En gräsänklings semesteräventyr, del 4

Del 4.

Mette och Lise. Dom kåta danskorna. Del 2 av 2.

Av:

Sir Göte Borgare.

Arg som ett uppretat bi. Nej förresten, som en hel jättesvärm med tvärilskna bålgetingar rusar jag upp för stranden så att gamla torra vasstrån och annat skräp står som en sky omkring mig. Det går med en sådan fart att förskräckta familjer snabbt drar sina barn intill sig och förundrade tittar sig omkring. Vad var det? Var det kanske en mindre cyklon som drog förbi, eller vad kan det ha varit tro? Kvickt som en väloljad blixt upp till tältet. Vad ända in i helvetet är tjejerna någonstans? Deras cyklar står kvar men själva syns dom inte till någonstans. Vart ända in i alla glödheta har dom smitit hän och gömt sig tro? Tältet! I tältet naturligtvis. Var annars! Ha, nu djävlar i min lilla låda är dom fast. Upp med dragkedjan i tältväggen med ett ryck. Det var tur att den inte kärvade för då hade jag säkert slitit loss hela tältväggen, eller ryckt upp hela tältet från marken, så arg är jag. Jag slänger mig handlöst in som den värsta fotbollsmålvakt och ligger öga mot öga med två vidöppna fittor. Direkt på stubinen försvinner all min ilska som genom ett trollslag och ersätts i stället av en ilsket het flammande kåthet. Fan också! Att jag skall vara så viljesvag så fort jag har en fitta framför ögonen. Och inte fan blir det lättare för mig att vara viljestark när antalet fittor ökar med 100 % och blir två. Tur att mina döttrar inte kan köra med det knepet också, för då hade dom säkert fått allt som dom hade pekat på.

Nu kan jag tydligt konstatera att Mette är en äkta blondin och att Lise är lika äkta svarthårig, för jag kan väl aldrig tänka mig att dom har gjort sig besvär med att bleka respektive färga fittbuskarna.

Under tiden som jag höll på med att dyka och leta efter mina badbyxor så blåste tjejerna upp luftmadrasserna, slängde av sig bikinibyxorna och la sig att vänta på mig med fittorna i vädret helt förvissade om att jag skulle glömma att vara arg på dem så fort jag fick se den synen. Och naturligtvis hade dom helt rätt i sitt antagande för jag är inte det minsta arg längre. Bara kåt. Stenkåt.

Skönt utbredda ligger dom framför mig och ser så oskyldiga ut som om dom i hela sitt syndiga liv aldrig hade gjort det minsta lilla djävulskap. Lise sticker ut en liten röd tungspets mellan läpparna, slickar sig sakta och eggande lätt om munnen medan hon tittar lite lurigt på mig och frågar sedan medan hon småler hur troskyldigt som helst. ”Du är väl inte arg på oss?” Medan Mette bara ligger och småflinar hur retsamt som helst.

Satans fruntimmer. Ett kort ögonblick kommer ilskan över hur dom har behandlat mig tillbaka och det kanske flickorna märker för Mette juckar lite med underlivet och Lise skrevar isär ytterligare en bit med dom slanka benen och dessa rörelser räcker mer än väl för att jag skall falla till föga inför dom läckra underbart härliga nakna flickkropparna som bara ligger där och väntar på mig. Bara mig och ingen annan. Det är väl det som kallas stark i tron men svag i viljan. I ett sista försök att återupprätta min sårade manlighet svarar jag så argt jag kan:
– Jo jag är fortfarande arg. Jättearg! Och nu skall ni få vad ni förtjänar.
Båda tjejerna fnittrar förtjust och Lise knuffar ner Mette på golvet medan hon lyfter upp underkroppen mot mig och säger:
– Straffa mig först för det var jag som knuffade dig så att du ramlade.
Kvickt kryper Mette upp på luftmadrassen igen och knuffar i sin tur ner Lise på andra sidan medan hon säger:
– Nej, straffa mig först för det var jag som kastade ut dina badbyxor i vattnet.
Och medan dom fortsätter att kivas om vem som har varit styggast och skall straffas först kan jag inte hålla mig för skratt.

