När vi blev knullkomisar

Vi hade tidigare under dagen varit nere vid stranden och solat i det underbara sommarvädret. Redan då hade jag haft problem att hålla blicken borta. När hon låg och blundade på filten hade jag granskat henne noggrant, och hon var otroligt sexig. Hon hade långt blont hår som ramade in det vackra ansiktet och var ett år yngre än mig själv, dvs 20. Hennes bröst var små, men mycket fasta och uppnosiga. Benen var långa och slanka. Hennes kropp visade klara tecken på att hon hade sportat mycket sedan många år tillbaka, den var smal och vältränad. Som om detta inte var nog reste hon plötsligt på sig och sa att hon minsann behövde ta ett dopp. Själv hade jag ingen lust till detta utan låg kvar och tittade på medan hon kastade sig i vattnet. När hon väl hade kommit upp igen hade jag känt att kuken i stort sett var okontrollerbar och bett en stilla bön att hon inte skulle märka hur den blev allt styvare under badshortsen. Det gjorde hon som tur är inte. Hennes bikiniöverdel smet tätt åt över hennes bröst och då vattnet inte var särskilt varmt hade hennes bröstvårtor nu också blivit mycket styva. De hade oblygt pekat ut genom tyget, likt små knoppar. Värre ändå var nästan att hennes bikiniunderdel också den smet åt runt om henne, och avslöjade nästan allt då det var en mycket ljus färg på tyget. Kuken hade fått kämpa enormt för att inte få ett riktigt praktstånd.

Nu var vi hemma hos henne igen och hon hade bytt om till andra kläder. Hennes överdel hade bytts ut mot ett kort vitt urringat linne med smala tunna axelband. Underdelen hade fått ge vika för ett par minimala jeansshorts som gjorde de vältränade låren all rätt, för att inte nämna hur fint de framhävde hennes häck. Hon var kort sagt mycket sexig, men jag försökte tänka på annat för att inte låta kuken få för sig något igen. Vi var ju trots allt bara goda vänner! Vi satt och pratade på hennes säng när telefonen plötsligt ringde, och hon sprang in i rummet bredvid för att svara. Jag kunde av de saker jag hörde henne nämna i telefonen snart räkna ut att det var hennes pojkvän som ringde. Hon lät dock mer upprörd för varje minut som gick och mycket snart skrek hon i luren att han kunde minsann dra åt helvete, för att sedan slänga på luren. När hon kom tillbaks in i rummet så såg jag att det rann tårar ned för hennes kinder, så jag frågade vad som hade hänt. Hon slog sig ned bredvid mig igen och snörvlande berättade hon att hennes pojkvän betätt sig som en idiot och att hon just gjort slut med honom. Jag lade min arm runt hennes axlar och tryckte henne till mig för att försöka trösta.

Efter en stund utbrast hon att nu kunde hon kanske börja leta fram en kuk i alla fall. Något chockad av hennes uttal frågade jag vad hon menade och hon förklarade att de två hade varit osams ett längre tag nu, så de hade inte haft sex på jättelänge. Så nu var hon jättekåt och skämtade om att hon kanske skulle ta och gå ut på krogen endera kvällen för att leta upp ett lämpligt exemplar. Generad som jag var visste jag knappt vad jag skulle säga, men lyckades i alla fall få fram att jag var ledsen för hennes skuld.

Plötsligt tittade hon upp på mig och log ett förföriskt leende. Du skulle inte ha lust att knulla lite? Undrade hon, samtidigt som hon lade sin ena hand mellan mina ben och klämde till. Jag känner att din lille vän där nere har börjat växa, sa hon kaxigt.

