Möte i tvättstugan

Tisdagskväll, klockan är 21. 30 och man är trött efter jobbet som det är. Då ska man till tvättstugan. Måste ta och köpa mig en tvättmaskin till lägenheten. Är trött på att springa ut hit och hålla tiderna.

Står och funderar när jag handtvättar underkläder i tvättbaljan. Värden blir inte glad om man råkar förstöra en maskin med en behå båge. Tunnare underkläder är dessutom enklare och säkrare att tvätta för hand eftersom maskinen sliter rätt rejält. Mina små genomskinliga stringtrosor och andra sexiga underkläder får jag handskas med varsam hand.

Tänker på hur synd det är att inte någon kan se dom här söta underverken på men jag är för kräsen nu för tiden. Vill inte ha en pojkvän, såvida det inte skulle trilla in en helt underbar kille med vettiga värderingar och som också gillar sex. Gärna lite hårdare tag. Nu har jag inte hittat någon älskare som passar mig eller som finns på tillräckligt nära avstånd för att det ska kunna bli något varaktigt. Det ger mig inte ett dugg att dra hem någon för ett engångsligg. Visst kan jag säkert landa hem ett par orgasmer men oftast är killen full och kan knappt få upp den eller så är det något annat som inte stämmer. Nej, ska jag ha sex med en man så får det vara någon som har lite mer än ett par händer, en tunga och kuk. Mina händer och leksaker får själva klara av jobbet ett tag till.

Hör att någon sätter i nyckeln i tvättstugedörren och låser upp. Är inte så förvånad för det finns tvätt i torktumlaren kvar sen sista tvättiden. Tur att dom kommer innan mina maskiner är färdiga så jag slipper tömma ur deras tvätt, tänker jag.

“Godkväll”, säger någon från dörröppningen, en trevlig manlig röst lägger jag märke till. Blir nyfiken och tittar upp. En kille står och fyller upp dörren. Ser trevlig ut, glada ögon och ett smittande leende. Han tittar på mig och lägger till ett, “Jag ber om ursäkt för att jag är sen men jag glömde bort tiden. “

Jag tittar på honom och ler lite, “Det är ok, Mina maskiner är inte färdiga ännu. “

Han går till torkskåpet och börjar plocka ihop kläderna som hänger där. Börjar vika ihop och lägga i en tvättkorg han tagit med. Ordentlig kille tänker jag och försöker sluta titta på honom.

Han ser som sagt trevlig ut. Lagom lång, brunt tjockt, kort hår, varken kraftig eller smal. Lite lagom sådär. Till det fina ögon och ett trevligt leende. Någon som har tur där troligen. Funderar på om jag sett honom på området tidigare men kommer fram till att jag inte har det. Antar att han har sambo och det är hon som tvättar annars. Brukar vara så med händiga killar, upptagna eller ointresserade.

“Ursäkta men har du bott här länge?” Hör jag mig själv fråga. Har väl inte jag med att göra, tänker jag för mig själv men å andra sidan stör det väl inte att fråga. Man kan väl vara lite social och prata medan man ändå är i samma rum.

“Jag kan inte komma på att jag har sett dig innan. “Fortsätter den där munnen nyfiket att fråga.

“Nej, jag är inneboende hos ett par vänner ett par månader medan jag går en kurs här i stan. ” Det är första gången jag nyttjar områdets tvättstuga. Är van vid maskin i lägenheten, det var därför jag glömde tiden. ” Berättar han i samma trevliga ton, tittar på mig medan han pratar och viker tvätt under tiden.

“Jo, jag vet hur det är. Jag har också haft tvättmaskin i mina senaste lägenheter, man blir lite bortskämd. Här är det så nära till lägenheten så jag klarar mig än så länge men kvällar som denna vore det skönt att slippa springa ut i regn och kyla. ” Pratar jag på medan jag sköljer tvätt.

Han håller nickande med och pratar lite om uppsatsen han höll på med när han glömde bort tiden medan han viker tvätt.

En man som klarar av husliga sysslor samtidigt som han talar, inte dåligt tänker jag syrligt.

Vi detta laget har jag sköljt av mina underkläder och ska hänga upp dom. i torkskåpet som killen står och plockar tvätt ur. Nåja, han verkar inte alltför generad av sig så då ska inte jag bry mig om det.

“Är du snart färdig i skåpet så jag kan hänga in?”, frågar jag honom vänligt.

“Jodå, ska bara ta mina sista prylar här och ta tumlaren sen”. svarar han.

“Så, färdig! Skåpet är till ert förfogande ädla mö” förkunnar han med en gentlemannamässig min och ett brett leende. ” Jag kan inte låta bli att skratta åt hans gest och niger fint tillbaka, “Tack ädle herrn”.

Plockar med mig mina våta underkläder i tvättkorgen och börjar hänga upp med ryggen mot honom. Torktumlaren står precis bakom torkskåpet så vi har inte mer en någon meter att samsas på med dörrar och luckor öppna.

Det är varmt från torkskåpet och den nu öppna tumlaren så jag drar av mig min kofta och har bara på mig en tight T-shirt.

Hänger mig åt mitt hängande av underkläder och försöker samtidigt parera killen så vi inte ska krocka med varandra. Jag lägger alltid ner lite extra jobb på att hänga tvätten så slipper jag massa onödiga veck senare. Många skulle kalla mig pedant (det gör dom med) men jag vet att det sparar mig tid i efterhand. Behöver inte stryka lika mycket tvätt längre och stryka är något jag inte tycker är roligt.

Trots att jag tycker att jag duckar och parerar rätt bra så lyckas vi ändå krocka med våra huvuden när jag reser mig upp efter att ha plockat upp trosor och han böjer sig ner för att lägga något i sin korg. Jag tappar allt på golvet och tar mig för pannan som bultar. Jag blundar och försöker att resa mig sakta upp för att återfå balansen. Han tar tag i min ena arm i ett mjukt men ändå fast grepp för att ge mig stöd. Sedan böjer han sig och plockar upp vad vi bägge tappat i krocken ser jag i ögonspringorna fortfarande lite yr.

