Nya grannar

Solen sken hett, sommarlovet hade börjat. Mina föräldrar hade tagit sig en riktig semester i år, hela tre veckor skulle jag få vara själv. Jätteskönt för en 18 årig tjej som längtar efter lugn och ro från sina föräldrar, med alla sina förmaningar. Det enda som störde lugnet var våra nya grannar, som nyss hade flyttat in.

Solen värmde, jag låg toppless och solade mig. De nya grannarna, ett par i 30 årsåldern, sneglade nästan varje gång de gick förbi på mina bröst. Visst fick det att pirra till i mig. Efter en stund blev jag så kåt av det att jag blev tvungen att gå in. Väl där inne in, la jag mig på sängen, mellan de svala lakarna. Jag började smeka mina bröst. Bröstvårtorna styvnade.

Ena handen smög ner över magen mot mitt heta sköte. Fingrarna gled genom den lilla väl friserade hårtofsen. Ena handen särade på blygläpparna och ett finger gled i mitt våta fitta. Sakta smeker jag mitt heta inre, några fingrar börjar smeka klittan. Sakta ökas tempot och efter en stund kommer den eftertraktade orgasmen. Matt av vällust somnar jag i sängen. Senare på kvällen hade jag varit hos en kompis. På hemväg såg jag att det lyste i källarvåningen hos våra nya grannar.

Försiktigt smög jag mig fram till fönstret. Dom hade inrett ett trevligt litet “gym” där. Nu var det inte frågan om styrketräning. Hans fru låg på rygg, stönade i vällust medan hans kuk arbetade för fullt i hennes fitta. Hans ena hand smekte hennes bröst medan den andra handen smekte hennes rakade fitta.

Jag kunde inte slita från den upphetsande synen. Hon började skaka och stöna högre tydligen gick det för henne. Han drog sig ur henne hon satte sig upp, fick kuken i ansiktshöjd och började sug och runka. Jag såg hur han njöt, slöt ögona. Då kom jag tillbaka tillverkligheten, och blev rädd att de skulle upptäcka mig. Snabbt smög jag bort mot vårt hus.

Den natten hade jag det svårt att sova. Låg bara och tänkte på det älskande paret. Dagen efter, på kvällskvisten, var jag ute och vattnade blommorna satt grannarna på verandan och fikade. När de såg mig, vinkade dom till sig mig.

- Hej, jag heter Lena och det här är min man Tomas.

- Hej, Jag heter Catarina.

- Vill Du fika med oss? Frågade Lena.

Självklart svarade jag ja. I mina tankar fanns går dagens syn. Tankarna gjorde mig upphetsad och små kåt. Vi satt där alla tre, småpratade. Sen frågade Lena om jag ville titta runt inne i huset för de hade gjort om en del. Vi reste oss och gick in. Då såg jag att det putade betänkligt i Tomas shorts. Jag såg att Lena strök med handen över hans stånd när hon gick förbi.

Lena hade försvunnit, Tomas och jag var i vardagsrummet som var möblerat med bland annat en stor hörnsoffa och en stor mjuk matta. Tomas stod bakom mig, han kommer närmare medan vi pratade. Hans armar smög sig runt mig i en lätt kram. Jag kände hans stånd mot min stjärt. Mitt hjärta bultade, jag var fruktansvärt kåt, Men paralyserad, jag visste inte vad jag skulle göra. Tomas väder mig om kramar mig, ser mig i ögonen och kysser mig försiktigt. Hans händer smeker min rygg, fortsätter till mina bröst. Där mina bröstvårtor är styva. Hans händer är otroligt sköna, värmen i min kropp stiger snabbt till en kritisk nivå. Tomas drar av mig min t-shirt och suger på mina bröstvårtor. Tomas för ner mitt ansikte till skrev.

Jag sätter mig på knä och drar ner hans shorts. Ut svänger en styv kuk och jag låter mina små händer omsluta kuken. Smeker den lätt och Tomas stönar till. Min tunga når ollonet slickar lite lätt på den innan jag låter mina läppar omsluta den. Mina händer smeker hans pung ner mellan skinkorna och låter ett finger masserar hans anus. Jag känner ett par händer på mina axlar som smeker min hals ner mot mina bröst. Jag hajar till, jag har helt glömt bort Lena.

