Pappas kvinna

Det blev sommar och jag skulle äntligen få träffa pappas nya kvinna. Det enda jag visste var att hon var polska och att hon var på året dubbelt så gammal som mig och jag är 26. Pappa tog med mig på deras semester runt i landet för att jag med skulle lära känna henne. När de kom hem till mig för att plocka upp mig så tutade pappa bara nedanför så tog jag mina väskor och gick ner. I bilen så satt kvinnan, Joanna som hon heter. Hon var klädd i en lång röd klänning samt en svart kofta. Hon såg otroligt bra ut och vi hälsade. Hennes röst var mjuk och otroligt sensuell precis som hennes tydliga brytning. Jag hoppade in efter att ha fått en kram av henne och att vi presenterat oss. För att denna historia inte ska bli alltför lång så kan jag säga att den första veckan så hade vi det trevligt och allt var bara underbart. Men sen verkade det som om något hände mellan pappa och Joanna, de blev korta mot varandra och stämningen var ganska låg.

Vi stannade till på ett matställe längs vägen när vi passerat Göteborg på hemvägen för att äta. Under måltiden blev pappa och Joanna ovänner och de bråkade och skrek. Jag kände mig något utanför och kunde se hur alla tittade på oss. Till slut så reste Joanna sig upp och sa att hon skulle gå hem, varpå hon försvann ut från matsalen. Pappa satt lugnt kvar medan jag frågade om vi skulle låta henne gå. Pappa föreslog då att jag skulle springa efter henne.

När jag hann ikapp henne så hade hon hunnit två-tre hundra meter ner längs en liten väg som gick utmed en mindre väg. Jag hade sett henne på håll i hennes långa ljusgula klänning som avslöjade hennes fina former, hon hade ganska stora men ändå fasta bröst, breda höfter men en smal midja och smala ben. När jag kom närmre henne hörde jag hennes höga klackar mot asfalten och de små stenar som låg på den. Joanna hörde mig och vände sig om, hon stannade inte utan gick några steg rakt ut i skogen och satte sig på en stor sen där.

Jag gick sakta efter henne och satte mig på huk mot ett träd nära henne. Hon sa åt mig att återvända till pappa och låta henne vara, men jag svarade att jag inte tyckte det var lämpligt att låta henne stanna där ensam så skulle pappa köra utan henne fick han köra utan mig med. Hon log lite och menade på att hon inte skulle komma mellan mig och min pappa. Jag sa då åt henne att jag valde det själv, inget hon skulle ta på sig. Vi satt och pratade en liten stund varpå hon frågade om jag visste vad pappa och hon bråkat om. Det visste jag ju inte. Joanna berättade då att det rörde sig om sex. Pappa ville inte ens testa det hon ville och hade kallat henne olika saker. Sen var det kört dem mellan. Joanna sa att de bestämt sig att hålla masken hela resan men pappa hade inte velat dela rum eller nått med henne. Nu var jag så nyfiken att jag var tvungen att kolla med henne vad hon hade pratat med pappa om som han inte kunde acceptera. Hon blev först arg men sen sa hon att hon inte ville att jag skulle kalla henne saker jag med. Efter att ha avslöjat att jag tänder på äldre kvinnor samt lovat flera gånger att vare sig skratta eller säga nått elakt så gick hon med på att berätta.

Joanna började berätta att hon gillade analsex, en sak som pappa hade ogillat. Sen blev hon generad och sa att hon gillade att någon tittade på när hon kissade. När hon såg att jag log så blev hon först arg och reste sig för att gå, inte förrän jag fångat henne och sagt åt henne att jag ville se på när hon kissade så lugnade hon sig. Hon tittade mig djupt i ögonen och frågade om jag var allvarlig och jag bara nickade. Hon nästan viskade att hon var kissnödig nu. Jag bad henne att dra upp kjolen så att jag kunde ta av hennes trosor, vilket hon inte svarade på.

Hon bara drog upp kjolen. Jag satte mig ner och drog sakta av hennes trosor och kunde se att hon hade en helrakad mus. När hon lyfte på ena benet för att ta steget ur trosorna flyttade jag hennes ben över min axel och kysste hennes nu lite svullna kön. Joanna stönade till och lät min tunga leka lite mellan hennes blygdläppar och in i henne. Jag slutade och bad henne sätta sig på huk framför mig. Hon gjorde som jag sagt och jag kunde se hur hennes läppar glänste när de delade sig lite. Jag lät ena handen smeka henne över hennes nu fuktiga kön. Jag drog bort handen, slickade på den och bad henne kissa. Joanna smekte sig över magen och snart kom de första dropparna precis innan en stråle pressades ut. Utan att be om lov lät jag ena handen hamna mitt i strålen och jag smekte henne och lät en finger glida in allt medan hon fortfarande kissade. Joanna bara stönade och rörde lite på underlivet.