Hör en svag busvissling och tittar upp för att se honom stå med mina minsta, genomskinliga, stringtrosor i handen.

“Dom var läckra, hoppas din kille uppskattar att se dig i såna. Det hade jag gjort i alla fall. ” Hör jag honom säga.

Tittar upp och möter hans blick som stirrar intensivt i mina. Mitt hjärta hoppar över ett slag men börjar sedan bulta i bröstet av nervositet och upphetsning. Han sträcker fram handen mot mig med den lilla trosan. Jag kan inte hjälpa det med blir generad. Trodde jag hade slutat med sånt för många år sen men jag känner hur mina kinder blir blossande röda samtidigt som hjärtat rusar.

Han håller fortfarande i min arm för att stötta mig fast jag har återfått balansen för en stund sen nu. Känner hans varma hand bränna mot skinnet. Värmen sprider sig till resten av kroppen, upp mot halsen, ner i brösten, vidare, vidare.

Värmen jag känner kan bero på torkskåpet men det vet jag är en barnslig lögn för mig själv. Jag vet vad värmen kommer ifrån. Jag känner mig lite generad inför denna främling, för att han vet vad jag bär underst och att han dessutom står med mina trosor i sin hand för öppen beskådan. Det hjälper inte att jag dessutom är helt naken under kläderna. Jag tog av mig mina underkläder och kastade i tvättkorgen precis innan jag gick ut.

Jag trodde väl inte att jag skulle bli stående här med en charmig främmande kille med brinnande blick.

Mina tidigare tankar om hur utsvulten jag är på sex och beröring, gör sig påminda. Mina bröst drar ihop sig bröstvårtorna styvnar och blir hårda. Magen stramar, värmen sprider sig och det pulserar i underlivet. Känner hur våt jag är. Tur att han inte kan se det tänker jag innerligt. Men bröstvårtorna måste han se, hur styva dom är i den strama toppen. Kan inte låta bli att kasta en snabb blick ner på mig själv och ser vad jag känner. Hur dom spänner mot tyget. Jag rodnar mer och vill inte möta hans blick igen men kan inte låta bli. Tittar upp och ser att hans ögon har följt min egen blick, han har sett mina bröst och förstår hur jag känner mig.

Jag vill att han ska göra något, bryta tystnaden, få igång min andning som nästan har stannat och efter vad som känns som en evighet säger han,

“Nej, det har ju inte jag med att göra. Om du har pojkvän eller inte alltså. Du får förlåta mig men jag kan aldrig hålla käften”. Han tittar ner och sträcker fram handen längre för mig ge mig trosan. Jag plockar upp den i min hand och känner hur mina fingrar nästan får en stöt av hans varma handflata. Han tar bort sin andra hand från min arm. Förtrollningen släpper lite men hjärtat rusar fortfarande snabbt i mitt bröst.

Jag tittar också ner medan jag säger,

“Det gör inget, jag hoppas också att min kille hade gillat dom, om jag hade haft någon men jag singel så jag klär mig mest för min egen skull”. Ler och tittar snabbt upp på honom innan jag vänder mig om. Hänger in dom i skåpet och försöker återgå till att hänga färdigt resten men med darriga händer och klappande hjärta.

“Du, då brukar din tjej ta hand om tvätten, fast du verkar rätt van vid det annars”. Vet att detta är värsta raggningsreplikerna men jag bryr mig inte. Jag vill veta om denna kille har en tjej eller inte. Han började ju med att fråga så nu vill jag ju veta om jag har en chans hos honom. För min egen skull brukar jag inte inleda saker med killar som är upptagna, det är inte så intressant för mig. Ska dom vara otrogna får dom leta upp någon som inte bryr sig men jag vill inte såra någon.

“Nej, jag är väl mer en ständig singel. Har inte träffat någon som betytt tillräckligt mycket för mig att stanna med. Jag har väl lite höga krav just på kärlek och förhållanden men det är ok, jag har ingen brådska. Jag är bara 29 år så jag tycker att jag har tiden framför mig”.

Jag blir lite förvånad över uppriktigheten hos honom men blir ännu mer intresserad.

“Jag känner väl något liknande just nu. Jag har levt i ett förhållande mesta tiden av mitt vuxna liv så jag vill lägga lite tid på mig själv innan jag binder upp mig med en ny partner.

“Synd bara att man inte kan få vissa delar ur ett förhållande utan att ha ett. ” svarar jag och tittar upp på honom igen med lite busig min. Hans ögon blixtrar till. Hans leende än mer än busigt.

“Som vad?” frågar han. retsamt men med en nyfiken underton.

“Ja, du vet, middagar, trevliga samtal, härligt sex och så. ” svarar jag lite nonchalant. Tittar under lugg för att se hans reaktion.

Mina händer skakar fortfarande och mitt underliv är varmt och fuktigt.

“Ja, sex är en sak för sig, det är svårt att inte sakna. Men det kan man ha ändå. Om man träffar någon som vill leka lite bara och ha det skönt. “

“Jo, men det är inte lika lätt att hitta den där som vill vara med och leka och dessutom har samma smak som en själv” svarar jag tillbaka med mer allvarlig ton.

Han stryker mycket lätt min ena skinka med handen när han passerar. Jag rycker till av reaktionen och min kropp tänder till direkt. Det är som torrt bränsle på em het brasa. Lågor blossar upp och sprider sig från magen ut i alla leder och muskler. Gör mina knän svaga. Stönar till inombords men biter ihop läpparna så det inte slipper ut. Kastar en blick mot hans håll, han tittar på mig med den där blicken som bränner sig in och får mitt hjärta att bulta hårdare igen.

Han leker med mig, inser jag sen lite förvånat. Ja, ja, två kan leka den leken tänker jag och blir mer vågad. Nu när jag vet att det är fritt fram så ska jag inte vara sämre. Han är intresserad och testar mig, vill se hur långt jag är gå. Jag är definitivt tänd på honom och har inget att förlora.