Jag tittar upp och ser in i hennes vackra bruna ögon. Hon ler och smeker mitt ansikte. Lena sätter sig bakom mig och kramar mig, låter sina händer smeka min kropp. Kysser mig i nacken. Det känns som om jag svävar på små lätta moln. Tomas drar upp oss från golvet. Vi flyttar oss till soffan. Vi smeker av varandra de få kläderna vi har. Jag blir våldsamt upphetsad av Lenas rakade fitta. Tomas dyker ner mellan mina ben och börjar slicka mina fitta. Lena kryper upp på mig och placerar sin fitta över mitt ansikte. Det är första gången jag slickar en annan tjej.

Jag är lite osäker och förvirrad, men luktar gott. Jag börjar smeka henne och slicka lite lätt. Hon hjälper till och hålla isär sina blygläppar för att ge mig fri väg till klittan. Tomas slickar mig med en fantastisk känsla. Han för in ett par fingrar i fitta. Till skillnad från mina tidigare älskare, använder han fingrarna på ett lugnt och bestämt sätt, inte som någon visp. Orgasmen närmade sig med expressfart. Det bara svartnade för ögonen och jag försvann upp i himlen.

När jag började kvickna till kände jag Lenas fingrar i min fitta, samtidigt som hon sög Tomas kuk. Där låg jag på rygg i soffan, med Lena ovan på mig och Tomas mellan mina uppdragna ben. Nu tyckte Lena att det var dax för Tomas att knulla mig. Hon särade på mina blygläppar och förde in Tomas kuk i mitt sköte. Han började jucka i ett sakta mjukt böljande tempo. Jag kände Lenas andedräkt på min klitta, då och då kom hennes tunga farande över klittan och retade mig till vansinne.

Den här behandlingen klarade jag inte av längre än ett par minuter innan min nästa orgasm var ett faktum. När jag hade kvicknat till såg jag att Lena red Tomas bredvid mig i soffan. Jag smekte hennes runda bröst. Till slut kunde jag inte låta bli.

Jag måste få suga hennes bröstvårtor. De var lagom stora och styva. Lena stönade och red vidare. Jag tittade fascinerat på hur Tomas kuk gled in och ut i Lenas rakade fitta. Jag börjar slicka hennes klitta. Då åker Tomas kuk ur fittan och jag får tillfälle att suga hans kuk ett litet tag innan jag för in den i Lenas hungriga fitta.

Lena sätter fart på sin ritt och får sin efterlängtade orgasm. Lena sitter kvar på Tomas kuk och små juckar medan jag slickar hans pung och låter ett finger massera hans anus. Den behandlingen klar inte Tomas utan kommer stönades i en skön orgasm. Jag kunde inte låta bli utan tar ut kuken och slickar ollonet försiktigt Tomas vrider sig som mask och stönar högt hur skönt det är.

Efteråt när vi hade lugnat ner oss lite satt vi i soffan tittade blygt på varandra och konstaterade att det inte hade varit så dumt och att det skulle bli fler gånger.

Den kåta flygvärdinnan

Planet skulle precis lyfta och jag satt lugnt i min stol i väntan på min första gin & tonic. Det skulle bli underbart att komma iväg till Australien där jag tänkte spendera ett par veckor med brudar, alkohol och relaxing.

Visserligen kunde det ju bli aningen ensamt men vad gjorde väl det. Det var då jag såg henne. Hon stod i gången vid drick vagnen, lutandes framåt för att ta fram is till en passagerare framför mig. Fan, jag var tvungen att bita ihop för att inte resa mig upp och ta tag i denna läckra brud ; trycka kuken rakt i fittan på henne.

Hon gick förbi mig åtskilliga gånger och log vänligt och frågade hur jag mådde. Varje gång hon passerade la jag märke till hennes slanka solbruna ben och hennes fasta lilla röv som var dold under den tighta korta kjolen. Jag blev så jävla upphetsad så jag började tänka på mitt senaste skjut, mitt ex, men jag kunde inte hantera situationen så jag började dra mig bort mot toaletten för att lugna ner min retade stake.

