Olle & Evelina, del 1

Han vaknade med ett ryck och tittade på klockan. Hon var kvart i sju. Olle började bli lite nervös nu, han visste att Evelina just nu skulle sitta i bilen på väg ner. Han hade aldrig träffat henne förut, ja, annat än på chatsidan på Internet där de träffats för två veckor sen.

Det hade blivit en speciell stämning mellan dem ganska snabbt, och de hade förstått att de bara var tvungna att träffas på riktigt. Ändå hade han blivit förvånad när hon plötsligt föreslagit att de skulle kunna träffas när han var på väg hem söderifrån. Men han tyckte om det, han älskade kvinnor som vågade göra tokiga saker som den här.

Evelina svängde av från motorvägen. Snart skulle hon vara framme. Även hon var nervös. Till skillnad från Olle som inte alls visste hur hon såg ut hade hon sett bilder på honom på Internet. Dessutom hade de pratat i telefon flera gånger och hon hade redan från början fallit för hans röst. hon nästan ryste lite när hon tänkte på det.

Telefonen ringde när Olle precis blivit klar i badrummet. Hon satt redan i foajé n på hotellet. Med en märkbar klump i magen tog han på sig kavajen och lämnade rummet.

Evelina förstod direkt att det var han när han kom runt hörnet, och såg sig omkring bland sofforna och borden i foajén. Han var lång och stilig och ganska lik den bild hon gjort sig av honom. Han kom fram till henne, log och hälsade.

När Olle kom in i foajén fanns det bara en tjej där. Hon satt i en soffa vid fönstret och tittade på honom. Hon var klädd i en lång kappa som dolde alldeles för mycket av henne, hade kort mörkt hår och ett fint öppet ansikte.

De bestämde sig för att de skulle åka in till stan och försöka att hitta ett öppet kafé. När bilarna var parkerade vid hamnen började de promenera sida vid sida i den friska vårluften.

Evelina tyckte om sitt sällskap. Ju längre de promenerade desto svårare blev det för henne att låta bli att tänka på hur det skulle vara att bli omhållen och smekt av Olle. Hon visste redan nu att hon inte skulle ångra att ha åkt alla dessa mil för att träffa denna främmande man. Visserligen pratade han alldeles för mycket, men eftersom hon tyckte om hans röst, gjorde det ingenting.

Olle kände att han ville komma till ett fik snart. Visst var det mysigt att promenerna tillsammans med denna kvinna, men han insåg att han ville sitta emot henne och studera henne lite. Han hade ju aldrig sett henne förr och om han bara gick bredvid henne fick han ju aldrig titta på henne ordentligt.

De hittade ett öppet fik inne på centralstationen, beställde var sitt kaffe och äppelkaka med vaniljglass och satte sig vid ett bord intill väggen. Förutom Olle och Evelina fanns det bara en äldre man längre in i lokalen som satt med huvudet djupt nere i en tidning som han läste med hjälp av en stor gammaldags lupp.

Äntligen tog Evelina av sig den långa kappan och Olle gillade vad han såg. Hon hade en vit blus på sig som var tillräckligt öppen framtill för att han skulle kunna se en glimt av hennes bröst. Olle gillade kurviga kvinnor och kunde inte låta bli att tänka på hur det skulle kännas att smeka Evelinas kropp. Han tittade djupt i hennes ögon och kände som om han skulle drunka.

Evelina började känna sig mer och mer upphetsad. Hon förstod inte vad denne man gjorde med henne, men hon gillade det. Hon njöt av att höra hans röst och se i hans djupa mörkbruna ögon. Hon gillade att han tittade på henne och märkte att hon ville att han skulle ta på henne.

De lämnade kaféet och satte sig på en bänk vid kajen. Lite längre bort syntes färjorna till Danmark komma och gå i en stadig ström, men annars var de helt ensamma. Det var vår i luften och plötsligt började de rycka lite närmare varandra.

Olle såg bara Evelinas ögon och kände hennes lukt. Han ville smaka på henne, ta på henne och han nuddade hennes kind med sitt ansikte. Han förstod att han inte kunde låta bli henne längre, trots att hon hade en sambo hemma och trots att han var gift. Han hade sin mun bara några millimeter från hennes när hon plötsligt kysste honom.

Evelina ville känna Olles kropp mot sin, hon ville bli tänd av hans kyssar och hon ville glömma allt annat. Hon var inte rädd längre utan kände sig bara alltmer upphetsad. Plösligt kände hon hur hans läppar lämnade hennes och rörde sig neråt mot hennes hals. Hon kunde lite låta bli att stöna till lite när hon kände hur han kysste sig ner för hennes hals, längre och längre ner tills han stoppades av det vita tyget i hennes urringning.

Olle knäppte upp hennes blus och började kyssa Evelinas bröst. Hon smakade underbart och hans redan styva lem bultade hårt därenere. Han började åter kyssa hennes mun, känna hennes tunga, drunkna i henne, medan hans vänstra hand smekte hennes högra bröst och lekte med hennes bröstvårta.

Evelina visste att hon inte kunde vänta längre. Hon hade velat vara på en annan plats och ha mycket mer tid till forfogande för att njuta av denna underbara man. Men det kunde inte hjälpas. Det var ont om tid och hon var tvungen att ha honom nu. Med ett bestämt tag öppnade hon hans gylf och kände den stora bultande lemmen i sin hand. Samtidigt kände hon Olles hand sakta röra sig uppför hennes lår under kjolen.

Olle sänkte huvudet och började åter kyssa hennes hals och knapra allt hårdare på Evelinas bröst. Han kände att han ville äta upp henne, ha henne och hon stönade och suckade och han älskade det. Hans hand hade nått troskanten och han lät ett finger sakta glida under den. När han nådde hennes blöta springa darrade hon till och tog ett fastare grepp om hans lem samtidigt som hon började runka honom långsamt.

Evelina älskade hans händer. Hon ville att han aldrig skulle sluta ta på henne därnere, men samtidigt ville hon känna mer av honom, känna hela honom i sig. Hon lyfte försiktigt högra benet över honom och placerad sig i hans knä. Men ena handen höll hon fortfarande hans styva lem och medan Olle vek troskanten åt sidan placerade hon ollonet i sin blöta öppning och sänkte sig lågsamt ner. Det kändes som om det aldrig tog slut och när hon äntligen satt på honom, hade honom helt begravd i sig, började hon långsamt röra på sig, känna efter och lära känna honom. Och det kändes underbart.

Olle kände sig helt uppslukad av Evelina som satt på honom och rörde sig långsamt och bestämd på honom medan hennes bröst hängde inbjudande framför honom. Han började åter suga på dem samtidigt som han smekte hennes skinkor under kjolen.

Evelina ökade långsamt takten samtidigt som hon kände Olles fasta grepp om sina skinkor, hans händer som följde hennes rytm och tryckte henne djupare och djupare ner varje gång. Hon begravde huvudet i hans nacke, kände hans doft och visste att detta inte skulle vara sista gången hon älskade med honom.

Olle förstod att kan inte skulle kunna hålla sig längre till, och när hon plötsligt sökte hans läppar med sina och de förenades i en djup kyss kände han att hon var där hon också. Med ett litet, alldeles underbart skrik kom hon och kan kände sig så stor i henne, och ville fylla ut henne ännu mer, och sen kom han och tömde sig i henne och de kysstes djupt och andades in varandras doft och såg varandra i ögonen.

De skulle ses igen. Snart.

Kommentera Olle & Evelina, del 1