Ung överraskning

Först av allt: Att vara journalist är inte det glamouryrke många tror, framförallt inte om man är bosatt i en mindre stad i inlandet. Det är nämligen jag.
Denna heta sommardag satt jag och kämpade med renskrivningen av en längre artikel då jag insåg att jag lika gärna kunde ta med mig laptopen och lägga mig vid den lilla insjön som låg undangömd en bit utanför stan. Sagt och gjort, jag slängde ner lite av varje i en ryggsäck, tog cykeln och slamrade iväg ut till sjön.
Det fanns som vanligt inga människor där eftersom de flesta föredrog den större sjön närmare stan, en badplats som dessutom hade faciliteter som brygga, dusch etc. Härute fanns ingenting mer än hyfsade klippor man kunde dyka från.
Nåväl, där satt jag i godan ro och skrev om Pensionärsföreningens årsrapport, nu var det inte just det men ungefär lika tråkigt, när jag hörde fnitter någonstans ifrån. Jag lyssnade och spejade omkring mig men när skratten tystnade återgick jag till skrivandet.
Svetten tilltog så jag tog en liten paus för att kyla ner mig i vattnet. När jag stod där och såg ut över sjön hördes en ilsken röst:
Va fan, finns det snuskgubbar här?
Jag sänkte blicken och insåg att det såg ut som om jag stod och stirrade rakt ner på två tjejer i 18-års åldern.
Ursäkta, jag trodde jag var ensam här, stammade jag fram.
Javisst, och det skall vi tro på. Du har säkert stått där bakom buskarna och runkat, ditt pervo!
Det där retade mig så jag kläckte ur mig:
Skulle aldrig falla mig in, speciellt inte när det gäller några omogna, tuggummituggande ungjävlar!
Och så hoppade jag i sjön.
När jag återkom till min lilla skreva var jag fortfarande förbannad. Jag öppnade en öl och tände en cigarett då jag hörde prasslande i buskarna och fram kom de två tjejerna.
Vad menade du med ungjävlar? Vi är faktiskt 19, och inga oskulder om du tror det!
Jag vill vara ifred, svarade jag.
Men när jag vände mig om och såg dessa uppenbarelser med kroppar som endast kvinnor under tjugo kan ha började en djävulsk plan ta form i bakhuvudet, en hämndens plan. Bägge två var långa och blonda med fullmatade bröst som hotade att spränga bysthållarna.
Jag menade bara att jag inte är intresserad av flickor i eran ålder. Jag föredrar riktiga kvinnor.
Och vi är inte det? Som jag sade, vi är inga oskulder om du tror det!
Det handlar inte om det. Tjejer i er ålder kan inget om sex, ni vet ju ingenting. Ni kan fan inte ens runka av en kille. Ni tror att det bara är att rycka lite i snoppen så är det klart. Mogna kvinnor vet att det handlar om mycket mer än det. Det bara är så! Men stick nu så jag får jobba klart.
Helt klart var deras nyfikenhet väckt, och dom närmade sig försiktigt. Jag fick koncentrera mig på årsrapporten för att inte avslöja hur kåt jag var på dom.
Om du är så jävla duktig så får du väl visa oss hur det går till, sa hon som verkade lite tuffare.
Och hur skulle det gå till?
Du får väl ta av dig brallorna och visa! Hon skrattade till men där syntes något mera i hennes blick.
Aldrig i livet! Skall jag fantisera om granarna då, eller? Då får ni allt hjälpa till. Tex visa mig brösten.
Fan. Jag sade ju att han var en snuskgubbe, sa den tysta av dom.
Ääh, det spelar väl ingen roll, sa den andra och släppte loss sina underbara bröst.
Du också, sade jag med lite grötig röst.
Hon gjorde likadant så där satt nu framför mig två underbart vackra unga kvinnor som dessutom skulle var modeller framför mitt onanerande. Jag reste mig och drog ner badbyxorna, lät min ganska väl tilltagna kuk retsamt dingla framför deras rodnande ansikten. Jag fattade sakta med handen om den och blottade förhuden, därefter drog jag sakta handen fram och tillbaka medan kuken sakta reste sig och till sist visade sig med sina 22 centimeter men fortfarande inte helt sty.
Nej, det går inte. Jag måste få röra vid er annars funkar det inte.
De såg på varandra och den tuffare av dem, Marie, skrattade till och kom fram till mig, ställde sig tätt intill så hennes bröst var i ansiktshöjd.
Ok då, varsågod, sade hon med något hes röst.
Jag tvekade inte utan började försiktigt slicka hennes bröst, tungan cirkulerade runt den ena bröstvårtan som direkt styvnade. Det var en enorm känsla att få känna sådana perfekta bröst, och min kuk blev genast stenhård.
