I en myndig kvinnas händer

Under en tid hade jag väldiga problem med min kropp. Det var då jag träffade Gerda. En kvinna som gav mig massage och lärde mig massor av sex på ett sätt jag aldrig tidigare hade upplevt. Hon var sträng men rättvis och en fantastisk älskarinna. När jag var 31 år fick jag under en period väldiga muskelspänningar i nacke, rygg och överarmar. Antagligen berodde det på mitt jobb, som innebar att jag ofta tog med mig arbete hem och satt och skrev. Jag var ogift, vilket jag fortfarande är, jobbade i reklambranschen och hade pratiskt taget glömt bort att det existerade kvinnor. Men det gjorde mig ingentig, det var bara karriären som intresserade mig. Men det var under den perioden jag mötte Gerda. En storbarmad dam, säkert uppåt de femtio. Eftersom jag gärna tog till för mycket av kröken för att slappna av i musklerna, befann jag mig den kvällen på en bar i ett sällskap, där även Gerda befann sig. Vi fick kontakt och efter en stund hade jag berättat allt om mina muskellidanden. Med bestämd röst nästan befallde hon mig att komma till henne nästa dag, så skulle hon nog Obota det ondaO. Jag var desperat och tackade ja utan betänkande. Nästa dag stod jag framför dörren till hennes villa i södra förorterna och ringde på. Det tog en stund innan hon öppnade, men så uppenbarade hon sig, lång, slank och allvarlig. Det svarta håret var uppsatt i en stram frisyr och hennes enorma bröst under den strikta blusen gjorde mig genast upphetsad. – Kom in, sa hon bara och visade mig vägen till ett rum med ett massagebord. Hon befallde mig att klä av mig naken och jag la mig på mage med en handduk över höfterna. Då kände jag en dask i stjärten och hon kommenderade mig att vända mig om. Sedan började hon massera, medan hennes skarpa blick bara gav min ståkuk under handduken en snabb och rak blick. Hårt och bestämt masserade hon in väldoftande olja över kroppen, innan hon tog fatt i benen. När hennes händer nådde låren dunkade min kuk på bristningsgränsen och mina ögon var fastnaglade vid de enorma brösten som gungade framför mina ögon. Jag rodnade och försökte be om ursäkt, men hon spände bara ögonen i mig och sa: Inget att bry sig om. Bara en naturlig reaktion. Det fick mig att andas ut och plötsligt upptäckte jag att jag för första gången på många månader kopplade av i min kåthet. Plötsligt drog hon undan handduken och började massera magen och översidan av låren. Hennes hand nuddade ofta vid kuken. Så slutade hon, tog tag runt kuk och pung, såg mig i ögonen och sa: Du verkar spänd. Behöver en utlösning. Kåtheten som månader förträngts blossade nu upp och Gerda började åter massera runt kuken, på låren och magen. Hon vände mig, grep tag runt skinkorna, så att min kuk tryckte och masserades mo britsen. Jag stönade när de sköna känslorna spred sig i kroppen. – Sluta, stönade jag sammanbitet. Annars går det för mig. Och precis då gick det. Sperma över britsen och ett par sprut som klatschade ner på golvet. Hon räckte mig lite hushållspapper, samtidigt som hon skällde ut mig för att jag svinat ner. Medan jag torkade och torkade sperma, fortsatte hon sakligt massagen. Hela tiden bad jag om ursäkt och till sist verkade hon acceptera ursäkten. Men först sedan jag fått fem-sex hårda daskar över rumpan, som gjorde att jag kände mig som en olydig skolpojke. – Man snuskar inte ostraffat ned med sperma hos mig, sa hon strängt. Men straffet fick bara min kuk att återigen resa sig. Hon sa till mig att vända mig, smorde in händerna med olja och grep sedan tag runt kuk och pung. Hennes andra hand närmade sig och plötsligt masserade och synade hon min kuk, som om hon varit en läkare. – Du har stora kulor, sa hon. Och för lite sex. De är snart fulla med sperma igen. Jag frågade vad hon skulle göra åt det och förstod att hon njöt av leken. Men så sa hon till mig att gå och duscha av mig och medan jag stod i duschen satt hon på en liten pall och betraktade mig. Sedan frågade hon om jag ville komma tillbaka. – Hemskt gärna, svarade jag. Vi bestämde en ny tid och hon förklarade at rent terapeutiskt var hon nog tvungen att också behandla mina sexuella problem. Sedan befallde hon mig att runka i handfatet. Jag gjorde som hon sa och hon styrde runkandet. – Håll hårdare, runka snabbare. Efter några minuter sprutade jag sperma i handfatet. Hur det gick med muskelsmärtorna och sömnen? Jo, tack, alldeles utmärkt, men först sedan jag satt i mig en halvflaska whisky. Men det var inte muskelspänningar som höll mig vaken, utan kåta tankar på Gerda. Hon hade väckt en