Ett år tillsammans

Äntligen kände hon sig nöjd! Allt var fixat in i minsta detalj. Hon och hennes pojkvän firade ett år, så inget fick gå snett. Hon hade sina nyinköpta svarta spetstrosor på sig, lika så den nya svarta matchande push-up bh:n. Där över hade hon en kort svart kjol och en glittrig topp. Sminket var det varken för lite eller för mycket av, det var helt perfekt. Lägenheten var minst lika perfekt den också. I köket var det dukat för två med en stor bukett röda rosor i en vas mitt på bordet. Tända ljus lyste upp det annars mörka rummet och romantiken lurade i luften. I badrummet stod det en massa stearinljus som väntade på att få bli tända, och få sprida sina svaga men väldoftande lukter. Sovrummet var inte sämre det. Där inne var det nybäddat med ett vitt lakan, vitt påslakan och vita örngott. På täcket låg det rosa och röda rosblad utspridda och cd-spelaren spelade romantiska låtar på låg volym.

Han skulle komma vilken minut som helst. Hon hann knappt tänka tanken innan det ringde på dörren. Han var inte en enda minut för tidig eller för sen. Hon öppnade dörren och välkomnade honom med en intim kram. Han kysste henne mjukt och smekte hennes blonda hår. Han tog av sig jackan och omfamnade henne bakifrån. Hon böjde huvudet långt bakåt och såg in i ett par blåa ögon. Han böjde sig ner mot hennes röda läppar och kysste henne samtidigt som han smekte hennes mage. Hon tog hans händer i sina och drog med honom in i köket. Ljuset från ljusen lyste upp hans ansikte och framhävde hans vackra drag. I skenet såg hon hur han log och försökte säga något. Men något hann han inte säga innan hon hade blåst ut alla ljusen och köket blev svart. Hon letade sig fram till honom i mörkret och tog tag om hans midja. Hon förde honom vidare fram till sovrumsdörren och bad honom att öppna. Hon hörde hur handtaget försiktigt trycktes ner och hur dörren öppnades på glänt. Han öppnade dörren mer och mer och tillslut stod den på vid gavel. Hon tittade på honom och gick sedan först in i sovrummet. Han följde efter och visade sin uppmärksamhet genom att putta ner henne på sängen.

Rosbladen flög åt sidorna och han lade sig lätt över henne. Han började smeka hennes ben upp mot låren. När han nuddade kjolkanten fortsatte hans händer trevande uppåt under kjolen. Hans händer brände på mot hennes lår och retsamt stannade de vid ljumskarna. Hans fingrar smekte hennes ljumskar hela tiden så nära hennes sköte som möjligt. Hon suckade tungt. Han drog fram händerna igen och lirkade av henne kjolen. Hon märkte att han gillade trosorna, för direkt lade han en hand utanpå trosorna och smekte runt ett finger precis vid ingången. Hon stönade av välbehag. Hennes stön fick honom att bli vildare. Han slet av henne toppen, snabbt men ändå inte obehagligt. Hon reste sig upp så hon blev sittande vid säng änden och smekte honom på magen och upp mot brösten. Hon tog av honom tröjan lugnt och sakta, mest för att retas lite med honom. När tröjan var av såg hon hur bulan under jeansen hade växt och nästan sprängde jeans tyget. Hon förde sin hand dit och mycket riktigt var den stenhård. Hon smekte bulan utanpå jeansen och efter ett tag knäppte hon upp knappen och drog ner gylfen. Sedan drog hon ner jeansen och befriade bulan från det hårda trycket innanför.

Han satte sig bredvid henne på sänggaveln och lade sin hand på hennes lår. De vände sig mot varandra och såg varandra rakt in i ögonen. Hon kunde inte motstå hans blick, den var helt förtrollande och upphetsande. Hon ställde sig framför honom och kysste honom samtidigt som hon puttade lite lätt för att få honom att lägga sig ner. Hon fortsatte att kyssa och smeka honom tills han låg raklång på sängen. Där började hon sin vandring neråt. Hon kysste höger sida av hans hals och över till vänstra sidan. Ålade sig ner en liten bit och kysste honom på bröstet. Sedan fick magen många kyssar lite här och var, och när hon kände sig nöjd med kyssandet på magen satte hon läpparna mitt på magen och drog sig neråt så läpparna hela tiden nuddade hans hud. När läpparna vidrörde kanten på kalsongerna tog hon tag i kalsongkanten med båda händerna, en på var sida och tog dem av honom. Hans stånd var hårdare än någonsin förut och han smekte hennes rumpa med mjuka fina rörelser. Hon tog tag i hans kuk med ena handen och började långsamt röra handen upp och ner. Med en van hand fick han upp hennes bh spänne och kupade händerna kring hennes bröst. Brösten fick den uppskattningen de behövde när han började rulla hennes bröstvårtor mellan tummarna och pekfingrarna. Hon släppte inte taget om hans kuk utan böjde sig ner och lät sin tunga nudda vid hans röda ollon. Han tog av hennes trosor och hans ena hand började närma sig sitt mål. Hans händer nådde sakta men säkert fram till hennes sköte och han drog ett finger uppifrån och ner i skåran. Han kände att hon var riktigt kåt. Hon i sin tur hade då övergått till att slicka hela kuken nerifrån och upp. Ibland stannade hon till vid ollonet och lät tungan svepa runt i ett växlande tempo. Han förde in ett finger i henne, och eftersom det gick så bra förde han in ett till. Han fingerpullade henne samtidigt som hon hungrigt sög hans kuk. Hon var van vid hans kuk och kunde lätt få in hela. Hon sög honom helt underbart. Hon sög varken för hårt eller för löst, hon visste precis hur han ville ha det. När hon kände de välbekanta ryckningarna i hans kuk med munnen slutade hon, eftersom det inte skulle vara slut på det roliga på ett tag. Han lade henne ner på sängen och särade på hennes ben. Han förde sitt ansikte närmare hennes sköte och drog tungan längs skåran innan han förde den till hennes klitoris. Hans tunga rörde sig snabbt fram och tillbaka över hennes klitoris. Hon hade inte långt kvar till sin orgasm när han förde tungan neråt och spetsade den för att lättare komma in i henne med tungan. Han förde tungan ut och in ur henne samtidigt som två av hans fingrar smekte hennes klitoris. Det blev för mycket för henne. Hennes kropp böjde sig i en båge och hon kom i den längsta och mest underbara orgasmen någonsin.