Vid toalett utrymmet stod givetvis “hon” och höll på att stoppa upp någon väska i handbagage utrymmet jag märkte att det skulle bli väldigt svårt att passera med hennes putande rumpa och yppiga bröst i vägen. Då jag försökte ta mig förbi var det visserligen trångt i gången men jag kunde inte motstå frestelsen att trycka mig lite extra mot hennes härliga perfekta häck med mitt stenhårda stånd.

Då vände hon sig om och log mot mig och jag kunde skymta en upphetsad blick i hennes ögon. Jag gick vidare och placerade mig i kön till toaletten som bestod av fem personer. Mitt bultande stånd gav inte upp och värkte intensivt, det enda jag kunde tänka på var att få tränga in i denna läckra bruds trånga fitta. När det blev min tur var jag ensam vid toalett området och jag gick in på toan för att avnjuta en härlig orgasm.

Det var bara bröst och fitta på min näthinna. Just när jag hade stängt dörren knackade det lite försiktigt och jag öppnade dörren med ett ryck. Där stod den perfekta bruden med ett enormt sexigt leende. Ursäkta men det finns inget toapapper här och så klev hon in med en toarulle i handen och hennes perfekta stora bröst trycktes mot mig i det trånga utrymmet. Hon låste dörren världsvant och förde min hand under hennes kjol upp mot hennes blöta mörka fylliga läppar. Det började rycka i min kuk och mina fingrar gled upp och ner längs hennes fitta.

Jag försökte reta henne genom att smeka klitoris lite grann och sedan föra ett finger eller två in i fittan. Jag märkte att hon njöt och hennes läppar putade ut och hon stönade

- knulla mig.

Jag kysste henne djupt och våra kåta vätskor blandades. Med ena handen började hon knäppa upp sin blus och blotta sina bröst medan hennes andra hand självsäkert tog tag i min kuk. Hon slet bort bh:n med ett ryck och hon kunde inte motstå att klämma på sina perfekta runda tuttar. Hon pressade upp sin ena bröstvårta mot min vilda öppna mun och stönade

- slicka och bit den.

Jag bet tag och slickade och lekte medan hon runkade mig menne på knä på toastolen. Hennes perfekta runda skinkor stod upp mot taket och hennes svullna blöta fitta tiggde efter kuk. Hon stödde sig mot väggen med en hand medan den andra handen trevade efter att kupa brösten. Nu fanns det inga gränser längre, jag placerade min stake mellan skinkorna på henne och lät kuken glida upp och nere mellan hennes läppar för att reta både henne och mig själv. Det började svartna för mina ögon jag stötte in kuken våldsamt och körde den in och ut, hårt och snabbt. Hon kved och viskade, -Djupare. jag kommer, jag kommer, ta mig nu.

Jag knullade henne så djupt jag kunde och till sist vägrade min kuk att röra sig, den bara skakade och darrade och sperman flödade ut i hennes fitta. Hon stönade andfått och vändes sig om och förde ner handen till fittan och smetade omkring sperman som höll på att sippra ner för hennes ben. Vi tittade på varann och kysstes djupt sedan klädde hon på sig blusen och mini kjolen och låste upp dörren. Innan hon öppnade för att gå ut tittade hon genomträngande på mig och min slaknande kuk och sade ganska högt:

- Välkommen in i 10 000 meters klubben !

Det var en varm kväll, rent utav kvav. Det hade inte regnat på flera veckor och åskan hängde i luften. Det var varmt, även för att vara sommar och befolkningen i staden försökte svalka sig bäst de kunde, genom fläktar, kall läskedryck och tunn klädsel.

Anna hade på sig sin tunnaste sommarklänning som varken dolde hennes vackra välformade kropp eller uppnosiga bröst vars bröstvårtor hela tiden förde en kamp med det tunna tyget i klänningen. Underkläderna hade hon gjort sig av med redan i början av sommaren, då vinden var ljummare och kunde svalka hennes konstant fuktiga och kåta fitta.

Hon låg utslagen i en solstol på balkongen till villan där hon bodde, oförmögen att utföra några viktiga sysslor, bara låta tiden gå och hoppas att värmen skulle avta.

