Mötet

Det var några kompisar och jag som var ute på en av stadens krogar för att roa oss grundligt. Redan på förfesten kändes det att det skulle bli en lyckad kväll. Alla var på riktigt bra festhumör. När vi kom till stället var det redan en massa folk där och vi blev tvungna att köa, suck! Men men, smällar man får ta tänkte jag. Väl inne på stället skingrades vi snart. Jag tänkte att jag skulle gå till baren och beställa nåt drickbart. Givetvis var där trångt som vanligt, men jag hade tur som klämde mej in mellan några personer. När jag fått vad jag ville ha, rom och cola, skulle jag avlägsna mig tänkte jag. Men istället fick jag syn på en gammal klasskompis från gymnasiet. ! Det var minst fem år sedan jag såg henne sist. Hon var om möjligt ännu läckrare nu än då. Jag tror att hon tappat nåt kilo eller så, inte mycket, men tillräckligt för att framhäva sina läckra former ännumer! Vi stod och kramades en lång stund och jag fick härlig kyss av henne. Vi stod och pratade om vad vi har gjort sen sist och vad vi gör nu. Hon hade kommit hem ett tag för att träffa sina föräldrar. Annars bodde hon i Stockholm. Ensam till min stora lycka. När vi stått och pratat en lång stund tyckte vi att det var dags för lite dans. Vi trängde oss fram ut på dansgolvet och började dansa. Timmarna rann i väg fort och det blev dags för de sista lungna låtarna. Givetvis fortsatte vi att dansa tillsammans. När vi dansat en stund började jag att smeka henne över ryggen och ner över skinkorna.

Till min lycka pressade hon sej närmare mej. Nu kunde hon inte undgå att känna hur hård min kuk var. Jag fortsatte att smeka hennes skinkor och upp över ryggen. Vi passade på att sticka hem till mej innan den stora rusningen mot utgången började.

När vi gick hem gick vi som klistrade mot varandra. Våra händer var överallt på varandras kroppar. Vi var båda kåta till tusen och slet av varandra kläderna så fort vi kom innanför dörren. Nå såg jag vad jag tidigare misstänkt, hon hade inga trosor på sig! Dessutom var hon helt rakad! Vi gick in i sovrummet och jag lade ner henne på sängen. Jag särade på hennes ben så hur blöt hennes fitta var. Det riktigt rann om den! Jag började att kyssa hennes fötter och sedan vandra upp över hennes ben. Jag kysste och slickade försiktigt i hennes knäveck. Hon gnydde och stönade över den behandlingen. Sedan fortsatte jag uppåt, förbi hennes fitta och upp på hennes mage. Jag började att leka med hennes navel. Med tunga och läppar lekte med naveln. Nu var också den riktigt våt. Fortsatte upp och ut mot hennes sidor. Upp mot armhålorna. jag slickade försiktigt runt dom för att reta henne lite, sedan fortsatte jag mot hennes sköna bröst. Hon tog själv den ena bröstvårtan i sin mun och jag tog den andra. Nu var hon riktigt kåt. Hon beordrade mej att börja slicka hennes fitta och jag var inte sen att lyda en ordern kan jag lova! Hon smakade härligt. Jag slickade upp och ner längs skåran sakta och försiktigt. Sedan ut mot hennes ljumskar som jag kysste och slickade försiktigt. Hon stönade högt under behandlingen. Jag fortsatte sedan tillbaka till fittan. Jag förde in tungan i hennes fitta så djupt jag kunde samtidigt som jag smekte hennes klitta med den ena handen. Jag tungknullade lite innan jag bytte ut tungan mot några fingrar istället. Nu hade hon inte långt kvar till orgasmen och jag koncentrarade min tunga till hennes klitta. Hon tystnade och kroppen spändes i en båge när orgasmen sköljde över hennes kropp! Efteråt log hon ett leende jag aldrig ska glömma! Nu var det hennes tur att göra det skönt för mej. Hon kröp ner mellan mina ben och började att sakta runka min kuk. Jag lutade tillbaka mitt huvud och njöt av fulla drag. Jag kände hennes varma andedräkt mot min kuk och kände hur hon spelade med tungan över ollonet somtidigt som hon runkade mig. Underbart var ordet. Jag kände att jag inte hade långt kvar och jag bad henne sluta innan jag kom. Hon ställde sig på knä framför mej och sade åt mej att ställa mej upp. Hon tog tag i kuken sög den till roten så hon blötte ner den riktigt. Sedan tog hon kuken och lade den mellan sina bröst samtidigt som hon pressade ihop dom. Hon bad mej att bröstknulla henne! Det var en underbar känsla att se kuken glida upp och ner mellan hennes bröst. När huvudet kom fram lät hon tungan leka ollonet! Jag njöt i stora drag. Det var underbart! Vi såg varandra djupt i ögonen under tiden. Jag hade inte långt kvar och sa: kom i min mun. Jag vill smaka på din sperma. Jag kände hur det ryckte till i kuken. Flera strålar sperma träffade henne rakt i munnen. Några andra träffade henne i ansiktet och över brösten. Efteråt var jag svimfärdig. Hon sög min kuk ren och vi kelade en stund. Jag ände att jag inte fått nog och det hade inte hon heller såg jag. Hon ställde sej på alla fyra och sa åt mej att knulla henne bakifrån. Jag var inte sen att lyda. Det var undebart. Hon var aldeles vild! Hon sa:

Knulla mej hårdare! Gud va skönt!

Hon hade inte långt kvar och det gällde också mej. När hon kom kände jag hur jag sprutade lång in i henner fitta. Vi låg sedan utslagna på sängen innan vi somnade tätt ihop.

När jag vaknade nästa morgon hade hon redan gjort frukost. Det var början på en minst lika kul dag. Det var strålande solsken ute och vi bestämde att vi skulle ut på promenad senare. Vad som hände då tar vi en annan gång.

Kommentera Mötet