Faktum är alltså att båda brottslingarna erkänner sig skyldiga och som inte det räckte så försöker båda också att övertyga domaren (mig) om att just hon är skyldigare än medbrottslingen. (Precis tvärt emot vad det brukar i domstolarna där alla skyller allt på varandra). Eftersom nu båda två har erkänt är bara frågan vem jag skall börja att ”bestraffa” först och det är faktiskt ett svårt val för båda två ser lika ”straffvilliga” ut där dom ligger utsträckta härligt solbrända över hela kroppen. Även dom ställen som i vanliga fall brukar vara vita har samma sammetsmjuka bruna lyster, så det syns tydligt att dom brukar sola sig nakna.

Jag kan ju inte gärna sätta igång med att dra lott om vilken av tjejerna jag skall knulla först, så jag får helt enkelt ta till uteslutningsmetoden. Det sägs ju att karlar föredrar blondiner. Alltså ligger Mette bäst till för att få första straffet, men för att jag inte skall bli beskylld för att bara följa vedertagna regler och vara lik alla andra beslutar jag mig för att göra tvärs om. Alltså gör jag som kärringen och går mot strömmen. Sen är det bara frågan om vem som blir straffad först. Den som blir straffad först, eller den som får ligga och vänta på sitt straff? Döm själv.

Jag dyker alltså huvudstupa ner mellan Lises ben och begraver huvudet i hennes mörka ”buske” och där hittar jag den mest underbara lilla fitta som jag kan tänka mig och den sätter jag genast igång med att slicka och suga för allt vad jag är värd. Stående på knä med röven i vädret och ett stadigt tag med båda händerna om hennes slanka höfter så trycker jag in tungan så långt in i hennes underbart härliga som jag kan komma och vispar runt där.

Att hon inte har allt för mycket att invända mot min behandling tycker jag mig förstå av dom mystiska ljud hon frambringar och av att hon gör så kraftiga motjuck mot min djupt slickande tunga att jag får hålla ordentligt hårt om hennes krampaktigt ryckande ben för att inte helt enkelt bli bortknuffad från hela härligheten. Och du! Vilken reaktion det blir när jag fångar in hennes styva kittlare mellan tungan och framtänderna och gnuggar den lätt fram och tillbaka där. Hon sparkar med benen, slår omkring sig med armarna och slänger fram och tillbaka med underkroppen så att det bara är med milt våld som jag kan hålla henne så pass fast att jag kan fortsätta att slicka och suga hennes unga välsmakande lilla fitta.

Då, när det är mest som själva himmelriket att leva får jag en mindre chock. Jag är ju så upptagen av Lise och hennes behag att jag helt har glömt bort Mette och det är hon som nu, troligen utan att mena det, nära nog skrämmer vettet ur mig, för hon har utan att jag har märkt någonting bakifrån krupit in mellan mina ben och försöker nu att svälja kuken med både hull och hår. Djävlar vad jag blir skraj. Håret reser sig på huvudet och jag blir alldeles kall och knottrig över hela kroppen. Även kuken reagerar negativt och tappar snabbt en del av sin spänst så att den inte blir större än en ”normal” manslem.

Troligen har väl Mette också sett ”långt ner i halsen– filmen” och skall nu försöka sig på att göra samma sak, för hon stoppar in så mycket hon förmår av kuken i munnen vilket snabbt visar sig vara ett dumt försök som håller på att ta en ända med förskräckelse, för lika fort som kuken krympte av förskräckelse växer den åter till sin fulla längd och storlek igen med påföljden att Mette håller på att kväva sig. Försök att tänka dig själv hur det skulle vara att få ner en drygt 20 cm lång och handledsgrov kuk i halsen så kan du kanske få ett litet hum om hur det är. Du kan ju försöka med tandborsten nästa gång det är dags att borsta tänderna och känna hur den lilla stumpen känns, så kan du kanske få en liten uppfattning om hur det skulle vara. Om du nu inte råkar vara svärdslukare förstås, för i så fall är väl mina dryga 20 cm inte mycket att komma med. Som tur är fattar jag snabbt vad som är på gång och drar med ett pluppande ljud ut kuken ur halsen på henne så att hon åter kan få andan till sig igen.

