Oväntat byte

Det måste ha varit vårvintern -91. Jag min flickvän, min kompis Petter och hans tjej hade varit på krogen, och vi kom överens om att gå hem till oss och fika. Vi var alla småberusade och när vi kom hem satte vi oss i vardagsrummet. Petter och Maria började ganska omgående att krama och smeka varandra. De blev allt oblygare och efter en stund hade Petter dragit upp hennes kjol och börjat smeka hennes fitta. Jag och Annica visste inte vad vi skulle tro eftersom varken Petter eller Maria visat den här sidan tidigare.

De blev allt intensivare och ganska snart hade de fått av sig kläderna. Maria böjde sig ned och säg Petter med långa djupa drag samtidigt som han hade ett finger i hennes fitta som var så blöt att det rann ur den. Annica som annars var rätt blyg började smeka min kuk. Uppenbarligen blev hon tänd av att titta på. Hon drog fram min hårda stake och runkade den samtidigt som hon fascinerat tittade på Petter och Maria i soffan. Maria hade ställt sig på knä och Petter knullade henne bakifrån. Då säger Annica plötsligt. Jag vill se dig knulla Maria. Jag vill se dig med henne.

Jag blev minst sagt förvånad. Hon hade aldrig nämnt något sådant tidigare. Petter viskade något i Marias ära, hon nickade och han drog ut sin kuk ur henne. Maria vände sig på rygg i soffan och sa åt mig att slicka henne. Jag var tveksam, allt kändes så konstigt, men Annica insisterade. Knulla henne, slicka henne. Jag vet inte hur det gick till, men plötsligt låg jag mellan hennes lår och slickade hennes blöta fitta. Petter hade satt sig bredvid Annika, och hon hade inga planer på att bara titta på.

Petter var naken och Annica började suga hans kuk som är betydligt större än min. Jag kröp upp och började knulla Maria, samtidigt som Petter fått av Annica kläderna. Jag kunde inte hålla mig längre utan kom i Maria samtidigt som hon skrek högt när det gick för henne. Sätt dig och titta, sa Annica. Jag var förvirrad, men konstigt nog inte svartsjuk. Petter däremot såg lite konfunderad ut, men Annica gav honom ingen chans. Hon satte sig på hans kuk och började rida samtidigt som hon kysste honom djupt. Plötsligt klev hon av. Gick ut ur rummet och kom tillbaka med en flaska hudkräm som hon gav till Petter. Smörj min räv, sa hon till honom.

Petter tvekade, men så satte han i gång. Annika ställde sig på knä i soffan bredvid mig. Titta nu när han knullar min trånga stjärt. Petter tryckte försiktigt in kuken i henne och hon skrek faktiskt rakt ut när han började knulla henne. När det var nära för Petter vände hon sig om och tog hans stora kuk i munnen. När han kom lät hon sperman rinna över sitt ansikte. Jag blev alldeles till mig hon samtidigt som hon slickade hans kuk ren knullade jag henne bakifrån och fyllde hennes blöta nyknullade fitta. Det här är otroligt nog en sann historia, vi fortsatte att träffas. Det finns en hel del mer att berätta. Och det kommer jag att göra.

Rösta på Oväntat byte:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 röster, snitt: 2.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Oväntat byte