Skogsknullet med åskådare

Det var en vacker sommardag. Min fru och jag var ute och åkte bil. Hon hade en kort klänning på sig som åkte upp när hon satt där bredvid mig. Jag smekte hennes lår och hon svara med att sära på benen. Jag förde långsamt upp handen mellan hennes lår, smekte henne över trosan och roterade med handen. Efter att ha kåtat upp henne en stund lirkade jag in ett finger innanför trosan och lekte med hennes styva klitoris. Jag lät fingret glida ner mellan hennes blygdläppar och in i henne. Hon var alldeles plaskvåt. Jag sa åt henne att ta av sig trosan, vilket hon gjorde. Nu kunde jag pulla henne när vi sakta åkte fram genom den vackra sommardagen. Hon tog mig på kuken utan på byxorna. Sedan lirkade hon med stor ansträngning fram min bultande lem. Efter att ha runkat mig en stund så knäppte hon loss sitt bilbälte och ställde sig på knä och började att uga på min kuk. Det var tydligen ganska obekvämt så hon slutade efter en stund.

Jag började att leta efter en lite avtagsväg och efter en liten stund fann jag en liten fin avtagsväg. Vi körde in på den och efter någon kilometer slutade den vid en liten sjö.

Vi klev ur bilen och ställde oss för att hångla och smekas. Jag drog av henne alla hennes kläder och slängde in dem i bilen varefter jag placerade henne på motorhuven så att jag kunde slicka hennes härliga fitta. Hon gnydde som en hundvalp. Sedan körde jag in kuken i henne och knullade henne en liten stund. Sedan drog jag ut kuken och tittade på min vackra hustru som låg där kåt på bilen och tiggde efter kuk. Trotts sina 40 år var hon fortfarande en rasande grann kvinna, slank och fin men med den mogna kvinnans breda höfter och stor bröst. Jag drog upp henne från motorhuven och ställde henne på knä i gräset. Jag hittade en liten mjuk trädgren som jag smiskade henne lätt med. Hon vickade på höfterna för varje rapp och gnydde. Efter en liten stund kunde jag inte hålla mig utan knullade henne bakifrån. Hon var så sexig att jag sprutade i henne direkt. Jag sa åt henne att stå kvar medan jag gick och hämtade min kamera. Sperman rann ur hennes fitta och jag fick några riktigt bra bilder.

Jag drog upp henne och kysste henne samtidigt som jag smekte hennes saftiga fitta. Nu var hon riktigt superkåt. Jag hämtade ett tunt rep och band henne runt midja vid ett träd. Jag flyttade runt knuten till baksidan av trädet sedan pullade jag henne så att det nästan gick för henne. Hon tiggde och bad att få bli knullad ordentligt. Det skall du bli lite längre bort på vägen sa jag och hoppade in i bilen och körde sakta bort på vägen. Jag såg i nackspegeln hor hon började att vrida runt repet så att hon kunde lösgöra sig. Sedan sprang hon mot bilen. Jag körde i väg några hundra meter och stannade där. Precis som jag stannat mötte jag ett par yngre pojkar som troligen skulle ner till sjön för att bada. Jag tänkte för mig själv att nu kommer ni allt att bli förvånade. Efter några minuter kom min kåta hustru gående och jag klev ur bilen med min bultande kuk. Det först hon sa var ta av dig alla kläderna för nu djävlar skall jag knulla. Jag torg a mig mina kläder och tog fram vår knullfilt ur bagaget. Sedan slängde jag ner henne på rygg och körde in kuken till roten. Hon var alldeles vild och jag frågade om hon mött pojkarna. Det hade hon och de hade nästan cyklat ner i diket när hon naken hade passerad dem. När vi knullade som bäst märkte jag att pojkarna hade smugit på oss och de spanade nu på vårt knull från sin utkiksplats bakom ett buskage. Jag viskade till min fru att pojkarena tittade på oss och då ville hon bli knullad bakifrån. Hon ställde upp sig med fittan åt pojkarnas håll så att de kunde se in i fittan. Sedan tog jag henne bakifrån. Efter en liten sund ville hon rida mig och hon kom våldsamt när red mig och jag sprutade upp i hennes fitta.

När vi åkte där ifrån skymtade vi pojkarna och kunde konstatera att de nog hade fått sitt livs upplevelse och faktisk det samma gällde oss.

/Pick_dick

Rösta på Skogsknullet med åskådare:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 2.92 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Skogsknullet med åskådare