Första mötet

Det var en het sommarkväll i juli. Tåget från Göteborg skulle komma in om några minuter och jag var väldigt spänd av förväntan och lust. Jag tyckte det var spännande för att det var första gången som jag skulle träffa henne med stort H. Det hela hade börjat för några veckor sen när vi båda var inne på internet och chattade. Vi kom snabbt fram till att båda tyckte om varandras sätt, så vi bestämde oss för att vi skulle ringa till varandra. Efter ytterligare ngn vecka så hade vi bestämt att vi skulle träffas, vid det här laget hade vi pratat och chattat mycket med varandra så vi kände varann ganska bra ändå tyckte vi. Nu var det bara ngn minut innan tåget kom och jag skulle se och känna henne. Så som jag hade väntat på denna stund. Nu kom tåget och jag såg förväntansfullt efter henne (Åsa heter hon) när hon inte kom på en gång så började det kännas i kroppen och jag blev orolig.

Åsa kom ut genom tågdörren och tittade med sina härliga ögon som var lite glansiga. Hon hade ett par solglasögon i håret och en härlig sommarklänning. Under klänningen kunde man skymta ett par stringtrosor som så när dolde det de skulle. Det lilla man såg av benen så var hon härligt brun och jag kände på en gång att jag ville bara få smeka denna underbara kropp. Vi gick sakta mot varandra och släppte inte blicken en sekund från varandra, när vi kom fram så slängde vi oss genast i armarna på varandra och kysstes hett och intensivt. Det var nära till lägenheten där jag bodde (tur var väl det).

När vi kom in i lägenheten så bar jag in hennes väskor till sovrummet. Båda visste vad som skulle hända, men det verkade som ingen riktigt vågade ta det första steget. Åsa följde efter mig in i sovrummet och hon la armarna runt mig och sa: Jonne jag har längtat så efter denna stund. Jag också, svarade jag. Vi började kyssas och hon smakade som den ljuvaste man någonsin kunde tänka sig. Våra händer började treva efter vart knappar och dragkedjor var. Jag säger till henne att ta det lugnt. Hon säger att hon inte vill men då backar jag lite och hon ser förvånat på mig. Jag börjar kyssa henne på halsen och märker hur hon njuter. Ju längre ner på halsen jag kommer ju mer njuter hon. Jag knäpper lätt upp hennes klänning och börjar jobba neråt. Jag kysser dig över bh:n och du vill att jag ska knäppa upp den istället. Jag knäpper upp den sakta och känner hur dina fast bröst vill ut. Med en bestämd hand så smeker jag dina styva vårtor och dina fasta bröst som skriker efter att få känna min tunga leka med vårtorna, Samtidigt smeker jag sakta ditt långa hår som faller vackert på din rygg och du njuter av att min tunga leker med vårtårna som pekar rätt ut. Jag trycker min bultande lem mot dig och du vill ha mig samtidigt som du vill att jag ska ta det lugnt och sakta. Nu har hela klänningen åkt av och du står i dina underbara trosor och bara vill ge dig åt mig. Du börjar att knäppa upp mina byxor och känner hur den är stenhård inne i byxorna. När du har tagit av mig byxorna fortsätter du med min T-shirt. och snart har jag inget på mig och min stora lem står rakt ut. Du smeker den lätt med din mjuka hand som lätt bara vidrör den och jag försöker komma åt den genom att trycka mig mot dig. När du tar tag i den så hör du hur jag njuter av välbehag. Du sätter dig ner på huk och tar den i din mun, leker lite med tungan och sen börjar du suga och slicka. Snart känner du hur det börjar komma lite i din mun och då slutar du och tar mig i handen och för mig ut i köket där sätter du dig på bordet och jag tar av dig dina trosor. Dina trosor är helt blöta och luktar underbart från ditt härliga sköte.

