Göteborgsresan

Som vice VD på ett större företag i Stockholm har jag väl egentligen aldrig kunnat leva ut min sexualitet, eller rättare, varit speciellt intresserad. Kanske hade det hänt något i min barndom som jag har förträngt, inte vet jag, men i vilket fall har jag ägnat mig åt juridiken och karriären…
…ända tills jag för en dryg månad sedan träffade Tom i Göteborg. Han fick mig att helt plötsligt explodera i ohämmad kåthet, och alltsedan dess har jag sett på min omgivning med helt andra ögon.
I mitt arbete kan jag nu plötsligt se hur män kastar intresserade blickar på mig, och jag antar att det allt oftare sker att jag får mer eller mindre subtila flirtande inviter, men för mig räcker det med Tom, och nu är jag på väg ner till Göteborg med X2000.
Jag har nog inte varit medveten om att min kropp kan väcka sexuella känslor, men efter mötet med Tom inser jag att jag kanske omedvetet utstrålar någon form av kåthet, vilket jag mycket medvetet gör just nu i tanken på vad som komma skall. Som jurist är det viktigt med strikta och neutrala klädesval, i mitt fall oftast en grå dräkt, men just idag har jag utelämnat blusen vilket enbart är Toms förtjänst(?) eftersom han nämnde att män tänder på stora bröst. Själv har jag mestadels skämts för min väl tilltagna byst men nu exponeras den mer än väl genom min lågt skurna dräktjacka.
Tåget rullar på genom mellansverige och jag iakttar lite diskret min omgivning, det är ganska få människor just i min vagnhalva, den där rökning är tillåten, men det kommer och går folk som trots att de är rökare väljer att sitta i rökfri avdelning – det retar mig för övrigt! – men det sitter i varje fall några stycken, en man i min ålder som ständigt håller blicken riktad mot sin laptop samt en äldre man som halvsovande sitter snett emot mig. Bakom mig hörs en kvinnoröst samt några barnröster.
Jag börjar tänka på det som komma skall och omedvetet börjar jag skruva på mig i sätet när jag känner den numera välbekanta ilningen i mitt underliv, och det känns som om brösten växer till sig vid tanken på Toms underbar kuk. Även om jag vet att jag utstrålar en kyla gentemot omgivningen så undrar jag om herrarna runt mig inser att det här sitter en kvinna nästintill exploderande av kåthet, och lite försiktigt ändrar jag position på sätet för att se om någon reagerar. Jag släpper ner pocketboken på golvet så att jag tvingas böja mig ner. Brösten exponeras frikostigt för den som vill se, och när jag förstulet tittar upp ser jag den äldre mannen spärra upp ögonen vid åsynen av mina fasta, och numera, kåta bröst. Kan han kanske se att bröstvårtorna är styva?
Jag ler lite fåraktigt mot mannen men inser att hans blick sänkt sig ner mot min kjol som tydligen glidit upp längs mina silkesklädda lår när jag böjde mig ner. Kan man ana sig till en liten styvnad där mellan hans ben?
Vi har fortfarande ett par timmar kvar till Göteborg, men jag lovar, hade någon kommit fram och frågat om han fick knulla mig där och då skulle jag svarat ja på stört, jag var så kåt att jag inte visste om jag kunde vänta tills mötet med Tom. Plötsligt hörs en röst:
Hej, och ursäkta, men jag tänkte hämta en kopp kaffe. Skall jag hämta en åt dig också?
Jag rycker till när jag ser den äldre mannen stå framför mig, och jag nästan rodnar när jag ser den vaga styvnaden mellan hans ben. Först är det mitt gamla jag som kommer fram, och jag tänker just snäsa av honom när jag inser att detta mitt nya jag är en helt annan person, så jag svarar lite lätt leende jatack.
När han kommer tillbaka sätter han sig mittemot mig och ställer kaffet på det lilla bordet mellan oss och vi tänder varsin cigarett. Tydligen faller det lite aska från min cigarett ner på jackan, något jag inte märker.
Hoppsan, säger mannen, sträcker ut sin hand och borstar lite försiktigt av askan från slaget på jackan.
Det är inget märkvärdigt med det men inan han drar tillbaka handen låter han den förstulet glida ner över mitt bröst, och jag rodnar när jag inser att han inte kan undvika att känna min styva bröstvårta och därmed min kåthet, och nu syns en kraftig bula i hans byxor; tydligen har han en mäktig apparat där nere, och hade situationen varit en annan skulle jag kanske just nu stått på knä inne på toaletten med hans kuk i munnen. Jag våndades men tänkte spara mig för Tom.
Som om han märkte mitt bryderi reste han sig och gick tillbaka till sin plats.

