Njutning i den högre serien

Basket är mitt liv och nu hade jag fått chansen att verkligen få visa mina färdigheter! Klubben i den svenska småstaden gjorde en storsatsning med målet att spela i den högsta serien redan nästkommande säsong. Lite nervöst var det allt att gå till den första träningen och träffa mina nya lagkamrater för första gången. Ulrika, tränaren, hälsade mig välkommen och presenterade mig för de andra spelarna. Jag kände mig ganska liten mot de långa och storväxta tjejerna men mina färdigheter brukar komma fram i andra sammanhang än i att bara vara lång och reslig. Det var minst sagt hårdkörning från första stund och jag var snart helt genomsvett. Ett och annat blåmärke växte också fram efter de tuffa närkamperna och kanske var det för att jag var en “rookie” som de satte åt mig och försökte testa mig lite extra. Ulrika var hård, målmedveten och mycket energisk i sin ledarroll. Under träningen märktes det också snart vilka som stack ut lite extra i laget.

Lena var en av dem. Hon var en av de längre, säkert runt 1, 85, var verkligt tuff och utmanade ofta lite extra. Likaså den något mindre Pernilla. Ett kraftpaket med många timmars styrketräning bakom sig. Det glödde nästan i Lena och Pernilla’s ögon och speciellt då de hamnade i närkamp med varandra. Då Ulrika blåste en sista gång i pipan och avslutade träningen var jag helt slut och det kändes som en befrielse att få sätta sig i omklädningsrummet och pusta ut. “Du spelar bra!” sa Lena och dunkade mig lätt i ryggen då hon gick förbi. “Tack!” sa jag och log mot henne. “Visst, du kan nog bli något!” sa Pernilla och slog sig ned på bänken mitt emot mig. Det vanliga “efter-träningen-snacket” tog vid och hela laget var snart inne i duschrummet. För den som inte duschat någon gång med ett gäng fullväxta baskettjejer kan jag berätta att det är en lite märklig upplevelse. De flesta långa som vilken man som helst, muskulösa och vältränade. Dessa damer är nog inget som någon halvmes skulle mucka gräl med på stan. Det märktes också att jag kommit upp en division vad det gällde spelarmaterialet. Ulrika kom också hon in strax efteråt och hittade en ledig dusch. Jag sneglade bort mot Lena. Hon var verkligen snygg. Trots sin väl tilltagna storlek ändå kvinnlig. Hon var nog knappt trettio, blond med axellångt, krusigt hår, muskulösa armar, smal midja, breda höfter, en putande, fast stjärt och ett par ben som var allt annat än taniga. Hennes bröst var ganska små och välformade. Då hon vände sig mot mig såg jag också att hennes sköte var helt renrakat. Visst, jag hade sett det någon gång då jag råkat ramla in i en porrfilm på TV1000 men aldrig i verkligheten. Jag försökte att inte stirra men det var samtidigt ganska spännande och faktiskt riktigt vackert att få se något sådant. Pernilla pratade och skrattade högljutt hela tiden och fick med sig alla andra. Hon var en mörk tjej, yngre än Lena, kanske 23-24 år, kompakt byggd, nästintill mullig men ändå vältränad och med tydliga muskler både här och där. Det långa, kolsvarta håret var rakt och hängde i en tjock fläta långt ner på ryggen. Hennes bröst var vackra, fylliga och väl tilltagna med små, mörka vårtor. Den soliariebruna huden hade inte ett spår av några vita ränder. Men det som var mest iögonfallande var att även hennes mus var helt rakad. Herregud, två stycken vid samma tillfälle, och i samma lag dessutom!

