Ovillig ?

Ovillig ? En dag då jag var ute och strosade på stan kände jag mig plötsligt hungrig. Jag gick då in på en närbelägen restaurang och slog mig ned vid ett bord. Medan jag väntade på min mat gick jag till damrummet för att fräscha till mig. Jag hade precis öppnat dörren från toaletten och skulle gå ut därifrån, då jag plötsligt blev inknuffad där igen. En man trängde upp mig mot väggen och när jag öppnade min mun för att protestera lade han sin vänsterhand över munnen så att jag inte fick fram ett ljud. Hans andra hand sökte sig hårdhänt över min kropp och ned till min rumpa. Han tryckte sig mot mig och jag kunde känna hans kuk mot min mage. Plötsligt började han prata: “Jag kommer nu att ta bort min hand från din mun, var tyst om du inte vill råka illa ut” Hans röst var djup och bestämd och sände ilningar längs min rygg. Sakta tog han bort sin hand efter en kort sekund drog jag efter andan och skulle precis skrika när hans hand landade hårt på min kind. “Du skulle ju vara tyst sa jag” utbrast mannen. Jag såg allvaret i hans blick och sa skälvande “Jag lovar att inte säga ett knyst, men snälla släpp mig jag känner dig inte och ska inte säga till någon vad som hänt” Han skrattade hånfullt men istället för att säga något tryckte han sina läppar hårt mot mina samtidigt som han lyfte upp mig så att vi kom i samma höjd. Sedan sökte sig hans händer mot mina bröst och fingrade med mina bröstvårtor. Plötsligt tog han tag i min blus och drog häftigt till så att alla knappar trillade till golvet, han förde isär blusen och stirrade girigt på mina stora bröst. Blusen tillsammans med BH-banden fördes ned över mina axlar så att jag inte kunde röra mig, jag g ep desperat tag i hans kappa för att inte tappa balansen. Jag hade nog inte behövt det eftersom han hela tiden höll mig hårt mot väggen med sin kropp. Hans händer rörde sig nu ned mot mina ben och han smekte dem ned till kjollinningen, kjolen drogs upp och hans hand rörde sig mot min fitta, han tryckte handen mot mitt känsligaste ställe och jag darrade till inte helt klar över anledningen. Plötsligt slutade han och jag märkte att han knäppte upp sina byxor sekunden senare trängde han in i mig och jag flämtade till av överraskning, han rörde sig snabbt och skoningslöst utan att bry sig om att ens se på mig utan andades tungt mot min hals. Sedan övergick hans vansinniga takt till ett lugn nästan sensuellt tempo, mot min vilja började jag bli upphetsad. Jag stönade viljelöst till och sträckte ut mina händer för att ta tag om hans rumpa, samtidigt som jag satte upp en fot mot väggen för att få mer stöd. Han märkte att jag blev allt mer upphetsad och lyfte sitt ansikte och log segervisst mot mig sedan kysste han m ig ömt. Jag besvarade kyssen samtidigt som jag tryckte mina händer uppmuntrande mot hans rumpa. Han ökade snart tempot till samma hastighet han hade haft i början och vi började båda andas ansträngt. Ett par häftiga stötar till och det gick för oss samtidigt. Jag skrek ut min orgasm samtidigt som han stönade högt. Sedan blev allt stilla men han drog sig inte ur mig utan stod kvar tryckt mot mig och andades tungt. Efter ett par minuter började jag tycka att ställningen blev obekväm och försökte göra mig fri. Han blev genast uppmärksam på vad jag gjorde och tryckte mig hastigt mot väggen igen, samtidigt som jag kände att han blev hårt inuti mig. Plötsligt släppte han mig och när jag stod nere på golvet igen tog han tag i mig och placerade mig med händerna mot toastolen och ryggen mot honom. Han trängde genast in i mig och knullade mig hårt, “Ja, Ja! Knulla mig hårdare stönade jag. Han stötte allt hårdare i mig och plötsligt kände jag ett hårt slag mot rumpan. “Din slampa jag ska smiska och knulla dig tills du inte längre vet vad du heter!” sade han hårt. Detta hetsade upp mig ännu mer och jag sköt uppmuntrade upp rumpan mot honom. Efter ytterligare några hårda stötar började jag flämta högt: “Nu går det för mig ÅÅHHHH ÅÅÅHHHH” Detta hetsade upp honom och snart började han att stöna högt, sedan kände jag hur han kom ur mig och en varm stråle träffade min fitta, han sköt en laddning till och jag kände att det gick för mig ännu en gång. Han ställde sig upp och klädde iordning sig och efter en hård kyss sa han “Du var det bästa knull jag haft någonsin” Jag tittade upp mot honom och såg en lång mörkhårig man i trettioårsåldern, jag log mot honom “Detsamma, bara en sak, vad heter du?” Han log mot mig sedan gick han.

Kommentera Ovillig ?