Pensionärshotellet

Allting hade gått så fort från det första mötet på kontoret, avskedet och nu den brännande längtan i kroppen. Hon kunde minnas alla detaljer, varenda kyss, varenda vidröring vid hennes kropp, varenda gång hennes innersta fyllts med hans sprängande lem.

Hon suckade, insåg att tiden med heta stunder på kontoret nu var förbi. Efter att hon blivit avskedad på grund av oanständigt uppträdande satt hon nu som receptionist på ett pensionärshotell långt bort i obygden.

Hon bar en kort kjol och en vit skjorta knuten i midjan. Hennes navel med den piercade ringen anades. Det var oerhört hett och fuktigt, så den här dagen hade hon valt att lämna trosorna hemma, lika så hennes push-up. Det mörkröda håret var uppsatt i en slarvig svans, några hårslingor hade lagt sig runt hennes vackra ansikte. Hon satte sig på altanen, särade lätt på benen och blundade.

En rysning gick genom hennes kropp. En välbekant doft nådde henne och innan hon hade tänkt tanken färdigt kände hon en kyss på hennes nakna hals.

- Hej Anki! Men Tom, vad gör du här? Jag har åkt 37 mil för att jag inte orkar längre. Jag måste få känna din kropp nu!

Bara av hans röst spände det till i hennes bröstvårtor, väl medveten om att han inte skulle missa den detaljen. Hennes underliv hettade till och hon blev snabbt fuktigt. Utan fler ord tog hon hans hand och drog in honom i receptionen. Han tog ett stadigt tag runt hennes skinkor, lyfte henne upp på disken. Knuten på skjortan gled snabbt upp och han befriade henne från skjortan. Två fylliga bröst med blodröda toppiga bröstvårtor pekade retsamt mot honom, ringen i naveln glimmade till.

- Kyss dom, smek mig, jag vill ha dig! gnydde Anki.

Hans spetsiga tunga närmade sig brösten, han lekte retsamt med vårtorna, samtidigt som hans högra hand sökte sig uppför låret mot hennes välrakade kön. Hon var nu rejält fuktig och Tom stönade till när hans fingrar nådde pärlan.

- Du är nyrakad, visste du att jag skulle komma? stönade Tom Varje dag har jag gjort mig redo, varje dag har jag längtat! sa Anki

Han tog av henne kjolen och ställde sig på avstånd för att beskåda skönheten. Fräckt särade hon på benen så att han skulle se hur fuktig hon var. Hon lät sina långa, mörka naglar ömsomt leka med hennes bröstvårtor, hennes läppar och silverringen i naveln. Tom suckade och blev en aning passiv. Hon såg hur det spände under hans byxor och ville gärna hjälpa sin älskare.

Snabbt var hon nere på golvet, slet av honom skjortan, ställde sig på knä och började knäppa upp hans gylf. Tom stönade och hade svårt att stå still när hennes långa naglar vidrörde hans stånd. Utan att blinka hade hon fått av honom kläderna och bad honom därefter lägga sig på mattan.

- Tänk om någon kommer? undrade Tom som nu började känna sig lite utlämnad Äh, blinda pensionärer lär ju inte fatta vad vi gör ändå, log Anki som nu var otroligt sugen på att ge honom allt.

Hon smekte hans lår, mage, fötter. Allt utan att nudda hans otroliga stånd. Nu tittade hon förföriskt på honom, lät tungan retsamt fukta läppar och han anande att han skulle få en ljuvlig behandling. Hon började med att låta tungan slicka hans pungkulor, med naglarna särade hon lätt hans skinkor så att hon verkligen skulle komma åt. Därefter vandrade hon med sin mun uppför undersidan på lemmen. Tungan följde varenda åder. Tom ryckte till när hon omslöt ollonet.

- Du kan din sak, mumlade Tom fram Mmm, and I like it, njöt Anki.

Hon omslöt honom nu både med mun, tunga och händer. Upp, ner, mjukare, hårdare, snabbare, långsammare. Hon hade aldrig själv trott att hon skulle kunna ta emot en så stor lem i hennes mun, men i den otroliga upphetsningen så fanns det inga hinder. Hon vände sig så att hennes kön nästan nuddade hans ansikte, hon fortsatte att suga och Tom blev kåt på bristningsgränsen när han såg hur blöt och vacker hon var. Blygdläpparna hade särat på sig och han ville smaka på henne, känna om hon smakade likadant som fyra år tidigare.

- Sluta, kved Tom, jag vill inte komma än!

Han vältrade henne på rygg, tog hennes armar och låste dom bakom hennes huvud.

- Åh, du är så kåt Tom, retade hon honom. Nu är det din tur att få! sa Tom bestämt

Han kysste hennes bröst, sög på hennes vårtor samtidigt som hans händer letade sig nedåt. Han särade hennes skinkor, lyfte upp hennes underliv och svalde direkt hennes klitoris. Anki stönade, gnydde och hans intensitet ökade. Han kysste och slickade henne från klitoris till analen, lät med jämna mellanrum tungan glida in i hennes grotta, även hans fingrar gav henne en enorm njutning. Det kändes för henne som om tusen tungor höll på att tillfredställa henne.

De var nu båda i bristningsgränsen och de visste att de inte skulle kunna hålla ut längre.

- Ta mig, skrek Anki, ta mig våldsamt nu!

Hon ställde sig på alla fyra och Tom tog ett stadigt tag runt hennes höft. Han lät den första stöten nå ända in, båda stönade och skrek om vartannat. Hennes bröst gungade i takt, ingen ville att det skulle ta slut men båda visste att klimax var nära.

Djupt inne i sig kände Anki den väldiga lemmen, vågen var nära och utan att hon hann säga något letade sig en hand mot hennes klitoris och vid en lätt beröring sköljde orgasmen över dom. Hennes underliv kramade runt hans lem i vågor och detta ökade hans orgasm. Med ett djupt stön, sjönk de tillsammans ned på mattan och kysste varandra.

- Finns det möjlighet att checka in här en vecka, sa Tom och log Underbart, sa Anki som gärna såg att han betalade i natura.

När solen gick ner över hotellet, badade dom nakna i havet.

Rösta på Pensionärshotellet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.93 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Pensionärshotellet