp mot brösten och halsen medan Mia tittade ner på fyrverkeriet. Hon kramade ur de sista dropparna med varsam hand innan hon tittade upp mot mig. Hon log styggt mot mig. “Fan, vad skönt, ” var det mest romantiska jag kom på att säga just då. Mia skrattade åt mig och runkade sakta min slaknande kuk. “Ja, det var det tydligen, ” sa hon och drog handen i den kladdiga satsen på magen och upp över brösten medan hon såg mig i ögonen. “Och vad härligt du kladdade ner mig. ” Handen fortsatte upp över halsen och hakan. En spermadroppe satt på utsidan av pekfingret. Hon slickade i sig den och log. Utmattad låg jag, fortfarande på raka armar, och tittade ner över henne. Till slut orkade jag inte längre utan klev av henne och lade mig på rygg bredvid henne halvvägs ut på gräset. Mia makade på sig så jag skulle få plats. När det var klart satte hon sig grensle över min mage och började massera in min sperma över hela sin överkropp. Det luktade starkt fastän vi var ute i det fria. Jag satte händerna på Mias höfter och kramade lätt i det mjuka hullet. “Jag skulle bara hämta en pärm, eller vad det var, till Anders, ” sa Mia som om hon just anlänt. Vi skrattade gott och länge åt vad hon sagt och jag kände mig lyckligare och friare än vad jag gjort på flera herrans år. Mia såg också väldigt lycklig och tillfreds ut. Hon tittade sig runt i trädgården och fastnade med blicken vid husgaveln mot vinbärsbuskarna. “Jag vill att du sprutar ner mig igen?” sa hon lystet och nickade mot trädgårdsslangen. Jag knuffade snabbt av henne, reste mig och sprang bort till gaveln. Jag hörde Mia skratta bakom ryggen när jag drog på kranen i väggen och letade efter munstycket på den långa grönrandiga slangen. När jag funnit den och vände mig mot Mia med slangen i handen och höll den framför kuken såg jag att hon rest sig upp. “Lägg dig ner igen, ” befallde jag henne lekfullt. Mia lade sig ner på filten och såg lite spelat rädd ut, troligen för att hon befarade att vattnet skulle vara iskallt. Strålen var inte stark och vattnet inte speciellt kallt eftersom det kom från en solvarm behållare på andra sidan huset. Sakta kom jag vaggande mot Mia med den gröna konstant sprutande slangen mellan benen. Hon hade åter lagt sig på rygg med knäna lite updragna och brett isär. Jag började spruta henne lite på båda fötterna. Hon lugnade sig lite då hon märkte att temperaturen inte var obehaglig. Att filten skulle bli genomsur spelade i det läget ingen roll. Det kändes som om inget spelade någon roll just då och att leka med Mia betydde mer än allt annat. Strålen sökte sig uppfär vaderna och knäna och när jag bytte ben lät jag det stänka lite upp mot den i solen glänsande fittan. Mia skrattade nervöst och förväntansfullt. När benen var besprutade riktade jag strålen uppåt som en fontän och lät den fallande samlade strålen plaskande landa på Mias mage. Hon ömsom spände magmusklerna och slappnade av som om hon inte riktigt kunde bestämma sig för vad som var behagligast mot strålen. Vattnet rann ner mot hennes lilla tofs ovanför den välrakade fittan. Det var faktiskt först nu som jag uppmärksammade vilken vacker fitta Mia hade och hur slät och fin hon hade rakat och klippt dig. “Du har rakat dig finare än jag, ” sa jag och syftade på min skäggstubb på hakan. Mia sträckte ut foten och lyfte pungen med översidan av sin våta fot. “Jag rakade lite mer än bara bikinilinjen igår kväll, ” sa hon leende. “Vill du kan jag raka dig lika slät och fin som jag är?” Jag förstod att hon menade att raka pungen på mig och inte det på hakan. Jag svarade inte utan lät strålen plaska ner på hennes bröstvårtor fram och tillbaka. Det stänkte i ansiktet på henne och Mia spottade och fräste. Mia började krama och smeka sig över bröstet som för att tvätta av sig sperman jag tidigare kladdat ner henne med. Jag stod mellan hennes fötter