Under tiden som Mette gör sitt bästa för att svälja min kuk och kväva sig får Lise en riktigt ordentlig utlösning och märker därför inte ett dugg av vad som håller på att hända hennes kompis. Eftersom Lise har fått sin första ranson lämnar jag henne åt sitt öde och slänger i stället upp Mette på luftmadrassen, häver mig själv efter och begraver halva ansiktet i hennes våta savande fitta och biter till. Svaret låter inte vänta på sig, utan blir ett halvkvävt illtjut och en vettskrämd tjej som hoppar upp och frågar om jag först försöker att kväva henne och sedan skall bita av hela fittan på henne? Men eftersom jag inte har bitit så värst hårt utan hon mest har blivit rädd lugnar hon snart ner sig igen när jag lugnt påpekar att det var hennes straff för det som hon hade gjort i badet förut. Under tiden ligger Lise bara vid sidan och tittar belåtet undrande över vad som är på gång, för hon har fortfarande inte riktigt fattat vad som har hänt.

Eftersom kuken fortfarande är på ”bettet” och i väntan på fitta står lika kraftfullt och stramt som han alltid gör vid sådana tillfällen och fittan som han väntar på också står upp tar jag bara tag om Mettes smalben och rycket till så att hon ramlar baklänges på luftmadrassen och på det viset kommer i en mer knullvänlig ställning, varefter jag häver mig fram över henne och med en enda hård stöt driver in hela ”draggen” till botten i hennes heta längtande fitta. Det är precis på gränsen till vad hon tål, för när kuken har trängt in i hela sin längd känner jag hur den stöter hårt mot livmodern och att Mette också känner att botten är nådd ”med råge” förstår jag när hon skriker till och gör ett häftigt kast med underkroppen så att jag är nära att ramla av henne. Men, vana ger färdighet. Mette är inte det första ”sto” som försöker att kasta av mig när jag bestiger henne lite våldsamt, så tack vare min vana lyckas jag trots hennes krumsprång att hålla mig kvar på och i henne. Innan hon riktigt hinner sansa sig sätter jag igång att knulla henne med full frenesi och hon lugnar snart ner sig när hon känner hur allt det sköna som jag har att erbjuda henne uppfyller varje litet utrymme av slidan och glömmer strax smärtan som jag nyss orsakade henne med min allt för långa knullpåk.

Under tiden som jag håller på att hårdknulla Mette ligger den sköna mörka Lise bara jämte luftmadrassen och ser lyckligt tillfredsställd ut. Det är tur att inte hon också kommer på några sådana där dumma idéer som Mette gjorde och försöker att skrämma livet av mig genom att komma smygande bakifrån. För säkerhet skull håller jag ett halvt öga på henne medan jag råknullar Mette, men det behövs inte för hon ligger bara still vid sidan om tittar och verkar helt nöjd med vad hon har fått.

Nu är det inte långt kvar innan Mette får sin efterlängtade orgasm märker jag, för hon börjar darra i hela kroppen och en blodåder på hennes hals sväller upp av spänningen i hennes kropp. Mer och mer darrar och skakar hon som i frossa och så går det för henne, det går inte att ta miste på, för hon blir alldeles stel i hela kroppen ända nerifrån tårna upp till huvudet, medan hon spänner sig som en pilbåge under min vilt stötande kuk och jag ser hur hon rullar med ögonen och öppnar munnen som för att skrika ut sin lycka, men inte ett ljud kommer över hennes läppar. Och tur är väl det. Med tanke på övriga campinggäster.

Med en sista djup suck sjunker hon ihop under mig helt borta från denna världen ser det ut som.
– Där fick du ditt straff för att du kastade ut mina badbyxor i vattnet”, säger jag.
Inget svar.
– Skall du ha en vända till kanske?
Fortfarande inget svar, så jag tar tag i henne och ruskar kraftigt. Men vadnudå, det är som att ruska i en stor sladdrig docka. Hon ligger där helt slapp och livlös. Vad har hänt! Jag har väl för fan inte knullat ihjäl henne? Det skall ju för all del vara ett av dom skönaste sätten att dö på har jag hört, men det skall ju höra fan till att vara motparten.

