Provryttare

Provryttare Jag är en 26-årig butikskontrllant som bland annat arbetar på ett stort varuhus. Jag gillar mitt jobb. Det är både intressant, utmanande och ger mig tillfällen att träffa en hel del snygga tjejer. Jag har satt på ganska många av snygingarna som jobbat här men mitt härligaste sexminne handlar faktiskt om en kund. för ett par månader sedan gick jag omkring på den avdelning som säljer damunderkläder, nattlinne och liknande prylar. jag hade inte speciellt mycket att göra eftersom det var lite folk och när jag fick syn på en riktig snygging i 40-årsåldern kunde jag inte låta bli att flirta lite med henne. Hon hade långt, blont hår som räckte till axlarna och klädd i en åtsitande svart klänning. Och hon passade sannerligen i den! Brösten var inte speciellt stora men mycket uppnosiga och jag såg att hon inte hade BH. De väformaade benen hade svarta strumpor och på fötterna bar hon svarta pumps. Hon såg verkligen läcker ut och – hon visste om det ! Hon verkade intresserad av ett genomskinligt nattlinne, eller negligè som det tydligen heter. Då och då tittade hon åt mitt håll och gav mig ett långt ögonkast vilket fick min kuk att snabbt resa på sig. Till slut gav hon mig en blick som kunde ha smält ett isberg och tog en av negligèerna och gick bort mot provrummet. Utan att veta riktigt varför gick jag efter trots att jag riskerar jobbet men en sådan chans fick man bara inre missa. Jag väntade en stund innan jag försiktigt kikade in genom draperiet och flämtade nästan till av vad jag såg. Där stod hon i det genomskinliga linnet och hade ingenting under. Jag såg henne lika tydlerligt som om hon hadde varit naken och kuken höll på att träng genom mina byxor. Hon gav mig ett fräckt ögonkast. -Gillar du det ? frågade hon. Det tog inte många sekunder förän jag fått av mig kläderna och henne i famnen. Hon stönade till när min kraftiga kuk gneds mot hennes fitta genom det tunna tyget. Jag tystaste henne med en kyss och våra tungor hittade snart varandra. Dessutom kramade mina händer ivrigt hennes vackra, fasta bröst. linnet gled snart ned från hennes axlar och hamnade på golvet och jag började massera hennes styva bröstvortor. Hon Bet mig försiktigt i tungan och tog tag i kuken och började rungka den med långsamma rörelser. Jag körde in ett par fingrar i hennes blöta fitta och fann genast hennes svullna klitoris. Hon Var otroligt ivrig och kåt. jag hade sett att hon bara en vigselring men jag undrade när hennes man senast satt på henne. När hon körde in ett finger i baken på mig släppte alla mina hämningar och betängkligheter. Jag lyfte upp henne och körde in min darrade lem rakt i hennes fuktiga inre. Medan jag höll henne så lutade jag henne mot provrumsväggen och började långsamt knulla henne. Hon gnällde av kåthet och slog både benen om ryggen på mig och jag dunkade på så mycket jag orkade. Hon flämtade av ansträngning och upphetsning när jag böjde huvudet och tog ena bröstvårtan i munnen och sög precis som ett litet barn. Nu knullade vi som besatta och jag var säker på att någon skulle höra oss. Till slut kände jag att det snart var dags och då gick det för henne. Jag Tystade hennes skrik med ytterligare en kyss medan hon skakade. När jag pumpade in min heta sperma i henne orakade jag knappt hälla mig upprättad. Jag lyfte försiktigt ner henne och hon sjönk ihop på golvet av utmatning. Efter som jag var övertygad om att hon hädade fått tillräckligt blev jag förvånad när hon stärkte sig efter min halvslaka kuk. Hon lade sig på diagonalt på golvet för att få plats och drog ner mig över sig. Sedan tog hon staken i munnen och började suga det dröjde inte länge förrän jag hade ett praktfullt stånd i gen men hon lyckades ändå få in hela kuken i munnen. Och jag märkte att det inte var först gången hon smakat på en sådan godsak. Jag längtade efter att få smaka hennes safter så jag lyckades att vända på mig så att vi låg i en 69-ställning. Sedan särade jag på blygläpparna och körde in tungan. Hon var fortfarande plaskvåt och hennes fitta smakade sött och gott. Det Var en av mitt livs största sexuppleverser att ligga i det trånga omklädningsrummet och slicka denna underbara kvinna medan hon sög av mig på ett fantastiskt sätt. Det gick flera gånger för henne och hon föll nästan på att kväva mig när hon knep ihop låren och skakade i hela kroppen varge gång. till slut kände jag att jag inte kunde hålla min egen utlösning tillbaka längre. Jag slappnade av och sprutade ner allt jag hade kvar i halsen på henne. Hon fortsatte att suga tills hon hade fått i sig mina sista droppar. Eftersom vi hållit på en stund förstod jag att det var hög tid att klä på oss och försvinna innan någon kom på oss. Man ska inte fresta turen för mycket. innan vi tog farväl stack hon till mig en lapp med sin adress och sitt telefonnummer. Vi har träffats ett tiotal gånger sedan dess och jag har kört köken i varge tillgängligt hål i henne. Vi brukar hålla till hemma hos henne när hennes man arbetar men ett par gånger har vi faktiskt besökt varuhuset tillsammans bara för att uppleva den dära extra spänningen.

Kommentera Provryttare