och blev helt betagen av hennes undersköna former. Och fittan såg vansinnigt lockande ut att sätta läpparna mot. Utan förvarning slängde jag slangen åt sidan i gräset och slängde mig ner mellan Mias ben med ansiktet rätt ner i det dyblöta skötet. Jag gnuggade mig runt alltmedan jag hörde Mia skratta hejdlöst som av uppdämd nervositet. Jag tittade upp mot henne, alldeles våt i hela ansiktet, och anfådd som om jag simmat tvåhundrade meter under vattnet. “Du är inte klok, ” skrattade hon medan jag fyllde munnen med hennes saftiga köttiga mustiga fitta. Hon slutade att skratta medan jag slickade och sög henne alltmer intensivt och vartefter hon förstod att jag inte tänkte sluta på ett bra tag. Jag vispade runt med tungan i hennes fitta, upp och ner längs blygdläpparna, ner mot rumphålet till, utan att bli alltför närgången, och lite mjukare kring hudvecken som försökte gömma hennes lilla pigga ljusrosa klitoris. “Vad glad jag är att du inte har hunnit raka dig idag, ” stönade Mia. “Det är så skönt när du nuddar rumpan med din sträva hakspets. ” Jag försökt att inte överdriva effekten Mia hade påtalat utan att låta det förbli en effekt lite då och då. Det var svårt eftersom jag märkte hur starkt Mia reagerade på det. Hon stönade och slog ihop benen nästan reflexmässigt för varje gång. “Vänta lite, ” stönade Mia och reste rumpan från den genomsura filten och drog isär skinkorna innan hon åter sänkte stjärten till marken. Jag var inte säker på om det var en invit till att nosa runt lite lägre än jag kunde tidigare eller om hon ville känna hakspetsen mot stjärthålet. Jag tänkte att jag gör vad jag vill och så får hon stoppa mig om hon inte uppskattade någon del av uppmärksamheten. De följande fem minuterna visade att hon gillade en retande tunga vipande kring stjärten lika mycket som jag gillade att slicka där och reaktionen då skäggsubbet rispade skinkorna blev bara starkare för varje gång. Mia stönade och vred sig som en mask av min behandling. “Slicka mig på klittan, ” väste hon åt mig. Så sakta jag bara kunde närmade jag mig den lilla pockande knappen som nu letat sig upp ur sitt gömställe. Den var nu hyperkänslig och Mia riste till för varje gång jag svepte tungan över den. Det blev en dubbelt stark reaktion då hakan strök över stjärten samtidigt. Jag njöt av att kunna ge Mia en sån uppenbar njutning och det blev än bättre då jag kände henns händer smeka mig i nacken och håret. Hon började sedan stöta och rotera underlivet upp mot mitt ansikte samtidigt som andhämtningen blev alltmer stötvis och tung. Med ett kort skrik och sedan ett ansträngt återhållande stön kom sedan Mia med min mun kring fittan. Jag tyckte mig känna muskelsammandragningarna i hennes heta underliv. Stilla och lugnt slickade jag längs blygdläpparna medan hon återkom från exstasens höjder. Jag slutade med att lägga kinden mot hennes sköte och bara ligga och njuta av närheten till henne medan solen värmde oss. Flera minuter senare lyfte jag på huvdet och tittade upp på Mia. Hon besvarade min blick. “Vad du slickar skönt, ” viskade hon. Jag kröp upp jämsides med henne och vi låg länge på sidan och tittade varandra i ögonen. Trädgårdsslangen låg fortfarande och pumpade ut vatten. Jag tänkte gå upp och stänga av den men Mia stoppade mig med att sätta sin hand på min axel. Hon pussade sen sitt finger och satte det mot min mun. Jag pussade den tillbaka och reste mig sedan. Jag kunde inte låta bli att spruta ner Mia när jag passerade henne. Hon skrattade och sparkade mot mig som om hon inte gillade det. Jag stängde av kranen och hängde upp slangen igen. När jag skulle gå bort till Mia igen hörde jag hur telefonen ringde inne i huset. Jag var nästan säker på att det var Anders som ringde. Jag sprang in och visst hade jag rätt. Han berättade att han försökt få tag på Mia hela morgonen utan framgång