Mitt liv som kuk

Skönt med en dag i det fria, härligt bad i det ljumma vattnet och bara ligga i solen. Känner det varma vinddraget genom håret. Det är verkligen annat än att vara instängt i tajta kalsonger hela dagen. Jag har på känn att det snart kan vanka massage med. Krille som är mitt alter ego låter mig gärna motionera, riktiga genomkörare kan det bli emellanåt. Vi har alltid kommet mycket bra överens, så långt tillbaka som jag kan minnas har han pysslat om mig, kramat och tänjt mig på ett ömt sätt. Minns särskild när han kom i puberteten och började upptäcka att det gick att runka mig till utlösning. Jag blev lika förvånad själv första gången det gick för mig. Det var vid den tiden som Krille började trixa med tjejer, jag kände att jag gärna vill vara med, men det dröjde ett bra tag innan jag kom med. Inte var det väl särskild lycka heller i början.

Jag får berätta mer om det sen för det börjar hända saker här nu. Det är säkert Lotta som har kommet ner på stranden, hon har varit Krilles stadiga kompis hela sommaren. Hon brukar värma upp mig före motionspasset som jag ser fram emot. Hon ger underbar massage så jag ligger bara och väntar nu..
Ummm…… dom lena fingrarna smeker under pungen och låter kulorna rulla fram och tillbaka. Drar lite i pungskinnet som för att sträcka den. Jag vaknar till liv efter dåsigheten i solskenet när handen glider upp och greppar om roten min. Jag känner hur styrkan återvänder till min slappa kropp. Handen låter mig vaja från sida till sida, jag släpper några droppar försats som genast smetas ut över ollonet.
En ny smekning av pungen som gör att kulorna rullar mjukt över fingrarna, en lite hårdare kram som för att se om det går att klämma fram mer försats.
Jag förstår att Krilles fingrar inte är overksamma heller, han har säkert redan särat Lottas ben och börjat utforska mitt löparspår, jag känner det på mig och det stimulerar ännu mer.
Solen värmer det är helt öde på stranden, endast några måsar som skriker långt borta, ljudet från vågorna som sköljer upp i sanden blandar sig med ljudet från Krille och Lottas andhämtning.
Jag känner mig mer och mer laddat, jag tror det gäller även för Lotta, hennes grepp om mig blir fastare och pungkulorna nära på ömmar under behandlingen.
Jag har Lottas rumpa rakt framför mig där hon knästår med särade ben och fitta putar ut mot mig. Min styrketräning kan nu börja.
Jag kommer närmre och trycker fram mera försats som landar precis på den smala springan som glänser i skärt. Jag smetar ut satsen över blygläpparna och blandar med Lottas saft, snart är hela ollonet inoljad och blygläpparna glider lätt isär. Jag knullar lite på klitten det brukar uppskattas och ge ännu mera safter. Lottas rumpa vikar från sida till sida men jag håller mig kvar mellan blygläpparna, glider upp och ner från den lilla rosetten ner till klitten som nu har växt till sig riktigt bra, blank och skär. Rullar med ollonet på den innan det glider upp mot lilla rosetten igen. Ska lägga lite tryck på den så kanske blomknoppen öppnar sig. Rosetterna stretar oftast emot men ger vika när jag jobbar på.
Trycker ut mera försats så det rinner i skåran. Nu börjar rosetten ge vika, snart har den omslutet hela ollonet, allt motstånd är borta och jag glider igenom. Det kramar härligt om flänsen när jag spänner hela min kropp för att vidga den mjuka tajta slidan. Jag arbetar mig djupare och djupare med härliga kramar från slidmuskeln. Jag stannar till för att göra några jucktag på G-punkten. Det ger genast motreaktion i slidan med strömmar av saft och gungande rörelser på hela rumpan och jag glider djupare och djupare in. Jag är nu helt omsluten av slida och fitta. Endast pungen är kvar ute idet fria, men fast pressad mot klitoris tjock och svullen, safterna rinner ur Lotta ner efter hennes lår.
Jag måste njuta lite av det sköna kramandet över hela mig innan jag går vidare i mitt motionspass.
Jag backar ner till slidöppningen igen, men inte ur, arbetar mig in igen förbi livmodermunnen som trutar mot mig, i botten igen och ett dask på klitten från pungen.
Ska nog knulla lite här på G-punkten det brukar ge sköna kramar tillbaka. Oooo… duktig fitta det kramar över hela mig. Fittsaften strömmar på och det rinner ner efter pungen.
Några riktiga djupdykningar till nu så ska du få strålen rakt ner i halsen du lilla livmoder. Jag känner hur sugen du är och jag lovar du ska få det du vill ha.
Några korta snabba juck längst in nu och pungen kommer att vara under högtryck samtidigt som slidöppningen kramar roten.
Ska ge G-punkten lite mera knull, den här sköna fitta förtjänar det. Kramningarna lät inte vänta på sig, det stramade till om roten igen, hela slidan kramar och suger. Snabbt i botten för nu kommer jag så gapa stort lilla livmoder så får du satsen rakt ner i halsen. Jag skickar stöt efter stöt av varm klibbig sperma mot livmoder och djupt in i slidbotten. Det känns med ett som om min kraft och spänst sprutade ut tillsammans med sperman. Det var nog mer än lilla livmoder kunde svälja så jag ligger kvar i mitt bad en stund och njuter av värmen och kramarna som suger ut dom sista dropparna ur mig.
Vi har faktiskt haft stor glädje av varan jag och Lottas fitta denna här sommaren.
Visst har det varit andra fittor innan, både trånga och vida även någon riktig mödomsfitta, då får man jobba minsann.
Men jag håller på Lottas, hon är skön.
Ute i solen igen ganska mjuk och kanske inte lika ståtlig som innan, men så är det efter ett hårt arbetspass, men jag kommer tillbaka.
Måste njuta lite av den härliga synen med den halvöppna slidöppningen där vit sperma sipprar fram, rinner ner mellan dom ännu svullna blygläpparna. Rosetten kramar ut några fler droppar och sluter sig mer och mer.
Skulle önska att någon fitta vill berättade om sina upplevelser i livet. Det måste finnas en hel del att berätta om hur dom upplever knullandet och oss kukar.
Detta var ju endast en kort stund en sommardag, det finns hur mycket som hälst av händelser, men det får komma en annan gång.

Kommentera Mitt liv som kuk