Återigen blir jag alldeles stel i hela kroppen för hennes skull och nervös som jag blir hittar jag ingen puls när jag känner på hennes handled. Troligen för att jag känner på fel ställe i hastigheten. Som i eldskrift kan jag framför mig riktigt se tidningarnas feta rubriker på löpsedlarna.
”UNG DANSKA IHJÄLKNULLAD PÅ CAMPINGPLATS!”
”SVENSK TREBARNSFAR KNULLAR IHJÄL DANSKA !”
Eller om jag kanske hinner smita
”SEXDÅRE LÖS! DANSK TURIST IHJÄLKNULLAD PÅ CAMPINGPLATS I BOHUSLÄN”!

Men när jag lägger örat mot hennes välskapta barm kan jag höra att hennes hjärta slår som en stångjärnshammare och jag känner att hennes bröstkorg häver sig upp och ner i långa djupa andetag. Javisst, det är klart som F-N (med A mellan), hon har bara drabbats av ”lilla döden”. Hon också. Alltså har hon bara svimmat av den fulländade njutningen.

Att jag inte kan lära mig att det är sådant som drabbar mig ganska ofta, för att inte
säga titt som tätt. Det hände ju så sent som i går med den lilla godingen som jag plockade upp då när hon var ute och liftade för att få sig ett ”nyp”. Tänka sig att dagens ungdom är så försigkommen som hon var. Inte mer än 15 år och ändå ute och liftar enbart för att få sig ett knull. Undrar om jag inte skall ta och låsa in mina egna döttrar i var sitt absolut dyrkfritt kyskhetsbälte när jag kommer hem efter semestern.

Men för att återgå till nutid. Fy fan vad skraj jag blir innan jag riktigt fattar vad det är som har hänt. Kuken som nyss stod som den värsta stängselpåle hänger nu som en dåligt urvriden disktrasa mellan benen på mig. Men säg den olycka som varar beständigt, för nu tycker tydligen Lise att det är hennes tur att få del av behandlingsprogrammet så hon startar sina förförelsekonster och det tar inte lång stund innan hon återigen har fått full fräs på alla dom dryga 20 cm knullverktyg.

När Lise konstaterar att resningen är fullkomlig knuffar hon resolut ner Mette på tältgolvet jämte luftmadrassen och intar själv hennes plats för att få del i härligheten som jag kan erbjuda och det skall hon minsann få. Stackars Mette, inte är det då mycket till protester som hon ger ifrån sig då hon på detta bryska sätt blir förpassad till golvet. Troligen är hon väl bara halvvägs medveten om vad det är som sker, eller så är hon van vid att bli knuffad lite hit och dit.

Nu är det Lise som ligger utbredd i hela sin mörka härlighet framför mig och väntar på sin ranson. En stor kolsvart fittbuske med en liten rosa glipa mitt i. Hon ser faktiskt riktigt mörkt sydländskt syndig ut där hon ligger liderligt kåt framför mig. Men det gör inget, för jag har inget emot några raser, bara dom är snygga och sköna att knulla med förstås, för annars kan dom lika gärna åka tillbaka dit där dom kom ifrån.

Det jag ser framför mig är en härlig syn som heter duga och jag skall strax låta mig väl smaka av vad som bjuds. Med ett rytande, väl värdigt djurens konung kastar jag mig över henne, burrar in hela ansiktet i den stora svarta fittbusken och fångar in klitorisen mellan läpparna, naggar lätt med tänderna i den och sätter igång med att efter konstens alla regler behandla henne på ett sådant sätt som jag efter många års erfarenhet som ”häradsbetäckare” har lärt mig att de flesta tjejer brukar uppskatta och ganska strax märker jag att Lise inte är något undantag från den regeln. Jag suger in så mycket av den styva kittlaren i munnen som jag kan, klämmer till med läpparna om den så att den inte kan glida tillbaka igen och låter min sträva tunga slicka fram och åter med långa raspande tag. Och vad månne då resultatet bli av detta? Jo, hela Lises syndigt formfulländade unga kropp går liksom i vågor under mig. Smågnyende och gnällande som en rädd liten hundvalp kastar hon sig fram och tillbaka under min behandling. Högre och högre gnäller hon medan hon kommer allt närmare orgasmens höjdpunkter.