Jag ställer mig knä och börjar treva mig fram med tungan längs dina brunbrända lår som smakar det underbaraste. Ju närmare jag kommer mitt mål desto mer stönar du, när jag kommer fram till den minimala buske som finns kvar så vill du bara att jag kommer in i dig. Jag börjar nafsa dig i ljumsken och du börjar nästan skrika, sen kommer jag fram till mitt mål och du skriker till när jag nafsar dig på klitoris. Du trycker mitt huvud hårt mot ditt blöta sköte och du börjar skälva och skaka sen kommer du över mitt ansikte. När du kommit tar du mitt ansikte och kysser mig ömt och smakar på dina safter. Jag är fortfarande stor och hård. Du ber mig komma in i dig och nu är det inga som helst problem att komma in i dig. Sakta för jag den fram och tillbaka du känner hur jag fyller upp hela dig och varje gång jag kommer in i botten på dig så ryser du till av lust. Ganska snabbt så vänder jag dig om och du putar så härligt med stjärten att jag måste komma in i dig på en gång igen. Nu tar jag ett kraftigt tag i ditt hår och det gör nästan ont på dig och du tycker det är skönt att känna kraften. Den andra handen tar jag tag med om ditt bröst, du gnyr och säger att du älskar mig. Jag vet inte längre vad jag ska göra för nu håller jag på att komma du känner det och puttar bort mig. Du har ett djävulskt leende på läpparna och säger åt mig att lägga mig på rygg på golvet. Nu är du så kåt igen att du vill ha mig i analen. Jag är så blöt av dina safter att det inte är ngt problem att komma in i dig där. Sakta sakta kommer jag längre och längre i dig. Nu så stönar du högt och börjar arbeta snabbare och hårdare. Precis innan jag kommer kliver du av mig igen och du för in den i ditt plaskvåta sköte igen. Sakta gnider du klitoris mot roten på min stora kärleksstav, ju mer du gnider ju närmare kommer du din andra orgasm. Nu kan jag inte hålla inne längre hör du mig säga, och du vänder dig snabbt om så vi hamnar i en härlig 69:a och tillsammans kommer vi den bästa orgasmen som vi någonsin upplevt. När båda har kommit så vänder du på dig och vi ligger bara i en liten hög och kysser och smakar på varandra.

Vi somnade på golvet och låg där i en timme innan vi vaknade och gick till duschen. Snart hade båda fullt med tvållödder över hela kroppen och jag masserade din bröst ömt och varsamt så dom styvnade igen. Samtidigt så smeker du min lite ömmande lem så den växer i din hand. Vid det här laget är vi så upphetsade att vi inte känner att duschen nästan bränner oss. Vi duschar av oss all tvål och låter vattnet smeka våra kåta kroppar. Jag ställer mig på huk och suger, slickar och nafsar på dina svullna läppar och din lite ömma klitoris, du trycker lätt ditt sköte mot mig och njuter så mycket du bara kan. Efter en liten stund går vi ut ur duschen och samtidigt ringer det på dörren och jag tar en handduk. I dörren när jag öppnar står en ganska lång kille som säger sig ha kommit fel. Jag ropar på dig och du kommer och det syns på dig att du vill. Du säger kom in ett tag, sen säger vi inget mer. Du smeker av honom kläderna, han vill kyssa dig men du drar bort ansiktet och visar bestämt att det bara är en som får göra det. När han står där helt naken tar du tag i hans hand och för in honom i vardagsrummet, sätter honom i soffan och börjar suga och massera hans lem som växer i din mun. Samtidigt så börjar jag slicka dig bakifrån och känna på ditt sköte som börjar svullna igen. Du ställer dig upp men fortsätter att suga honom och nu tränger jag in i dig bakifrån. Jag tar tag i ditt hår och smeker dina vårtor som ser ut som dom ska sticka iväg ngn stans. Med ena handen så håller du om hans lem som bultar i din mun. Den andra smeker du dig samtidigt som jag med hårda stötar kommer in i dig. Nu går jag ur dig och du sätter dig på honom med ansiktet mot mig och börjar rida honom medans du suger och leker med tungan runt mitt blå-röda ollon. Nu sätter jag mig i soffan och du sätter dig gränsle över mig och lägger dig ner så han kan tränga in i dig sakta bakifrån oxå. Sakta sakta kommer han djupare och djupare. Nu håller du nästan på att sprängas känns det som. Försiktigt börjar vi röra oss och du bara njuter och kommer över mig och sen när du puttar bort honom så tar du mig i munnen och du får det första i munnen sen kommer jag över dina fasta bröst. Sen tar du tag i hans stora lem och smeker den med vana rörelser. Du leker lite med din tunga och så fort han kommer så låter du retfullt han komma ut över golvet. Du säger inget utan bara ler retfullt mot honom som direkt bara tar på sig sina kläder och vi ser honom aldrig mer. Direkt efter är det en lite laddad stämning men du försäkrar dig om att du bara älskar mig.

Rösta på Första mötet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.55 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Första mötet