När lillasyster sover

Allting började en kall vinternatt. Jag låg i min sköna säng och försökte sova, ryckte till när jag hörde hur någon vred på dörrhandtaget och öppnade dörren till mitt rum. Jag tittade upp. Min lillasyster stod i dörröppningen.

“Snälla, kan inte jag få sova hos dej? Mitt rum är så kallt. ” sa hon med sin ljusaste och gulligaste röst.

“Visst. ” svarade jag trött. Jag var inte förvånad. Hennes rum låg i kanten av huset och den kalla blåsten låg ofta på där. Jag hade inga som helst problem med att hon sov hos mej, min säng var också lite kall och en extra kropp gör den ju varmare. Åtminstone efter ett litet tag. Julia gick fram till sängen och kröp försiktigt ned och lade sig på sidan med ryggen mot mig.

“Håll om mig” sa hon och jag lade mig också på sidan med mina armar runt min lillasysters mage. Hon var verkligen kall men efter ett litet tag var sängen varmare än förut och jag somnade.

Jag vaknade upp mitt i natten, tittade på klockan som stod på tio minuter över tre. Sängen var fortfarande varm men det var inte det som fångade mitt intresse. Min kuk var stenhård och Julias rumpa var tryckt mot den. Jag var kåt och började tänka förbjudna tankar. Min lillasyster var väldigt söt men jag hade aldrig tänkt på henne på det här sättet förut. Jag började fantisera om hur det skulle vara att få knulla med henne. Eller kanske känna hennes söta små läppar runt min kuk.

Min lillasyster var som sagt väldigt söt. Hon hade långt brunt hår, blåa ögon och ett supersött ansikte. Hennes näsa pekade lite upppåt och hennes mun var liten och söt. Hon sminkade sig ganska hårt för det mesta, speciellt läpparna som var illröda. Hon var varken smal eller tjock, sådär mysigt lagom. Hennes bröst var rätt stora om man jämför med andra flickor i hennes ålder och rumpan var fyllig och väldigt snygg, iallafall vad man kunde se när hon hade byxor på sig. Hennes kläder var ganska vanliga för en artonåring, tajta ljusa byxor med stringtrosor under och någon åtsittande t-shirt brukade hon ha på sig.

Just nu hade hon på sig en t-shirt och ett par vanliga trosor. Det kändes som att hennes rumpa tryckte ännu hårdare mot min kuk och jag höll på att svimma av kåthet. Jag hade fortfarande mina armar runt hennes mage så jag flyttade min högra hand otroligt sakta ned under hennes t-shirt och placerade den på hennes varma mysiga mage. Jag stannade där en kort stund, sedan flyttade jag handen upp mot hennes högra bröst och kände på det. Julias bröst var härligt mjukt och huden var så len. Ett finger rörde vid hennes bröstvårta och jag blev väldigt förvånad. Hennes bröstvårta var styv fast det var så varmt i sängen. Kunde det vara så att hon drömde om sex? För hon kunde absolut inte vara vaken, hennes andning var lika tung och regelbunden som förut. Tänk om hon drömde om mig? Min kuk blev ännu hårdare och jag kände hur den bultade mot min lillasysters söta stjärt.

Vid det här laget fanns det inget tvivel om att jag skulle fortsätta undersöka Julias underbara kropp. Jag flyttade min hand nedåt, smekte hennes mage igen och smög försiktigt ned under troskanten. Julias könshår var härligt mjukt och inte så långt, hon ansade det säkert och det förvånade mig inte, hon var väldigt mån om sitt utseende. Jag tog bort handen ur hennes trosor, greppade istället tag om troskanten och drog sakta, sakta ned Julias trosor till knäna. Hon andades lika tungt som förut så jag antog att hon sov. Jag drog ned mina kalsonger till knäna och kände för första gången min kuk mot min lillasysters härliga skjärt. Jag lade handen på hennes rumpa och smekte den mjukt, den var underbar, så fast, mjuk och fyllig. Min stenhårda kuk var placerad med ollonet i Julias stjärtskåra så jag började försiktigt jucka lite fram och tillbaka mellan hennes skinkor samtidigt som jag smekte hennes stjärt. Jag kände hur min orgasm var nära så jag slutade och försökte lugna ner mig. Jag ville ha mer och nu var alla tankar på att hon skulle kunna vakna bortträngda av min lust.

