Planering

Är hemma hos min kompis och planerar lite inför ett föreningsmöte. Hon är ett par år yngre än mig och vi har samarbetat ganska länge. Jag har alltid haft ett gott öga till henne men aldrig talat om det. Vi sitter och snackar skriver och dricker kaffe när telefonen plötsligt ringer. Hon svarar och säger när hon pratat är färdig att hon måste iväg en timme eller så, för att hjälpa till på jobbet där hon har jour, men att jag kan vänta här under tiden. Jag kan ju se på TV med lillsyrran eller något under tiden. När hon försvunnit går jag ner i källaren för att göra Vera sällskap.

När jag kommer ner och sätter mig i soffan sitter Vera i bara morgonrock och glor på någon såpa. Vi hälsar och jag granskar hennes 18-åriga kropp genom tyget. Vi tittar en stund och jag ställer en massa dumma frågor om vad det är som händer. Nästa gång jag tittar låter blicken följa hennes kropp ser jag att morgonrocken glidit isär och ger mig fri insyn till hennes söta lilla mus. Jag har svårt att slita blicken från den och vet inte om jag bör kommentera det eller låtsas att inte se. Men till slut säger jag:

“Hrrmm. Jo. du din morgonrock har glidit isär. ”

Till min förvåning svarar hon:

“Jag vet. Gillar du vad du ser?” utan att titta på mig.

Jag blir alldeles ställd och kommer inte på något att svara henne med.

“Varför tar du dig inte en närmare titt? Kom hit och se på den, vet jag. ”

Genast känner jag hur det börjar växa i byxorna, men jag tvekar:

“Men det kan komma någon. ?” påpekar jag med en klump i halsen.

“Kom nu och titta på mig. Ingrid är inte tillbaka på en timme – minst! Och våra föräldrar är i stugan hela helgen. ”

Jag reser mig och går bort till henne, ställer mig på knä mellan hennes särade ljusa ben, tittar henne i ögonen medan mina fingrar sakta smeker från knäna längs insidan upp mot ljumskarna och hennes inbjudande sköte. Hon drar isär hela morgonrocken och frilägger ett par små, fina, fasta, uppnosiga tonårsbröst. Jag lutar mig fram och suger in en bröstvårta i munnen och känner hur den styvnar till, låter tungan spela över den och får ett knappt hörbart stönande till belöning. Med vårtan fortfarande mellan mina läppar hittar mina fingrar fram till hennes varma fuktiga hål, smeker det och smörjer in fingret och drar upp det i skåran mot klittan. Hon har redan börjat andas tungt och vrider sig för min behandling. Nu vill jag smaka fitta och sänker ner huvudet mellan hennes ben. Sakta placerar jag min tunga i hennes skåra och börjar föra den upp och ner från klittan till hålet som nu savar ordentligt. Jag gör tunga styv och för in den i hennes skälvande väntande hål och börjar knulla henne med den. Hon stönar högt och styr takten med händerna på mitt huvud. Jag letar mig upp till klittan och vispar runt den med tungan. För in ett finger i fittan och känner hur hon kramar det med musklerna. Hon gnyr vrider och vänder på sig innan hon kommer med ett kort skrik.

Nu vill jag ha mitt. Det bultar och spänner innanför jeansen som jag snabbt kränger av mig så att kuken fjädrar upp längs magen. Hon gör stora ögon;

“Det var en bjässe och rakad är den med, helt annat än de småkillar jag varit med innan. ”

