Plastparty – dagen efter

Morgonen dagen efter världens sexigaste plastparty vaknade jag med ett formidabelt morgonstånd, något ömt efter nattens övningar med vakuumpump mm. Jag sträcket ut handen efter Carina för att utröna om hon var mottaglig för ett morgonskjut men till min besvikelse fann jag sängen tom. Från köket kunde jag hör klirr från glas och bestick så jag smög mig dit. På vägen tittade jag in i gästrummet där Mia snusade sött i sitt gråa mininattlinne. Fortfarande med morgonståndet svajande framför mig smög jag ut i köket och såg Carina vid diskbänken med ryggen mot dörren. Hon hade endast en kort T-shirt på sig och när hon böjde sig fram såg jag stjärthalvornas mjuka rundning. Jag smög fram mot henne och omfamnade henne bakifrån och kysste henne i nacken. Ena handen slöt sig om hennes vänstra bröst medan den andra slöt sig om musen. Jag trycket min ståndare mot den hennes nakna bak och viskade god morgon i hennes öra. Carina fnittrade till och sa – God morgon min bock, redan uppe och inte gråter. Samtidigt tryckte hon sin sköna bak mot mitt stånd och roterade lite med underlivet. Mina fingrar hade nu skilt hennes rakade blygd åt och jag kunde känna den varma fuktiga skåran med mina fingrar. Jag pillade hennes mus ett tag och när den kändes tillräckligt våt knäade jag till och riktade min styvhet mot Carinas fittöppning och med ett bestämt juck tryckte jag staken i botten. Carina flämtade till av förvåning men fann sig snabbt och sköt ut rumpan samtidigt som hon svankade med ryggen. Jag skiftade grepp och tog ett stadigt tag om hennes höfter och började pumpa min kuk ut och in i hennes grotta. Kuken var lite öm som sagt var men det var skönt att känna fittväggarnas tryck mot kuken när den plöjde fram och tillbaka i slidan. Mina juck blev allt häftigare och jag kände min utlösnings begynnande signaler. – Jag kommer snart, stönade jag fram mellan sammanbitna tänder. -Spruta på Du, sa Carina, så får du slicka mig klar sedan. Ytterligare upphetsad av de orden ökade jag mina ansträngningar än mer, jag kavlade upp Carinas T-shirt över ryggen och gjorde mig klar att släppa satsen på hennes stjärt och rygg. Jag skulle ju slicka av henne sedan och just nu tilltalade det mig mer att slicka en fitta som inte var nedsölad av min egen sperma. Ilningarna i pungen tilltog och efter ett par extra hårda stötar kände jag sperman komma rusande genom staken. Jag drog ut den och riktade min kuk mot Carinas stjärt och fyrade av satsen i tre – fyra hårda strålar som landade på rumpan och stänkte upp mot ryggen. De sista dropparna hamnade på golvet nedanför os med små ploppande ljud. Jag kramade de sista resterna ur kuken och beundrade mitt verk. Carina stod fortfarande framåtlutad över diskhon och den nysprutade sperman bildade ett ringlande mönster över hennes bak och rygg. Det såg jäkligt läckert ut.

Jag tog kökshandduken och torkade bort sperman på Carina och på golvet, alltjämt halvlåg Carina över bänken och vaggade bara lite med stjärten. Hennes fitta var halvöppen och genomvåt och det lilla könshår hon hade kvar glittrade av väta. Jag sjönk ned på knä bakom henne och satte min tunga till öppningen och sköt in den så långt jag kunde. Hons smakade fräscht och lite salt. Jag lät tunga rotera runt så långt in i fittan som jag kunde komma, sedan lät jag den löpa upp och ned i skåran. Reaktion blev omedelbar, Carina började småjucka mot mitt ansikte och jämrade sig svagt där hon stod över bänken. Jag masserade hennes klitoris med ena handen och smekte och knådade hennes stjärt med den andra. Jag slickade henne fram och åter i skåran och lät tungan löpa ända upp till hennes lilla sammandragna anushål och sedan ner igen till kittlaren. Fittan dröp av safter och jag blev alldeles blöt i ansiktet. Jag kände på hennes signaler att hon var nära nu och intensifierade min ansträngningar att föra henne till orgasm. Jag pressade min tunga så djupt in i fittan som möjligt och lät pekfingret rotera runt kittlaren och det var vad som behövdes. Med ett litet tjut kom Carina i en kraftig orgasm och hennes fitta vibrerade under min tunga och fingrar. Jag slickade för glatta livet för att dra ut på hennes njutning. Långsamt avtog orgasmen och Carina sköt undan mitt huvud från sitt underliv. Hon reste sig upp och drog upp mig och gav mig en blöt tungkyss och såg på mitt våta ansikte och log med ett tillfredsställt uttryck i ansiktet. Hon grep om min halvslaka lem och drog ett par kärleksfulla drag.