Röd i ansiktet var jag redan tidigare, men nu visste jag knappt vart jag skulle ta vägen. Hon hade dock rätt, den var mycket riktigt på resning. Tankarna susade runt i mitt huvud. Visst, det skulle väl erkännas att jag var, och hade väl alltid varit, djävligt tänd på henne. Å andra sidan så hade vi varit bästa vänner i över 10 år, en vänskap som jag för allt i världen inte ville sumpa. Med en blandning av förtvivlan och njutning kände jag hur hon lätt masserade kuken utanpå shortsen och den växte stadigt. Jag tittade henne i ögonen och svarade på frågan utan att egentligen veta vad jag skulle säga.

- Hrhmm. Ehh. Alltså. Du är ju fruktansvärt sexig och så. Hon avbröt mig med en följdfråga. Är du kåt på mig eller inte, frågade hon. Jo, mycket kåt till och med, svarade jag henne och undrade i samma stund om jag gjorde rätt som sade så. Dåså, då släpper vi väl ut honom i det fria då, sa hon med ett förtjust leende på sina läppar.

Jag kände hur en spärr lossnade inom mig och jag bestämde mig för att göra som jag själv innerst inne ville.

- Men, jag har ingen kondom med mig! Svarade jag henne.

Hon tittade mig fortfarande i ögonen och frågade mig vilka jag hade haft sex med tidigare. Det kändes ytterst pinsamt att behöva erkänna det, men jag hade bara legat med min förra flickvän. Då är det ju lugnt, utbrast hon. Hon är ju knappast att räkna som en risktagare, och för övrigt så äter jag piller så du kan komma precis var du vill i och på mig.

Hon drog ned min gylf och kalsongerna för att sedan plocka fram kuken. Jag kände en behaglig ilning genom hela kroppen när hon hade den i sin hand, detta var något som jag hade drömt om i många år, och som jag trodde skulle förbli en dröm. Sakta runkade hon kuken allt medan den växte sig större i hennes hand. Den var väl långt ifrån överdimensionerad men den höll ju i varje fall genomsnittsmåtten, så jag hoppades att hon inte skulle bli alltför besviken. Medan hon var fullt upptagen med runkandet så lät jag mina händer glida på en upptäcktsfärd ovanpå hennes linne upp till brösten. Äntligen fick jag lov att känna på dessa gudabenådade, uppnosiga brösten mot mina händer. De var perfekta! Många hade nog tyckt att de var i minsta laget, men jag hade alltid tyckt att de varit fullkomligt oemotståndliga. Eftersom brösten var så pass små hade hon aldrig någonsin tyckt sig behöva en BH, något som gjorde att när hon bar ljusa plagg hade jag ofta kunnat urskilja de små mörkrosa vårtgårdarna samt bröstvårtorna genom tyget. Detta hade varit en fröjd för ögonen, men nu fick jag till och med röra vid dem. Försiktigt tog jag tag i linnets underkant och drog det uppåt och över hennes huvud och armar, medan hon för ett kort ögonblick släppa kuken. Vilken fantastisk syn! Jag böjde mig fram mot de ljuvliga brösten alltmedan hon fortsatte runkandet av kuken, och sög in den högra bröstvårtan i munnen. Ivrigt lät jag tungan och läpparna avnjuta bröstvårtan och hon stönade till ljudligt. Bröstet smakade så underbart och hon luktade fräscht gott. Kuken var för länge sedan så hård som den kunde bli, men hon fortsatte om än något mjukare och försiktigare än tidigare att runka den medan jag sög på hennes bröst. Hon stönade till flera gånger då jag bytte till det andra bröstet, och vårtorna hade blivit precis så styva som de hade varit tidigare idag nere vid bryggan. Uppenbarligen var hon mycket förtjust i min behandling.

