Olle & Evelina, del 2

Olle kunde inte få henne ur sitt huvud. Det var nu över en vecka sedan de haft sitt snabba, men intensiva kärleksmöte, men han kunde fortfarande frammana smaken av hennes kyssar och doften av hennes parfym och hennes hud. Och naturligtvis den oförglömliga känslan av att tränga in i henne och fylla upp henne så fullständigt. det hade varit så underbart.

Evelina såg fram emot måndagen. Det var märkligt, men på något sätt hade de annars så efterlängtade helgerna förlorat sin attraktionskraft, och istället längtade hon efter att få vara på jobbet och vid datorn där hon bäst kunde hålla kontakten med Olle. Hon hade svårt att förstå sina egna känslor för honom, det var som om en gammal passion vaknat till liv igen inom henne, känslor hon inte hade känt på länge.

Fast nu på måndag skulle de inte ha kontakt via datorn utan äntligen träffas på riktigt igen och dessutom i många fler timmar än senast. Olle var på tjänsteresa och skulle bo på hotell i en närbelägen stad. Evelina skulle ta eftermidagen ledigt för att hälsa på en tjejkompis som bodde i samma stad.

***

Olle förstod inte mycket av det som sas under eftermiddagens sista affärsmöte. Hans tankar var helt upptagna med att föreställa sig vad som skulle ske när han skulle träffa sin underbara älskarinna igen. Den här gången skulle de ha det riktigt mysigt, först en god middag och sedan skulle de förhoppningsvis hamna på hans lyxiga hotellrum. Hans företag hade inte skytt några utgifter, helt ovetandes hur mycket det skulle komma till nytta. Olle kunde inte låta bli att le lite.

Evelina blev alldeles darrig i benen när hon såg honom komma mot sig. Hon tänkte på den fina middagen de skulle äta, men kände sig inte det minsta hungrig. Istället ville hon bara vara ensam med honom och detta så snart som möjligt.

Inte heller Olle var speciellt hungrig. Ändå föreslog han att de i alla fall skulle ta en fika och prata lite. De satte sig på ett kafé och tittade på varandra med var sin kopp kaffe framför sig. Olle visste att han ville ha henne, att han inte skulle kunna låta bli att ta på henne så länge till och han längtade att äntligen få se henne helt naken och att få smeka hennes kropp.

***

Väl inne på hotellrummet kändes det som om en dröm skulle gå i uppfyllelse. Äntligen var hon ensam med Olle, och Evelina visste att hon inte tänkte låta honom lämna rummet förrän hon hade fått vad hon ville.

De sjönk ner på den stora sängen och började kyssas. Olle kände att han var tvungen att släppa alla hämningar nu om han inte skulle spricka. Han började kyssa hennes ansikte, hennes mun och hennes hals medan hans händer trevade sig in under hennes kläder. Han kände hennes varma hud och hennes dofter och drog sakta upp hennes tröja över hennes huvud.

Evelina började smeka hans rygg under skjortan samtigt som hon bara njöt av hans kyssar och hans händer. Hon kände hans styva lem genom byxtyget när hon flyttade ner händerna för att knäppa upp hans byxor. Hon ville vara naken med honom nu och känna hela hans varma kropp nära sin.

Olle hade vetat att han skulle gilla hennes kropp, men att den skulle vara så underbar skulle han aldrig ha drömt om. Han började utforska Evelinas kurviga kropp med sina händer och sin tunga. Han smekte hennes fylliga bröst, knaprade på dem, bet lätt i bröstvårtorna som var mörka och styva och underbara samtidigt som han lät en hand glida ner mellan hennes ben.

Evelina bara njöt. Hon tog ett fast grepp om Olles styva lem med handen och försökte styra den mot sin våta springa, men han backade. Istället började han att slicka hennes kropp som en katt. Han började i ansiktet och på halsen och arbetade sig allt längre ner. När han nådde insidan av hennes lår kändes det som om hon skulle dö om han inte snart skulle ta på hennes mest känsliga del.

När Olle slutligen började slicka hennes blöta springa, nafsa i blygdläpparna och leka med hennes klitoris kände hon att det skulle gå närsomhelst. Plötsligt stoppade Olle in två fingrar i hennes trånga springa samtidigt som hans tunga hela tiden cirklade runt hennes klitoris. Evelina började sucka och stöna allt mer och plötsligt spände sig hela hennes kropp när orgasmen äntligen for genom henne.

Men Olle slutade inte. Istället började han nu slicka sig uppför hennes kropp igen, och det tog inte lång tid förrän Evelina åter började stöna allt högre. När hans mun nådde hennes i en djup kyss kände hon hur hans lem plötsligt kom in i henne. Hon kände hur den fyllde upp henne helt, men ändå växte den fortfarande och när Olle började röra sig i henne önskade Evelina att denn känsla aldrig skulle försvinna.

Olle kände hur Evelinas trånga springa helt slukade hans stora lem samtigt som hon började röra sig mot honom som om hon ville ha honom ännu djupare i sig. Han rörde sig allt snabbare och sög samtidigt i henns böstvårtor. Han kände att han inte skulle kunna hålla sig så länge till.

Evelina kände hur Olles lem rörde sig djupt inne i henne och när Olle plötsligt började massera hennes klitoris med sin hand kunde hon inte längre hålla sig. Hon skrek högt medan hela hennes kropp gick upp i en båge och orgasmen for genom henne igen.

När Olle kände hennes intensiva orgasm skölja över henne och såg hennes underbara kropp röra sig så extatiskt ökade han ytterligare tempot bara för att efter kort tid tömma sig djupt inne i henne med ett långt utdraget stön.

***

De låg länge tätt omslingrade på sängen. Sedan öppnade de en av de två små vinflaskor som hotellet hade ställt fram på bordet. De drack och pratade och tittade varandra djupt i ögonen.

Plötsligt sänkte Evelina sitt huvud ner till Olles lem. Hon satte en lätt kyss på ollonet och kände hur lemmen började växa. Långsamt började hon slicka sig nerför lemmen och uppför igen.

Olle kände hur Evelinas läppar långsamt slutade sig kring lemmen samtidigt som han kunde se henne i ögonen. Han såg hela hans stora blodfyllda kön försvinna i hennes mun och det kändes helt underbart.

Evelina ville få honom att njuta. Och hon visste vad hon gjorde. Hon ömsom slickade och ömsom sög och lät läpparna röra sig mjukt och bestämt över ollonet. Hon kände att han var nära och ville att han skulle komma i hennes mun.

Olle kände att det var dags, men han ville inte komma i hennes mun, inte ännu. Istället drog han snabbt ut lemmen och sprutade sin säd över båda deras kroppar. Han lyfte upp Evelinas huvud tillt sitt och kysste henne djupt.

Båda visste att deras förväntningar hade blivit mer än uppfyllda. Och att det skulle bli ännu svårare att vänta tills de skulle ses igen.

Rösta på Olle & Evelina, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.31 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Olle & Evelina, del 2