Plötsligt kände jag två starka armar kopplas runt min överkropp bakifrån. “Nu du!” väste Lena, ” Nu är det dags för den obligatoriska invigningen!” sa hon och drog mig ut ur duschen. För en stund fick jag nästan en panikkänsla av överraskingen men lugnade mig snart. Man fick väl stå ut med det här om man nu fick chansen att spela i ett sådant här lag. Alla lagkamrater stod i en ring runt mig och hejade glatt på. Så gott det gick försökte jag hålla god min och lydde deras befallningar. “Nu ska du få vara vår lilla häst en stund!” sa Lena och tvingade ner mig på alla fyra. “Åh, titta! Ett sto!” ropade hon glatt och daskade mig hårt med handflatan över min uppvända stjärt. De andra tjejerna skrattade jublande och det kändes ganska så fånigt och utlämnande att stå med stjärten naken framför dem. “Vem blir först?” undrade Lena och klappade på min rygg som om den varit en hästsadel. “Tja, vi går väl i åldersordning” sa Ulrika och grenslade mig. Hon var av mer “normal” storlek, inte alls den klassiska basketspelaren. Ulrika var också lite äldre, 40-45 sådär, ganska nätt, brunett med både vackert ansikte och kropp.

Hon tjoade högt och daskade mig hårt på skinkorna för att få mig att gå framåt. Under jubel och applåder kröp jag sedan runt på golvet i omklädnigsrummet med den ena efter den andra av mina nakna lagkamrater på ryggen. Alla daskande handflator över stjärten hade fått det att svida ordentligt men det var ändå inte av direkt smärta. Istället kände jag mig nästan lite upphetsad och värmen spred sig långt in mellan mina ben. Det var också en märklig känsla att ha alla de nakna stjärtarna direkt mot min bara hud. Några verkade till med gunga lite extra under “ritten”. Till slut var det bara Lena och Pernilla kvar. Det kändes ordentligt i ryggen och inte minst i knäna. Lena satte sig tungt ner på “sadeln” och jag frös till för en sekund. Hennes släta, mjuka blygdläppar verkade nästan sugas fast mot min rygg. Hon daskade till mig hårdare än någon tidigare gjort. “Full galopp!” hojtade hon gav mig ytterligare ett rapp på andra skinkan. Mina ögon tårades nästan av smärtan men jag lydde ändå pliktskydigt hennes befallning.

Efter det fullbordade varvet bytte Lena plats med Pernilla. Även hennes fitta slöt sig tätt mot min hud och den kändes både varmare och våtare än de andras. Samma ritual upprepades och jag kröp iväg över golvet. Pernilla piskade på sin springare och några gånger märkte jag hur hennes hand “råkade” snudda vid mitt kön mellan skinkorna. Hon red vildare än någon av de andra och verkade liksom gnugga sitt kön mot min rygg. Pernilla klev av efter målgången och hon var faktiskt lite rödflammig om kinderna. “Wow! Du är ju riktigt duktig!” sa Lena och hjälpte mig upp på fötter igen. Det värkte i knäna och jag var lätt andfådd efter ridpasset. “Då återstå bara den sista ritualen” fortsatte Lena. Två av tjejerna tog tag i mina armar och låste dem bakom ryggen medan Lena ställde sig framför mig. “Alla som är nya i laget måste få en speciell märkning som visar att de är antagna” sa hon. Hon tog fram en stor märkpenna och nöp fast min ena bröstvårta mellan tumme och pekfinger. “Aaiijjj!” skrek jag då hon drog i den. “Bara lugn, så farligt är det inte!” sa hon lugnt och log. Hon tog märkpennan och började måla bröstvårtan knallröd i stora cirklar, långt in på bröstet. Sedan fortsatte ritualen med det andra. “Så! Nu återstår bara en sak!” sa hon finurligt. Pernilla räckte fram en flaska med med någon vätska. “Din lilla buske måste ju också få en matchande färg, eller hur?” sa Lena och flinade. Hon hukade sig ner framför mig och Pernilla manade på mig att sära benen. Jag tittade ner och såg Lena hälla den skrikigt röda vätskan i ena handen. Sedan satte hon hela handflatan över min fitta och började massera med långsamma, mjuka rörelser.

Jag ville inte erkänna det riktigt men jag njöt något så otroligt! Trots att det stod fullt med andra människor runtomkring var jag i en helt annan värld där bara jag och Lena’s smekande hand fanns. Hon måste ha läst min reaktion helt korrekt för plötsligt gled hennes långfinger obemärkt in i skåran, fram och tillbaka över klitoris. Utan att någon annan anade vad som skedde gjorde hon mig kåt, våt och längtande efter en förlösande orgasm. “Sådär! Invigd och märkt!” sa Lena plötsligt och tog bort handen just som jag njöt som mest. Hon bröt den förtrollade stämningen lika hastigt som jag kastats in i den. Jag tittade ner på min lilla buske och såg hur den lyste illröd. Hela laget applåderade. Lena’s blick mötte min och hon log mot mig. “Det gick väl bra?” viskade hon försiktigt. “Mmm, mycket bra!” viskade jag tillbaka och log generat.

