Med rätt verktyg…

Det var en gråmulen kväll när jag avslutade min studier på högskolan och satte mig i min bil för att åka till min flickväns kompis. Jag hade vid något svagt tillfälle lovat att hjälpa till och renovera hennes nya lägenhet. Sagt och gjort, det var bara att ta sig dit i den mörka höstkvällen och se fram emot att dels få en god bit mat med ett vackert sällskap innan det var dags att kavla upp ärmarna & slita lite. För hon är vacker, Linda, en blond skönhet (naturlig skulle det visa sig) på dryga 30 år. Med en fast rumpa, små uppnosiga bröst och en i övrigt slank tight kropp.

Jag släpade mina verktyg uppför trappen till hennes lägenhet, och ringde på. Dörren öppnades och en skön värme innifrån mötte mina sinnen. Lindas vackra leende och possitiva attityd gjorde att jag genast kände mig piggare & gladare. Tog med mig verktygen in i hallen, hängde av mig jackan, och mötte den inbjudande famnen som erbjöd mig en vänskaplig kram. Hennes varma kropp trängde genom min t-shirt och jag njöt av att kännna denna kvinnas doft skölja över mig.

Linda gled ur mitt grepp efter en stund, och visade mig till bordet. Där stod en härlig middag uppdukad inklusive 2 glas rödvin.
-Är det ok att ta ett glas till maten: frågade Linda och tittade menande mot min bil som stod på uppfarten.
-Visst, svarade jag, ett glas kan inte göra någon större skillnad.

Under middagen så snackade vi om Lindas numera trasig förhållande, och hur det var att vara ensam igen. Själv hade jag som sagt flickvän men eftersom det var allt annat än bra för tillfället (vilket Linda visste om). Så kom vi in på ämnet sex, eller rättare sagt avsaknaden av ett fungerande sexliv. Linda var ett ständigt återkommande runkobjekt för mig, allt sedan jag sett henne bada naken för några år sedan under en midsommarhelg. Det var inte något jag talade om för henne, men jag överöste henne med beröm för den underbara kvinna som hon är, med det vackra & sexiga fodralet till. Att hon hade fött 2 stycken barn med den kroppen var för mig en gåta. Linda rodnade som en liten skolflicka och hon pratade sig ur situationen, även om jag tyckte jag såg något i blicken som sa något mer.

Linda reste på sig, och dukade av middagen, och jag gick och hämtade verktygen. Det var främst sovrummet som behövde göras iordning så vi hjälptes åt att plocka ur det på alla lösa möbler och saker som låg framme. Vi enades om att sängen stod bäst på högkant kvar i sovrummet och vi hjälptes åt att flytta den. Sängen var av modellen tyngre och vi kom så nära varandra för att hjälpas åt att min underarm snuddade vid hennes toppiga bröst. Direkt svarade min kuk genom att så smått öka i storlek. Vi baxade omkring sängen tätt intill varandra och vid nästa lyft kände jag Lindas hand flyktigt röra sig över min utbuktning i byxorna. Blicken som jag fick strax efteråt påvisade att det var nog inget som hände av misstag, och jag mötte denna blick med ett nervöst leende som svar.

Linda drog mig intill mig, och vi förenades i en öm kyss. Denna kyss växlade snabbt till att vara ganska häftig, och våra andetag blev mer högljudda. Jag slet mig motvilligt loss och frågade om det här var en så bra idé, hon var ju trots allt min flickväns bästa kompis. Men Linda skakade på huvudet och sa:
- Det är det säkert inte, men jag kan inte hålla mig längre, jag måste få knulla med dig ikväll.
Att se & höra denna underbara kvinna stå här framför mig upphetsad och längta efter ett skönt knull gjorde mitt val enkelt. Jag slet av mig min t-shirt och omfamnade Linda på nytt. Hon svarade med att nafsa & låta sin tunga rotera runt mina bröstvårtor & jag kände hur kåtheten ökade inom mig. Jag drog av Lindas vite linne och svarade med samma behandling. Lindas vårtor styvnade snabbt under min tungas beröring och jag såg hur Lindas kropp hud knottrade sig av min behandling. Jag lät min hand smita in under hennes byxlinning & smekte hennes venusberg över trosan. Linda stönade och särade på sina ben så jag kunde komma åt bättre. Trosorna var nu rejält fuktiga och jag lät ett finger glida in under troskanten och drog det långsamt längs den nästan hårlösa fittans mynning. Linda sköt sitt sköte mot min hand och fingret gled enkelt in i fittan. Slickande & nafsandes på hennes vårtgårdar och med mitt ena finger i fittan pullade jag henne långsamt & länge.