Passar på “råka” stryka mina tunga bröst mot hans arm när han passerar. Ser upp i hans ögon lite oskyldigt och säger, “Oups!” så där fånigt och flitigt som man bara kan när man verkligen vill få en mans uppmärksamhet. Det funkar, han tittar uppskattande ner i ringningen på den uringade, tighta toppen. Jag ler tillbaka och sträcker på ryggen lite extra så brösten kommer mer till sin rätt.

Dom är stora, runda och härligt tunga. Bröstvårtorna är fortfarande hårda och syns tydligt under tyget. Hans blick dröjer sig kvar på brösten innan den letar sig upp till mina ögon igen. Jag har svårt för att inte gå fram och kyssa honom och be honom ta mig rakt upp och ner.

Så gör man ju ändå inte annat än i porrfilm. Ja, det vet jag nog. Har sett så pass många porrfilmer vid detta laget att jag nog kan deras små “storys”. Jag kan tycka det är härligt tändande att se en riktig porrfilm och onanera till. Har gett mig hän mig åt mitt intresse för erotik och porr sedan jag blivit singel och står för det.

Jag kan inte släppa tanken om att göra en sådan sak. Han kommer ändå inte bo här mer än ett par månader så vad kan jag förlora på det?

Medan jag står där i mina tankar och velar bestämmer han sig. Han tar stegen fram och grabbar tag i mig. En hand bakom nacken, en om midjan och en välplacerad kyss på munnen. Hård, krävande, sökande. Hans läppar är spända och tungan som leker på mina läppar för att öppna dom är hård. Den söker sig in i min mun, leker med min tunga. Tills jag stönar högt av alla känslor som rasar i mig. Jag är så tänd att benen håller på att vika sig under mig. Är tacksam för det fast greppet om min nacke och midja annars hade jag nog fallit ihop på golvet. Vilken kyss! Jag vill att den ska vara för evigt.

Jag känner hans fasta kropp mot mina mjuka kurvor. Mina bröst krossas mot hans bröstkorg medan han pressar mig närmre. Känner hur hårt hans kön är när han trycker sina höfter mot min mjuka kulle. Jag fogar mig till honom, pressar mig upp. Hans händer söker sig runt min kropp. Smeker mig över ryggen, midjan ner över stjärten. Gräver sig in i dom mjuka skinkorna och lyfter mig upp mot hans skrev Jag slår benen runt honom och rör mig mot hans höfter, stönar.

Han bär mig till bänken jag tidigare stod och handtvättade vid. Sätter ner mig på den och börjar smeka mina bröst istället med dom nu fria händerna. Jag stönar av hans hårda händer och fingrar som söker sig runt dom och knådar obarmhärtigt.

“Ja!” stönar jag högt. Jag gillar hårdare tag och speciellt mina bröst annars känns det inget. Han verkar förstå för han behandlar dom precis som om han kunde läsa mina tankar.

Han kysser mig hungrigt igen och ser mig in i ögonen medan hans händer har lyckats få av mig min tröja och hittar behåknäppningen. Den glider av lätt. Han verkar van vid kvinnounderkläder. Inte konstigt att han tittade på när jag hängde upp mina tänker jag lite omtöcknad.

Hinner jag inte tänka mer för han begraver sitt huvud i mina bröst. Pressar ihop dom med sina hårda händer och leker med tungan över bröstvårtorna om vartannat. Suger, nafsar lite lätt. Använder hela tungan att slicka med långa tag så jag känner tungans strävhet, vårtorna blir ännu hårdare än tidigare. Han leker med dom mellan fingrarna medan han pressar ihop bägge brösten i sina händer. Jag stönar högt och skriker till när han biter tag om vårtorna lite hårdare utan att jag hinner vara med på det. Det gör både lite ont men är otroligt skönt. Kombinationen är plågsam men underbar. Nästa gång skriker jag bara: “Ja, jaaaa”.

Jag är kåtare än jag trott var möjligt. Han släpper taget om brösten, backar bakåt och ger sig på mina byxor istället. Knäpper vant upp knappar och öppnar gylfen där det avslöjar att jag inte bär några trosor på mig under byxorna. Det verkar tända honom ännu mer för hans ögon är kåta när dom ser upp på mig.

“Jag misstänkte att du inte bar trosor, jag såg inga troskanter under byxorna. Det var därför jag inte kunde låta bli att känna över din härliga stjärt när jag fick chansen. En kvinna utan trosor är bland det sexigaste jag vet även om jag gillar sexiga underkläder. Jag hoppas få se dig i dom jag höll i en annan gång. ” Jag kan inte annat än nicka och svara lite svagt,

“Ja, jag ska bära dom nästa gång”

Jag älskar män som tar över, jag är så trött på att vara dominant att jag verkligen söker någon som bara tar över och låter mig njuta.

Han sliter av mig byxorna snabbt samt sin egen tröja. En trevlig, lagom vältränad överkropp avslöjar sig med lite lagom hår på bröstet som försvinner ner i linningen. Armarna är starka och rätt så seniga. Jag älskar armar och kan inte låta bli att smeka över dom. Dra med naglarna så han ryser. Känner mer fingertopparna över bröstet och ner över magen, han drar in den lite när jag närmar mig naveln och byxlinningen. Kittlar eller ryser antar jag.

Nu har jag tydligen fått känna nog verkar han tycka för han tar tag om mina handleder och håller fast dom i ett stadigt grepp mot bänken Han hukar sig ner över mig och spelar med tungan över mina bröst igen. Suger in bröstvårtorna i munnen en efter en. Låter dom bli stenhårda och bultar av upphetsningen. Målar spår av sin saliv och ner över magen, ner mot underlivet. Jag stönar mer och mer. Har svårt att hålla mig tyst och stilla där jag halvligger på bänken med huvudet vilande mot väggen.