Hemma i lägenheten tänkte jag på hur hon gjort det så skönt för mig. Hon visste precis hur och var det blev som allra skönast. Jag hade inte tidigare haft några tankar, eller ens fantasier, om sex med någon tjej, men Lena fick det att verka som det naturligaste i hela världen. Naken kröp jag ner i min säng och innan jag somnade smekte jag mig äntligen till den efterlängtade orgasmen.

Jag trivdes redan efter att par veckor mycket bra i laget. Det visade sig vara en fin sammanhållning och jag hittade snabbt nya vänner. Jag fick speciellt bra kontakt med både Lena och Pernilla. De tjejerna var minst sagt helvilda och kunde nästan hitta på vilka galenskaper som helst. Ibland fick jag också nästan för mig att de var lite mer än bara vänner, men så kunde det väl inte vara. Även Ulrika platsade bra i gänget och utanför idrottshallen var hon nästan som vem som helst av oss.

En tid senare undrade Lena efter en träning om vi inte kunde hitta på något tillsammans nästkommande lördag. “Min kille är borta över helgen så vår lägenhet står till förfogande” sa hon och log illmarigt. “Gärna!” sa Pernilla direkt. “Javisst!” fyllde jag i och Ulrika hakade även hon på. Vi bestämde oss för att träffas hemma hos Lena för att gå ut på någon krog lite senare. Det var faktiskt länge sedan jag var ute på något roligt så jag kostade på mig att köpa in en ny festklänning. Lite mer vågad kanske än det jag normalt brukade ha på mig, men varför inte? Tunna axelband, snävt följsam efter kroppen, kort men inte för kort och så den där sexiga slitsen i sidan. På hemvägen tittade jag också in i stans underklädesbutik och med ett par små, svarta stringtrosor i spets, en matchande bh och ett par exklusiva stayups kändes paketet komplett. Ulrika bodde inte långt från mig så hon kom över på lördagskvällen innan det var dags att fortsätta till Lena. “Hej!” sa hon och gav mig en stor kram då jag öppnade dörren. “Hej! Kom in. Jag är inte riktigt klar ännu” ursäktade jag mig. Jag hade precis kommit ur duschen och hade bara en handduk runt kroppen. Ulrika såg strålande ut! En kort, tajt kjol tillsammans med en glittrande top som spände över brösten förvandlade henne från den strikta, målmedvetna tränaren till en äkta vamp. Hon slog sig ned i soffan medan jag gjorde mig iordning. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och humöret var på topp. Från sin plats såg hon in i sovrummet där jag höll på att klä på mig. “Oj, vad sexigt!” fnittrade hon då jag tog på den lilla trosan och bh’n. “Tycker du?” sa jag en aning generat, “De är nya för kvällen”. “Med din kropp och de där på så kan du nog få vem som helst i säng” sa Ulrika fnissande. “Åja, du ser minsann inte så illa ut själv” sa jag tröstande. “Nej, jag ska nog inte klaga” erkände hon.

Vi ringde efter en taxi och en halvtimme senare satt vi hos Lena tillsammans med Pernilla. Pernilla hade sitt långa, svarta hår i en elegant uppsättning och hon var kraftigt men ändå smakfullt sminkad. Den fylliga bysten tycktes nästan vältra sig ur toppens generösa urringning. Runt höfterna satt en svart, blank lackkjol och benen glänste i svarta, fantasifullt mönstrade strumpor. De höga klackarna såg sylvassa ut och gav henne en sexig, utmanande hållning. Det märktes att hon gillade att visa upp sig och hon var gärna sällskapets medelpunkt.