Här hon hade återhämtat sig från orgasmen stod hans kuk fortfarande. Hon smekte den med ett lätt handtag samtidigt som den andra handen klämde lite lätt på hans pung. De förevigades med en lång kyss innan han med ganska mycket kraft trängde sig in i henne. Eftersom hon var enormt upp kåtad fick han i hela kuken i botten direkt. Han lät kuken vara kvar inne i henne och kände hur hennes sköte kramade hans kuk. Han började sakta men säkert att föra sin kuk ut ur henne och sedan när den var halvvägs ute körde han med en enorm stöt in den i botten igen. Han rörde sig i en snabbare och snabbare takt och hennes bröst rörde sig i takt med hans stötar. Han tyckte hennes bröst såg så inbjudande ut när de rörde sig sådär, att han var tvungen att böja sig fram och ta ett av hennes bröst i munnen. Hans tunga slickade hennes bröstvårta och han växlad mellan att suga och nafsade lite lätt i den. Han kände att han var nära på att komma, så han stötte sig fortare och mer kraftfullt in i henne. Han kände ryckningarna i kuken och inte långt därefter fyllde han hennes sköte med sperma. När pungen va tömd drog han sig ur henne. Hon såg då att det var sperma kvar på ollonet, så hon förde sitt huvud till hans kuk och slickade upp det sista av satsen. Han kysste henne och reste henne upp ur sängen.
Han drog med henne in i badrummet. De såg hur månljuset letade sig in genom de frostade rutorna och lyste dimmigt upp deras nakna kroppar. Hon gick fram till stearinljusen och tände dem. Han drog bort duschdraperiet från duschen och sträckte in en hand för att vrida på vattnet. Medan de väntade på att vattnet skulle bli varmt gick hon fram till honom och gav honom en kyss. Han besvarade kyssen och smekte lätt hennes bröst. När vattnet var varmt gick hon in i duschen med honom tätt efter sig. Vattnet strilade ner för deras kroppar och gjorde dem ännu varmare än de va förut. Hon sträckte sig efter tvålflaskan och tog lite tvål i handen. Hon började varsamt tvåla in honom över hela kroppen och han följde hennes exempel. De stod där länge och tvålade in varandra och hjälptes sedan åt att tvätta av allt tvållödder. Han lade sin arm om hennes rygg och förde henne närmare sig, så de stod tätt kropp mot kropp. Hon kände hur hans kuk började bli hård och vred därför ner strålen på vattnet lite och satte sig sedan ner på knä framför honom. För andra gången den kvällen tog hon hans kuk i munnen och han njöt verkligen till 100 procent av behandlingen. När han kände att han var nära på att komma sa han till henne att sluta. Hon tog bort huvudet och reste sig upp så hon stod mitt emot honom. Han förde ner sin hand till hennes sköte och kände lite lätt med fingret. Precis som han trodde var hon redan tillräckligt våt. Han puttade in henne lite lätt mot kakelväggen i duschen och började kyssa henne. Han kysste henne över hela kroppen innan han förde in kuken i henne. Den försvann in direkt och han började stöta sig mot henne ganska snabbt men ändå mjukt. Hon kysste honom samtidigt i nacken och på halsen. Han började stöta sig hårdare mot henne och varje gång han kom in i botten var de så nära varandra att han kunde känna varje millimeter av hennes hud mot sin. När de var så nära varandra kunde hon ibland till och med känna hans hjärtslag mellan stötarna. Han kände efter ett tag att han snart skulle komma. Men han fortsatte. Och när han väl kom långt inne i henne gjorde hans utlösning att hennes orgasm också kom. De kom samtidigt och sjönk sedan ner på duschgolvet. Medan de satt där och återhämtade sig strilade vattnet över dem och han höll sin hand i hennes. När lugnet hade lagt sig reste de sig upp och stängde av duschen, drog bort draperiet, gick ut på golvet och svepte vars en handduk om sig. När de kände sig torra tog de på sig underkläderna och gick sedan tillbaka in i sovrummet och lade sig ner i sängen. De låg och tittade på varandra en lång stund och båda förstod precis vad den andra tänkte. De kysste varandra godnatt och somnade sedan fridfullt efter ett år tillsammans och en helt underbar och oförglömlig kväll.

Rösta på Ett år tillsammans:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Ett år tillsammans