Jag kommer ingenstans för han har fortfarande mina händer i ett fast grepp mot bänken. Hans heta mun och tunga når mitt venusberg. Jag är rakad sedan i morse och det glänser nu av mina safter som har flödat sedan han först kom in i rummet. Jag är så vårt och tänd att jag skriker till när hans tunga når övre delen av min springa och leker över klitoris. Min rygg spänner sig i en båge av stimulans. Han slutar och jag öppnar ögonen som jag hållit stängda under denna underbara tortyr, för att se vad som uppehåller honom.

Han ser på mig och säger: “Jag vill att du tittar på mig, håller ögonkontakt annars kommer jag sluta slicka dig, förstår du?”

Jag förstår vad han säger men jag vet inte hur jag ska kunna hålla ögonen öppna när det är så skönt och jag bara vill knipa ihop ögonen så mycket jag kan och känna allt det underbara han gör med mig men jag har inget val. Vill jag att han ska fortsätta så måste jag.

“Ja, jag ska försöka”, svarar jag med tung andning.

Jag håller ögonen fixerad på hans och känner hur tungan börjar leta sig ner över skåran, kittlar sig neråt. Jag rör mina höfter mot hans tunga i små, små cirkelrörelser. Kan inte låta bli, kan inte sitta stilla.

“Du är väldigt våt, är det jag som har gjort dig så tänd?” Frågar han mig.

“Ja, jag är så kåt på dig, det blev jag så fort du kom in i rummet svarar jag hest tillbaka”. Vill ha mer, känna hans tunga i mig.

“Snälla, låt mig få mer. “ber jag nästan desperat nu. Han är för långsam även om det är underbart, jag vill ha mer, få känna honom i mig. Jag har ingen självbehärskning alls.

Hans tunga letar sig ner till min öppning och pressar sig snabbt och hårt in. Jag kan inte hålla mig längre nu. Jag klamrar mig fast i bänken med mina händer när det går för mig. En snabb och intensiv orgasm efter att ha varit utan sex för länge. Det tar inte så lång tid att komma tillbaka från denna, det är en snabb avrivning som jag nästan tvingat fram själv. Han ser lite förvånad men även road ut när jag ser ner på honom efter att ha fått tillbaka lite mer normal andning igen.

“Det gick snabbt för dig. Orkar du fortsätta?”

“Det går snabbt för mig men jag kommer få många orgasmer till, det lovar jag”, svarar jag med ett avslappnat leende. Jag är lyckligt lottade sexuellt. Behöver inte ens stimulans av klitoris för att det ska gå. Tror man kallar det “vaginala orgasmer. “

Han ser intresserad ut och upphetsad där han står framför mig. Kysser mig igen, smeker mina bröst, nyper, lite i vårtorna. Nu har värsta utmattningen gått över efter orgasmen, min kropp börjar tända igen och jag blir nyfiken på honom och hans kropp. Innan var jag för borta i min egen njutning för att tänka på honom, hade inte möjligheten heller efter som han höll fast mig.

Jag börjar smeka honom. Axlarna, armarna, midjan, bröstet, nyper lite försiktigt i bröstvårtorna. Hans tur att stöna nu. Jag böjer mig fram och nafsar lite i dom, leker med tungan. Mina händer kramar hans fasta stjärt. Smeker sedan höfterna och fram över skrevet. Bulan som buktar ut i Jeansen känns lovande. Jag kan inte hålla mig längre utan sliter ivrigt upp bältet och börjar knäppa upp knapparna. Med viss svårhet på grund av det spända tyget men jag lyckas få upp gylfen. Han bär boxershorts under. Mina favorit om jag får välja, ser sportigt ut. Det spänner även här.

Jag hoppar ner från bänken och drar av byxor och boxerna. Ser intresserat ut på den hårda kuk som träder fram inför mina ögon. Rätt grov, jämntjock, lite större än en normalkuk räknar mitt ögonmått snabbt fram till. Lätt svängd uppåt. Jag kan inte låta bli utan sätter mig på huk, drar försiktig tillbaka förhuden och slickar snabbt på ollonet för att känna hur den smakar. Han stönar till och tar ett grepp om mitt hår med ena handen. Lite försats letar sig fram och jag slickar upp det. Blir tänd av att veta att jag har den effekten på honom och hans kuk.

“Ja, smaka på min kuk, ta den i din varma mun” stönar han.

Jag blir mer manad nu. Vill att han ska njuta lika mycket som han fått mig att njuta. Jag sätter mig rakt framför honom på huk och låter tungan spela på ollonet, ritar små cirklar och leker, smakar, slickar. Samlar saliv i munnen att dränka in kuken med så den blir glatt och lätt glider in i min mun. Låter saliven rinna från ollon och ner över skaftet. Ännu en porrgrej tänker jag i min kåthet. Porrigt men praktiskt, ingen vill väl bli smekt torr. Det ger inte samma härliga känsla.

Efter att ha sett till att kuken är försedd med saliv låter jag den glida in i min mun. Den är rätt stor så jag får vara försiktig och inte skrapar mot med tänder. Låter tungan spela på undersidan av kuken och strängen försiktigt innan jag för in kuken så långt jag kan. Han står och tittar ner på mig med kåt blick.

“Ja, så ja. Ta den i munnen, så ska jag munknulla dig. Vill du det?”

Ja, det vill jag tänker jag. Det går en rysning av upphetsning genom hela mig av tanken. Jag vill att han knullar mig i munnen som en riktig slampa. Inte låter mig välja, bara tar för sig. Jag nickar lite försiktigt och ser upp i hans ögon så han ser hur kåt jag blir av tanken. Låter kuken glida in tills den slår mot gomseglet, då låter jag den glida ut igen. Ända ut tills spetsen av ollonet vilar mot mina öppna, våta läppar. Leker med tungan i skåran på ollonet, runt ollon och över strängen, retas lite. Runkar och smeker med en handen runt kukroten, och den andra försiktigt om pungen. Runkar hela kukskaftet ett par gånger och smörjer in saliven ordentligt. Det gör den ännu hårdare. Han stönar högt ovanför mitt huvud: “Ja, så ja”

Plötsligt samlar han ihop mitt hår i nacken i en svans som han håller med hårt grepp, tar tag om kuken själv och för in den hårt i munnen på mig. Jag håller på att förlora balansen av den överraskande manövern men han håller mitt huvud i ett fast grepp så jag trillar inte omkull. Jag har bara en hård kuk på väg halvvägs ner i halsen på mig, känns det som. Tappar nästan andan men han drar ut den lika fort igen. Jag andas in snabbt innan den körs in i munnen igen. Jag hinner inte svälja saliven som bildas och det rinner i en liten ström i mungipan. Trots att det är rätt hårt och nästa förnedrande gillar jag det. Hela situationen är så konstig men fruktansvärt upphetsande. Jag vill att han gör detta med mig. Låter mig få känna sin hårda kuk djupt in i min mun och ner i halsen.