Lena var av precis samma sort och man märkte ibland hur det nästan slog gnistor mellan dem då de tävlade om uppmärksamheten. Lena var nog ändå den av oss som var mest vågad för kvällen. Ett tajt, glänsande fodral smet åt över den vältrimmade kroppen och avslöjade obevekligt varje kurva och rundning. Den satt verkligen perfekt på henne och ingen hade burit den mer värdigt än hon. Axlarna var helt bara och jag förstod att hon inte heller hade någon bh på sig. Lena’s välformade små bröst klarade sig mycket bra utan något sådant så varför besvära sig. De små hårda, utstående vårtorna gjorde ju också ett starkt intryck på betraktaren. Hennes bruna ben var också de helt bara och förmodligen hade även hon stringtrosor, eftersom jag inte kunde se några avslöjande sömmar. Jag beundrade henne för att hon vågade. Klänningen slutade precis under stjärten, mycket utmanande, minst sagt. Efter en stunds tjejsnack var sådär lagom fnittriga och gav oss ut på stan. Det var en toppenkväll och det var länge sedan jag haft så roligt. Killarna stötte ohejdat på oss hela kvällen men ingen av oss var intresserad av att få med någon halvpackad kåtbock hem, än mindre följa med någon. Klockan två stängde krogen och Lena undrade om vi inte skulle fortsätta hemma hos henne. Svaret blev ett rungande ja och alla fyra gick vi arm i arm hem till hennes våning.

En flaska rött kom fram och fnittrande som tonårsflickor satt vi runt soffbordet och kommenterade alla jobbiga killar under kvällen. Som ett brev på posten gled naturligtvis samtalet in på sex. Ulrika var den som till att börja med var mest frispråkig och hon erkände frankt hur frusterande det kunde vara att leva som singel. “Men med en god portion fantasi och min kamrat så klarar man sig ändå” sa hon sedan och sken upp igen. “Vem då?” sa jag dumt och fattade ingenting. “Min kamrat, lösisen, dildon! Ja, löskuken då! Om du vet vad det är?” sa hon med spelad irritation. Både Lena och Pernilla skrattade högt åt min långsamma fattningsförmåga. Jag log generat, tittade ner i golvet och kände mig allmänt korkad. “Nu får du berätta vad du gillar bäst!” sa Pernilla och verkade nästan spärra ut öronen för att inte missa något. I normala fall hade de inte fått ett ord över mina läppar men i deras sällskap och med vinets hjälp gick det betydligt lättare. “Jag älskar att bli tagen bakifrån!” erkände jag snabbt till min egen förvåning. “Mmm, det är härligt!” instämde Ulrika och både Lena och Pernilla höll med. Stämningen i rummet förändrades och fnittret hade lagt sig för länge sedan. Det blev nästan lite pinsamt tyst och Lena var den som bröt lugnet. “Jag fixar något att äta” sa hon och gick mot köket. “Jag kan hjälpa dig” sa Pernilla snabbt och följde med ut. Jag var tvungen att gå på toa och lämnade Ulrika ensam kvar i soffan. I spegeln såg jag hur rödflammiga mina kinder var av upphetsning och trosan var helt genomfuktad av flödande sekret. Då jag kom tillbaka var Ulrika försvunnen från soffan. Jag gick ut mot köket och där såg jag henne sitta på en köksstol. När jag kom närmare höll jag på att få en chock. Lena och Pernilla stod mitt på golvet tätt omslingrade och djupt förenade i en het kyss!

