Oväntad hjälp

Det här hände mig för ett par år sedan. Jag var 18 år och det var tomt i huset, och så skulle det vara i åtminstone ett par timmar till, innan någon kom hem.

Jag var i den åldern där min sexuella drift var som störst, och därför så satte jag i en porrfilm i videon, och satte mig framför TV:n för att runka. Jag kände att det snart var på gång, så jag förberedde mig på ett ordentligt sprut.

Plötsligt hör jag en nyckel i dörrlåset. J-vlar, tänkte jag. Precis innan sprutet. Jag fummlade efter fjärrkontrollen för att stänga av TV:n, så att det inte skulle synas vad jag tittade på.

TV:n hann jag stänga av, men i samma stund sprutade jag, och in genom dörren kom min storasyster, 4 år äldre än jag. Att jag inte skämdes ihjäl.

“Jasså, här sitter du och roar dig själv” tyckte hon. Jag tittade skamset på henne, och visste inte vad jag skulle säga. Mest av allt undrade jag nog vad f-n hon gjorde hemma. Hon slutade ju inte förrens om 2 timmar. Jag försökte säga någonting, men fick inte ut ett ljud innan hon gått fram till mig och lagt sin hand runt min stake.

Hon runkade metodiskt, och när hon märkte att jag var nära utlösningen, slöt hon sina mjuka läppar runt staken och började långsamt suga. Plötsligt gick en ilning genom kroppen, och en tjock stråle sperma sprutade över hennes ansikte.

Sedan tyckte hon att jag skulle få göra det lite trevigt för henne, eftersom hon hjälpt mig, så vi gick upp till hennes sovrum, och där tog hon av sig allt utom BH och trosor, och sa till mig: Plocka av mig BH:n och trosorna med tänderna, och sedan ska du slicka min klitoris innan du kanske får sticka in din lilla snopp in i mig.

Jag gjorde som hon ville, utan att tveka en enda sekund. Jag hade alltid drömt om den här situationen, att få göra det med min egen syster. När jag fått av henne BH:n började jag smeka och kyssa brösten. Vilken underbar känsla. Toppiga, mjuka bröst. Medans jag kysste bröstvårtorna trevade två av mina fingar sig in i hennes grotta, där jag fingerpullade så det stod härliga till. Hon vred sig och stönade. Till slut lämnade jag brösten, lät min tunga undersök grottmyningen, och började slicka och suga på klitoris. Den var hårt, och fittsaften stänkte i mitt ansikte.

Hon skälvde allt mer, och min stake var stenhård, så jag tog tillfället i akt, och satte in den. Hon var trång, men jag visste att hon var långt ifrån oskuld. Den savande fittan gjorde det lättare att pumpa, och efter en kort stund gick det för oss, nästan samtidigt.

Vi låg kvar en stund innan vi bytte lakan i sängen, och gick och duschade. Det skulle dröja länge innan vi glömde det här äventyret, mycket tack vare att vi tog en repris några veckor senare.

*Syskon leka bäst tillsammans*

Kommentera Oväntad hjälp