Ikväll var det betydligt varmare, såsom många andra dagar den här veckan, och fittans kontakt med luften gjorde henne nästan kåt till bristningsgränsen. Det var som själva fittan snappade efter luft, eller om det i själva verket var en styv kuk som den ville ha mellan blygdläpparna. Helt klart var det att hennes fitta hade sitt eget lilla liv mellan hennes lår.

Ibland snäll och lydig, men för det mesta svullen och kåt. När den var som mest olydig fick Anna bearbeta den med en vibrator flera gånger om dagen för att den skulle lugna ner sig så pass att hon inte skulle få kåtslag.

Solen höll på att gå ner bakom träden i skogsbrynet och i det ögonblicket kände hon att hon inte kunde stå emot sin fittas protester längre. Anna drog upp klänningen till höften och stack in sitt långfinger i fittan som slurpande mottog det.

Sakta juckade hon några gånger fram och tillbaka med fingret i fittan i hopp att kunna lugna ner fittan. Men den krävde något större, en surrande vibrator som fyllde hennes blöta slidmuskler. Besviket drog hon ut långfingret och slickade i sig safterna. Hon tyckte inte det var något konstigt med att göra så, hon hade lärt sig det i unga år när hon exprimenterade med olika saker och tekniker för att onanera. Safterna smakade alltid lite syrligt, men bara en aning.

Anna drog ner klänningen igen, reste sig upp ur solstolen och gick in i villan. Som alltid gick hon förbi högen med handdukar i badrummet och hämtade en som hon lade under sig i sängen när hon onanerade för att undvika fläckar på lakan och överkast. Bröstvårtorna stod redan styva som gevärskulor under det tunna klänningstyget. Med ett enda drag drog Anna av sig klänningen och stod naken i sovrummet.

Sakta vände hon sig om för att kunna betrakta sin kropp i spegeln som löpte nästan från golv till tak. Händerna for på upptäcktsfärder på alla känsliga ställen hon hade. Brösten. Halsen. Höfterna. Stjärten. Insidan av låren. Anna ställde sig bredbent med fötterna och särade på blygdläpparna med fingrarna med ett brett leende på läpparna.

Hon gillade vad hon såg, en nästan perfekt kropp med fina bröst och en hungrig fitta. Fittläpparna var svullna och pekade lite isär från varandra. Fasta bröst med stenhårda bröstvårtor. Glansiga blå ögon som var fast riktade mot fittans spegelbild på väggen. Med fötterna fortfarande bredbent isär trängde hon in med två fingrar i den nästan genomblöta fittan. Anna drog nästan genast efter andan när hon kände de två fingrarna plöja sin väg in i fittan med bestämdhet. För henne var fingrarna inte hennes egna, utan en styv kuk som gjorde upptäcksfärd i hennes inre delar. Anna stötte de två fingrarna hårt in och ut i allt snabbare takt, rörelserna fortplantade sig genom kroppen.

Hon blötte läpparna och försökte se så förförisk ut i spegeln som hon bara kunde. Anna hade en massa olika fantasier som hon levde ut när hon onanerade i sitt sovrum (och på andra ställen i huset för den delen).

Idag var hon den prostituerade. Horan som så vulgärt som möjligt bjöd ut sig till olika män. När som helst, var som helst, hur som helst. Ingen skam över att gå fram till torsken och erbjuda sina sexuella tjänster helt öppet och oblygt.

- Hej, vill du knulla med mig? sa Anna med lågmäld röst till sig själv i spegeln.

Det var på senare tid som hon hade upptäckt att de snuskiga saker som hon och andra sa fick henne att lättare få orgasm.

- Sug, analt, handjobb, jag ställer upp på allt, fortsatte hon.

- Jag vill knulla dig hårt på golvet, svarade torsken.

- Tvåhundra spänn för att knulla mig på rygg med sprut i fittan. En hundralapp extra om det tar mer än en kvart.

Följ med mig upp i lägenheten. Kunden tvekade en stund, men blev lätt övertalad när Anna lät handen stryka över hans hårda ståkuk som spände ut byxorna. De gick tillsammans upp till lägenheten. Skrevande satte hon sig på huk och smekte fittan utanpå med cirklande rörelser.