Linda lirkade ut min kuk ur mina byxor & kalsonger och började, samtigt som jag pullade henne, att runka min nu grova kuk. Efter en stunds runkande böjde sig Linda framåt slickade av den droppe av försaft som bildats på ollonet och hon tog sedan min kuk i sin varma mun. Jag svarade med att dra av hennes resterande kläder och vi lade oss tillrätta i en skön 69:a. Äntligen fick jag smaka på denna ljuvlig fitta som jag så många gånger fantiserat & runkat till. Den var trots sin erfarenhet oerhört trång, och den lilla blonda kalufsen längst fram vittnade om att Linda vara en naturlig blondin. Jag lät min tunga spela över springan, särade på läpparna försiktigt och sög in den svullna klittan mellan mina tänder. Linda riste till och svarade med att trycka sitt underliv allt hårdare mot mitt ansikte. Jag slickade en bra stund innan jag tog mig ur hennes grepp och kippade efter andan. Lät min tunga vandra vidare mot området mellan fittan & anus och slickade girigt i mig hennes safter som nu flödade ur hennes inre. Slickade försiktigt runt den lilla rosa analöppningen och jag kände hur Linda njöt av denna behandling då hon kramade min kuk allt hårdare. Rummet fylldes av doften från våra kön och jag kände att ilningen inom mig kom närmare.
-Jag kommer snart, meddelade jag stönande Linda.
Hon tog dock ingen notis om detta utan fortsatte att suga allt intensivare. Ilningen ifrån ryggraden kom allt starkare och jag lät min utlösning komma. I ett töcken så sprutade jag gång på gång i Lindas mun och hon slickade och sög i sig allt hon kunde. Jag spände min tunga och började tungknulla Linda i den nu savande fittan. Blötte ett finger i hennes safter, och förde det in i hennes analöppning. Lindas kropp stannade upp, och hon skrek snyftande ut kvällens första orgasm. Lite skamsna av situationen, så tittar vi rodnande på varandra innan vi brister ut i skratt. Som 2 smått nykära tonåringar tar vi varandra i hand och vandrar in i badrummet för att fortsätta att utforska varandras kroppar.

Vi låter vattnet strila över våra heta kroppar. Linda häller en klick tvål i sin hand och smeker min krympta kuk ren igen. Denna behandling får min kuk att återigen blodfyllas och snart står den styvt igen. Linda vänder sig om, sätter upp händerna på kaklet, och säger:
- Knulla mig hårt bakifrån!. Jag för min kuk mot den glänsande öppningen, drar den snabbt upp och ner i springa som är rejält fuktig och stäter sedan in kuken i en enda stöt. Linda skriker till och flämtar attt jag skall ta henne hårt.
- Knulla mig, knulla mig säger hon om och om igen, och jag stöter febrilt i hennes fitta. Linda särar på sina rosiga skinkor och jag fuktar min tumme innan jag saka för in den i hennes anal.
- Kör in din kuk i min röv, men var försiktig. Jag har aldrig blivit knullad där, säger Linda bedjande. Jag drar mig ur fittan, drar några runktag för att försäkra mig om att den är tillräckligt blöt för att inte göra Linda illa, och siktar in mig på det pulserande rövhålet. Sakta tränger mitt ollon in centimeter för centimeter och det känns som om min kuk skall gå av, så trång är hon i röven. Jag drar ut den en bit innan jag återigen trycker på. Linda särar mer på sina stjärthalvor, och jag fyller mer och mer upp hennes rövhål.
- Oohh, stönar Linda. Tryck in den längre, det är så skönt, så skönt. Hela hennes kropp är spänd i en båge och hon vänder sitt vackra kåta plågade ansikte mot mig och ler. Plötsligt släpper den spända ringen det krampaktiga greppet om min kuk, och min kuk glider med hela sin längd in i det förbjudna hålet. Det är så skönt och jag stannar till för att Linda skall vänja sig vid att hela min kuk är i hennes anal. Efter en stund ser jag hur Linda börjar gnida sin klitoris och jag börja sakta knulla henne. Det är så skönt och så trångt att jag knappt kan stå på min skakiga ben, och jag känner att jag snart skall komma igen.
- Jag kommer snart. – Jag med. svarar Linda, vänta på mig så vi kommer samtidigt. Hon ökar takten på sina smekningar på kittlaren, och jag känner hur hon darrande kommer i en orgasm samtidigt som jag spruter hennes häck full med min sperma. Drar ut min ömmande kuk, och ser hur min saft sakta rinner ur den uppknullade analöppningen. Linda reser sig mot mig & vi förenas i en blöt och ömsint kyss.

Rösta på Med rätt verktyg…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Med rätt verktyg…