Han stönar och juckar med höfterna när han munknullar mig hårt. Jag kan inte låta bli att smeka mig själv under tiden, mina händer är fria att göra vad jag vill. Han har hittat ett slags läge där han kan få in den lagom långt i min mun utan att jag tappar andan. Det är härligt att känna att jag inte har något att säga till om. Min ena hand går åter upp till hans pung och smeker, så hans njutning blir större. Min andra hand smeker jag min klitoris och våta springa. Stönar med hans kuk i min mun.

Hinner knappt börja smeka mig innan han drar upp mig i stående ställning. Lyfter upp mig på bänken och för sin stenhårda kuk mot min fittöppning. Låter kuken glida upp och ner i skåran ett par gånger och smeker klittan med det mjuka, stora, blanka ollonet. Blankt och vått av mina safter. Nu är det min tur att stöna högt igen. Jag är så kåt, vill ha hans sköna kuk djupt i mig. Han ser mig i ögonen, måttar in ollonet i öppningen, juckar försiktigt för att låta slidan öppna sig och pressar sakta, sakta in kukhuvudet. Det går lite trögt trots att jag är så våt. Han är större än jag trott och det tar en liten stund innan den har glidit in på plats så att han kan börja jucka längre och längre in. Jag pressar huvudet bak mot väggen och stönar, gnäller av njutning.

“Å ja, ja, Gud vad skönt. “

Känner hur den fyller upp mig, den är så hård och skön. Halvligger på bänken och ser det är lika skönt för honom som för mig. Vi njuter av varandras kroppar, värme, kåthet och kön. Vi är främlingar för varandra men vi kunde lika väl vara själsfränder för vi tänker lika och njuter av sex. Jag vill vara hans sexleksak utan att skämmas för det. Jag vill få känna njutning blandat med en viss smärta. Jag hoppas att han vill dela dom här sakerna med mig, om så bara för en gång eller ett par.

Han har pressat in hela kuken i sin fulla längd, känner hur den slår i botten av mig. Hade han varit lite längre hade det blivit problem för då hade det gjort ont men nu är det precis så att det är lagom. Kuken känns för han är så grov i mig men det är blandat med njutning. Kan inte hålla mig stilla längre utan börjar röra mina höfter mot honom, han tar tag om dom och ökar takten. Jag slår benen om honom men han för upp dom på sina axlar istället. Jag ligger på bänken och känner hans stötar djupt och hårt i mig. Stönar och gnyr av njutning. Tar tag om mina bröst och kramar dom så dom inte svänger så mycket. Han tar bort mina händer och smeker mina bröst, nyper, och smeker om vartannat. Jag vrider mig av njutning och ömhet i vårtorna. Det är en blandad känsla men den ökar min upphetsning enormt att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

Då drar han sig plötsligt ur. Tar ner mina ben från axlarna, tar ett fast tag om min midja och vänder mig om så jag står på golvet lutad över bänken. Han låter ollonet nosa i min våta, heta fittöppning, retar mig lite. Så kåt som jag är har jag bara en tanke, att få in den hårda kuken i mig igen och knulla tills det går för oss och vi inte orkar mer.

Jag juckar bakåt för att försöka föra in den själv. han skrattar lågt och håller mig tillbaka.

“Vill du ha den, vill du känna min kuk i dig bakifrån?”

“Ja, snälla kör i din sköna kuk i mig” Ber jag och försöker förgäves komma åt att föra in kuken i mig igen men han håller mig i ett hårt grepp.

“Nu är du olydig, passa dig annars kanske jag får visa vem det är som bestämmer här” varnar han i mitt öra.

“Snälla, kom in i mig igen, knulla mig!”, tigger och ber jag i upphetsningen medan jag försöker lirka mig lös ur hans grepp.

Han sliter tag i mitt hår och böjer huvudet bakåt, håller mina händer samlade i sin ena i ett brutalt grepp. Jag känner hur det fullkomligt flödar ur min fitta nu, rinner lite ner på insidan av benen. Jag älskar det han gör med mig. Hur han vet hur han ska behandla mig för att jag ska tända.

Jag, ska knulla dig när jag är redo, det är jag som bestämmer förstår du? Viskar han i mitt öra med hes, upphetsad röst. Nafsar mig i örsnibben, ner över halsen, bak mot nacken. Biter lite hårdare så jag gnäller till högre.

“Ja, ja, du bestämmer”, stönar jag hest.

Han är lika tänd av denna lek som jag det förstår jag i min kåta dimma. Jag har svårt att stå stilla, hela min kropp är i brand. Jag rör mig som i trans, stönar och gnäller utan att jag knappt är medveten om det. Försöker röra mig bakåt mot honom, vill känna hans styva kuk mot mina skinkor innan den glider in i mig igen. Han verkar veta för han släpper taget om mitt hår händer och knådar mina skinkor. Gräver ner fingrarna i dom, ger mig några slag med handflatan så jag skriker till av överraskning och för att det svider. Gör inte ont direkt men det tänder mig ännu mer. Jag svankar mer och särar på benen medan jag böjer mig längre fram och pressar brösten mot bänken. Han slår några gånger med kuken på mina mjuka skinkor, drar den i skåran, förbi den våta öppningen. Jag gnäller, stönar, ber att få känna den i mig.