Jag flyttade försiktigt toppen av min kuk från min lillasysters stjärt, ner till hennes fitta. När jag nådde hennes kön tog jag ett lätt tag om min kuk och drog den fram och tillbaka längs hennes skåra. Julias blygdläppar blev lite våta av min försats och mitt ollon gled längre och längre in. När jag äntligen nådde fram till hennes öppning lät jag min kuk sakta tränga in i henne. Det slog mig att Julia säkert var oskuld, men det gjorde mig bara ännu kåtare. När hela mitt ollon var inne kändes det som att min kuk skulle explodera direkt, min lillasysters fitta var så skön, varm och otroligt trång. Jag trängde längre in, kände hur mer och mer av min rejäla kuk försvann in i Julias slida. När hela min kuk var inne så stod jag inte ut längre, jag juckade våldsamt ett par gånger och kände hur min sperma sprutade långt in i henne. När orgasmen var över låg jag där, helt slut medan kuken slaknade i min lillasysters fitta. Vad höll jag på med? Tänk om hon blir med barn? Jag hann inte tänka så mycket längre föränn det jag hade fasat för den senaste halvtimmen hände. Julia vände på sig, min kuk gled ut och hon stirrade på mig med sina underbara blåa ögon, klarvaken.

“Vad sysslar du med?” undrade hon. Jag fick inte fram någonting.

“Tror du att du bara kan sätta på din syster sådär utan att fråga?”

“Eh. uhmm. ”

“Ja, du var ju inte så vidare uthållig så du får väl göra något för mej som straff, annars berättar jag för mamma. ” sa hon.

Jag kunde inte tro det. Hon hade inte sovit. Och hon hade tyckt om det! Iallafall litegrann.

“Uhumm. jaha så vad vill du att jag ska göra då?” frågade jag.

Julia svarade inte, hon tände lampan på nattduksbordet, sparkade av sig trosorna och drog av sig sin t-shirt. Sedan lade hon sig på rygg med brett särade ben.

“Tillfredsställ mig. Om du inte lyckas så skvallrar jag. ” sa hon.

Vilken dröm! Hon ville verkligen att jag skulle smeka hennes underbara kropp.

Jag satte mig mellan hennes ben, sträckte mig framåt efter hennes bröst. De var ännu vackrare än jag trodde, kändes fasta och vårtorna stod rakt upp. Jag smekte hennes bröst med båda händerna, böjde mig fram och sög lätt på hennes bröstvårtor. Min lillasyster började stöna lågt, jag sög hårdare cirkulerade med tungan runt bröstvårtorna och klämde lätt på de. Sen rörde jag mitt huvud nedåt, kysste henne hela vägen från brösten, ned över magen.

“Åh du är så underbar! Slicka mig!” stönade Julia.

Jag fortsatte ned till hennes fitta. Den var liksom allt annat på henne helt otroligt fin. Blygdläpparna var rakade och ovanför de fanns en söt, välansad brun buske. Jag nafsade lite i hennes könshår, flyttade mig ännu längre ned och satte min tunga mot hennes söta fitta. Jag särade på blygdläpparna med fingrarna och lät tungan cirkulera runt hennes klitoris en stund. Min lillasyster svarade med att stöna som en galning, vrida sig fram och tillbaka och göra kraftiga motjuck. Jag ökade takten, slickade gång på gång runt hennes klitoris innan jag lät min tunga göra våldsamma attacker mot hennes knopp. Det lät som att hon var nära orgasm och min kuk var hård igen efter allt slickande så jag sluta slicka. Jag lade mig snabbt över min lillasysters söta kropp och trängde för andra gången in i hennes trånga slida, den här gången hela vägen direkt i en enda kraftig stöt. Julia stönade så högt att jag var rädd för att våra föräldrar skulle höra, hennes kön knep åt runt min kuk och hon kramade mig hårt när det gick för henne. Sedan slappnade hon av, blundade och andades tungt.

