ORGASM

Denna underbara kväll. Jag var helt i din makt. Jag satt i soffan och tittade förstrött på något dåligt TV-program. Hade precis duschat och satt klädd i min långa, silkiga morgonrock, med röd teddy och svarta nätstrumpor under. Du kom in och satte dig bredvid mig i soffan. Sakta börjar du smeka mina vader och lår. Sen tar du ett fast stadigt grepp om mina höfter. Kysser och nafsar. Du gnider ditt styva kön på mitt lår. Tar mig varligt i nacken. Sug min kuk, säger du och drar ner gylfen och trycker in kuken i min varma, villiga mun. Jag suger och nafsar både kuken och pungen, och du stönar högt av vällust. Jag känner hur det börjar pulsera i ådrorna. Du säger att du vill knulla mig, men jag fortsätter att suga. Hårdare och du blir ännu kåtare. Till sist känner jag hur du börjar stöta kuken hårt i min mun. Du är på väg att komma. Då saktar jag ner lite och nafsar lätt på ollonet och i pungen, eggar dig upp dig till den yttersta extasen.

Du får din häftiga, kåta efterlängtade utlösning, och jag låter dig spruta din varma sperma över min heta kropp. Jag tar det sista i munnen och kysser din lem. Du är utmattad så jag låter dig vila på soffan och går och bäddar för natten. Jag gick in i sovrummet och började röja i sängen. När jag stod där böjd över den, tänkte jag på hur kåt jag var. Jag kände riktigt hur fuktigt det var mellan benen på min teddy. Plötsligt känner jag hur du står bakom mig, tar ett fast, stadigt grepp om mina höfter och gnider ditt kön mot mitt varma, fuktiga sköte. Du lägger mig ner på rygg och börjar undersöka min kropp. Jag känner hur du kysser och smeker överallt. Det får mig i extas.

Du kysser och masserar mina lår och vader. Sen knäpper du upp knapparna i grenen på min teddy. Tar dina händer upp mot mina bröst och masserar dessa. Du kysser dem och biter och nafsar i mina bröstvårtor. Fortsätter ner mot min mage. Jag tar ditt ansikte ner mot mitt sköte. Oh, ja vad gott ! Du vet precis hur du ska få mig i extas. Du leker och slickar min kåta fitta. Tar din tunga in i min fuktiga grotta och jag juckar tillbaka i extas. Du känner hur jag är på väg att komma och hela min kropp blir spänd.

När jag sen får min orgasm i din mun, blir hela min kropp full med kramper, som inte verkar ta slut. Jag trycker mitt sköte hårt i din mun och känner hur vällusten sjuder i mig. Jag blir helt omtöcknad. Plötsligt känner jag hur du särar på mina lår och gnider din styva kuk precis i kanten på min kisse. Du stöter in den halvvägs och jag kan inte bärga mig, utan börjar göra häftiga motjuck och känner hur våt och hungrig min fitta är. Du tar ut kuken ur mig och runkar den medan jag ligger och leker med mig. Vi blir båda ännu kåtare och jag ställer mig på alla och beordrar dig att knulla mig. Riktigt hårt och vulgärt, och när du skall till att spruta lägger jag mig på rygg så att du kan spruta över mig.

Rösta på ORGASM:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 3.22 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera ORGASM