Han siktar i sig, för kuken mot öppningen och börjar sakta föra in den igen. Jag vill skynda på honom men han förstår det så han greppar tag om höfterna och håller mig i ett järngrepp. Jag kan inte röra mitt bäcken alls. Måste överlåta allt åt honom. Känner hur kuken glider in och fyller upp mig igen. Hur hård han är, hur den pulserar av kåthet i min dunkande fitta. Glider in centimeter, för centimeter. Känns som en evighet. Jag stönar mer och mer ju längre in han kommer i mig. Till slut känner jag hur han stannar, han har nått botten igen. Håller sig helt stilla i mig. Jag försöker vänta med honom, andas tungt och njuter av känslan av att vara helt uppfylld av en så härliga kuk och knulla denna man.

Nu väntar han ett par sekunder innan han tar tag om mina bägge armar och böjer bakåt, korsar över ryggen. Håller tag om handlederna så jag inte kommer loss medan han har ett supergrepp om min höft. Drar ur kuken i sin fulla längd och stöter in den i en enda stöt. Jag skriker rakt ut av njutningen. Är trång fortfarande så det känns rätt rejält men eftersom jag är så kåt känns det bara underbart. Skriker till av njutning varje gång han plöjer kuken i botten.

Han börjar knulla mig snabbare, med det greppet kan han hålla tag i mig och pressa sig in snabbt, hårt och djupt. Jag är helt borta av den sköna känslan som sprider mig från min fitta och bäcken. Hör hans snabba och kåta andning bakom mig. Det är så härligt att höra och jag juckar tillbaka lite gör små cirklar med underlivet medan jag spänner mina fittmuskler om kuken. Hör hur han stönar högt av njutning och överraskning. Släpper taget om mina armar och lyfter upp mitt ena ben på bänken, grabbar tag om mina bröst och fortsätter knulla mig snett bakifrån med händerna på mina bröst. Känner hans hårda bröstkorg mot ryggen och hör hans andning i örat. Nafsar i mitt öra, viskar kåta saker till mig.

“Du är så skön, fan vilka härliga bröst” “Din fitta är så trång och våt passar perfekt till min kuk”

Jag kan inte mer än stöna: “Ja, ja jag älskar dina händer, din hårda, sköna kuk” Vi kysser varandra snett, en slarvig kyss i hetta. Knullar hårt några tag till innan han avbryter. Med kuken fortfarande kvar i mig.

“Böj dig fram” säger han och puttar ner min överkropp på bänken. Greppar tag om mina höfter igen och särar på benen mer än tidigare. Juckar in och ut, hårdare, djupare. Jag pressar mig ner mot bänken och svankar så mycket jag kan. Han knådar min stjärt, mina skinkor, gräver ner fingrarna i dom och drar dom isär. Känner honom smeka försiktigt med tummarna mellan skinkorna, över anus ner mot fittöppningen så långt han kommer åt.

Jag svankar, rör mig bakåt, gnäller till när han rör min bakre öppning. Kan inte låta bli att njuta, det är så skönt. Han stannar till där och smeker intensivt i cirklar. Väter fingrarna och återgår till att smeka min öppning med bägge tummarna omväxlande samtidigt som han knullar mig i mer lagom takt fortfarande med ett stadigt tag om mina skinkor.

Gillar hur han smeker mig, bestämt men ändå mjukt. Känslan av hans kuk i mig samtidigt som han smeker mig bak är troligt upphetsande och jag rör mig snabbare mot honom för att få honom att öka takten. Hans tummar pressar sig sakta in i min stjärtöppning, växlar mellan höger och vänster. Vänjer muskeln långsamt att öppna sig för honom och hans krävande fingrar. Känner saliv droppa ner, det hetsar upp mer. Gör det hela skönare när det är glatt och det går lättare.

“Är det skönt, är det skönt att bli smekt i stjärten samtidigt som jag knullar dig?” frågar hans hest. Han tänder på detta med det är inte svårt att höra och känna.

“Ja, det är skönt, jätteskönt, ” svarar jag stönande där jag ligger med huvudet mot bänken och njuter.

“Jag ska inte knulla dig i stjärten i kväll, det kan vi göra en annan gång jag vill bara se hur du njuter av det. ” säger han.

“Mmm, ja, snälla fortsätt”, säger jag bara. Är så inne i njutningen att jag knappt hör vad han säger men det har ändå gått in i mig. Han vill träffa mig igen, härligt!

Han ökar takten och knullar mig hårdare, hårdare med en tumme införd djup i mig, den andra smeker fortfarande öppningen. Jag stönar högre och högre liksom han. Känner honom pressa in den andra tummen med. Letar sig in och smeker den känsliga, tunna väggen mot slidan där hans kuk jobbar. Det är otroligt skönt och ja vet att jag kommer komma när som helst. Jag juckar så hårt jag kan för att få honom att fylla upp mig överallt, hårt, djupt och snabbt. Han verkar förstå att jag inte vill att han håller tillbaka mer, utan ger allt.

Byter tummarna och för in två fingrar i min anal istället för att komma längre in och knullar mig våldsamt i mina bägge hål tills vi skriker och krampar tillsammans. I flera minuter har våra kroppar muskelryckningar i extas och vi har fullt upp med att hålla oss uppe. Till slut ebbar det ut så smått och vi drar oss från varann för att kunna sätta oss ner.

Pustar ut och ler trött åt varandra i förståelse.

“Wow, det trodde man inte när man skulle tvätta i kväll”, säger jag trött men glad.

“Nej, verkligen inte. Det var så skönt. Du, jag måste ta och gå nu men jag vill gärna träffa dig igen är det ok för dig? Jag kan kolla upp när du har tvättid nästa gång så kan jag fråga dig om du vill då. Vi kan ju ta och gå in till dig då kanske?”

Självklart jag vill tänker jag men vill inte verka alltför ivrig men svara ändå: “Visst, gärna. Det här gör man ju gärna om”, ler och skrattar lite.