Vi blev stående så ett par minuter och plötsligt hörde vi en glad röst från köksdörren – God morgon mina små kaniner, kan man få någon frukost här nu när ni fått ert. Det var Mia som stod lutad mot dörrposten och roat tittade på oss. Hennes skrynkliga nattlinne dolde hjälpligt hennes bröst och rakade fitta. Carina och jag titta de lite generat på varandra och Carina drog lite i sin T-shirt för att dölja sin svullna fitta, Jag stod där helnaken och min kuk vajade halvslak framför mig, på väg att krympa ihop till “normalläge”. Åsynen av den halvnakna Mia gjorde dock att staken åter började svälla och den halvslaka lemmen intog snart ett halvstyvt läge. Mia log och sa skämtsamt – Jag får tacka för komplimangen, det känns skönt att vara uppskattad. Vi brast ut i skratt och Carina började förbereda frukost. Jag mumlade något om att ta på mig något anständigare men till min förvåning sa båda kvinnorna att jag inte skulle göra mig något besvär för deras skull. Det kunde vara kul att ha en naken karl vid frukostbordet som omväxling. Lätt upphetsad över den kommentaren fortsatte jag mina frukostsysslor spritt naken. Mia satte sig vid köksbordet och medan vi plockade fram en stadig söndagsfrukost samtalade vi lite om gårdagens upplevelse och hur vi hade hamnat i den situationen. Mia och Carina erkände till slut att de en längre tid fantiserat om en sådan händelse men att de aldrig kunnat föreställa sig att den skulle bli verklighet. Carina sa att hon nog aldrig skulle drömt om att hon skulle hjälpa sin man att både slicka och knulla en annan kvinna men att hon samtidigt blivit upphetsad när det hände och hon antydde att det var möjligt att hon ville upprepa det någon gång.

Allt detta pratande om gårdagen och att knulla med andra lämnad mig inte opåverkad och jag kände att kuken åter växte där under bordet. När jag skulle hämta påfyllning av teet pekade min lem åter mot taket och Mia och Carina fnittrade förtjust och bytte menade blickar.

- Den där vakuumpumpen är då bortkastad på dig sa Mia och log inbjudande mot mig. Jag såg att hennes nattlinne glidit upp över höften och hennes ben var särade och mellan dem kunde jag se den rakade fittan och hur de inre blygdläpparna nu putade ut en aning. Hon var uppenbarligen också påverkad av allt sexprat. Jag fyllde på temuggarna och när jag återvände till köksbordet ställde jag mig rent demonstrativt vid bordets kortända och frågade om damerna önskade något mer. De fnittrade till igen och Mia sa att lite medvurst skulle sitta fint just nu. – Varsågod och ta för dig, sa Carina. Mia tittade först på henne och sen på mig och när hon såg att det inte var på skoj sträckte hon ut handen och fattade tag om kuken och drog ett par prövande tag på den. Jag flyttade mig närmare henne och hon lutade sig lite framåt och började ivrigt att slicka på stakens skaft och sen sög hon in ollonet i munnen. Hon rörde huvudet fram och tillbaka och hennes mun löpte följsamt runt kuken. Med ena handen runkade hon skaftet och med den andra kramade hon om min pung. Jag tittade fascinerat på hennes arbetande mun och händer och njöt av situationen. Carina betraktade oss med intresse och kommenterade då och då hur Mia skulle göra för att jag skulle njuta som mest. Carina visste ju av erfarenhet hur jag ville bli avsugen. Jag fattade tag om Mias huvud och började försiktigt att stöta i hennes mun och hon gapade allt vad hon kunde för att svälja så mycket som möjligt av min lem. Plötsligt avbröt Mia sitt arbete och sa att nu var det hennes tur att få lite varmt i sig. Jag röjde snabbt av bordet och lyfte upp henne på från stolen och la henne på bordet. Benen stod rakt upp som ett V-tecken och däremellan glänste hennes våta fitta. Jag dök ner mellan hennes ben och började ivrigt slicka hennes fitta. Hon smakade gott men annorlunda än Carina. Jag lät henne få samma behandling som jag för en stund sedan givit Carina och effekten var i princip densamma. Mia stönade ljudligt och vred sig som en mask på bordet. Carina hade lutat sig tillbaka på stolen och var nu i full färd med att smeka sig själv medan hon som förhäxat stirrade på min arbetande tunga. Jag reste mig upp och la Mias ben på mina axlar och styrde kukhuvudet mot den våta öppningen. Långsamt men bestämt tryckte jag in kuken i Mias varma grotta. När den nått botten blev jag stående stilla och njöt av att känna henne runt min mandom. Hon var lite trängre än Carina och slöt hårt runt skaftet. Jag började försiktigt röra mig fram och åter och såg hur kuken gled ut och in, blänkande våt av könssafterna från Mias kokande fitta. Jag lät ena tummen massera hennes styva klitoris och den andra handen knådade och nöp i hennes bröstvårtor genom det tunna tyget. Jag fattade tag om linnet och med ett kraftigt ryck slet jag det i bitar så att hon nu låt helt naken framför mig. Mia flämtade till av förvåning och upphetsning. Carina som nu också befriat sig från t-shirten log och sa med hes röst. – Det är bra ge henne en ordentlig omgång det lilla kåtstycket. Mias upphetsning tilltog märkbart och hon flämtade nu i takt med mina stötar. Hennes tunga flög över läpparna och då och då bet hon sig i underläppen. Carina hade nu rest sig och stod bakom mig och tittade ner på min arbetande kuk medan hon med ena handen smekte sig själv och med den andra smekte mig över bröstvårtor mage och ibland ner över kukroten. Ibland trevade hennes fingrar över Mias blanka sköte och de blev alldeles våta av våra kärlekssafter. När Mia kände hennes fingrar mot sitt kön stegrades hennes flämtningar och jag kunde se hennes bukmuskler arbeta under skinnet. Hennes fitta blev trängre och trängre och med ett frustande kom hennes orgasm. Hon höll sig krampaktigt i bordskanten och slängde med huvudet och gnällde som en hundvalp. Jag pumpade på i vild frenesi och kände hur min pung slog mot hennes rumpa för varje stöt.

