Muckarresa

Det hela började en maj dag. Vi var 30 grabbar som hade sprungit omkring och krigat i skogen i tio månader och äntligen kom belöningen, Muckarresa till Finland. Vi var alla förväntansfulla när vi klev på båten i Stockholm, och det tog inte mer än tio minuter så träffade jag en söt blond tjej med stora rattar. Vi satte oss i baren och hon presenterade sig som Tina, hon var två år yngre än mig och kom från Finland. Vi drack och pratade ganska länge, vi började sedan dansa lite och mitt under dansen började jag kyssa henne och hon svarade mina kyssar direkt. Våran dans liknade mest lambada där vi stod helt ogenerade och smekte varandra. Efter en stund lät jag min hand glida innanför hennes blus och jag kände ett par stora fasta bröst. Det blev för mycket för oss båda så vi gick ner till hennes hytt för att fortsätta våran ödansö. När vi kom ner till hytten slet hon av mig skjortan och började bita och suga mina bröstvårtor, samtidigt tog jag av henne blusen och behån och blottade hennes härliga bröst. Jag böjde mig fram och tog av henne kjolen och där stod hon helt naken eftersom hon inte hade några trosor på sig. Jag la ner henne på sängen och särade på benen, hon var helt rakad och len. Jag började slicka hennes fitta långsamt men efter en stund skrek hon åt mig att slicka hårdade, det gjorde jag och sedan fortsatte jag ner mot hennes rövhåll. Jag körde upp tungan långt i hennes röv och hon kved av kåthet. Det tog inte lång tid innan det gick för henne och skrek ut sin orgasm så jag trodde väggarna skulle rasa. När hon hade hämtat sig från orgasmen tog hon tag i min kuk och började sug den med långa mjuka tag för att sedan öka tempot. Efter en stund körde hon upp två fingrar i min röv och det blev för mycket för mig så jag sprutade hennes mun full med sperma. Hon fortsatte att suga min kuk tills den blev hård igen då satte hon sig över mig och lät kuken glida in i hennes fitta, hon var precis lagom trång och juckade upp och ner så otroligt skönt att jag trodde jag drömde. Hon hoppade plötsligt av och ställde sig på alla fyra med röven i vädret och bad mig ta henne bakifrån, jag var inte sen att lyda utan körde in kuken hårt i henne bakifrån. Jag flyttade sedan upp kuken till hennes röv och tryckte försiktigt in kuken till roten. Hon kved av kåthet och fick snart sin andra orgasm och när hennes röv drog ihop sig så sprutade jag henne full med sperma. Medan vi låg och vilade oss så öppnades hytt dörren och hennes tjejkompis kom in och tittade förvånat på oss. Men hon var inte sen utan lade sig ner mellean mina ben och började suga min slaka kuk till fult stånd igen. Under tiden hade Tina klätt av Marie hennes kläder och låg nu och slickade hennes rakade fitta för fulla drag. Det tog inte lång stund förens både jag och Marie kom i en våldsam orgasm igen. Marie var fortfarande kåt så hon och tina la sig i en 69:a och slickade varandra för fullt, när jag såg detta blev jag kåt igen och tog min kuk och körde in den i Maries röv och pumpade henne för allt vad jag orkade. Tjejerna kom i en ny orgasm och jag tog ut min kuk och sprutade satsen i ansiktet på dem båda. Den resa fortsatte med mycket knull men inget gick upp mot denna stund.

Rösta på Muckarresa:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 1.62 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Muckarresa