Jag såg på Ulrika men hon var inte kontaktbar. Hon tittade med stora ögon och flämtande andhämtning på det hånglande paret. Inte heller jag kunde göra annat än beskåda den heta leken. Lena’s händer var överallt på Pernilla’s kropp. De smekte, kramade, drog och slet i hennes kläder. En hand gled snabbt upp under kjolen och blottade Pernilla’s stjärt. Herregud, hon var utan trosor! Jag stod som förstenad och bara njöt av Pernilla’s vågade tilltag. Lena’s hand smekte vidare över låret, in framifrån mellan benen och över musen. Pernilla gnydde allt högre och försökte få grepp om Lena’s glatta klänningstyg. Hon hittade klänningsfållen och i en snabb rörelse fick hon upp klänningen till midjan. Jag svalde hårt och trodde knappt mina ögon. Inte heller Lena hade trosor på sig! Hon hade varit helt naken under det tajta fodralet hela kvällen! Ulrika’s kjol hade glidit upp över låren och visade hela kanten på hennes stayups. Hennes hand vilade mellan låren och jag såg hur gärna hon ville föra den in mellan benen men ändå inte vågade. Lena tittade leende upp mot oss och viskade sedan något till Pernilla. “Vi gör det lite bekvämare för oss” viskade Lena hest och visade vägen in till sovrummet. Deras sängkammare rymde en rejält tilltagen dubbelsäng och jag kunde bara gissa vilka lekar som brukade försiggå där. “Ulrika, sätt dig där!” sa Lena instruerande och pekade på en stor, mjuk fåtölj. Utan att tveka satte sig Ulrika på den utpekade platsen med benen brett särade.

Hon skämdes inte längre för att visa sin kåthet och de creme-färgade trosorna avslöjade hennes brunst med en stor fuktfläck i grenen. “Pernilla, hämtar du lite leksaker” sa Lena och log sådär lurigt igen. Pernilla försvann snabbt ut ur rummet men kom strax tillbaka med en påse med något okänt innehåll. Jag hade ingen aning om vad som hände eller vad som skulle komma att ske och säkerligen inte heller Ulrika. Lena ställde sig framför mig. “Jaha. Du gillar att bli tagen bakifrån?” väste hon sexigt och drog med en nagel över min bara arm. “Mmm. ” kved jag med darr på rösten. “Ok! Ta av dig klänningen!” sa Lena, nu med bestämdhet i rösten. Jag var så kåt att jag hade utfört vilken handling hon än bett mig om utan några som helst betänksamheter. Jag lät bara de tunna axelbanden glida av så föll klänningen sakta till golvet. “Oj, jag tror att du har lyxat till det lite för kvällen! Eller hur?” sa Lena och tittade mig djupt i ögonen. Jag nickade tyst till svar.

Pernilla satte sig på sängkanten och följde intresserat det sensuella skådespelet. Lena ställde sig åter bakom min rygg och lirkade snabbt upp bh’n. Hon befriade mina bröst inför mina väninnors stora ögon och liksom vägde dem i händerna. “Visst är de söta!” sa Lena över min axel, “Har inte ni också drömt om att få massera dem i duschen efter ett träningspass?” frågade hon Ulrika och Pernilla, samtidigt som hon nöp i min redan hårda vårtor. De nickade båda instämmande och nu kunde inte Ulrika stå emot längre. Hennes hand gled ner innanför troslinningen och hon suckade tungt då fingrarna nådde sitt mål. Pernilla såg sin tränare göra det skönt för sig själv och blev nog lite orolig för att hon skulle ta det roliga ifrån oss. “Nej du, Ulrika! Du får allt ta av dig trosorna först om du ska hålla på sådär!” sa hon strängt. Förläget tittade Ulrika på oss och efter en kort tvekan ställde hon sig upp och tog resolut av både kjol och trosor. Hon var verkligen sexig med bara stayupsen kvar på underkroppen! Det bruna könshåret var smakfullt trimmat till en väldefinierad liten trekant och mellan de spänstiga låren bildades en sexig glipa som gav full insyn över blygdläpparna.