sida hos mig som jag inte anat att jag hade. Jag längtade efter att träffa henne igen. Tre dagar senare for jag hem till henne igen, med kroppen krypande av förväntan och lust. Och jag blev inte besviken. Men istället för massagerummet visade hon in mig i ett kontorsliknande rum och sa att vi skulle prata igenom mina problem. Hon hade en vit rock på sig, men de översta knapparna var oknäppta och hennes bröst var nakna och tunga under tyget. Hon hade ingen behå och styrde genast hela föreställningen. Jag måste berätta för henne om alla mina sexuella upplevelser, hur mycket jag runkat som pojke, vilka fantasier jag haft och vilken sorts tjejer som gjorde mig kåt. Det var inget annat än en kåt lek och jag njöt av den. Jag erkände att jag var kåtare på mogna kvinnor med mycket stora bröst, vilket hon med ett litet hummande noterade i en liten svart bok. Så knäppte hon upp den vita rocken helt. – Vad händer när du ser såna här bröst. ? Jag sa att jag blev kåt och fick lust att röra vid dem. Hon skrev något igen och fick sedan ett utlåtande. Jag behövde leva ut mina fantasier, men skulle styras med mycket stark hand. Hade jag lust kunde vi fortsätta behandlingen. Och den startade omedelbart. Vi hade ju hela dagen på oss och gick in i massagerummet. – Klä av dig och lägg dig på britsen, sa Gerda. Sen band hon fast mig med ett par stora handdukar, så att jag var helt i hennes våld. Jag kunde lyfta huvudet och stjärten, men i övrigt satt jag fast. Hon ställde sig framför mig och lät rocken falla till golvet. – Vilka bröst, utbrast jag spontant. Då daskade hon till mig med flata handen över låren. Jag bad om ursäkt och kände den heta svedan sprida sig genom kroppen. Sedan startade behandlingen. Hon kröp upp över mig och placerade sina stora bröst i mitt ansikte, så att jag kunde slicka och suga på dem. Jag mådde som en prins. Jag sög och slickade jättebrösten, så gott jag kunde utan hjälp av händerna. Jag sa att jag som pojke ofta runkat medan jag tänkte på precis såna, härliga bröst. – Har du fantiserat om att slicka en mogen fitta också. ? Jag var helt i hennes våld och trots skräken för det okända ville jag absolut inte komma ur situationen. Gerda hoppade ner på golvet, slet av sig sina svarta trosor och sedan var hon över mig igen. Nu skulle jag få utlopp för mina lustar, sa hon. Hon flyttade upp sig, stod på knä över min mitt ansikte och sänkte sakta sin stora, blöta fitta mot min mun. Jag slickade och sög så gott jag kunde, men det räckte inte. Hon förde in en hand under min nacke, lyfte upp huvudet, medan hennes lår pressade sig mot huvudet. Plötsligt fick hon en intensiv orgasm och släppte taget runt nacken. Men det var tydligen fel, i alla fall. Hon ställde sig på golvet och grep tag runt kuken, klämde hårt och bestämt. – Jaså, du tror du kan kåta upp en mogen kvinna, sa hon barskt. Du tror att du får slicka mellan benen på henne. Och sedan ligger du och stönar av kåthet. ! Det gjorde ont, men ändå var det otroligt skönt. Greppet slappnade lite och hon sa att jag skulle berätta om mina fittslickarfantasier. Jag erkände skamset att jag ofta drömt om en att slicka en riktig stor, blöt fitta på en dam med stora bröst. Och att bli avsugen. Då slog hon om och blev öm och förstående. – Menar du så här? Innan hon fortsatte, sa hon att det skulle få allvarliga konsekvenser om jag var så fräck och sprutade i munnen på henne. Så försvann halva kuken mellan hennes läppar. Och Gerda kunde suga kuk så att jag rös in i ryggmärgen. – Våga inte snuska ner, väste hon. Mer behövdes inte för att kuken skulle börja rycka och sprutade henne i ansiktet. Hon blev rasande, men sög ändå färdigt. Sedan lossade hon mina band. Omtumlad satte jag mig upp, men hon grep hårt tag runt kuken och drog mig till en stol. Satte sig ned och placerad mig som en skolpojke över knäna, innan hon flera gånger slog hårt med flata handen över min stjärt. När hon var klar drog hon på sig rocke, men knäppte den inte, innan hon tog in mig på kontoret. Kuken stod som ett järnspett och mina skinkor flammade röda och smärtande. – Du måste lära dig behärskning av kuken, sa hon och såg strängt på mig. Jag blundade och gladde mig åt att det var en ny bestraffning på gång. Hon har lovat att nästa gång ta upp mina fantasier om kuken inne i fittan. Numera har jag slutat kröka till förmån för verkligare njutning.

Rösta på I en myndig kvinnas händer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 röster, snitt: 3.39 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I en myndig kvinnas händer