Hon stack in de två fingrarna igen i fittan och blötte ner dem ordentligt med fittsaft som hon sedan lät munnen och tungan smaka på samtidigt som hon låtsades att hon sög av fantasikundens hårda kuk. Anna kunde inte längre kontrollera sig, hennes vibrator måste in i fittan, och det snabbt.

Hon reste sig och gick fram till garderoben där hon förvarade sin lilla samling av vibratorer och andra nyttiga sexredskap som hon då och då använde sig av. Idag valde hon en av de större, en plastvibrator i svart med guld på toppen. Nästan småspringande kastade Anna sig i sängen och tryckte in vibratorn i botten på fittan.

Det var så skönt att hon var tvungen att bara ligga stilla och hämta andan med vibratorn som surrade dovt djupt inne i fittan. Med ena handen började hon jucka frenetiskt vibratorn in och ut ur den plaskblöta fittan medan den andra handens fingrar flinkt smekte klitoris. Fantasikunden hade trätt upp henne på sin styva grova kuk och knullade henne besinningslöst. Han brydde sig inte om att han låg på en smutsig madrass i hennes lägenhet dit hon tog sina kunder. Det enda han ville ha var att spruta henne full med sperma. Han var brutal, Annas kropp studsade under honom medan hon med benen runt hans stjärt gjorde sitt bästa för att få honom att komma.

Hon viskade sött i hans öra att han var bäst, att han hade en underbar kuk, att han skulle spruta sin sperma i hennes fitta. I Annas fantasi kom kunden med ett vrål och Anna kände hur hennes fitta krampaktigt och hänsynslöst kramade ut varenda droppe sperma ur hans kuk som fortfarande med hårda juck gled in och ut i hennes fitta. Under höga stönanden drog Anna ut vibratorn och ersatte den med tre fingrar. Andra handens pekfinger letade sig in i anuset som fick henne att nå orgasm på ett par sekunder med lite hjälp av de tre fingrarna. Hon kände kramperna i fittan som kramade hennes fingrar i båda hålen. Anna skrek vid det här laget rätt ut i luften.

Ett högt gällt skrik som egentligen inte hade någon mening förutom att hennes kropp totalt hade tappat kontrollen över muskelgrupperna. Hennes tår kröktes i kramper samtidigt som orgasmen sköljde över henne. Snyftande och kraftigt flåsande började hon återhämta sig från orgasmens absoluta höjdpunkt. Fingrarna lät hon vara kvar, det var först efter flera minuter som hon drog ut dem ur både fitta och anus.

Anna torkade av fingrarna på handduken där en mörk fläck av fittsafter hade bildats. Hon tog vibratorn i handen och började slicka den ren från sina fittsafter. På madrassen låg Anna kvar med särade ben och spermakletig fitta. Kunden hade tryckt in kuken i hennes mun och lät henne slicka den ren från blandningen med sperma och fittsafter. En tunn sträng av sperma rann sakta nedför hennes mungipa när hon tömde kundens kuk på de sista resterna med sperma. Försiktigt drog han ut kuken ur hennes mun och stoppade in den slaka kuken i kalsongerna igen.

Han la ytterligare en hundralapp till den hög med pengar som låg på Annas byrå. Det hade det varit värt att få knulla ett sånt fint ungt sprutluder.

JÄGAREN

Jag tänker berätta om något som jag var med om för en tid sedan. Jag var på viltjakt uppe i vår vackra fjällvärld. Så hände detta, att när jag och min hund Boj var uppe på fjället, kom det en regnskur som inte var av denna världen. På nolltid varjag så genomvåt, att fortsatt jakt inte var något att tänka på.

Jag kallar på Boj med ett i sinnet, att så fort som möjligt komma till jaktstugan och få torra kläder. På vägen ner passerar vi en liten stuga, jag knackar på och blir bjuden att stiga på.

Inne i stugan står en ensam kvinna vid spisen. När denna kvinna ser hur vi två ser ut, ger hon mig order att klä av mig mina våta kläder medan hon torkar mig torr. Sedan bäddar hon till sängen och ber mig krypa ner, medan mina kläder torkar.