“Det var det skönaste jag har varit med om. Varför har vi inte gjort det här förr?” undrade hon trött.

“Vet inte. Kanske för att det är olagligt?”

“Vem bryr sig om lagen? Fast du ska vara glad att jag äter p-piller” sa Julia och kysste mig.

“Du kuk är fortfarande hård. Orkar du en gång till?” fortsatte hon.

“Klart jag gör!”

“Ställ dig på knä så ska vi se om jag är lika bra med munnen som du”

Jag gjorde som hon sa. Julia ställde sig på alla fyra med ansiktet mot mig så att jag kunde se hennes härliga stjärt. Sedan sträckte hon ut sin tunga och började slicka lite försiktigt på mitt ollon. Det var väldigt skönt, och vilken syn! Min lillasysters tunga som letade sig runt på mitt svullna ollon. Hon öppnade munnen och lät den långsamt glida in mellan hennes röda läppar och in i hennes varma mun. Hon vande sig snart vid att ha min kuk i munnen, började långsamt suga den fram och tillbaka. Jag var jättekåt igen, och när Julia smekte min pung samtidigt som hon sög hårdare trodde jag att det skulle gå för mig. Jag tog tag i min lillasysters huvud och lät kuken ploppa ut.

“Nej. Jag vill knulla dig igen”

Hon slickade en sista gång på min kuk och vände på sig så att jag skulle kunna tränga in i hennes bakifrån.

“Knulla mig i rumpan. Jag vill veta hur det känns. ” sa hon.

“Va?”

“Knulla mig i stjärten. Annars berättar jag för mamma vad du gör med mig på natten”

Analsex var inte främmmande för mig. Men jag hade aldrig tänkt på att göra det i verkligheten. Det var onekligen upphetsande att min oskuldsfulla lillasyster hade det. Och jag hade absolut inget emot det. Jag kysste ömt hennes vackra stjärt, sen ställde jag mig på knä igen.

Jag placerade toppen av min stenhårda kuk mot min lillasysters stjärthål och tryckte väldigt sakta och försiktigt in ollonet. Kuken var blöt av Julias saliv så det gick ganska så lätt. Jag trängde längre in i hennes rumpa, tog tag om hennes fylliga skinkor och tryckte in hela kuken till roten. Hennes stjärt var ännu trängre än hennes fitta. Jag började arbeta mig ut och in ur hennes sköna stjärt, lät hela kuken komma ut och sedan igen försvinna in i Julias trånga stjärthål. Jag knullade henne hårdare och hårdare tills jag kände den där upbyggande känslan av orgasm igen. Jag drog mig ur hennes stjärt, ställde mig framför henne istället och lät mina tjocka strålar av varm sperma träffa min lillasysters söta ansikte och hennes vidöppna mun.

Sen lade vi oss, tätt ihopslingrade och kysstes tills vi somnade.

Rösta på När lillasyster sover:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (389 röster, snitt: 3.79 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

35 svar to “När lillasyster sover”

 1. nilsson-nils:

  gärna mer från dej.(sexig skön att läsa)

 2. nisse:

  det är den bästa novell jag har läst otoligt bra!!! skriv mer gärna anal sex

 3. korven:

  Har du nån annan novell, den här va så bra att jag nästan svimmade av kåthet!

 4. Karl:

  Jag blev kåt

 5. marcus:

  den var härlig att läsa

 6. jonna:

  Om det inte vore för att du skriver om din lilla syster…
  Känns inte okej, kunde istället handlat om styv syster…

  I övrigt har du god berättelse förmåga, men detta tas ned pga av grund storyn.
  Lycka till med nästa.