“Då säger vi så, skulle något hända så sätter jag en lapp på ditt tvättlås så du slipper undra”. Han kysser mig mjuk och klär sen på sig ihop med mig. Säger god natt och hej innan han går.

Tvätten är nu försenad så jag tar med mig allt vått och hänger upp inne hos mig. Resten av tvätten hittar jag en ny tid till, om tre dagar, samma tid. Får se om han är pigg på en repris redan då tänker jag och ler för mig själv.

Rösta på Möte i tvättstugan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (523 röster, snitt: 4.30 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

83 svar to “Möte i tvättstugan”

 1. Jens:

  Denna fick mig riktigt kåt! Perfekt skriver!

 2. Ingrid:

  Mycket bra skrivet! Pulsen ökade i takt med att historien fördes framåt. Blev ett med berättaren, bröstvårtorna hårdnade och fittan blev våt. Det är nästan så att jag är på väg till tvättstugan.

 3. hon:

  säger bara “herregud!!”

 4. Anna:

  Vrf kan inte sånt hända mig när jag tvättar?? hihi ;)

 5. Stina:

  sjukt bra novell, skulle inte vara dumt att ha en så bra kille i sängen. Upphetsande berättelse, verkligen!!!

 6. Roger:

  kåt blev man så man gick åt. varför träffar man aldrig en sån tjej i tvättstugan själv för?

 7. Apatia:

  Skööön novell, grymt bra skriven, perfekt upplägg och allt. Det måste bara hända mig !! ^^

 8. eva:

  önskar detta kunde hända mig. blev helt otroligt våt av att läsa detta….
  skriv gärna mer….

 9. Janne:

  Riktigt jävla bra novell alltså!!
  Kan inte ana hur många gånger ja hann komma:-P gärna till ett sånt sex!;)

 10. Ida:

  det här blev jag sjukt kåt av. tvungen att onanera efter jag läst det.

 11. Fäktaren:

  Fråga inte varför jag ska hänga i tvättstugan varje dag nu ;)

 12. Anna:

  Det här va en go novell det!Jag blir superkåt…
  Oj oj oj…nu ska jag gå in till mitt sovrum…

 13. Henke:

  Ruskigt bra novell!! Så de är i tvällstugan ni gömmer er tjejer;)

 14. Harald:

  Väldigt väldigt bra, första sexnovellen jag läst. Gav mig ett bra första intryck.

 15. Girl:

  Sjukt bra skriven, den bästa jag läst!

 16. tjej:

  Nej jag tror jag måste tvätta boys ;D

 17. Du vet vem:

  Mycket bra skrivet. Det mest upphetsande jag läst på år å dar ;-)

 18. Sofia:

  Ojoj, har bara lust att läsa den om och om igen..
  Väldigt upphetsande!! :)

 19. Bromell:

  Detta var helt galet bra. Jag har själv inte upplevt det i en tvättstuga. ^^ Kanske borde pröva det där med tummarna på min fru. ;) Tack för tipsen. GULD NOVELL!

 20. Sanna:

  jag håller med! väldigt upphetsande! var bara tvungen att väcka min pojkvän och göra någonting åt Det.. 2-1 blev det dessutom som i novellen!

 21. Sarah:

  Wow. D e grymt bra på att skriva. Upphetsade mig till max.. mmmmmm

 22. sven:

  ypprlig text och välskriven, inte så rå.kunde se henne framför mej!

 23. elin:

  sjukt bra novell, två orgasmer efter varandra på samma parti.. varför finns det ingen sån kille i min tvättsstuga??

 24. The Dildo Is In The Wardrobe:

  underbar..
  har läst den ett par gånger, men jag blir alltid lika kåt efter varje gång!
  Jag har kommit flera gånger när jag läste det här.
  Hoppas den va sann..

 25. Mr Manolo:

  Läckert att så många tycker att det läckert… det måste finnas en anledning…

 26. ellinor:

  gud vad kåt jag blev! jag kom flera gånger! verkligen en upphetsande historia! den påminner mig om någon jag tidigare mött!;)

 27. Maria P:

  Härligt bra! Är i tvättstugan nu;-) fan så kommer de in en tant:-S!

 28. Veronica:

  Jättebra skrivet! Oerhört het, sexig och sensuell. Önskar jag var i tvättstugan ;o)

 29. Johanna:

  mm ska gå och väcka pojkvännen nu, hoppas han blir glad. är såå VÅT

 30. Rosita:

  härligt bra är fortfarande riktigt blöt det riktigt rinner där nere har inte änns snuddat vid musen härligt bra

 31. Buu!:

  Vilket skön metod att tvatta även kuken. Det bör göras på detta sätt ett par gånger varje dag.

 32. random:

  wow.. den här novellen är helt enkelt ett mästerverk :D . Blev stört kåt, mer liknande noveller tack!

 33. Caroline:

  Vilken novell! Blev vansinnigt kåt när jag läste den, var tvungen att “ta hand” om mig själv efteråt ;) Visst brummar det i hela kroppen efteråt! Mmmmmm

 34. ida:

  sjukt bra skrivet. mycket spännande och upphetsande!

 35. Ellinor:

  Åååh guuuud! Bästa novellen på länge. Måste onanera nu.. jag är så våt..

 36. Maja:

  Om jag säger när jag har tvättid, kommer du till min tvättstuga då? ;)

 37. J88:

  blev fruktansvärt kåt av att läsa denna novelen. kom två ggr innan jag ens hunnit läsa klart den:0)… en sån tjej skulle man träffa nån gång!!

 38. Pekka:

  Åh helvete va kåt jag blev… Va tvungen att runka flera gånger… Den som skrev novellen är ett fucking genious

 39. Dali:

  näää men jag får la gå te tvättstugan daaa=)

 40. kukuku:

  Vilken underbar grannsamverkan när två kåta hyresgäster kan få knulla sig nöjda.
  Gärna en fortsätting uppe i sängen och kanske några portioner på köksbordet.

