Nyutslaget ungkött, del 2

John tyckte att Sarah dröjde så länge uppe i duschen att han var tvungen att gå upp och kolla vad hon gjorde, så att hon inte tillfredsställde sig själv, lekte med duschslangen eller lekte såna lekar över huvudtaget. Var hon hans sexslav så var hon. Nu skulle hon få födelsedagspresenten han lovat henne, vilket egentligen var tingesten han tänkt överraska Lillian, en av hans “sällskapsdamer” men den skulle antagligen uppskattas mer av Sarah. Hans fantasier eggade lemmen och den reste sig sakta men säkert allt eftersom han kom längre upp i trappan. John hade tagit sig både en och två riviga Whiskeys medan Sarah duschat och grannen och bäste vännen Nils hade kommit en sväng för att säga hej och de hade blivit sittandes en stund och snackat om såväl Johns resa som sina vilda sexäventyr på olika håll.

John gläntade på badrumsdörren, men där var hon inte. han gick vidare till hennes rum och där fann han henne sovandes på sin säng iförd ett par bomullstrosor och ett tunt linne. Han tvekade att väcka henne fast han insåg att ett ljuvligare sätt att vakna på än lite sex finns inte. Hon låg på sidan med ryggen vänd mot honom så han masserade hennes skinkor och följde hennes ben med blicken. De benen kommer inte att göra någon man besviken, långa, slanka men kurviga mot höfterna och en fyllig rumpa som inbjuder till att knåda och klatscha. Hon vände sig om på rygg, fortfarande slumrandes. Han vek undan trosorna så att skötet blottades, så skärt så naket och så vackert. Han blötte hennes kön med saliv och la dildon mot hennes skåra och drog den försiktigt fram och tillbaka. Plötsligt sticker Nils in sitt huvud med det vilda håret i blonda lockar.

“Vad sysslar du med för något? Det är ju din brorsdotter”, sa han upprört.

John lugnade honom med orden; “Tro mig hon gillar det, hon bad mig förut idag om att ta hennes oskuld och jag gjorde det”.

“Man får inte vara med på ett hörn”, frågade Nils försiktigt.

“Ta för dig när jag lämnar över henne”, insisterade John.

“Sarah, min sexslav, sätt dig upp och gör dig redo för en andra omgång, ingen nåd och ingen pardon ges”, sa John barskt efter att Nils satt sig i fåtöljen en bit bort i rummet.

Yrvaket satte hon sig upp, dildon var uppkörd i hennes fitta och hon blev mer än förvånad. Hon spretade med benen där hon satt på sängen med trosorna vikta för en dildo inkörd i henne. Hon drog ut den en bit men John protesterade;

“Min hora är tacksam över presenterna hon får och låter dem vara kvar i fittan”, gapade han hårt och kallt till henne.

Hon suckade en kåtsuck och lät staven gå in och ut i henne medan John och Nils tittade på med putande byxor och bultande lemmar därunder. John visade henne att man kunde sätta på vibratorn och Sarah rös av njutning när den kom igång.

“Vi vill se dig på alla fyra avnjutandes dildon så att vi kan se det bakifrån”, sa han och Nils log ett nöjt leende. Nils drog fram sin kuk, den var stenhård och ådrig och han var tvungen att dra lite i den för att stilla den alltmer påtagliga kåtheten. Sarah smekte sig fram och tillbaka över skåran, från klittan till anus, in och ut genom fitthålet.

“Ta henne i röven nu och knulla henne hårt tills du sprutar som du aldrig gjort tidigare”, sa John till Nils.

Nils som var sprängkåt man på 55 år trodde inte sina öron att denna lilla knullvänliga läckerbit som precis slagit ut till lovliga 18 var till förfogande för honom men han var inte långsam med att ställa sig naken bakom henne. Han tog oljan som John räckte honom och lät strålen från den spruta i både stjärt och på kloten. John la sig snett bredvid bara för att suga brösten och se när de skulle komma att guppa lite fram och tillbaka av Nils stötar. John nöp i bröstvårtorna och tog dildon ifrån Sarah. Nils pressade in sin grova kuk i analen och Sarah skrek till men gurlade ett stön av njutning precis därefter. John körde in massagestavens hela längd i hennes könshål och tillsammans med Nils stjärtknullsstötar knullade de flickungen tills Nils sprutade över hennes rygg. Hon fick dock slicka upp de sista dropparna på hans uttömda lem och John som runkat bredvid sprutade henne i ansiktet och håret.

Sarah gick in i duschen medan Nils och John tog en cigg på sängkanten. Sarah som var insmord med spermasås över hela kroppen tvålade in sig med väldoftande tvål. Medan strålarna sköljde av löddret lät hon hela kroppen slappna av och kissade så att den varma urinen rann ner för hennes lår och ner i vattnet. alla hennes tankar rann ut med den gula vätskan ner i avloppet för den kvällen. Hon var helt slut och nöjd i hela kroppen. Nu skulle hon sova gott och så länge hon kände för det imorgon, planerade hon. men vem vet vad Nils skulle tänkas hitta på med henne härnäst?!

1 svar to “Nyutslaget ungkött, del 2”

  1. Nice:

    en till del tack..:P

Kommentera Nyutslaget ungkött, del 2