Redan efter ett par minuters intensiv specialbehandling av hennes lilla minikuk kommer den första orgasmen drivande som våg efter våg genom hennes välskapta lekamen och gnällandet går över i småskrik som ökar i intensitet och blir allt högre i takt med min sträva tungas utflykt över den styva klitorisen. På något sätt måste jag få dämpat mer hennes njutningsskrik. Liftarbrudens ylande i högan sky i går hade inte så stor betydelse, för det var bara en flock med kor som hörde henne, men här befinner vi ju i alla fall på en allmän tältplats, även om den inte är så där jättestor. Det skulle ju vara mindre lyckat om det kom ett par barnfamiljer inrusande i tältet för att ta reda på vad som står på. Försök att tänka er själva vilken syn det skulle vara! Jag stående på alla fyra lika naken som jag en gång i tiden kom till världen, med alla tiders största ståkuk mellan benen (den var inte lika stor när jag föddes) och hela ansiktet begravt i fittan på en helnaken tjej, med en ytterligare en lika naken tjej till liggande mer eller avsvimmad bredvid mig. Det skulle allt vara något för nyfikna småbarn att få se. Vilka frågor föräldrarna skulle få att besvara efteråt! (Praktisk sexualundervisning). För det är så sant som det är sagt att ett barn kan fråga mer än vad tio lärda kan svara på. Det vet jag av egen erfarenhet för jag har tre egna frågvisa glin där hemma. Undrar vem som fort och lätt skulle bli utkastad från campingplatsen? Den gissningen är nog inte så svår skulle jag förmoda. Ja, du kan ju få så pass mycket hjälp att inte skulle det bli dom nyfikna barnfamiljerna i alla fall, även om det var dom som trängde sig på.

Så medan Lise rider allt högre på orgasmens vågor försöker jag att hitta någon lämplig ljuddämpare att stoppa i munnen på henne. Men vad i hela friden skall jag ta? Det är ju inget uppackat ännu. Helst vill jag få tag i något utan att behöva avbryta sysselsättningen som jag är strängt upptagen med. Men var får jag snabbt och lätt tag i en lämplig munkavle så där hux flux? Det är ju inte sådant som jag brukar ha med mig i fickorna, allra helst inte när jag är naken. Jo, jag vet. Jag har ju en stor och bra tillgänglig fast jag är helt naken. Eller rättare sagt: För att jag är naken. Kuken naturligtvis! Får jag bara kört ner den i halsen på henne så blir det nog inte skriken så höga längre. Snabbt och försiktigt vänder jag mig ett halvt varv. Snabbt för att få tyst på henne så fort som möjlig och försiktigt för att jag inte skall tappa taget om klitorisen som jag har mellan läpparna för den lilla sköna grejen vill jag inte tappa bort och för att jag inte skall sparka till Mette som ligger utslagen jämte oss. Men hur försiktig jag än är så får Mette sig en spark när Lisa knuffar till mitt ben men hon tycks inte märka så mycket där hon ligger med ett belåtet småleende på läpparna.

Du kan ju själv försöka följande om du får tillfälle någon gång, så kan du konstatera att det inte är så lätt att göra som att skriva. Utgångsläget är att du har hela ansiktet instoppat så långt det går i en härligt blöt slafsig fitta medan du står på knä mellan tjejens ben och samtidigt som orgasmen rycker och sliter i henne skall du försöka att snurra runt så att du i stället blir stående gränsle över hennes ansikte utan att varken sparka till eller trampa på henne eller din andra knullpartner som ligger strax intill. Sedan sikta in kuken i hennes mun som slänger fram och tillbaka som på den värsta nickedocka.

