Sommarorgien

Nu hade jag slitit på det där jävla kontoret dag ut och dag in plus varenda helg, för att hinna ifatt all pappersexercis, innan min ledighet på en hel stackars vecka skulle börja.

Med en härlig djup suck samlade jag ihop mina sista saker på bordet och drömmarna for iväg till min och min bästa väninnas cykelsemester. Vi skulle börja tidigt på morgonen. Just när jag satt där och drömde som bäst ringde telefonen.

Det var min cykelsemestrande kompis Karin som berättade att hon brutit foten när hon skulle hoppa av bussen. Suck! Jag bestämde mig att cykla ändå och besviken till tusen stövlade jag hem och kände att det var så typiskt med allt planerande vi gjort i månader. Suck!

Tidigt nästa morgon bar det i alla fall iväg för mig. Solen sken redan och allt var vindstilla och härlig kvittersång. Smått började jag att njuta av cykelfärden. Hela dagen cyklade jag och framåt eftermiddagen nådde jag det första stoppet på kartan, som var vid en liten insjö mitt inne i skogen.

Drypande av svett slängde jag alla grejerna på marken, drog av shortsen som jag hade ovanpå baddräkten jag cyklat i och slängde mig handlöst i det halvkalla vattnet. Jag njöt ändå och märkte inte att tre killar hade cyklat upp bredvid min cykel och stod och pratade sins emellan.

Vi började samspråka och killarna gjorde mig sällskap och vi badade och skojade hela eftermiddagen nakna. Det var ju lika bra tyckte de och det gjorde inte mig något. Jag var stolt över min långa, slanka vackra kropp. På kvällen grillade vi och drack både vin och en massa kalla öl. Mycket berusade dansade vi runt elden och hoppade och skrattade.

Vi ramlade ihop i en stor hög av gapskratt. Givetvis hamnade jag näst underst och killen under mig hade ett jättestånd kände jag ganska snabbt. Micke körde in handen mellan benen på mig och klämde med handen utanpå jeansshortsen. Direkt kände jag hur det rann till mellan benen och det ilade härligt i maggropen.

Snart kände jag hur en av dem började knåda mina nu värkande bröst. Jag hörde mig själv stöna av kåthet. Killarna började ta av sina kläder och nu var vi alla fyra nakna. Micke lade sig ner mellan mina ben och sög och slickade min nu savande fitta. Peter hade ställt sig vid mitt ansikte och tagit fram den största kuk jag skådat och tryckte in den långt in i min dreglande våta mun så jag knappt fick luft.

Johan satt med sin kuk i handen och runkade för fullt och tittade storögd på liveshowen framför sig. Micke slutade slicka min fitta urskönt och jag kände hur han tryckte upp två stycken härliga fingrar i min trånga anal, samtidigt som han körde in tre fingrar i fittan och slickade på min klitoris, som vid det här laget var liten och stenhård.

Stönande med den stora kuken i munnen kände jag hur den första orgasmen sköljde över mig, men än var vi inte färdiga. Peter lade sig på rygg och sa åt mig att grensla hans hyggligt stora stake. Vild av kåthet pressade jag in hans verktyg och riktigt kände hur spetsad jag blev av hans grova påle.

Galopperande på hans kuk kände jag hur Micke greppade mina bröst bakifrån. Jag kände hur han tog plats bakom mig och fumlade och hade sig. Innan jag förstod någonting kände jag hur han tryckte in sin kuk rakt upp i analhålet på mig!

Jag skrek rakt ut av både kåthet och smärta. Johan som hade suttit och tittat på hade nu tryckt in sin kuk i min mun och jag blev nu knullad i alla hålen samtidigt. Först kände jag hur Peter sprutade med ett vrål rakt upp i fittan på mig, sedan kom Micke och sprutade en hel kaskad rakt in i rövhålet på mig.

Sist men inte minst av killarna kom Johan som nu hade grabbat tag om mitt hår och sprutade all sin heta sperma långt ner i halsen på mig. Jag svalde glups alltihopa. Orgasmen rann över min kropp och jag ramlade flämtande ihop bredvid de andra.

-Dags för ett dopp, ropade Johan och kastade sig ner mot vattnet och vi andra var inte sena med att hänga på.

Läser någon av er detta, Johan, Micke eller Peter så vill jag bara tacka er för den bästa veckan på hela sommaren.

Kommentera Sommarorgien