Perversa vänner, del 2

Några dagar efter den stora festen ringde Blondie och tyckte att vi skulle träffas igen. Hur svårövertalad tror du att jag är ? Med hennes kropp i välbevarat minne fanns det ingen tidpunkt som var bättre än just nu, så det var vad jag föreslog ! Hon tyckte likadant så vi bestämde att träffas i hamnen på en av restaurangerna inom en timme.

Jag tog en taxi till Puerto Banus och strosade lite på kajen, tittade avundsjukt på alla båtarna som guppade i vattnet. Överallt snygga människor, lättklädda och lovligt byte för mina sökande ögon. Blondie kom från andra hållet tillsammans med en jämnårig tjejkompis, båda runt 20 år gamla, men med helt olika utseende. Blondie var liten och finlemmad, med små härliga bröst, hennes kompis säkert 1, 80-1, 85 lång, bredaxlad med bröst i storleksklass jätte ! Att se dessa två vackra men olika flickor gå längs hamnen, hand i hand, leende, var en ren fröjd ! De skrattade och tafsade lite på varandra, uppenbarligen förtjusta i varandra.

Vi möttes med ett leende. – Hej igen, sa Blondie ! Det här är min bästa vän och ibland sängkamrat sa hon och presenterade Vera. Vera pussade mig på kinderna och avslutade med en snabb kyss på munnen. – Julia, så hette tydligen Blondie, har berättat en hel del om dig, sa hon och log med hela ansiktet. – Bara fördelaktiga saker hoppas jag ? Jo, men ganska kinky, det är därför jag ville träffa dig !

Vi satte oss på närmaste café och beställde svart kaffe och likör. Tjejerna fortsatte sitt småtafsande på varandra, små snabba smekningar över brösten och lårens insida. Det fanns inte mycket kläder som hindrade beröringen. Vi tilldrog oss en del uppmärksamhet av de förbipasserande, men detta verkade inte störa, snarare uppmuntra dem ! När Vera förde upp sin hand under Blondies korta kjol, motade bort tyget såg jag hennes rakade fitta i all sin skönhet! Jag var inte ensam om detta ! Det hade samlats 4-5 killar som stirrade rakt in i Blondies skrev och att de uppskattade vad de såg kund tydligt skönjas i deras byxor ! Kukarna började spännas vilket måste ha känts obekvämt med tanke på de trånga byxorna ! Ska ni bara glo så får ni gå, sa Vera på spanska, annars får ni plocka fram kukarna och visa om det finns något som är värt att suga på ! Två av killarna gick direkt, men de andra stannade kvar, öppnade gylfarna och drog fram sina “vapen”. Av de tre hade en kille en kuk som fick oss alla att stirra ! Han var förvisso mulatt och man har hört att svarta killar har stora kukar, men detta var i ordets riktiga bemärkelse något i “hästväg” ! Den var lång, minst 25 cm och säkert 5 cm tjock. Ollonet glänste och var så stort att jag kom på mig själv att undra om det skulle få plats i Blondies mun ! Vera gillade vad hon såg och tog kommandot. – Vi måste härifrån illa kvickt annars blir det folksamling, polisingripande och jag vet inte vad. Kan vi sticka hem till dig, sa hon och tittade på mig ? Visst, sa jag, häng på, men ska vi ta med vår nye vän ? Det kan du ge dig fan på, sa Vera och log med hela kroppen !

Hand i hand promenerade vi till taxistationen precis utanför bommarna, satte oss i första bil och for iväg. Nu gäller det smida direkt när vi kommer hem, sa Vera. Jag vill inte att vår nye vän ska ångra sig innan jag fått smaka på hans “bamse”. Har aldrig sett något liknande och jag undrar om den får plats i fittan ! Blondie och jag smålog, men vi var lika intresserade som Vera av vad som komma skulle. I mitt lånade hus finns det 3 sovrum Det stora sovrummet har en väl tilltagen säng, tydligt inköpt för att kunna erbjuda gott om plats för sexlekar med mer än 2 deltagare ! Jag fick en stilla funderare på vad min vän i Sverige brukade göra när han var i sitt hus ! Ska försöka komma ihåg att fråga när jag kommer hem.

Vera lät inte tiden fly ! Så snart vi kommit in i sovrummet bad hon Michel att klä av sig. Han gjorde som han blivit ombedd utan kommentarer. Det enda han sa var att vi skulle tala engelska eftersom han var från USA. Stående naken framför oss var han än mer imponerande ! Lång, välbyggd och med en kuk som halverigerad var större än något jag tidigare sett i full erektion. Blondie satt redan på knä framför honom och slickade hans ollon med långa svep med tungan. Vera hade satt sig på knä bakom honom, särade hans skinkor och slickade hans anus intensivt. Kuken lyfte sig mer och mer för att slutligen stå i en liten vinkel uppåt taket. Ollonet var underbart skinande av Blondies saliv. Hon knullade ollonet med munnen, det var allt som fick plats i hennes mun ! Veras bearbetning av Michels rövhål i kombinatiom med sugandet ledde till djupa stönande från honom och han började närma sig klimax. Du måste prova den här kuken, sa Blondie. Jag trodde hon talade med Vera, men hon tittade upp emot mig och vinkade mig ner på knä ! Även om jag har fantiserat mycket om att suga kukar har jag aldrig innan denna resa ens varit i närheten av att göra det. På ett par dagar har det hänt mycket ! Nu låg jag på knä med en gigantisk kuk framför ansiktet. Öppnade munnen, sög in ollonet och förstod vilken kuk det här var ! Michels rörelser blev allt intensivare, Vera hade flera fingar i hans anus som hon körde ut och in i en allt snabbare takt. Hon drog ur fingrarna då och då för att slicka av dem och sen in igen ! Blondie och jag turades om att suga och vi kände att sperman var på väg !