och undrade om hon kommit än. ‘Två gånger’ tänkte jag men sa att nej det hade hon inte. Jag sa att jag skulle be henne ringa om och när hon kom. “Var det syrran?” frågade Mia från dörröppningen när jag lade på. “Anders, ” svarade jag. “Han hade visst ringt hem till dig hela morgonen. Jag sa att du skulle ringa när du kom hit. ” Mia kom fram till mig och ställde sig framför mig. “Vi är lika långa, ” sa jag samtidigt som jag hjärnan registrerade det. Mia förde sin hand från sin hjässa mot min som för att kolla. När hon skulle ta ner den igen tog jag den och kysste henne i handflatan. Det blev för mycket för oss båda. Snart stod vi i köket och kysstes passionerat och hett en lång stund. “Jag vill inte alls åka ut i skärgården nu, ” sa Mia med dimmig blick och kysste mig igen. “Jag kan köra dig till båten om du vill, ” sa jag i en kort kysspaus. Mia log. “Och hur skulle jag komma hem tänkte du då?” “Jag kan komma och hämta dig. ” “Vi kan ljuga ihop nåt om att min bil inte startade, ” sa Mia då hon tydligen började gilla mitt förslag. Min kuk hade sedan länge pekat Mia i magen. Hon tog den i handen och kramade den lätt. “Du har redan slickat mig till en skön orgasm, ” sa hon och tittade mig i ögonen. “Och jag har inte ens fått tillfälle att ens få smaka på din kuk än. Det är inte rättvist. ” Jag kramade henens rumpa så hårt att hon inte kunde sänka sig och få ett smakprov. Mia log och kysste mig hungrigt. “Vill du inte att jag skall suga dig?” frågade hon roat. “Det finns tid för allt om vi bara vill, ” svarade jag. “Och nu är det tid för att krama rumpa, ” skrattade Mia. “Om du inte misstycker, ” viskade jag. “Hur skulle jag kunna neka dig något så skönt som du gör det för mig?” “Vet du när båtarna går?” frågade jag. “Nån gång i timmen. Exakt när vet jag inte. Jag kan fråga syrran när jag ringer. Hur så?” “Fråga när dom går tillbaka också. ” Mia log och kysste mig varmt och härligt. “Helst skulle jag bara vilja lägga pärmen på däck och följa med dig i bilen tillbaka hit. Anders skulle själv kunna gå till båten och hämta den. ” “Vad säger du om en dusch innan vi sticker?” “Kom, ” sa Mia och tog mig i handen och drog mig nerför källartrappan som om det var hon som bodde i huset. Med vattnet strilande över oss stod vi och kysstes och smekte varandra varhelst vi önskade. Vi stängde av vattnet medan vi tvålade in oss med alldeles för mycket duschkräm än vad som var növändigt och gned oss mot varandra länge och väl. Jag tog ner munstycket från hållaren och duschade av löddret från Mias heta kropp. När jag var klar tog Mia handtaget och gjorde detsamma med mig. Det som skilde var att när hon var klar stängde hon av vattnet och blev stående på knä framför mig. Kuken stod som ett spett. “Häng upp den, ” viskade Mia och räckte mig duschhandtaget. När jag gjort det vred hon mina höfter tillbaka mot sig. Hon tog staken i sin högra hand, drog tillbaka förhuden och pekade den mot sig. “Hej du, ” sa hon och pussade mig på mitt på ollonet. “Om du visste vad jag har längtat efter dig. ” Jag vacklade tillbaka mot den blöta kalla kakelväggen när Mia slöt läpparna kring ollonet. Hon följde efter och satte sig framför mig som för att hindra mig från att kunna smita iväg. Det var onödigt för några sådana planer hade jag definitivt inte. Jag tittade ner och såg hur kuken åkte in och ut ur Mias varma sköna mun. Hon sög girigt, hängivet och mycket mycket duktigt. Hennes hår hade nu blivit mycket mörkare. “Vad du är vacker, ” stönade jag. Mia pausade kort som för att hämta andan. “Speciellt med din kuk i munnen, va?” sa Mia och slök den så djupt hon kunde. “Ja, ” sa jag och skrattade åt den fåniga konversationen. “Speciellt då. ” Jag hade aldrig förr blivit sugen med en sådan inlevelse. Det var uppenbart att hon var stolt över att kunna suga så skickligt. Mia ville visa mig hela