När hennes urin tog slut så fortsatte jag smeka hennes nu våta slida med hela handen och kunde se på henne att hon snart skulle komma. Jag tog ett steg, fortfarande på huk, närmre henne och lät min andra hand greppa hennes bak bakifrån. Jag lät långfingret trycka mot hennes anus med en gång och snart lyckades jag få in det. Jag lät båda mina långfingrar glida in i henne, i vars ett hål och det gjorde att Joanna kom i en ordentlig orgasm. Hennes händer greppade mitt huvud och vi kysstes djupt varpå vi reste oss upp.

Joanna såg skyldig ut och lät kjolen falla på plats. Knallröd i ansiktet så började hon förklara bort sig, att det var hennes fel. Jag stoppade henne genom att kyssa henne igen, på munnen. Jag förklarade att hon inte skulle känna sig skyldig till något och att jag inte bara hade gillat det utan at jag gärna gjorde om det, och blev mer avancerad om hon ville det. Viskandes frågade hon om jag verkligen gillade att se henne kissa. Jag nickade, kysste henne och sa att jag gärna ville att hon kissade på mig med om hon inte hade nått emot det. Hon sa att hon skulle älska det.

Vi tog oss tillbaks till matstället, gick in på toaletten och tvättade av oss innan vi gick tillbaks till pappa. Han hade betalt och satt och läste en tidning. När vi kom hade han brott att komma in i bilen. Pappa körde aggressivt och var märkbart irriterad hela tiden. De gånger jag tittade bak i baksätet så log Joanna till mig och jag blev alldeles kåt, jag visste ju att hon inte ens hade trosor på sig. När vi nästan var hemma å var pappa tvungen att stanna till för att gå på toaletten, eftersom han är man visste vi båda att det betydde att han skulle sitta en stund. När pappa gick in på stället han stannat vid ställde vi oss på den sidan av bilen som var bortåt.

Jag satte mig ner på marken och Joanna fattade galoppen och ställde sig över mig och lutade sig fram mot biltaket. Jag drog kjolen över mitt huvud och började att slicka hennes slida. Den var alldeles svullen och våt. Jag vände mig om så jag stod på alla fyra bakom henne, lät tungan glida mellan hennes skinkor och in i hennes anus. Joanna hade svårt att hålla masken och rullade med höfterna. Jag lät tungan trycka sig in i hennes anus och jag tungknullade henne analt. Jag tog tag med båda händerna om hennes skinkor och särade så mycket jag kunde. Joannas händer kom ner och hon gned sin slida snabbt och hon kom i en orgasm som gjorde att jag tappade henne och hon sjönk ner mot bilen en kort stund.

När pappa kom ut hade jag precis hunnit in i affären för att köpa nått att dricka. Jag kom ut med en dricka till oss var och färden fortsatte. När vi kom hem så sa jag till Joanna att jag kunde bära upp hennes väskor vilket jag gjorde. Eftersom jag inte kunde stanna så fick jag hennes nummer och gissa om jag ringde henne redan samma kväll?

Kapitel 2: Hembesök (av Magnus, utlagd 18 Mars 2001 18:47)

Redan på onsdagen efter vi kommit hem så ringde Joanna för att hon ville träffa mig igen. Jag kunde inte annat än bara be henne komma så fort hon bara kunde när hon slutade jobb.

När hon kom strax efter halv fem så hade jag precis duschat och var nästan klar med middagen. Hon var klädd i ett par ljusa jeans och en vit blus och väst. Direkt hon kom in så kramades vi lite och Joanna frågade om hon fick låna duschen. Jag stod kvar och bara tittade på henne när hon klädde av sig och jag kunde se att hon gillade mina blickar. Väl naken så gick hon in i badrummet och jag återvände till köket.

Jag hann precis duka fram och öppna en juice (hade inte hunnit till systemet) när Joanna kom ut med en handduk om sig. Hon satte sig i soffan och jag hämtade maten och vi åt och pratade i lugn och ro. Direkt efter maten så plockade jag undan och diskade upp. Joanna valde en skiva och startade på den som bakgrundsmusik. När jag diskat upp och kom ut i rummet så satt Joanna naken i soffan, handduken låg bara som en filt under henne så att hon slapp sitta direkt på skinnsoffan.

Det tog mig några sekunder att komma på mig själv att ha stannat upp i dörröppningen för att bara stirra på Joannas nakna kropp. Jag fick tillbaks kontrollen och gick fram till henne i soffan och hon knäppte med fingrarna och sa åt mig att falla på knä. Utan att ens reflektera över vad som hände så föll jag ner på knä och när hennes fot sträcktes fram mot min mun så slickade jag villigt på den. Hon strök foten över mitt ansikte och ner över min hals för att bara låta den glida ner över min rygg och på det sättet dra mig närmre. Snart hade hon tvingat ner mitt huvud mellan hennes ben och jag kysste lårens insidor.