Efter en stund klär kvinnan av sig och kryper ner till mig. Vi kramas och smeker varandras kroppar, och jag kommer till hennes sköte. Hon sårar på benen för att jag ska komma åt bättre med att smeka och pulla hennes fitta, som blir våtare och kåtare. Hon i sin tur smeker och runkar min stake, som är styv som ett hammarskaft. Jag är inte sen att efterfölja hennes önskan om att knulla.

Jag för in staken i hennes plaskvåta fitta. Efter bara några juck känner jag hur jätteskönt det är att knulla denna underbara kvinna. När jag sprutar henne full, går det också för henne, så vi bara faller ihop i varandras kroppar. Vi ligger så en liten stund och pustar ut.

Så känner jag en mjuk kvinnohand börjar med att smeka runt min kuk och pung. Så säger kvinnan:

- Nu ska din kuk pulla mig istället för ditt finger.

Hon sitter över mig, tar tag om min kuk och smeker sig mellan fittläpparna fram och åter. Min kuk blir styvare och styvare, jag känner kåtheten komma i och med att min kuk blir styv och hennes fitta våtare och kåtare. Hon plaskar med min kuk i sin kåtvåta fitta och runkar mig samtidigt. Det är jätteskönt och jag ser att hon har det lika skönt. När hon är så kåt att hon nästan tuppar av, styr hon kuken in i sin kåta och knullglada fitta.

Efter detta enorma förspel som har gjort oss så kåta, rider hon min kuk och jag ser när kuken åker ut och in i hennes fitta.

Så ökar hon takten och det blir skönare och skönare, det blir svårt för oss båda att hålla tillbaka våra kåtkänslor. Jag känner hur det börjar rista genom hela mig och samla sig i min pung. Sedan går det inte att hålla tillbaka mina känslor, utan jag sprutar i henne. När hennes kåta fitta känner att jag sprutar kommer hon också.

De fem dagarna jag var kvar där, gick jag efter avslutad jakt ner till denna underbara knullglada kvinna. Och vi knullade en till två gånger varje dag eller eftermiddag.

“Småviltsjägare”

Min kompis mamma Jag var 18 år gammal och jämnårig med min kompis Olov. Olov var ända barnet i en prästfamilj. Förutom familjen bodde också farfar där.

En lördag skulle jag sova över hos Olov. Jag hade köpt sextidningar med mig, som vi skulle studera ingående. Men denna lördag började inte så bra, farfadern insjuknade och blev tvungen att åka till sjukhuset, och Olov och pappan följde med dit för att hålla farfadern sällskap. Jag stannade kvar på Olovs rum och nu kom tidningarna som jag köpt väl till pass.

Snart började känslorna att göra sig påminda, det var sexig läsning och sköna bilder, och jag önskade att jag hade haft en liten goding att leka med. Just som läsningen var som bäst öppnades dörren och Olovs mamma kom rakt in i rummet, och i nervositeten för att få undan tidningen tappade jag den och bladen for ut över hela golvet till min förtvivlan. Hon tittade på bladen och sedan på mig, rodnaden spred sig som en löpeld och det fanns ingen reträtt.

Hon böjde sig ned och började plocka upp sidorna och den tunna morgonrocken spände lätt över hennes rumpa och det slog mig att hon hade en väldigt sexig figur. Hon satte sig på ett lågt bord som stog framför min säng och började att lägga sidorna tillrätta. Hon stannade då och då upp och tittade på bilderna som ibland tycktes intressera henne.

Hennes slanka ben var lätt särade och under den halvgenomskinnliga sidenmorgonrocken såg jag att hon var helt naken. När hon var klar med papperen satte hon sig bredvid mig på sängen, slog armen om mig och började kittlas. En liten stund senare var vi i full färd med att kittla varandra.

Morgonrocken gled ner från hennes axlar och plötsligt satt hon där som gud skapat henne och morgonrocken låg i en hög bakom hennes rygg. Kåtheten i min unga kropp stegrades, jag drog henne till mig och försökte kyssa henne. Jag kände värmen från hennes nakna kropp och den lätta parfymdoften. Hon vred och vände på huvudet och försökte komma undan mina kyssar.