Plötsligt släppte hon min mandom och knuffade bort mig från sina bröst. Nu vill jag också suga lite, men på något helt annat. Sade hon. Jag lade mig ned i sängen och lät henne sätta sig på knä över mina ben. Hon lutade sig fram över min kuk som upprest och ivrigt väntade på mera behandling. Med tungan fuktade hon sina läppar, för att sedan låta dem försvinna ned över min väntande kuk. Hennes tunga och läppar arbetade frenetiskt med kuken och jag såg hur hennes huvud guppade upp och ned framför mig. Jag kunde inte hålla tillbaka min njutning utan stönade och suckade frekvent. Efter alla dessa år av hemlig åtrå och fantasier satt hon nu där framför mig och sög och slickade på min kuk. Det kändes väldigt konstigt, då vi varit så nära vänner och pratat om nästan allt på denna jord med varandra. Jag slöt ögonen och låg där och bara njöt. Plötsligt kände jag hur det började rycka i kuken och att jag var på väg att spruta.

- Jag kommer snart, fick jag fram.

Hon drog dock inte bort sin mun utan fortsatte i stället att suga intensivt. Så gjorde hon även när sprutet väl kom och hon svalde gång på gång utan att någon gång lätta med läpparna från kuken. Orgasmen spred sig i min kropp och jag försvann nästan in i en annan dimension. När hon väl mjölkat ur den sista droppen släppte hon slutligen greppet om kuken och tittade upp på mig där jag låg och bara fånlog.

- Mmm. Hoppas att Du njöt ordentligt nu, för nu är det dags för dig att låta tungan jobba, medan kuken får växa till sig igen, sade hon med ett förnöjt leende på de nu väldigt glansiga och kladdiga läpparna.

Det hade jag verkligen ingenting emot, utan tvärtom så hade jag sett fram emot att få slicka henne något enormt. Vi bytte plats med varandra och jag började ivrigt att knäppa upp gylfen till hennes tajta jeansshorts, knapp för knapp. När jag äntligen hade fått av shortsen och de små trosorna hon hade därunder kunde jag inte annat än att bara sitta en liten stund och beundra hur enormt vacker hon var mellan benen. Hon hade rakat bort det mesta av sitt könshår utom en liten smal blond matta precis ovanför öppningen. Skåran var helt kal och de rosa små läpparna skimrade lätt fuktiga. Jag böjde mig fram ned mellan hennes lår och drog in ett djupt andetag för att känna doften från hennes kåta sköte. Kåtheten inom mig rusade igen och kuken reste sig åter.

Med tungan så hård och spetsigt som jag bara kunde göra den, körde jag ned den mellan hennes blygdläppar med kraftig stöt. Hon reagerade omgående med att högljutt stöna till och jag kände hur hennes fittmuskler kramade till runt min tunga. Sakta lät jag tungan glida runt inom henne för att lapa i mig så mycket som möjligt av hennes rikliga kåtsaft. Hennes salta och fräna smak var det godaste jag någonsin känt i min mun. Ihärdigt fortsatte jag att tungknulla henne in och ut, runt och runt igen. Andetagen som hon drog blev djupare och snabbare för varje gång jag stötte in i henne med tungan, det var tydligt att hon var på väg att få en orgasm snart. Efter den utlösning hon gett mig lite tidigare så ville jag ge henne en minst lika fantastisk, så jag slutade tungknulla henne och koncentrerade mig istället på den lilla rosa klittan. Jag sög in den mellan mina läppar och lät min tunga bearbeta den så intensivt som möjligt. Detta klarade hon inte särskilt länge utan skrek strax av njutningen samtidigt som hennes underliv kramade i vilda kramper. Hennes röst skar genom luften och avbröts endast då hon var tvungen att kippa efter andan. Jag lade mig ovanpå henne med mitt ansikte mot hennes och tystade hennes vrål med en lång och laddad kyss, något som jag kanske längtat efter precis lika länge som att få knulla med henne. Ögonblickligen gensvarade hon min kyss och aldrig tidigare hade jag upplevt något liknande. Hon kysstes på ett så intensivt och uppkåtande sätt att jag snudd på förlorade all den sans jag hade kvar. Vi låg säkert så i upp till fem minuter innan våra läppar särades igen.