sitt register och sög och slickade både kuk och pung samtidigt som fingrarna dansade fjäderlätt längs skaftet eller längs insidan av låren för att i nästa stund krama testiklarna eller kukroten precis lagom hårt. Jag var i sjunde himlen och bara njöt och undrade hur länge jag skulle tåla Mias avsugning innan tillvaron skulle explodera. Mia såg hur jag började knäa och darra i lårmusklerna. “Kom du bara, ” väste hon i en kort andningspaus med saliven rinnande längs hakan. Jag hörde hur jag stönade till och sköt fram höfterna när jag kom. Mia var beredd och höll mig med ena handen mot blygdbenet så att jag inte skulle kväva henne. Efter det andra, vad det kändes som, högtryckssprutet tog Mia ut mig ur sin mun och runkade mig lätt med sin lilla hand precis på ollonet. Hon log och strålade med hela ansiktet när kaskad efter kaskad av kladdig säd sköt ut och klibbade sig fast i hår och ansikte. När det avtog tog Mia in kuken i munnen igen och sög ut det sista av vad jag kude erbjuda. Jag kunde inte annat än skratta befriande när jag tittade ner på Mias vackra fräkniga ansikte och hur min sats rann längs hennes redan blöta panna och kinder. Henens ögon lyste av iver och stolthet. Hon svalde och sög och svalde och sög. Aldrig hade någon av mitt livs alla orgasmer blivit så välkommen. Mia höll mig i munnen medan jag långsamt slaknade. Jag hjälpte Mia upp på fötter och kysste henne hungrigt. Hon smakade starkt av min sats. “Vilken härligt sprutglad kuk du har, ” sa Mia och log lyckligt. Vi stog länge och bara höll om varandra. Vi hörde telefonen ringa men vi bryddde oss inte. Jag drog igång duschen och tvättade av Mia igen. Vi torkade varandra och hon fick en ny tandborste av mig. Vi fräschade upp oss innan vi gick upp. Naken ställde sig Mia och ringde till sin syster och talade om att hon precis hade kommit fram. En båt skulle gå klockan ett vilken hon lätt borde hinna. Medan jag paserade henne pussade jag henne på ena bröstet vilket fick henne att fnissa till. När Mia lagt på luren gick vi ut nakna och lät solens strålar eftertorka oss. Mia hämtade sina underkläder från bilen och klädde på sig. Jag gick också in och klädde på mig. Mia flyttade över en bag med kläder till baksätet i min bil. Jag låste huset och vi rullade iväg. Efter ett par hundra meter fick jag vända. Vi hade glömt pärmen som Anders skulle ha. Vi pratade otvunget om allt mellan himmel och jord på väg till färjan och trivdes fantastiskt bra tillsammans. “Jag ringer, ” sa Mia och pussade mig på munnen innan hon tog bagen och sprang mot båten som just skulle till att lägga ut. Huvudet snurrade på mig när jag körde tillbaka in mot stan. Jag for in till city och vandrade planlöst runt och tänkte inte på mycket annat än Mia. Ett tag tänkte jag köpa något till henne men avstod eftersom jag misstänkte det var lite för tidigt för sånt. Hela eftermiddagen och tidiga kvällen masade sig fram och jag undrade vad Mia höll på med. Ett tag tänkte jag ringa Anders och fråga om det var rätt pärm fastän jag var helt säker på att det var det. Inte heller det gjorde jag. Strax efter nio ringde telefonen. “Hej Per, ” sa en vacker röst nästan viskande. “Det är Mia. ” “Hej Mia, ” sa jag nästan lika tyst. “Vill du komma och hämta mig?” “Ja, visst. När?” “Nu. ” “Nu?” “Ja. Nu. ” “När kommer båten in?” “Tio över tio. ” “Jag väntar redan på dig vid kajen. ” Jag sprang ut till bilen och körde hela vägen som i ett lyckorus. Mia stog längst fram i båten, fortfarande i den blå klänningen, och hon var först av när plankan lades på plats. Jag tog hennes hand och vi gick överlyckliga mot bilen. På väg hem genom den varma sommarkvällen berättade Mia vad dom gjort hela dagen. När vi kom hem drack vi en kopp te och åt ett par mackor. Jag gick runt och låste huset innan vi gick upp i sängkammaren. Och älskade.

Kommentera Pärmen, del 2