Nära att få knulla Barbro!

Somrarna tills jag fyllde tjugo var jag och familjen i sommarhuset i Södra sverige. En bit utanför ett samhälle låg ett par små hus, torp och någon bondgård. I de äldre tonåren så var jag ute en del ensam i stugan då föräldrarna jobbade i veckorna. Det fanns ju alltid någon granne att umgås med. I flera år hade jag gått och suktat efter den som jag trodde onåbara grannfrun, Barbro. Hon var straxt över fyrtio, alltid solbränd med en sexig kropp som fick de flesta män att titta både en och två gånger när hon gick förbi. En tonårskille som mig ignorerade hon helt eller var ivarjefall helt neutral om man försökte vara social. Hursomhelst så var hon familjens närmsta granne och den här veckan var hon utan transportmedel och jag fick äran att göra en del inköp till henne från handlarn några kilometer bort. Jag skulle iochförsig till stranden som låg åt andra hållet men såg det hela som en god chans att få komma lite närmre en kontakt med Barbro. Hon solade mest hela tiden eller läste veckotidningar.

När jag kom tillbaka från handlarn satt hon som vanligt och lapade i sig av den varma junisolen, som vanligt topless med de fylliga och välbevarade brösten i full frihet. Konstigt nog så skylde hon dom inte som hon brukade när någon närmade sig. Jag överlämnade varorna och hon trippade in i huset efter pengar. Hennes häck och breda höfter rörde sig sexigt som vanligt när jag följde henne med blicken. Det visade sig att hon inte hade tillräckligt med kontanter i plånboken och vi kom överens om att göra upp vid ett senare tillfälle. Hon ville ivarjefall bjuda på kaffe och något kallt att dricka. Efter några minuters prat så sa Barbro att hon inte hade kunnat undgå att se att jag spanade in henne då och då och det var ingen mening att neka utan jag stammade bara fram att så var fallet. Ganska snart hade hon dragit ur mej att jag inte hade flickvän och inte heller fått knulla någon flicka hittills! Hon sa direkt på sak att hon kunde lära mig ett och annat men ville inte utlova samlag om jag inte var tillräckligt duktig på att slicka fitta. Det var helt tyst i husen runtomkring och vi satt hyggligt skyddade i en berså så jag fick börja med att smörja in hennes rygg och axlar med någon hudkräm. Det stramade ordentligt i mina shorts då jag satt på hennes runda bikiniprydda stjärt och njöt av att vara nära denna underbara kvinna.

Efter en stund så tog hon av sig underdelen och visade sin fitta för mig, hon var inte rakad. Hon satt på ett lågt bord och skrevade så att jag skulle komma åt att slicka henne. Jag gick till verket med stor energi och hon fick vägleda mig så att jag inte gjorde helt fel. Hon stönade och blev alltmer blöt, jag förstod att det inte var långt borta att jag skulle få knulla för första gången. Hon bad mig resa sig upp och började klämma på ståndet i mina utputande kortbyxor. Men vi hörde bägge en buske som prasslade och en gren som knäcktes, Barbro fräste åt tjuvkikarn att komma fram. Ut från syrensnåret kom Bondens son Peter, som var en brunbränd kille på arton år, inte så smart men med god framgång hos tjejerna vad jag hade hört! Han hade också ett ordentligt stånd och hade tydligen tittat på hela tiden. Barbro skällde på honom några minuter innan hon lugnade ner sig och sa att hon minsann bara ville ha en enda kuk i sig! Och eftersom tydligen halva traktens kåtfålar var ute efter henne så sa hon att den av oss som var mest välutrustad skulle få ”para” sig med henne. Mina invändningar att jag hade slickat henne och var värd belöningen ignorerade hon bara utan spädde på det hela med att den med minst kuk skulle slicka den andres kuk våt och knullfärdig och dessutom om den med störst kuk skulle få knulla så var han tvungen att runka ur den andre en sats så han sas blev oskadliggjord. Jag misstänkte att Peter hade större än mig men vad skulle jag göra, ge upp på förhand och gå miste om chansen att få sätta på Barbro. Barbro spände ut sina pattar mer och njöt av situationen. Reglerna godkändes och Barbro skulle vara domare och kontrollmäta om så behövdes. Av med brallorna befallde hon. Jag och Peter näckade och våra kukar pekade styvt uppåt, men precis som jag befarat så hade Peter en ca 20 cm långsmal kuk och min var knappt arton cm. Barbro inspekterade oss och sa att någon mätning knappast var nödvändig. Peter flinade belåtet åt det oväntade knullet som väntade. Jag sa att jag inte behövde avrunkas men Barbro var benhård och sa åt Peter att om reglerna inte följdes så blev det inget alls!

Peter var dessutom betydligt starkare än jag och helt plötsligt höll han mig i ett hårt grepp och jag kunde inget annat göra än att kapitulera. Peters högerhand greppade min styva kuk och började dra förhuden över det blodfyllda ollonet. Barbro slickade sina fylliga läppar och njöt tydligen av att se en kille runka av en annan.

Peters hand rörde sig allt snabbare över mitt kukskaft och jag kände att jag var nära att komma. jag spände kroppen och böjde mig framåt när orgasmen kom, jag sprutade en ordentlig sats över bordet och Peter kramade runt pungen och runkade ett par drag till så att jag tömde ur maximalt med sperma. Med röda kinder, lätt flåsande och med en kuk som slokade tittade jag in i Barbros upphetsade ansikte, hon glittrade med ögonen och sa att det där hade vi gjort bra. Jag fick repetitionsslicka hennes fitta en liten stund stående på knä inna hon beodrade fram Peter för att jag skulle komma åt att slicka hans kuk våt. Jag försökte komma undan men Barbro höll i mitt huvud och Peter som ville följa reglerna för det väntade knullets skull pressade kuken mot min mun. Jag gav upp igen och insåg nederlaget. Med tungan slickade jag ollonet och kukskaftet försiktigt innan jag slöt munnen om ollonet och en bit av kuken. Peter knullade mig i munnen i Barbros åsyn och hon fnittrade av belåtenhet. Men straxt så drog Peter ut den, Barbro satt skrevandes och klar vid bordet och jag såg hur Peters kuk stod mot fittan. Långsamt gled kuken in i fittan och dom började rytmisk ett hetsigt samlag. Hela kuken var inne och hårbuske stod mot hårbuske. Jag stod inte ut längre utan tog mina shorts i handen och började gå därifrån. Jag hörde deras stön och när jag rundade buskarna och var utom synhåll så hörde jag hur det gick för båda två. Barbro skrek rakt ut och Jag hörde hur Peter grymtade när han släppte satsen rakt in i henne.

Rösta på Nära att få knulla Barbro!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 3.65 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Nära att få knulla Barbro!