- Jösses, du smakar fullkomligt underbart var jag än kysser dig på kroppen, sa jag med ett leende på läpparna. Mmm. Kan inte annat än att säga det samma om dig, svarade hon tillbaka. Jag känner att du är redo för lite mer nu, skrattade hon. Min kuk låg hård som aldrig förr utanpå hennes fitta, så jag nickade bara instämmande till henne. Kan inte du rida mig, frågade jag henne. Varför då, undrade hon med sadistiskt leende. Orkar du inte mer, tillade hon? Jo, men jag har alltid drömt om att du skulle rida mig. Då kan jag ju avnjuta hela din kropp under tiden, svarade jag ärligt. Har du drömt om mig? Och förresten så är det väl inte mycket att titta på, sa hon och syftade på sina små bröst. Jag förstod att jag avslöjat mig själv, men å andra sidan hade hon nog misstänkt det långt tidigare. Jodå, jag har runkat med dig i tankarna många gånger, och förresten så avgudar jag dina uppnosiga bröst. Hon skrattade till och vi rullade runt så att hon hamnade överst. Det är inte ofta man får höra någon erkänna att de runkat åt fantasier om en själv, sa hon.

Hon kröp ned mellan mina ben och sög in kuken i munnen igen. Efter några snabba uppochned-rörelser med huvudet spottade hon ut den igen och tittade mig i ögonen. Nu ska du allt få något att runka åt i framtiden, sa hon medan hon satte sig på knä ovanför kuken.

Hon greppade kuken igen och sänkte sig själv tills kuken snuddade vid hennes fittöppning för att sedan låta ollonet glida fram och tillbaka i skåran några gånger, allt medan hon fortfarande tittade mig i ögonen. Jag tittade tillbaka i hennes blick och lade mina händer ovanpå hennes spända och vältränade ytterlår. Sakta gled hon ned över kuken tills den helt försvunnit in i hennes djup. Sedan började hon rida mig i ett rasande tempo. Hennes lår smaskade emot min kropp och sängen skakade med i hennes hetsiga rytmer. Jag försökte möta henne med motjuck alltmedan min blick gled över hennes gudomliga kropp. Ingenting på henne var löst och guppande utan allt var fast och följde hennes rörelser exakt. De toppiga brösten svajade försiktigt med i knulltakten. Efter en stund var hennes andhämtning något ansträngd medan jag kände att det snart var dags att spruta igen. Stönande berättade jag detta för henne men hon ökade bara takten och svarade att hon ville att jag skulle spruta inne i henne. Detta ville jag mer än gärna och bestämde mig för att försöka ge henne en orgasm samtidigt som mig själv. Jag tog bort högerhanden från hennes lår och förde upp fingrarna mellan hennes ben, alltmedan hon red mig. Frenetiskt började jag massera hennes fitta och klitoris från utsidan och med en gång övergick hon från att sucka behagligt till att gny högt.

Plötsligt kände jag hur det blixtrade till inom mig och kuken pumpade ut sperman in i henne. Utan att avbryta masserandet av hennes fitta låg jag och suckade av njutningen. Sekunderna efter kom även hon i en orgasm och hennes fitta kramade krampaktigt ut de sista dropparna ur kuken. Hon lade sig ned över mig utan att dra ur kuken och vi smekte varandras kroppar medan orgasmerna fick ebba ut. När vi kvicknade till igen gled hon av mig och kuken som redan krympt ihop var alldeles kladdig av våra gemensamma vätskor. Jag förde ned en hand till hennes fitta och kände samma kladdiga vätskekombination även där.

Vi förenades i ytterligare en lång kyss och lovade sedan varandra att vi måste göra om detta igen.

Rösta på När vi blev knullkomisar:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.69 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “När vi blev knullkomisar”

  1. wayne:

    riktigt bra berattelse som man verkligen blir runksugen av

Kommentera När vi blev knullkomisar