Lena verkade nästan tappa handlingsförmågan för en stund innan händerna fortsatte sin vandring ner över min kropp. Det var första gången en kvinna smekte min bara hud i sexuellt syfte och jag njöt som aldrig förr. Hon andades tungt i mitt öra och tryckte sig hårt mot rygg, gned brösten och skötet mot mig i lugna, vaggande rörelser. Nästan som en dans utan musik. “Mm, vilken fin liten fitta du har. ” väste Lena och kupade handen utanpå min trosa. Hon pressade den mot venusberget och jag försökte jucka med höfterna för att öka njutningen. “Din trosa är riktigt sexig!” viskade hon och drog den uppåt så stringen skar in hårt i stjärten. Jag kved av kåthet och både Ulrika och Pernilla verkade vara i samma tillstånd. Ulrika’s ena ben hängde över fåtöljkarmen och hon smekte sig helt ogenerat mellan benen. Även Pernilla hade dragit upp kjolen och halvliggande på sängen lekte hon med ett finger i den våta, slätrakade musen. Jag förstod att både Lena och Pernilla var betydligt mer bevandrade inom sex med kvinnor än jag och det gick nästan att läsa i Ulrika’s ansikte att hon också var “nybörjare”. Lena fortsatte dra i min trosa och det tunna spetstyget skar in mellan blygdläpparna och trycktes hårt mot klitoris. “Ååhhhh. !” stönade jag tungt och blundade. “Du gillar det här, va?” sa hon och slickade min örsnibb. “Mmmm. !” svarade jag drömmande. “Du kanske rentav vill känna en liten tunga i din kåta fitta?” sa Lena hest. Orden fick min kropp att skaka av upphetsning. “Kanske vill du känna en våt, lekande tunga mellan blygdläpparna, hur den piskar mot klitoris?” fortsatte hon. Tänk att få bli slickad av en kvinna! Jag pep något obegripligt till svar och Lena skrattade till. “Visst ska du få det, men först måste vi nog göra något åt din lilla buske!” Lena’s grepp hårdnade runt min kropp och i nästa sekund hade hon kastat mig raklång på rygg tvärs över sängen. Pernilla tog tag i mina armar och låste dem ovanför mitt huvud medan Lena förberedde sig. Hon rullade av den slimmade klänningen och visade upp sin nakna, vältränade kropp. Jag hade ju sett henne naken så många gånger förut men ändå kändes det på ett helt annat sätt den här gången.

Hennes sköte var lika välrakat som alltid och de mjuka, släta blygdläpparna glänste av fukt. Lena myste minst sagt av att visa upp sig, och både mina och de andras hungriga blickar gjorde henne bara än kåtare och vildare. Hon ställde sig på knä i sängen och drog isär mina ben. Ur påsen som Pernilla hämtat tidigare tog hon fram rakhyvel och raklödder. “Ny ska du bli fin och slät, som en riktig kvinna!” sa hon med glittrande ögon. Mitt sköte täcktes av ett tjockt, vitt skum och sedan började hyvlen sakta skära bort de mjuka hårstråna. Det pirrade otroligt och jag visste knappt hur jag skulle hantera min kåthet. Plötsligt släppte Pernilla’s grepp runt mina armar och hon ställde sig grensle över mitt ansikte. Jag såg rakt upp i hennes våta sköte, såg hennes svullna, fuktblänkande blygdläppar, hennes hårda klitoris och den savande slidmynningen. Hon suckade tungt och sänkte sig ner över mig. Innan jag fattade vad som hände hade jag en varm, kåt fitta över munnen och för första gången smakade jag en kvinnas kön. Jag hade inget annat val än att slicka och som jag slickade sen! Hon smakade underbart! Medan Lena gjorde mitt eget sköte vackert åt jag Pernilla med hela ansiktet. Hon stönade, kved och jämrade sig och jag blev fullkomligen dränkt i hennes safter. Min tunga lekte med klitoris, slickade den hala springan och juckade som en liten kuk i fittan. Pernilla skrek plötsligt till och mitt huvud satt som fast som i ett skruvstäd mellan de muskulösa låren. Hon kom i en kraftig orgasm och jag fick kämpa hårt för att överhuvudtaget få luft under henne. Jag kippade efter andan då hon äntligen släppte taget och rullade av mig. “Det där verkade skönt!” sa Lena och log där hon stod på knä mellan mina ben. Hon torkade bort de sista vita spåren efter raklöddret och plötsligt kände jag hur naken min hud var. Lena smekte mjukt med handen över venusberget och det var en helt otrolig känsla. “Nu, Ulrika är det din tur!” sa hon och tittade bort mot fåtöljen. “Va? Nej, jag. nä, det vet jag inte. jag har aldrig. ” stammade hon fram, nästan som om hon väckts ur en djup sömn. Ulrika satt med ena handen kramandes runt ett bröst och den andra smekte hennes våta kön. “Jodå, kom hit nu!” sa Lena med en mer bestämd ton. Lite tveksamt reste sig Ulrika upp och gick fram till sängen. Pernilla hade också rest sig upp och bakifrån drog hon Ulrikas topp över huvudet. Ulrika log generat och det märktes hur ovan den här situationen var för henne. Pernilla knäppte även upp hennes bh och iförd endast svarta stayups la sig Ulrika försiktigt på sängen. Hon tittade spänt rakt upp i taket. Lena genomförde samma procedur som jag genomgått strax innan och Ulrikas mörkhåriga sköte täcktes i vitt skum. Jag såg hur koncentrerat och noggrant Lena började svepa med hyveln över venusberget. Ulrika’s ansikte slappnade av allt mer och efter en stund flåsade hon tungt av samma liderlighet som jag upplevt. “Mmm, den här fittan kommer att bli jättesöt!” myste Lena mellan Ulrika’s ben.