På något sätt lyckas jag i alla fall och hennes vid det här laget redan allt för höga gälla brunstskrik kvävs ner till att stilla gurglande, vilket i och för sig kanske inte är så konstigt med tanke på att min kuk inte bara är lång utan grov som en ordinär handled också och det räcker till för att få tyst på henne (du kan ju själv försöka att stoppa in något som är 20 cm långt och handledsgrovt i munnen och sedan skrika så får du se hur lätt det är) och det är ju det som är meningen också. Nu kan jag fortsätt med sugandet och slickandet så länge jag vill utan att hennes orgasmskrik kan locka dit en massa folk. Och orgasmer det får hon! Den ena efter den andra nästan utan uppehåll. Eller om det är en enda lång som går i vågor. Det är svårt att säga vilket för hon rycker, sliter och slänger med hela kroppen i ett hela tiden som jag håller på att behandla henne med tungan och munnen. När jag efter ca en halvtimma släpper taget om hennes styva kittlare och drar ut kuken ligger hon bara flämtande kvar under mig, men jag har inte fått nog ännu så jag byter bara ställning så att jag i stället hamnar över hennes ben och med ett kraftigt tag om hennes midja välter jag runt henne på magen och med ett ordentligt ryck får jag upp henne i knästående ställning med benen brett isär.

Mums, det är minsann ingen dålig syn jag har framför ögonen när hon står på knä så med ändan högt i vädret. Ett par stora rödsvullna fittläppar, inramade av en kolsvart långhårig fittbuske. (Kan det vara angora kanske)? Och däremellan tittar dom små ljusröda inre blygdläpparna och den lilla klitorisen fram. Den som jag nyss sög på så att den fortfarande är alldeles styv. En härligt underbar syn som jag verkligen uppskattar.

Trots Lises protester och klagan om att hon redan har fått mer än tillräckligt tittar jag lystet på medan bamsekuken sakta pressar isär dom svullna blygdläpparna, för att sedan försvinna in i den härligt trånga blöta slidan som om inte annat på grund av kukens grovlek verkligen sluter tätt omkring den och trots att fittan är ordentligt uppsmord av hennes ymnigt flödande utsöndringar ger den ändå bra friktion mot kuken som med långa jämna tag pumpar in och ut med ett smackande ljud medan Lise stönar högt av njutning i takt med att kuken träffar botten av slidan i varje stöt.

En av fördelarna med att ha en så lång och grov kuk som jag har är att den fyller ut fittan bra, sedan kan alla sexualupplysare säga vad dom vill om kukstorlekens betydelse, för jag tror ändå inte ett dugg på dom. Även väl uppknullade och förslappade fittor känns förhållandevis trånga och sköna på grund av kukens dimensioner. Jag har svårt att tänka mig att en liten och förtorkad kuk kan fylla ut och skapa friktion i en väl uttöjd fitta. Därmed inte sagt att Lises fitta är slapp och utknullad. Nej, tvärt om. Både hennes och Mettes fitta är härligt trånga och sköna.

Jag får in nästan hela kuken innan jag känner att botten är nådd och när jag har nått så långt drar jag sakta ut hela längden igen, varefter jag åter skjuter in den så långt det går men lite fortare denna gången. Lise stönar svagt av njutning varje gång kuken glider in och skaver mot dom skrovliga slidväggarna. Sakta ökar jag takten allt efter som jag drar ut och skjuter in knullpålen. Det tar inte mer än ett par minuter förrän det går för Lise igen och igen och igen i en allt snabbare takt, men nu hörs det inte så mycket av hennes kåtskrik för hon ligger med huvudet nedtryckt i sovsäckstäcket. Tur det kanske, för även om kuken är stor så är det inte lätt att dela den så att jag kan ha den på två ställen samtidigt. Jag har nu kommit upp i full knullfart och det innebär att kuken har en så hög hastighet att en snabb bil skulle se ut att stå vid en jämförelse. (Hur det nu skulle gå till att jämföra en kuk och en bil). Lise skriker nu åter ut sina orgasmer i högan sky men fortfarande hör det inte så mycket eftersom hon fortfarande har huvudet nerstoppat i sovsäckstäcket. Medan jag studerar den snabbt in och ut arbetande kuken ser jag hur det blir allt mer skumigt runt kukskaftet och fittöppningen av Lises uppvispade könssafter.