Ta på den, viskade jag, och hennes hand slöt sig runt mitt bultande stånd.
Du får gärna suga mig om du vill.
Marie böjde sig ner, öppnade munnen och lät kuken glida in mellan hennes läppar. Hennes hår föll framåt och dolde hennes ivriga tunga. Jag fick koncentrera mig för att inte komma och tänkte därför på årsrapporten, ett effektivt sätt att distrahera. Jag lade mig ner på filten och bara njöt av denna underbara perfekta uppenbarelse. Jag blundade och bara kände hur hennes mun rytmiskt rörde sig runt min kuk, men plötsligt försvann känslan och jag öppnade ögonen. Jag fick då se hur Marie stod upp och drog av sig bikiniunderdelen. Hennes våtglänsande fitta blänkte i solen när hon sänkte sig ner över kuken och lät den glida in.
Men Marie, du kan väl inte låta honom knulla dig! ropade hennes kompis.
Håll käften Terese, du får knulla honom sedan.
Aldrig i livet skulle jag röra vid en gubbe, sade hon, men det syntes att hon redan var på väg att
kåtna till ordentligt, och jag insåg att detta var en chans på miljonen, och jag tänkte minsann inte missa detta ögonblicket. Att få knulla två sådana läckra tonåringar!
Jag vräkte ner Marie och började knulla henne bakifrån, och för varje juck gungade hennes stora bröst till och ökade min kåthet, och när jag tänkte att jag inte kunde hålla mig längre kände jag hur hennes slidväggar krampade till och spände runt min kuk; och det gick för henne. Hon sjönk ihop och jag drog mig ur, med en kuk som glänste av hennes fittsafter.
Ok, Terese, din tur. Jag vill känna om också du klarar av att suga en mans kuk!
Jaaa, men rör mig inte snälla. Jag vill inte knulla.
Men du kan väl klä av dig i alla fall, sade jag uppfordrande.
Försiktigt lät hon bikiniunderdelen glida ner över de välformade höfterna. Hennes bröstvårtor var styva och de tunga brösten gungade lätt när hon kom fram till mig och gick ner på knä. Jag fick för mig att hennes blick på något sätt var girig. Jag vet inte hur jag annars skall beskriva hennes ansiktsuttryck; det var som om hon visste mer än hon ville visa, och jag blev därför inte förvånad när hon istället för att börja suga min kuk började slicka längs hela skaftet, ömsom nafsade och ömsom slickade. Munnen gled nedåt och hennes tunga sökte sig mot min pung, slickade och sög.
Herrejösses, tänkte jag, den flickan har varit med – långt senare fick jag veta mera om henne, bla hur hon förfört äldre män när hon med sin familj hade varit ute och campat; jag skall berätta om det senare – och jag bara lät mig följa med; Pensionärsföreningen försvann långt borta i en dimma.
Utan att tänka mig för lät jag några fingrar glida in i hennes trånga och underbart våta och mjuka fitta och för ett ögonblick stelnade hon tillmen fortsatte smeka mig. Munnen förflyttade sig nu till ollonet och som en självklarhet förde hon den stenhårda kuken allt djupare in i munnen. Jag började munknulla henne försiktigt och Terese lät mig strax förstå att hon kunde ta emot alla 22 centimetrarna i sin mun där jag låg på rygg.
Plötsligt vände hon sig om jag fick hennes väldoftande fitta rakt över ansiktet och började slicka medan hon oförtrutet tog emot min kuk med munnen. När hon närmade sig orgasm blev jag försiktigare i mitt slickande men samtidigt var jag så kåt att det var svårt att koncentrera sig. När hon började skaka med höfterna och fittan drog ihop sig i orgasmen slappnade jag fullständigt av och lät min kuk explodera i hennes mun. Hon släppte inte taget när hon kände sperman forsa fram utan lät mig lugnt tömma mig fullständigt mellan hennes mjuka läppar; inte en droppe gick till spillo!
Jag måste ha somnat direkt efter orgasmen men när jag vaknade i solen med mitt sladdriga och klistriga kön förskrämt ligga på min mage tänkte jag först att det måste varit en dröm, en tanke som höll i sig ända tills jag kom hem och fann de bägge tjejernas namn och telefonnummer inskrivna som avslutning på Pensionärsföreningens årsrapport. Följden av detta blev att vi tre hittade på olika sorters rollspel och i ett av dem sponrade jag en charterresa till Grekland där Marie fick vara hora för en dag, Terese förförde en svensk turist och tack vare dennes svartsjuka fru fick jag chansen att knulla henne när vi smygtittade på Terese lilla orgie; men allt detta återkommer jag till.

Kommentera Ung överraskning