Pernilla bistod med en hjälpande hand och höll isär Ulrika’s blygdläppar för att Lena skulle komma åt det allra minsta strå. Varje gång hon snuddade den utspärrade klitorisen kved Ulrika högt och det ryckte till i hennes magmuskler. “Så! Vilken skillnad, eller hur?” sa Lena nöjt och strök sin hand över ännu ett nyrakat kvinnokön. Jag kunde bara hålla med! Det kändes nästan som om jag ville kyssa Ulrika’s vackra fitta! “Nu är ni allt bra kåta, va?” sa Lena och log illmarigt. Visst, både jag och Ulrika var så upphetsade att vi knappt visste vad vi hette! “Vad säger du Pernilla? Ska vi låta dom leka lite med varandra?” sa Lena. “Ja! Vilken bra idé!” sa Pernilla och sken upp. “Lägg dig här på rygg!” sa hon åt mig och klappade på sängen. “Och du Ulrika lägger dig ovanpå, i en fin 69:a!” fyllde Lena i. “Nej, men jag har inte. med någon tjej, menar jag. !” flämtade Ulrika. Det riktigt lyste i hennes ögon hur kåt och längtande hon var men ändå ville hon inte riktigt erkänna sin drift. “Slappna bara av, gör det som är skönt! Tänk inte så mycket!” sa Lena lugnt och hjälpte henne att hamna i rätt position. Jag kände Ulrika’s hårda bröstvårtor gnidas mot min mage och hennes sköte hamnade precis ovanför mitt ansikte. Tungt sjönk hon ner mot min kropp och mitt ansikte täcktes snart av ett hett, vått kvinnosköte.

Gud så underbart! Jag älskade att slicka fitta och Ulrika gjorde mig verkligen inte besviken. Hon bokstavligen satte tänderna i min savande fitta och först då jag skrek till av smärta lugnade hon sig något. “Oh, jag är så kååååt!” stönade hon innan munnen åter fylldes av mitt kön. Jag daskade hennes skinkor hårt och pressade in ett finger i den trånga anusringen. Det var obeskrivligt skönt att känna en tunga över mina nyrakade, släta blygdläppar och att själv få smaka och känna en lika våt, len mus mot munnen blev nästan för mycket. Ulrika frös plötsligt till och i ett utdraget, svagt gnyende gick det för henne i en kraftig orgasm. Hennes kropp skakade och ur slidan pumpades sekret ut över mitt ansikte. “Aaaiiiiiiiiiiiiiii. !” skrek hon och föll sedan ihop över mig. Lite besviken över att jag inte fått komma föste jag undan Ulrika’s kropp. Pernilla och Lena blandade sig nu åter i leken. De hade suttit på var sin sida om oss och bara njutit av uppvisningen. Pernilla höll en lång, tjock dildo i ena handen. Den var nog närmare en halvmeter lång och hade ett stort ollon i vardera änden. “Så! Nu ska ni få känna på något riktigt häftigt!” sa Pernilla med glittrande ögon. Hon intsruerade Ulrika och mig hur vi skulle ligga och vi hamnade i en bensax med våra sköten inkilade mot varandra. “Så fint!” sa Pernilla och lirkade in dildon mellan oss. Jag kände det stora ollonet mot mina blygdläppar och försiktigt förde hon in det i min fitta. Mmmm, det fyllde mig skönt och fick det att strama i slidväggarna. Jag kände hur hon fortsatte arbeta mellan oss och på Ulrika’s hesa stön förstod jag att även hon fick del av dildon. “Åh, vad söta ni är!” suckade Pernilla. Automatisk började Ulrika och jag att jucka mot kuken och för varje rörelse sjönk den allt djupare in i våra kroppar.

