Nyutslaget ungkött, del 1

Sarah vaknade abrupt av att ytterdörren slog igen med en duns och automatiskt satte hon sig upp i sängen. Hennes farbror, John, hade kommit hem efter en USA-resa. Han reste mycket och var således också borta mycket, men Sarah var van att klara sig själv. Hennes mor och far var missionärer i Nya Guinea och hon ville stanna i Sverige när de åkte andra gången och det var därför hon bodde hos sin farbror John.

Sarah gick yrvaket nedför trappan och John mötte henne med en kram och en present från “Over There”. Hon satte sig på nedersta rappsteget och försökte vakna till. Hon fyllde arton år idag och John hade kommit ihåg det. Där satt hon med rufsigt hår och med endast en vit skjorta hon tagit ur Johns garderob. Hon hade knäppt den med en knapp och farbrorn kunde skymta ett av hennes fina små ungbröst, stort som en persika och påminde om något ganska ömt och svullet, som skulle vila skönt i en mans hand.

- John, skulle du vilja göra något särskilt för mig på min födelsedag, frågade hon blygt och försiktigt.

- Ja, vad tusan min lilla ängel vad är det du vill ha? Du vet att du får vad du vill, svarade han skrattandes och lite högljutt som en total kontrast till hennes försiktiga förfrågan.

- Jag vill vara din slav idag.

- Slav? Frågade han och skrattade.

- Ja, sexslav! Svarade hon bestämt och modigt.

Hans ögon mörknade en smula och det var som om han bytte skepnad och förstod poängen på en gång. Hon ville bli av med sin oskuld på ett annorlunda, minnesvärt sätt och med någon hon kände och kunde lita på. John reste sig upp från platsen bredvid henne och utbrast

- Din lilla slyna. Är det såna saker du tänker på när jag är bortrest? Skall du inte leka och träffa dina vänner?

- Jag träffar mina vänner men.

Han slet tag i skjortan hon bar, som egentligen var hans, och knappen den var knäppt med flög och landade på obestämd plats i hallen. Där stod hon alldeles naken och han synade henne uppifrån och ner, nerifrån och upp. Hennes tonårssvullna bröst pekade rosigt mot honom och hennes rufsiga hår försökte dölja dem en smula. Trots att hon var mogen i sättet så verkade kroppen inte riktigt hänga med i samma takt för hennes pubeshår låg bara som en tunn hinna av klena, mjuka, strån runt hennes kön.

- Lägg dina händer på ryggen, beordrade han, medan jag känner på om din kropp är mottaglig för en hård manslem.

Han kände noggrant på hennes kropp. Han njöt av varje millimeter av hennes hud, nöp hårt i bröstvårtorna som svarade direkt, drog sedan sakta handen mot det fuktiga könet och lät sitt långfinger dela skåran mellan hennes ben.

- SÄRA, sa han hårt och bestämt.

Hon särade lydigt på benen och kände hur hon darrade till när hans långfinger styrde rakt in i hennes trånga hål. Hon gnydde av både vällust och lite ängslan för hur det skulle kännas när fittan tänjdes ut av en kuk, som var mycket större än hans lillfinger.

- Om du skall vara min sexslav, sa han bryskt, då får du banne mig visa att du kan vara min slav också och bjuda mig på din fitta, och inte bara det din horunge utan också dina andra hål. Vänd dig om och luta dig mot trappsteget så skall jag undersöka dig bakifrån också.

Utan motstånd vände hon sig om, putade med rumpan som hon sett damerna göra i porrfilm. De svankar och visar vad de har mellan benen och grottan glimmar inbjudande och nästan öppnar hålen för att visa det köttiga varma som längtar efter kuk. Hon undrade om John brukade göra så här med kvinnorna han träffade då och då, men hon vågade inte fråga just nu.

Han spottade på hennes fitta och lät handen glida fram och tillbaka, från klittan till anus. Den gled skönt och det var sån himmelsk känsla som hon aldrig tidigare känt, inte ens när hon pillar på sig själv. Hon svarade med ett stön men hennes straff blev smisk vilket inte gjorde henne mindre kåt. Snart skulle han nog pressa in sin kuk i henne. hon längtade efter en varm sats i henne. hon drömde om hur det skulle kännas, hon ville veta.

Han trängde inte in sig i henne, inte på en gång. Han sa att han måste tänka ut henne lite först så att han skulle kunna tränga in i henne. Han spottade i handen och tryckte in ett av sina fingrar på högerhanden, sedan ett till och ett till. Sarah kved. Det gjorde lite ont men var samtidigt skönt. Hon kände sig kåt och kissnödig på en och samma gång. John fingerknullade henne hårt men med långsamma rörelser och med tummen på klittan. Svulstiga sammandragningar i skötet fick benen att vika sig för henne – en orgasm. Något varmt rann nedför hennes ben. hon var för omtumlad för att förstå att hon kissat på sig några droppar.

- FAN flicka lilla, står du och kissar på dig. Skäms stora damen!

John förebrådde henne lite skämtsamt och han kunde ju inte sticka under stolen med att han var vrålkåt. Denna unga kropp mot hans vana, erfarna, något slitna kropp på 55år var ett upphetsande motsatsförhållande.

- Gå och hämta en handduk, torka dig själv och golvet medan jag tittar på.

Medan hon lutade sig fram för att torka upp efter sig körd han in en tumme i hennes anus. Hon var fortfarande lite våt efter kåtsafter och kiss varmed den gled in lätt. Sarah gnydde till och han grep tag i hennes höfter, matade in sin spränghårda stake i henne och stötte hårt i hennes oskyldiga, trånga fitthål och njöt till fullo, medan han höll kvar tummen i stjärten. Hans kuk svällde och Sarah gurglade lätt av kåthet. Hennes bröst svajade fram och tillbaka i takt med stötarna. John kom hårt och mycket, tömde sin pung i flickungen och stönade högljutt, han pumpade henne full med varm sperma.

- Det du min duvunge, det var bara början. Slicka bort resterna här på min kuk din nybörjarhora så lovar jag att du ska få mer sen. Hon slickade frenetiskt bort spermadropparna medan hon blundade nöjt.

- Medan du duschar av dig sedan ska jag ta en drink och sedan gumman – ska du få en riktig födelsedagspresent, sa John med en varm, sexig röst.

Kommentera Nyutslaget ungkött, del 1