- Du får inte, snälla micke gör inte så jag vill inte!

Men nu var jag så tänd att jag måste ha henne till varje pris, aldrig tidigare hade jag upplevt något sådant som att ha en mogen kvinna inom räckhåll. Jag började smeka hennes bröst med mina läppar och händer och hennes andhämtning blev vartefter allt häftigare och tyngre.

Mina händer sökte sig in mellan hennes särade lår och började smeka hennes sköte. Jag tryckte henne intill mig medan jag borrade ned mitt ansikte mellan de stora fasta brösten, min tunga spelade över de stora mörka vårtgårdarna och jag kännde hur bröstvårtorna svällde och blev hårda.

- Jag vill ha dig, min röst var hes av åtrå.

- Nej, micke, du får inte! Slutaaa. du gör mig illa.

- Jo, jag måste ha dig!

Jag tryckte ner henne under mig och försökte sära på de nu ihopknipta låren. Hon gled undan och jag gled ner vid sidan igen. Hon var stark och försökte på alla sätt att komma undan. Jag lyckades få in handen mellan hennes lår och med en kraftansträngning lyckades nå upp till fittan och kunde få in ett finger i musen – den var het och genomblöt och min hand blev efter en stunds fingerpullande allt kladdigare.

När jag kände den heta doften av det längtande könet blev jag än ivrigare och fick nya krafter och tänkte nu eller aldrig. Med stort besvär lyckades jag krångla av mig byxorna och med en våldsam ansträngning besteg jag henne igen, höll henne fast i axlarna och körde ned ett knä mellan de mulliga bleka låren. Min kuk var stenhård och stog som den aldrig gjort tidigare. Den fann snabbt sitt mål och trängde in mellan de kåthårda fittläpparna, med en kraftig stöt körde jag in kuken nästan i botten, drog ut den en bit och tryckte in den igen till roten i den trånande, heta fittan.

Jag gav henne en lång, djup tungkyss samtidigt som jag gned min kåta kropp mot hennes med kuken ända inne i botten i skötet och jag kände hur hon långsamt började slappna av och stöna av den allt mera stegrande kåtheten.

- Oohhh, aaahhh, vilken härlig kuk du har! Knulla mig hårdare, djupare, djupare! Ge mig mer!Ohhh. nu kommer jag! Det går för mig! Aaaahhh, vilken härlig kuk du har, kör den in i mig till roten. Fyll mig, spruta min fitta full med din härliga pojkkuk, Nu! Kom, kom!

Hon lade upp benen bakom ryggen på mig och saxade dom om min rumpa samtidigt som hon sköt upp underlivet mot mig och besvarade mina långa, djupa stötar. Hon rev mig på ryggen med sina röda, långa naglar medan hon nafsade mig i mina öron. Hon var alldeles vild av kåthet och skrek och stönade högt av vällust när jag stötte in och ut i hennes nu sjöblöta fitta. Jag kände hur jag började komma och kunde inte hålla tillbaka min sats längre, gav henne en djup kyss och våra tungor dansade en vild, virvlande dans som nästan tog andan ur mig.

Med några korta kraftiga juck sådde jag villt i hennes heta, och fyllde fittan till brädden med min heta sats. Jag kramade henne och hon vred ur varenda droppe ur min kuk. Sakta sjönk jag ner över henne som bedövad. Hela tiden smekte hon mig och viskade ömma vulgära ord i mitt öra, samtidigt som hon gned sitt underliv mot mitt och min kuk hade det helt underbart i denna kåta mogna fitta.

- Oh vad rart du knullar. Du är den bäste älskare jag haft. Din hårda fyllde mig helt, du måste knulla mig en gång till. Jag blir jättekåt bara jag tänker på din unga pojkkuk i min mogna fitta, knulla mig en gång till, du måste.

Sakta gled jag ner vid sidan av den kåta kvinnokroppen och min halvslaka kuk gled ur den våta fittan där min sats sipprade rann ner i rövspringan. Hon smekte sitt sköte och lät ett finger sakta glida in i sin fitta ett par gånger innan hon med mjuka varsamma händer tog tag i min om min kuk och smekte den ömt och kärleksfullt. Hon böjde sig ner och började suga kuken samtidigt som hon smekte mina pungkulor. Jag letade mig in mellan hennes lår och hon särade villigt på dem så att jag kom åt fittan som fortfarande fullkommligt dröp av våra älskogssafter.