Vera ville också vara med på framsidan så hon bytte plats med Blondie som kastade sig in i ett rövslickande jag aldrig sett förr ! Vera runkade kuken allt fortare, stoppade in ollonet i munnen då och då och klämde hans pungkulor med andra handen. Själv satt jag på golvet med kuken i handen och runkade sakta för att hålla satsen kvar ! Vi måste dela på sprutet, sa Vera. Julie vill väl också smaka, eller hur ? Det enda som hördes från Julie /Blondie var ett grymtande och stönande, men detta tolkade Vera som ett ja. Vi gör så här, sa Vera, han får spruta i min mun så delar vi upp satsen med en kyss, är det ok? Nytt grymtande från Michels baksida.

Kuken var nu så spänd och stor att det var frågan om sekunder innan explosionen skulle inträffa. Vera fick syn på en liten glasskål på ett bord och bad mig hämta den fort. Jag kröp dit, min kuk gjorde ont så laddad den var, hämtade skålen och gav den till Vera. När Michel började spruta riktade Vera sperman så att den landande i glasskålen. Hans sprut var så häftigt att första strålen for förbi skålen och rakt i ansiktet på mig som satt precis bakom Vera. – Torka dig inte sa Vera, jag vill slicka av dig, sa hon till mig ! Hans sats bara fortsatte, jag var alldeles matt ! Hur kan man ha en sån sats ? Det fick mig att tänka på en porrfilmskille, som brukade spruta sin sats i ansiktet på tjejerna så att de blev alldeles vita av sperma. De sista dropparna av sperma runkade Vera ut och såg mycket syndig ut ! Blondie som nu var alldeles våt i ansiktet av allt sitt rövslickande kröp fram till Vera och de delade en blöt tungkyss. – Vilken härlig smak, sa Vera, hans arsle smakar nästan lika bra som kuken ! Hon vände sig mot mig och slickade av all sperma som landat på min kind och näsa. Vi måste ha en sked, sa Blondie, och sprang ut i köket. Hon kom tillbaka med en dessertsked och ett sexigt leende. Michels sperma låg i skålen, han tittade med förundran på vad som höll på att ske, samtidigt som han runkade sin halvstyva kuk.

- Flickorna satt med benen i kors mitt emot varandra. Blondie fyllde skeden med sperma och förde den långsamt för att inte spilla en droppe, till Veras mun. Vera gapade, tog skeden mellan sina läppar och tömde den fullständigt. Hon lekte lite med sperman i munnen innan hon svalde. Blondie laddade en ny sked och Vera sög i sig dess innehåll oclså. – Härlig vit sperma, sa hon ! Hon tog skeden och upprepade samma sak men med Blondie som mottagare. Även hon svalde 2 skedar, men där fanns mer kvar. Nu är det din tur sa Vera och riktade sig till mig. I skålen finns det nog 2 skedar till dig också och jag blir så vansinnigt kåt av tanken på att du sväljer en annan mans sperma, så sätt igång ! precis när jag skulle föra in den första skeden i munnen stoppade Blondie min hand och tog skeden ifrån mig. Vad gör du, sa Vera ? Jo, sa Blondie, jag tänkte att det kunde vara än mer upphetsande om vi hällde sperman på Michels kuk och sen lät honom slicka av den ? Detta tilltalade Vera i allra högsta grad, så sperman från den första skeden hälldes på den nu helt erigerade jättekuken och jag sög av den. Sperman kändes klibbig efter all väntan, men vad ska man göra ? Vera hade nu kommit på var de skulle göra av den resterande satsen. De hällde lite vatten i skålen så att all sperman kom med från skålens kanter och hällde innehållet i Blondies skrev. Det rann sperma blandat med lite vatten och Blondies fittsafter från fittan, förbi rövhålet ända upp mot ryggslutet. Vera la sig mellan Blondies ben och slickade henne helt ren. Tungan sög upp all västka och hon svalde allt !

Michel var nu så kåt att han var färdig att spruta igen, för att inte tala om mig ! Jag var så kåt, så färdig, så tokig att jag kunde göra vad dom helst för att få spruta ! Vera erbjöd mig sin anus och jag tackade inte nej ! Det är inte många gånger i livet jag knullat på detta sätt. Fullständigt hämningslöst och utan tanke på min partner, jag bara körde kuken in och ut i hennes röv så årt jag kunde ! Blondie försökte få in Michels kuk i fittan och efter lite vickande hit och dit slank den in ! Hon skrek av smärta och någon form av vällust, tror, jag. Besatt av kåthet körde jag vidare och kände att satsen var nära. Jag släppte satasen i Veras röv, pumpade in den och kände att hon blivit rejält fylld ! Vera höll ihop skinkorna, satte sig gränsle över Blondies ansikte och släppte hela min sats in i hennes mun och ansikte. Det blev för mycket för vår nye vän. Han drog ut kuken, kröp upp mot Blondies ansikte, bad henne öppna munnen och runkade sakta, mycket sakta, ut hela satsen i hennes vidöppna mun. Det blev så mycket sperma att det rann nedför hennes kinder innan hon hann svälja undan. Vera slickade i sig all som kom utanför ! Allt avslutades av en spermafylld kyss, där min och Michels sperma blandades och svaldes av båda flickorna.

Veckan var inte riktigt slut ännu, så jag återkommer med nästa avsnitt och fortsättnignen inom kort !

Rösta på Perversa vänner, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.07 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Perversa vänner, del 2