Oskulden

En dag när jag var på väg hem från skolan så såg jag att Jessie stod och böjde sig framåt in i skåpet. Hon hade svarta byxor på sig och hennes vita stringtrosor syntes tydligt genom byxorna. Jag smög fram till ett bord och satte mig ner. Jag satt och stirrade på hennes bak i säkert 2 minuter. När hon såg att jag kollade så böjde hon sig framåt lite extra så att hennes stjärt spände mot det svarta tyget. Jag började vid det här laget bli ganska upphetsad i det mellersta partiet. Hon drog bak handen på högra skinkan och smekte den lite sexigt med ena handen. Jag tog mod till mig och gick fram till henne och la handen på den andra skinkan. Hon vart lite skrämd eftersom hon inte såg att jag gick fram till henne. När hon såg att det var jag så började vi hångla lite smått och jag kunde se att hon var kåt, eftersom man kunde tydligt se hennes bröstvårtor genom hennes vita blus. Hon tog min hand och förde den mot sitt ena bröst. Jag började genast smeka henne över brösten genom blusen. Jag smekte henne ner över magen och försiktigt in under blusen upp mot hennes bröst. Jag kom fram till hennes perfekt formade bröst, som inte var för små eller för stora utan som sagt helt perfekta. Jag tog tag i det högra och började försiktigt massera bröstvårtan. Hon stönade lite lätt och började ta mig mellan benen genom byxorna, och nu var det min tur att stöna lite. Jag tog tag i hennes stjärt och lyfte försiktigt upp henne i skåpet och satte henne på kanten. Sedan tog jag av henne blusen och då trillade hennes fina bröst fram. Hon sa åt mig att suga lite på dom, vilket jag givetvis gjorde. Å gud, vilken smak det var, det var nog det godaste jag smakat i hela mitt liv. Jag sög på den vänstra vårtan samtidigt som jag masserade den högra med handen. Jag drog försiktigt ner handen mot hennes byxor, där jag började smeka henne. Nu hade vi kommit igång ordentligt och det var ett redigt stönande. Jag drog av hennes byxor och såg att hennes stringisar var genomvåta. Jag drog dom åt sidan och drog in doften av oskulds-fitta. Jag slickade henne försiktigt runt blygdläpparna, det här var till och med godare än att slicka på hennes bröst. Nu tryckte hon mitt huvud mot hennes fitta och jag slickade ivrigt i mig alla hennes safter. Jag drog av henne trosorna och fortsatte att slicka, efter ett tag så började hon skaka och hon fick en stor orgasm som sprutade ut över hela mitt ansikte. Jag slickade i mig så mycket jag kunde och sen ställde hon sig på knä framför mig och började dra av mig byxorna. När hon även fått av mig kalsongerna så hoppade mitt enorma stånd fram. Oj, det här var inga småsaker. Sa Jessie Nej, den är ju ganska stor. Sa jag Hon började försiktigt runka mig och jag började stöna som en tok, det här var nämligen väldigt skönt. Hon tog sakta in mitt ollon i munnen och började vispa med tungan på det, det kändes som om jag skulle spruta nu direkt i hennes mun. Jag lyckades hålla emot och hon sög in mer och mer tills hon hade hela kuken i munnen. Jag skrek till lite lätt och sprutade hela hennes mun full med mina safter. Där stod vi helt nakna i skolan vid halvfem tiden. Hon lade sig på ett bord och särade på benen, hon bad mig att ta hennes oskuld. Utan tvekan gick jag fram till henne och började gnugga runt ollonet i hennes fittsafter. Jag började trycka in ollonet lite sakta i hennes hål och vi båda hade börjat stöna lite tyst. Jag stötte på lite motstånd men hon sa till mig att bara trycka på, jag gjorde som hon sagt och tog på så sätt hennes oskuld. Nu var det okej att pumpa på vilket jag också gjorde, nu var det ordentligt stönande och jag fortsatte pumpa, snart började jag känna att det var dags för sprut så jag drog snabbt ut och sprutade över hennes mage och hennes glesa pubishår. Hon föreslog att vi skulle göra om detta någon gång fast då hemma hos henne eller hos mig. Det här var även första gången för mig. Det var jäkligt skönt och vi gjorde om det flera gånger.

Kommentera Oskulden