Så småningom känner jag hur min utlösning närmar sig också. Det börjar som en svagt pirrande känsla någonstans långt inne i bakhuvudet, som sakta kryper fram och vidare ner för ryggraden precis som om det var tusentals myror som kröp allt fortare innanför skinnet på mig. Pirrandet ökar allt mer i styrka för att så småningom kulminera i ytterligare en hejdundrande utlösning. Med ett hest vrål kastar jag mig framåt för att kunna pressa in så mycket som möjligt av min välvuxna knullpåle som jag kan och jag känner att jag är nära att trycka upp hela livmodern i magen på den stackars Lise. Det är tydligt att det gör ordentligt ont på henne, för hon skriker till ytterligare lite högre och gör ett kast med kroppen så att jag är nära att ramla och glida ur henne men med en kraftansträngning lyckas jag hålla mig kvar och börjar pumpa in allt vad jag har att ge och det är inte lite trots tidigare utlösningar, den saken är klar. Det bara sprutar och sprutar till synes utan slut och den redan till botten av min stora kuk uppfyllda fittan har inte en chans att rymma även denna jättesats utan sperman blandad med hennes egen fittsaft pressas ut runt omkring kuken, rinner ner i den stora fittbusken och vidare ner på luftmadrassen där det bildas en pöl av spermablandad fittsaft mellan henne vitt särade ben.

När jag efter att ha pumpat in den sista droppen sperma i Lises underbart trånga sugande och mjölkande fitta drar jag sakta ut min fruktade springare ur dess tillfälliga förvaringsbox och ytterligare en stor skvätt sperma och fittsaft rinner ner på luftmadrassen och blandar sig med den pöl som redan är där. När jag sedan släpper taget om Lises höfter faller hon helt nöjd och tillfredsställd åt sidan och ner på golvet där hon blir liggande jämte Mette som av knuffen hon får vaknar till liv igen från sin avdomning. Där ligger nu båda flickorna jämte varandra nakna och ser härligt tillfredsställda ut. En härlig syn. Nakna lyckligt tillfredsställda flickor. Än är inte gubben för gammal för att knulla musten ur ett par ungdomar åt gången och det hoppas jag att han inte skall bli på länge än.

Egentligen var det ju inte meningen att jag skulle knulla på ett par dagar när jag svängde ner till campingplatsen, men vissa föresatser har jag väldigt svårt att hålla. Det sägs ju att ridsår skall ridas bort, så jag får väl säga att en kuk som har blivit öm av för mycket knulla skall knullas oöm.

Nu när kuken har fått sitt är det hög tid att skaffa hem den omtalade middagsmaten för nu när jag inte är kåt längre känner jag hur hungern sliter i tarmarna. En blick på Mette och Lise säger mig att så trötta och tillfredsställda som dom ser ut där dom ligger lyckligt småleende så kommer dom inte att springa några längre sträckor medan jag är borta så jag säger till flickorna vad jag tänker göra och att dom kan ta det lugnt och vila en stund så att dom orkar med nattens vedermödor också. Om dom hörde eller fattade vad jag sa vet jag inte, för dom svarade inte, men jag tar i alla fall mina fiskegrejor och går ut mot den yttersta udden en bra bit utanför badviken för att ordna fram middagsmaten. När jag passerar tältet som ligger närmast mitt får jag en lite ilsken förebrående blick av den kvinnliga parten, medan den manliga halvan i stället tittar nyfiket uppskattande medan han flinar lite. Ett flin som blixtsnabbt försvinner när han ser att frugan flyttar över den ilskna blicken till honom istället, och då är det min tur att flina retsamt.

Privata kommentarer: gote_borgare@hotmail.com

Rösta på En gräsänklings semesteräventyr, del 4:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.27 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En gräsänklings semesteräventyr, del 4