Hon tar den i sin finlemmade hand och smeker den försiktigt. Jag drar av mig tröjan och sätter mig i soffan och hon lutar sig fram slukar nästan hela mitt praktstånd med en gång. När jag ser hennes fina lilla mun omsluta min kuk och känner tungan leka tafatt runt ollonet måste jag kämpa för att inte spruta munnen full på henne. Jag vill så gärna knulla hennes mysiga tonårsfitta. Jag inser att det inte håller att låta henne suga mig längre och drar mig undan hennes glupska mun. Hon ser lite förvånad ut först, men när jag talar om att jag vill komma in i henne grenslar hon mig snabbt och styr in min värkande kuk och börjar rida mig långsamt. Jag har hennes underbara guppande små bröst framför ögonen och börjar slicka dem, suger in bröstvårtorna. Ååååh vad skönt, hon är ganska trång och så varm och blöt att det smackar varje gång vi möts i och min stora hårda kuk går i botten. Utan förvarning kommer hon igen, och när jag känner hur hennes fittmuskler drar sig samman runt min redan hårt prövade lem kommer jag med. Med långa tunga sprut fyller jag henne med min säd och det svartnar för ögonen när hon faller ihop över mig.

Jag kommer sakta tillbaka till verkligheten av att Ingrid stryker mig över håret;

“Hej tokstollar! Blir det något mer planerande idag? Eller får jag också vara med och leka?” Hennes händer fortsätter ner över mitt bröst och nyper mig lätt i bröstvårtan.

“Var han skön?”

Vera tittar upp på sin syster med ett leende.

“Mycket bättre än de killar jag legat med i min egen ålder. ” Säger hon med hes röst innan hon reser sig och lämnar rummet. Ingrid kommer runt till mig och smeker min urknullade snopp.

“Det här hade du planerat va?” frågar jag.

“Hmmm. jo det hade vi väl. Men det verkar du inte ha något emot” Hennes smekningar får snart fart på min lem igen. Vi kysser varandra och vi hjälps åt att få av henne kläderna.

“Hur länge har du sett på oss?” Frågar jag när jag känner att hon redan är ordentligt blöt mellan benen. Hon svarar inte utan lägger sig bara ner på rygg och skrevar inbjudande.

“Prata inte så mycket utan slicka mig nu. ” Jag älskar att slicka fitta och känna smaken av kåt kvinna i min mun, så hon behöver inte be mig två gånger. Jag är snabbt på plats med tungan och när jag träffar hennes klitta stönar hon njutningsfullt. Jag låter tungan löpa i skåran och hon drar fingrarna genom mitt hår. Jag låter ett finger glida in i henne och juckar rytmiskt innan jag för in ett till och ökar takten. Min tunga snurrar runt klittan när jag känner en hand sluta sig om min pung bakifrån, och inser att Vera är tillbaka.

Hon lägger sig på rygg under mig och slickar min kuk samtidigt som hon rullar mina kulor med handen. Jag blir nästan vansinnig av kåthet när jag känner hennes lena händer och tunga smeka min pulserande kuk samtidigt som jag har munnen full av fitta.

“Jag kommer snart. knulla mig nu. jag vill ha dig i mig när jag kommer. ”

Motvilligt lämnar jag händerna och tungan som bearbetar mig och ställer mig på knä, lyfter upp hennes höfter mot mig. Hon styr snabbt in mig och jag börjar sakta jucka fram och tillbaka med höfterna, känner hennes värme omsluta mig.

“Fortare hårdare snabbare” Jag ökar tempot och stöter ända in till botten varje gång. Ingrid kommer snart med en skakning och en ljudlig snyftning. Jag fortsätter stöta mig in och ut men hon puttar undan mig.

“Lägg dig på rygg så ska vi ta hand om dig. ” De ‘tvingar’ ner mig på rygg och Vera börjar genast suga på mitt av safter insmorda stånd samtidigt som Ingrid kysser och slickar min rakade pung. Jag trodde jag hade en stund kvar men att se dessa två hungriga tjejer äta min kuk gör mig enormt kåt och jag känner hur det börjar rycka i pungen innan jag exploderar i Veras mun och ansikte. Ingrid suger först mig ren och slickar sedan i sig det som hamnat i ansiktet på Vera.

“Jag tycker vi planerar vidare imorron. nu går vi och lägger oss i stället. Men först behöver vi en dusch. ”

Jag varken vill eller orkar säga emot. Ingrid tar mig i handen och vi går alla tre mot trappan och duschen.

Kommentera Planering