 7. Danielle:

  Helt otroligt vilken bra novell

 8. Danielle:

  blev riktigt kåt*

 9. The Dildo Is In The Wardrobe:

  älsk på denna novellen..
  / f09xd

 10. Kräsen!:

  Incest är inget som tänder mej.Incest är lika otrevligt som tidelag! Varför inte skriva att om din systers kompis eller nåt? I övrigt har du talang.

 11. Sofie:

  Härligt.. Blev otroligt kåt..

 12. simon:

  hmm… jag gillade inte incest grejen :P men jag låtsades som om det vore hans flickvänn… annars jävligt bra

 13. AreNice:

  jag gillade hela den här systergrejen det gjorde mig KåT!!! skulle gärna velat ha lite mera sex när hon sov och sen vaknade och ville ha mera, men det var en bra historia iallafall!! xD

 14. yummie:

  otroligt hett..bry dig inte om de som säger ngt annat, de vet inte vad de pratar om ;)

 15. Jag:

  den va asbra!

 16. danne:

  Väldigt bra skrivet och beskrivet. more:)

 17. honom:

  tycker om själva storyn, men incest tänder inte jag på, nästan äckligt, kunde varit allt annat än en syster.

 18. Dedu!:

  Jag önskade att hon inte var medveten men jag blev mysigt kåt

 19. ida:

  mm, jag kan va din syrra

 20. Jonas:

  underbar novell

 21. Sofia:

  Blir förvänad över hur blöt din novell gjorde mig

 22. Lillasyster:

  Mmmm vet hur skönt det kan vara ;)

 23. hård & kåt:

  fy feen vaa bra rätt gosigt med att hon kom in så dära ;)

 24. Anonymous:

  Fan vad den var bra;) 5/5

 25. anna:

  jag vart kåt !

 26. Sofi:

  Åhhh skulle verkligen vilja vara din lillasyster ;)

 27. Anna:

  Varför skriva att d är din syster??? Och hur kan man kommentera d med att mmm vet hur skönt d kan vara (Lillasyster) Incest är bland d vidrigaste som finns. Nästa gång kan du väl skriva att d är en kompis till lillsyster. Och i nästan alla noveller där d förekommer analsex (vilket är majoriteten av gångerna) så glider kuken så lätt in utan olja..hahaha säger ja om d,dream on killar!! Olja behövs och defenitivt första gången. Antar att d är killar som skriver så :-)

 28. carro:

  vad är det för sjuka jävlar som går igång på incest? ni borde nog fan uppsöka läkare!

 29. Sussie H:

  Många reagerar negativt på att det är Incest mellan bror och syster, men det är ju just det som gör det så upphetsande ju! Just den där känslan att det är förbjudet och måste ske i absolut hemlighet. Jag skulle själv kunna tänka mig att prova ha samlag med min storebror, tänk att få ha ögonkontakt med honom medan han tar mig hårt och länge! *åhhh*

 30. Nilsson:

  Underbart syster eller ej vad Är underbarare än en vacker kvinna och sen dessutom få känna på den både utanpå o inne de bulltar i skrevet när jag läser din fina novell.Det var väl inte den enda gången?Fortsätt skriva ni sluta väl inte nu.DET var väl kallt i sängen fler gånger?Fortsätt skriva om er som syskon ni kan ju träna upp er så ni kan ge er blivande Fru eller Man ett härligt sex som varar livet ut.

 31. Bidoo:

  Haha, alltså vafan, alla som har så mycket om incest, vad fan läser ni den här jävla novellen för?! Baara efterblivet!

 32. Esskå:

  Blir grymt kåt. Nu skulle jag vilja haft syrran här

 33. Lok:

  Fan va sexigt skrivet! Blev själv så kåt att jag velat ha en sån lilla syster att knull ahårt! Just att de är syskon gör som sagt det hela ännu bättre (läs ej om ni inte gillar det!) plus att hon är en kåt liten slyna som älskar kuk i alla hål!

 34. C:

  Blev kåt, måste runka nu :)

 35. anonym:

  grymt min k** står som om den vore av sten;)

Kommentera När lillasyster sover