Jag kände hur hennes händer greppade tag om mitt hår och hon tryckte ner min mun mot hennes slida varpå jag började att slicka henne. Joanna lyfte båda benen och satte fötterna på mina skuldror. Jag lät min tunga leta sig hela vägen ner till hennes anus som nu låg blottat framför mig. Joanna drog mig hårt i håret så mitt huvud böjdes bak och hon nästan väste till mig att jag inte skulle göra någonting om inte hon sa det åt mig. Åter igen så tryckte hon ner mitt huvud mellan benen så munnen hamnade mot slidan. Jag blev otroligt upphetsad över hennes dominanta stil och det märkte hon nog på hur jag slickade henne. Joanna höll mitt huvud tryckt mot sitt kön tills hon fick en orgasm.

Mjukt men bestämt så knuffade Joanna bort mig och sa åt mig att sätta mig vid hennes ben. Hon lyfte upp dem och lade dem i mitt knä när jag satt mig ner. Genast så lyfte hon en fot och tryckte den mot mitt ansikte, smekte mig och sa åt mig att slicka foten. Jag lydde och hon lät mig slicka hela foten varpå hon förde in stortån i min mun och jag sög på den. Joanna berömde mig för att jag var så lydig och hon lade ner foten i mitt knä.

Under en lång stund så lät hon foten vila och vandra över mitt ansikte och överkropp om vart annat. Det gick åt en hel del juice och när Joanna satte sig upp sa hon åt mig att jag skulle ta fram några handdukar. Jag gjorde som hon sa och jag la ut dem på golvet efter hennes önskemål. Joanna lade sig sen på alla fyra och sa åt mig att göra detsamma bakom henne så jag kunde kyssa hennes anus. Jag gjorde som hon sagt och slickade hennes anus tills hon bad mig sluta. Hon svankade extra mycket och sa åt mig att smeka hennes mage genom att låta armen tryckas mot hennes kön när jag sträckte fram den mellan hennes ben. När jag lydde henne så började hon kissa. Eftersom hon svankade ordentligt gick strålen snett bak mot mig och jag gned armen mott hennes slida samtidigt som jag lät min tunga trycka in i hennes anus. Joanna bara stönade och rörde häcken i gungande rörelser. När hennes urin tog slut sa hon åt mig att ta henne, och ta henne hårt.

Jag satte mig upp på knä och lät min nu svullna lem glida längs hennes mus och anus, smiskade hennes stjärt lite med den och förde in den i henne. Jag kände hur hennes slidmuskler jobbade, för att inte tala om hennes lår när hon drog ihop benen. Jag greppade henne om skinkorna och tryckte ihop dem samtidigt som jag stötte in i henne hårt. Joanna stönade till och bad mig ta henne hårdare. Allteftersom jag stötte så började jag att bemöta mina stötar genom att dra Joanna mot mig vilket resulterade i att hon kved högt. Att se henne svanka på alla fyra framför mig, se mina händer greppa hennes mjölkvita skinkor så hårt att det blev röda märken hetsade mig mer och jag ökade takten allt eftersom jag kände att jag inte skulle klara hålla tillbaks länge alls.

När Joanna hörde att jag gick över från att bara andas tungt till att nästan gny själv så lade hon sig plötsligt platt på magen vilket resulterade i att min lem gled ur henne. Snabbt rullade hon runt och sa åt mig att slappna av och lugna mig. Själv särade hon på benen och började att fingra sig lite lugnt. Bara en halvminut eller så retades hon så med mig, sen ställde hon sig åter på alla fyra och sa åt mig att ta henne i baken. Snabbt som blixten så hamnade jag bakom henne igen och lät först en finger glida in i hennes tajta anus. Med andra handen så smekte jag hennes våta mus och hon stönade lågt samtidigt som hon bestämt sa åt mig att ta henne analt med en gång. Jag lydde henne och tryckte sakta in min nu nästan ömma lem i hennes anus och började röra den ut och in i ett lugnt tempo. Det tog inte lång stund för Joanna att komma med hjälp av sina egna fingrar mot klitorisen. Åter igen så drog hon sig från mig och sa åt mig att inte komma. När jag äntligen lugnat ner mig lite så sa hon åt mig att gå in och duscha. Utan att ifrågasätta henne så lydde jag.

När jag kom ur duschen låg det en lapp på bordet där det stod, ”kommer imorgon igen, samma tid. Kram Joanna, din Härskarinna”.

2 svar to “Pappas kvinna”

  1. guldbyxan:

    Hej hej,välskrivet och bra gjort på alla sätt.trots att det var lång sida så var den mycket läsbart och hela tiden väntade in olika ögonblick. har själv en verlig händelse i en skoaffär,kanske jag borde skriva ner den. ja annars så är det lugnt . håkis

  2. Buu!:

    Din novell bekräftar vad vi vet, polska kvinnor är kåta.
    Du får säkert snart knulla kuken öm i hennes fitta.

Kommentera Pappas kvinna