Jag hade aldrig tidigare varit så kåt! Att ligga mot en annan kvinna och jucka både sig själv och henne mot extasen var något helt nytt och fantastiskt. Ulrika var helt vild och för varje gång jag trodde att dildon bottnat i mig fick hennes hårda stötar den att tryckas än längre in. Jag var helt utfylld och det kändes som om hon knullade mig långt upp i magen. “Åh, knulla mig Ulrika!” stönade jag. “Jaaaaahhh, ta mig!” väste hon tillbaka i kåtruset. Jag tittade ner mellan mina ben och såg hur den långa dildon var så gott som uppslukad av oss. Ulrika stötte hårt några gånger och plötsligt kände jag hur våra blygdläppar trycktes mot varandra.

I en gemensam, hård ritt knullade vi varandra till en förlösande orgasm. I ett utdraget, samstämt skrik gick det äntligen för oss båda. Både Ulrika och jag var helt utmattade men Lena hade nya upptåg som hon tyckte vi skulle genomlida. “Neejj! Jag klara inte mer snyftade jag. “Jodå! Det här är något du aldrig tidigare varit med om!” sa Lena och tog fram ytterligare en lång dubbeldildo. I den andra handen höll hon en oljeflaska och jag började ana vad som skulle ske. Lena fick oss att glida isär men fortfarande med den första kuken i våra sköten. Hon fyllde sina händer med olja och masserade sedan både min och Ulrika’s stjärt. “Mmm, vilka fina små stjärtar ni har!” myste Lena, “Det här har jag längtat efter länge”. Hennes fingrar smekte runt dildon, över blygdläpparna, klitoris och sedan ner över anus. Ett oljeblankt finger letade sig in och följdes av ännu ett. Lena mjukade upp och knullade våra stjärtar med fingrarna så att en ny extas höll på att byggas upp, något som jag då inte trodde jag skulle förmå överleva. “Nu är ni redo!” sa hon hest och smekte över våra stjärtar med sina kladdiga fingrar. Lena greppade den andra dildon och jag kände hur hon trevade sig fram mellan mina skinkor mot målet. Det stora ollonet verkade nästan spränga ringmuskeln och jag protesterade kraftigt då Lena pressade på. “Neeiiijjj! Det går inte. ! Oooaaaiihhh!” pep jag snyftande i samma sekund som ingången gav vika och kuken sögs in i mig. Herregud vilken känsla! Det var första gången något sådant befunnit sig i in stjärt. Anusringen kramade hårt bakom ollonets fläns och sakta avtog den första smärtan.

En obeskrivlig njutning spreds i mig och förstärktes ytterligare då jag hörde Ulrika ta emot sin ände med ett gällt skrik. Lena höll ett fast grepp runt dildon och hjälpte till att hålla den på plats. Sedan började något helt fantastiskt! Ulrika släppte alla hämningar och vilt skrikande juckade hon besinningslöst i våldsamma kast mot min kropp. De båda kukarna knullades längre och längre in i våra hål och hela mitt kåta sköte fylldes ut maximalt. Både fitta och stjärt fick mer än jag någonsin trott jag skulle klara av, och samtidigt dessutom! I ett gemensamt, utdraget vrål av extas gav vi varandra nästa orgasm. Stjärt mot stjärt, fitta mot fitta, domnade vi båda bort i ett halvt medvetslöst tillstånd. Den här kvällen var bara början på en mycket angenäm tillvaro.

Med dessa underbara väninnor fick min sexualitet en klar nytändning och en helt ny värld av lust, kåthet och ohämmad sex öppnades. Om ni bara visste hur fyra väninnor kan leka.

2 svar to “Njutning i den högre serien”

  1. Stina:

    Det här påminde lite om mej och Christian :)

  2. PolkaStång:

    Otroligt bra novell!!

Kommentera Njutning i den högre serien