Nöden har ingen lag

Besöksrummet är verkligen opersonligt. Ett bord, några stolar och i hörnet en säng. Ovanpå sängen ligger ett engångslakan prydligt hopvikt. Dörren öppnas och en varm våg av ömhet strömmar igenom min kropp när du kommer in. Snuten ler ett tillgjort, fånigt leende och lämnar oss ensamma där i det kalla, trista rummet. Vi sitter framför varandra och bara tittar. Det var ju så länge sedan vi träffades. Dina händer darrar nästan omärkligt när du tänder en cigarett. Sakta blåser du ut röken, tittar oavbrutet på mig och säger att du längtar efter mig. Dina ögon är glansiga och trötta efter all sömn- och nervtabletter som är vanliga på alla anstalter och fängelse. Det gör ont i mig när jag tänker på hur svårt du måste ha det. Jag reser mig upp och går runt bordet och sätter mig i ditt knä. Smeker ditt ansikte, drar med fingrarna över dina läppar och kysser dig stilla men ändå med hetta och åtrå. Dina läppar är torra, och det ligger något desperat i svaret på din kyss.

Jag vet att du vill ha mig och jag vill ha dig. Så vi lägger oss på sängen och börjar tafatt och nervöst att smeka varandra. Omgivningen är ju inte den bästa. Detta hemska stela rum, som får mig att känna det som om det är något jävla slags samlagsrum för djur. Steg av vakter utanför dörren.

Min hand smeker över utbuktningen i dina jeans, och du låter dina händer smeka mina styva bröstvårtor under tröjan. Du ber mig att vi ska klä av oss och jag låter sakta tröjan falla till golvet. När jag tar av mig byxorna och blottar de åtsittande strumpbyxor inunder, flämtar du till av upphetsning. Jag ser att du är stod och hård, och jag tar tag i din kuk och drar ner förhuden ändå till roten. Låter min tunga spela över ollonet där några droppar av kåthet glänser. När din hand särar mina lår och känner hur våt och kåt jag är, så sväller du ytterligare i min mun.

Jag suger och slickar din kuk tills du vrider dig av kåthet. Jag talar om för dig hur mycket jag tycker om att suga kuk, och jag tar hela staken i munnen och suger hårt och intensivt tills du ber mig att sluta innan det går för dig. Jag låter min sexiga tunga spela fram och tillbaka över mina läppar. Jag tar tag i din kuk igen och runkar dig som ingen har gjort förut. Du blir plötsligt vild och ber mig att ställa mig på knä och skjuta upp baken så mycket som möjligt. Du ger dig inte ens tid att ta av mig strumpbyxorna, utan sliter upp ett hål och kör in din stora kuk nästan för våldsamt.

Ibland drar du ut kuken nästan helt, för att sedan sakta låta den komma så långt in i mig det går. Plötsligt skriker du till och särar mina skinkor, en varm våg av sperma sprutar rakt upp i mig. Utmattad ramlar du över mig. Vi ligger stilla och bara känner efter. En stund senare tar du min hand och lägger på din kuk och jag känner att du vill ha mig ännu en gång till. Jag ler och kysser dig på magen. För visst vill jag också en gång till, jag älskar dig ju. Och förresten är jag ju fortfarande stenkåt!

Rösta på Nöden har ingen lag:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Nöden har ingen lag