Jag körde in ett par fingrar ifittan och började pullade den samtidigt som jag smekte klittan med tummen. Hennes höfter blev allt oroligare och hon sög girigt min kuk med vild frenesi. Kuken reste sig snart till ett nytt praktstånd under denna kåta kvinnas ivriga uppvaktning och jag kände hur fittan kramade mina pullande fingrar allt hårdare.

- Kom micke, Kom nu! Jag är så kåt! Kör in kuken i mig igen, jag längtar så. Skynda dig, min fitta kan inte vänta längre. Var det inte skönt med din ungkuk i min mogna fitta?

Hon satte sig gränsle över mina höfter, fixerade mig med blicken och tog tag om min sprängstyva kuk. Hon lyfte sitt underliv lite och lät kuken glida upp och ner längs fittspringan innan hon lirkade in den i sitt heta sköte och red mig med korta snabba stötar medan hon lutade sig fram över mig så att det långa blonda håret föll frammot skärmade av oss från omvärlden så att det bara var min kuk och hennes fitta som existerade i en allt hetare ritt.

Hon svankade med ryggen och gned sin klitta mot min hårda och styva kukrot med små cirkelrörelser varje gång som hon hade den i botten och gnydde av vällust varje gång. De stora och fasta brösten gungade i takt med jucken och jag slickade och sög på de styva bröstvårtorna så mycket som jag kom åt samtidigt som jag lade nima händer om hennes fasta stjärt och tryckte ner henne mot mig i en allt vildare ritt.

Hon stönade och kved av brunst, och varje gång det gick för henne kastade hon huvudet bakåt och skrek ut sin parningslusta. Fittan savade rikligt och våra het älskogssafter rann ner över mitt vilt hammrande underliv. Jag kännde hur det började rycka i kuken och reser mig på armbågarna för att se hur skötet bearbetar min kuk, se hur de kåtsvullna blygdläpparna ivrigt suger längs mitt av fittsav blänkande kukskaft, hetsigt, girigt, längtande efter min sperma. Det händer igen, jag känner det komma igen och spänner mig i en båge för att tränga in så djupt det bara går och med fyra hårda motjuck möter jag henne och min kuk sprutar långt upp i fittan mot den längtande livmodermunnen som girigt slukar min sperma med rytmiska sammandragningar när det går för henne.

Hon skruvar sig lystet omkring min spermaspottande kuk och gnider sin fitta ivrigt omkring mitt ryckande ollon, samtidigt gnider hon underlivet skönt hårt mot mitt för att krama varenda droppe av min heta sperma ur kuken som fittan lystet slukar. Sakta sjunker hon ner på mitt bultande bröst och fortsätter att gnida sitt underliv mot mitt, vi kysser länge varandra passionerat och jag känner hur min kuk sakta slaknar och glider ur den heta älskogsgrottan. Det droppar sakta ur fittan av våra safter, ner på min ömmande kuk samtidigt som hon med kåthes röst viskar i mitt öra.

- Du var så skön, så knullande skön min unge älskare. Jag har aldrig känt en så härlig kuk förut. Du måste älska med mig igen, jag längter redan efter att känna din hårda stake i fittan. Fyll mig igen, snälla, du måste knulla mig mer.

- Vill du lära dig älska med en mogen kvinna? Säg att du vill, gör mig lycklig.

Vad svarar man på det? Givetvis ville jag det! Sakta domnade jag bort i hennes bultande famn, och tackade min lyckliga stjärna som fört detta kåta fullblod till mig. Senare började vi om igen och denna kåta kvinna hetsade mig till nya stordåd med sin erfarenhet, hon fick aldrig nog av min kuk och hennes fitta ville bara ha mer.

Detta var början till många sköna stunder, vi smög oss till många sköna knull i veckan under många års tid, och trots att vi tog allt större risker var det aldrig någon som kom på oss.

Som hon kunde älska.

Rösta på Nya grannar:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 3.60 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Nya grannar