Väl framme i Göteborg stod Tom där på perrongen och tog mig i famn, och jag tryckte mitt underliv mot hans för att visa vad jag först av allt ville, och som han kunde läsa mina tankar sade han lätt leende:
Jag har en taxi väntande, jag tänkte du kanske ville åka direkt till hotellet och fräscha upp dig?
Nog så riktigt, tänkte jag, åtminstone efter du knullat av mig det värsta. Nu var jag helt inriktad på sex så till och med det faktum att txichauffören oblygt stirrade ner i min urringning fyllde mig bara med kåthet; kanske han senare skulle onanera och tänka på mig!
Genast innanför dörren på hotellrummet slet jag upp Toms byxor och fick fram hans halvstyva kuk men när den kom i kontakt med mina läppar reste den sig majestätiskt.
Vänta lite, älskling, vänta!
Förvånat släppte jag taget om hans kuk och reste mig upp.
Vad menar du? Vill du inte?
Jo, det är klart jag vill, men kommer du ihåg vad vi snackade om sist du var här? Om att jag skulle leda och du följa? Att vad jag än hittade på skulle du acceptera?
Joo, men, vadå?
Vänta lite, sade han, och försvann ut genom dörren.
Förbryllad stod jag kvar mitt på golvet men började så smått klä av mig och när han kom tillbaka stod jag där endast iförd stringtrosa och högklackade skor, behån visade mer än den dolde, men det spelade ingen roll eftersom den strax skulle av.
Nu lät han mig frikostigt suga på hans kuk och jag skulle just knäppa upp behån när det försynt knackade på dörren som genast öppnades. Jag stelnade till när jag såg på mannen som kom in, det var ju den äldre mannen från tåget! Jag slet åt mig dräktjackan och höll den framför brösten; pinsamt värre!
Lugn, älskling, detta är min farbror Greger som just idag skulle komma på besök. Han berättade om en underbar kvinna på tåget, och jag insåg att han menade dig. Jag vet ju hur kåt du är så jag vill gärna att du delar med dig lite av den till honom.
Först blev jag tvärförbannad men sedan tänkte jag på ståndet jag anat på tåget, och med kåtheten blandat med nyfikenhet nickade jag lite lätt ok. Greger kom fram mot mig och jag släppte jackan och jag såg hur hans blick liksom grumlades vid åsynen av mina stora bröst.
Herregud, vad jag har längtat, rosslade han fram när han girigt greppade mina bröst, och jag slappnade av och tänkte: Äh, vad fan. Min hand styrdes oemotståndligt ner mot hans kön och när jag kände den glödheta kuken i min hand var alla hämningar som bortblåsta.
Säg att du är kåt, väste han.
Jag är kåt så in i helvete!
Visst var du kåt på tåget också?
Ja, jag var kåt, och jag tänkte faktiskt knulla dig.
Det är det du skall göra nu. Säg att du vill det! Hans ögon fullkomligt glänste.
Jaaa, jag vill knulla med dig. Jag vill känna din hårda kuk långt upp i min knullvilliga fitta, jag blev förvånad över mina snuskiga ord men samtidigt så hetsade det mig att orden hetsade honom. Tom stod leende bredvid och smårunkade sin kuk. Jag fortsatte:
Och sedan när du knullat mig och sprutat din spermas in i mig tänker jag knulla med Tom och då vill jag gärna suga upp ett nytt präktigt stånd på dig, dvs om du vill knulla mig mera senare.
Med ivriga händer knäppte han upp behån och brösten blev befriade. Febrilt började han slicka och suga på dom medan jag runkade hans väldiga kuk.
Lägg dig ner så jag får knulla dig mellan brösten, väste han. Det har jag drömt om hela tågresan.
Jag lade mig ner på mattan och samtidigt slet Greger av mig den minimala trosan. Han satte sig grensle över min bröstkorg och lät den enorma kuken börja glida mellan mina bröst. Bröstvårtorna stod rakt upp och när kuken gled fram och tillbaka mellan brösten kunde jag med läpparna få in en bit av ollonet mellan mina rödmålade, giriga läppar.
Plötsligt kände jag trevande fingrar mellan mina utspärrade ben och när Toms tunga snuddade vid min klitoris gick det för mig första gången.
Snälla, snyftade jag, ge mig kuk! För fan, min fitta brinner!
Greger var inte sen utan reste sig upp och kommenderade fram mig till bordet vid fönstret.
Ställ dig med händerna på bordet och se ut genom fönstret så skall du få kuk! Du behöver mycket kuk, eller hur?
Jaa, stönade jag. Ge mig kuk, nu!
Och där blev jag stenhårt knullad av denne främmande man. Hans kuk fullkomligt vältrade sig in i mig och han juckade så hårt att mina bröst slängdes hit och dit så det nästan gjorde ont, men det lindrades när hans händer hårt kramade dom medan han knullade mig. Jag skrek rakt ut när det gick för mig andra gången men tystnade tvärt när Tom brutalt körde in sin kuk i min mun.
Med Gregers sperma fortfarande rinnande ur min ömma fitta satt jag på stolen vid bordet med en drink i handen. Knullandet hade tagit paus, men jag visste att det skulle komma mer, och jag var redo.
Jaha, grabbar, var det allt ni hade att komma med? Sade jag lite retsamt spefullt.
De såg på varandra och log menande.
Nädu, och det trodde du väl inte heller, va? Du ser inte vad som sker där i fönstret mittemot?
Jag tittade upp och ut och insåg förfärad att det fanns insyn från ett antal fönster på andra sidan hotellgården.
Därinne, i det rummet finns någon, eller några, som kommer att överraska dig ikväll. Du skall nämligen vara hora för en dag, ok?
Jag nickade och log. Min kåthet räckte allt ett bra tag, den var till och med så stark att jag efter den här helgen fick mig ett rejält knull av två unga killar på tåget hem, men det är en annan historia.

Rösta på Göteborgsresan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 röster, snitt: 2.29 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Göteborgsresan