Mias orgasm hade avtagit och hon låg helt slapp framför mig på bordet och tog emot mina stötar. Min fru flåsade mig nu i örat och stönade att hon ville få lite av det goda också. Jag drog mig ur Mia som blev liggande på bordet med benen dinglande ner för bordskanten. Hastigt ställde jag Carina mellan hennes ben och tryckte ner hennes överkropp mot Mias nakna bål. Jag riktade in mig och för andra gången denna morgon stötte jag kuken i Carinas fitta bakifrån. Carina sträckte ut händerna och greppade Mias bröst i ett fast tag och spjärnade emot och mötte mina hårda juck. Jag pumpade nu på som besatt och ljudet från våra smackande juck överröstade nästan vår andhämtning. Jag hade ett fast grepp om Carinas höfter och kunde se hur min kuk for ut och in i hennes fitta som en väloljad pistong, in, ut, in, ut. Jag såg hur Carina kramade om Mias fast tuttar och hur båda två gungade under mina hårda juck. Bordet knarrade och knakade och jag hann faktiskt tänka på hur det skulle gå om det gav vika. Lyckligtvis verkade det hålla. Jag hörde på Carinas stön att hon nu var nära sin orgasm och jag kände även att jag var på väg att komma. Med några sista kraftiga stötar tog jag mig över kanten och utlösningen forsade åter genom kroppen och koncentrerade sig till kuken: Jag kände hur kuken drog sig samman gång på gång och hur våg efter våg av sperma sprutade djupt in i Carinas hål. När Carina kände min sats spruta in i sin grotta gick det för henne också. Tillsammans “genomled” vi “lilla döden”. Jag kände hur hennes fitta kramade runt min kuk som en våt handske och för varje sammandragning pumpade jag en stråle het säd in i mörkret. Orgasmen varade en bra stund och jag såg hur Mia slagit armarna om Carina och höll henne tätt tryckt mot sin nakna svettiga kropp. Vi blev stående i denna position ett par minuter tills min slaknande lem gled ur Carinas sköte och våra blandade safter rann sakta ur hennes halvöppna slidmynning och ner på golvet i en lite pöl. Vi frigjorde oss ur vår omfamning och sjönk pustande ned på varsin stol. Våra kroppar glänste av svett och kvinnornas sköten var våta och rödsvullna, min kuk hängde slak mot pungen och det ryckte till i den då och då.

Mia var den som först tog till orda och pustade fram att det var den rejälaste frukost hon fått på länge, man står sig nog till lunchen nu sa hon och log okynnigt mot oss och sträckte ut sin nakna kropp med armarna ovanför huvudet. Läckert tänkte jag och grunnade på om det skulle vara dags att förbereda lunchen snart. Vi reste oss och gick gemensamt mot duschen där vi trängde ihop oss och tvålade in varandras kroppar. Mia ägnade sig särskilt åt att tvåla in Carinas fasta bröst och åsynen av hur hennes fingra gled över kullarna gjorde att det rycket till i kuken och den reste sig sakta mot taket igen. Mia kände den mot sitt lår och hojtade till. När de båda såg den stå igen skrattade de och sa att jag fick nog lov att vänta till lunchdags så att de också skulle bli hungriga. Efter duschen la vi oss all tre på sängen och slumrade en stund. Det sista jag tänkte var att jag undrade vad som skulle vankas till lunch när vi vaknade.

Rösta på Plastparty – dagen efter:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.38 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Plastparty – dagen efter