Nyårsfesten

Nyårsfesten Det jag ska berätta om nu hände på nyårsafton till -98. Jag och ett par kompisar skulle fira nyår tillsammans. Vi hade bestämt att vi skulle ha en liten förfest med lite mat och så vidare. Senare på kvällen blev vi inbjudna på fest i huset intill. Eftersom vi bara hade varit killar på förfesten blev det en glad överraskning då det var gäster av det motsatta könet på den andra festen. Efter att ha hälsat på alla och fått något i glasen gick vi och satte oss i vardagsrummet tillsammans med resten av gästerna. Nästan på en gång lade jag märke till en mycket attraktiv tjej som hade slagit sig ner i soffan. Hon hade långt blont hår, blå ögon och en mycket sexig kropp. Hon var iklädd ett par marinblå tights med matchande kavaj och blus. Under kvällens lopp fick jag reda på att hon hette Ulrika. När det började närma sig midnatt gick jag ut i köket för att ringa och önska mina föräldrar ett gott nytt år, då jag lagt på luren och vände mig om möttes jag av Ulrika. Hon presenterade sig och frågade om jag kunde blanda en drink åt henne. Det tackade man ju inte nej till. Samtidigt passade jag på att blanda en åt mig själv. Ulrika frågade om vi skulle sätta oss i köket då det var fullt i vardagsrummet. Vi slog oss ned på en varsin stol. Efter ett tag märkte jag att hon hade flyttat sig betydligt närmare mig och satt nu så nära att jag nästan blev generad. Hon måste lagt märke till detta och var inte sen med att förvärra min situation. Hon lade sin hand på mitt lår och började smeka det. Plötsligt reste hon sig och gick bort till diskbänken och ställde sig. Jag reste mig och följde efter. Jag ställde mig tätt bakom henne och tog ett stadigt tag runt hennes midja. Hon gav ifrån sig ett tyst stön och tryckte sig närmare med rumpan. Mina händer började massera hennes välformade bröst samtidigt som hon vände bak huvudet och började kyssa mig. Hennes blus dolde inte mycket och man kunde känna hennes bröstvårtor genom tyget. Jag fortsatte smekningarna längre ner på Ulrikas perfekta kropp. Mina händer började smeka hennes båda skinkor. Nu kunde inte Ulrika stå still längre utan mötte mina händer med juckande rörelser. Hon stönade nu så högt att jag blev lite orolig att de andra skulle höra. Ulrika stod fortfarande med ryggen mot mig då jag förde mina händer mot insidan av hennes fasta lår och uppåt. Hennes tights lämnade inte mycket åt fantasin när jag började närma mig hennes sköte. Jag kände konturerna av hennes trosa och följde dessa uppåt till hennes byxlinning och skulle just föra ner ena handen då “värden” Linda kom. Vi avbröt fort och jag ställde mig och låssades dricka vatten. Men Linda hade redan sett oss och skrattade och frågade om vi hade kul. Linda sa något ti l Ulrika och gick sedan in i vardagsrummet igen. Ulrika tittade på mig och höll upp en nyckel. Hon gjorde tecken att jag skulle följa efter. Ulrika smet in i Lindas sovrum och jag följde tätt efter. Hon låste dörren och började åter att kyssa mig. Hon puttade ner mig på sängen och tog av sig sin kavaj. Hon satte sig på knä framför mig och knäppte upp mina jeans. Det tog inte lång tid förrän hon fått fram min kuk och tagit den i munnen. Hon kunde sin sak och det tog inte lång tid förrän jag bad henne sluta. Hon såg upp på mig och skrattade. Jag antar att hon förstod anledningen till min bön för strax efter reste hon sig upp och tog av sig de resterande kläderna på överkroppen. Hon tittade på min kuk och sade: Ta mig! Hon lade sig på mig och jag började smeka hennes stjärt. Mina händer avslöjade att hon bara hade ett par stringtrosor under de blå tightsen och jag tog genast av henne allt som dolde hennes grotta. Min hand letade sig snabbt fram till hennes nu våta fitta, och jag förde in ett finger i henne. Vid detta tillfälle gav on irfån sig ett förtjust tjut. Efter ett tag ställde hon sig upp på knä, detta gjorde hon gränsle över min väntande stock. Hon tog ett stadigt tag om min kuk och förde ner sitt underliv mot den. Hon sjönk sakta ner på den och min kuk gled ganska lätt in i henne. Hon lade sig åter över mig och började kyssa mig samtidigt som hon rörde sitt underliv upp och ner i ett lugnt tempo. Jag kunde känna hur hennes safter rann längs min kuk. Hon ökade tempot successivt och snart gick det med en rasande fart. När hon såg att jag skulle komma hoppade hon snabbt av och började runka mig istället. Också detta visste hon hur man gjorde bäst och när jag kom tog hon satsen i munnen. Jag var helt utpumpad då hon lade sig bredvid mig och sade: Vill du ta mig i stjärten? Och har man en gång sett Ulrikas stjärt tackar man inte nej till ett sådant erbjudande. När hon fått klartecken gick hon bort i hörnet av rummet och tog upp en kondom ur sin väska. Hon öppnade den och hjälpte mig på med den. Sedan lade hon sig på mage i sängen och bad mig att vara försiktig. Jag ställde mig bakom henne och sade åt henne att ställa sig på alla fyra. Hon lydde villigt och jag närmade mig henne bakifrån. Hon ryckte till då kuken stötte till hennes öppning. Jag sade åt henne att slappna av så gott det gick, sedan särade jag på hennes skinkor men händerna och tryckte försiktigt in den, bit för bit. Ulrika gnydde till då och då men bad mig aldrig att sluta. När jag fått in hela kuken drog jag ut den nästan helt och sedan in igen. Efter ett tag började Ulrika att göra motjuck men rumpan. Strax därefter kom vi båda i en underbar orgasm. Efter att ha kramats lite i sängen gick vi ut till de andra och firade in det nya året!

Kommentera Nyårsfesten