 41. sangre:

  äsligt, jAG BLEB INTE VÅT ALLS?

 42. Sanna:

  åh gud vilken härlig novell! Mycket bra skrivet. Väntar spänt på en fortsättning :-D

 43. sofie:

  jag är så grymt upphetsad… mer mer mer…

 44. marie:

  härligt jag har tvätttid ikväll, kan ju alltid hoppas på att samma sak händer mig ;)

 45. Jonas:

  Helt jävla underbart^^ är så sjukt kåt ny;)

 46. Johanna:

  Mött mig i tvättstugan killar…

 47. sören:

  mycket bra, var tvungen att åka till exet och råknulla henne på köksbordet fick en örfil som tack

 48. Martin:

  Mycket bra story, är 16 och skulle vilja uppleva något liknande erotiskt! Femstjärnigt!

 49. Martin:

  skitbra!

 50. Nisse:

  Förjävla bra

 51. Grannslynan:

  Been there done that. ;-) Vansinngt bra skrivet och galet upphetsande! *phust* Thank u!

 52. oooh:

  jävla bra skrivet man blir kåt hoppas den var sann

 53. znakezwamp:

  Efter att jag läst det här dryper min lem av kåtsaft… varför köpte jag egen tvättmaskin? Kul att läsa om sex ur en kvinnas synvinkel också!

 54. Marcus..:

  Vart jävligt kåt av det där. det är riktigt skönt att ha sex på tvättmaskinen också.

 55. Blondie:

  Åhh,den var sjukt bra,och man blev ju sjukt kåt av den:O halvvägs gjorde en riktigt våt. omg.

 56. PC:

  Härlig novell. Påminner mig om några egna historier i tvättstugan. Lite extra spännande plats för sex.

 57. A,N:

  Det ringde när jag va mitt i allt ihop :( förstörde stämmningen lite men va fortfarande en riktigt bra upplevelse. Bra skrivet och lagom lång!

 58. Andreas:

  Oj oj vilken novell, fick en underbar orgasm,måste nog fixa en till.

 59. Hetbrunett:

  Sjukt bra! Fan att man bor i hus och inte kan gå till någon tvättstuga!
  Kåt blev man! Men Ni killar kan få komma och tvätta hos mig;-) hoppas på en fortsättning!

 60. Oskuld:

  Tack för den super novellen!

 61. Oskuld:

  Tack för den super novellen! Den kommer förgylla min natt…

 62. Horny dude:

  Fruktansvärt bra! Kåt som faan, måste leka me mej själv en stund nu tror ja ;D… Vrf kan inte sånt här hända mej!?.. Kan någon snälla komma hem till mej och tvätta lite ;D

 63. sofia:

  nu vill jag att min pojkvän ska komma hem!

 64. My:

  Jag säger bara, hot hot hot;-)

 65. johanna:

  mmm, en mkt bra o upphetsande novell. säger då bara det. jag ät tjejen i tvättstugan, jag har upplevt det! :) underbart!!

 66. Sara:

  Åh gud, blev riktigt kåt! bra skrivet.. onani nu :)

 67. Linnéa:

  Wow vilken härlig sexnovell! Den bästa jag någonsin har läst! Jag blev enormt kåt, kändes som om man verkligen var i tvättstugan med den killen! Jag fick precis en underbar orgasm! Tack för en bra novell!

 68. nanna:

  Fy fan.. Den var bra.. Man blir kåt som bara den

 69. Fanny:

  Jävlar.. Jag blev så jäkla kåt! Tror att jag ska ringa min pojkvän nu, vi behöver en runda!

 70. simonsen75:

  WOW! Längtar till mannen kommer hem skall försöka hålla mig…..försöka i alla fall hehehehe

 71. emma:

  åh guuh jag är så kåt just nu tur att killen kommer snart

 72. Ruben Bockfot:

  Att klädtvätt kan ha sina bästa sidor kan vi läsa av träffen i tvättstugan.
  Först lite klädsamt blygt, sedan börjar åtrån göra verkan och de första
  beröringarna hetsar upp varandra till mera närgående handgripligheter, att
  bröstknopparna blivit större och hårdare är ett tecken på att hormonerna sjuder
  och en närmare kontakt med det mest intima närmar sig sitt klimax. Att få känna
  att musen känns allt våtare och väntar på en behandling som vi båda tycks vänta
  på.Att få och ge är en guds gåva som är förunnad åt två kåtingar med samma vilja.
  Tvättstugesex är att rekomendera åt alla som är mogna för detta.
  Tack för en välskriven berättelse, utan råhet, men sexigt i topp.

 73. Jenny:

  Synd att man inte bor i lägenhet längre!! =)

 74. Bosse:

  Kuken stog som ett spett hela tiden. Fick ta ett ordentligt tag för att den inte skulle spruta rätt ut innan jag läst klart, men sen…. En härligt kåt och upphetsande story. Jodå, jag fick en jätteorgasm efter att ha runkat på en stund.

 75. tjej:

  Höll mig under hela läsningen och kom samtidigt som dem, riktigt grym skriven!;-)

 76. snasktanten:

  f** va bra!

 77. Jens:

  Tack för en kanon novell , sitter med ett rejält hård kuk som strax ska få spruta, men som sagt tack för att du skriver en så bra novell som ger alla dessa kommentarer älskar att läsa inlägg för alla dessa kåta tjejer blir liksom pricken över i

 78. mary:

  fan så kåt jag blev av denna novell, sitter med ett finger i fittan nu… det rinner ur mig verkligen… nu ska jag ha det trevligt en stund

 79. emelie:

  blev jätte våt och min pojkvän kom nu, nu jävlae!;)

 80. jojje:

  När kommer fortsättningen?

  Jag har läst denna novell flera gånger och tycker att den är superb!

 81. Lösvaginor:

  Ska nog börja tvätta lite oftare vem vet… jag kanske har tur=)

 82. Kristina:

  Sanslöst härlig ;-)

 83. Kvinnan som längtar:

  Bra för själen…..

Kommentera Möte i tvättstugan