Mr Blacks möte, del 4

Morgon ljuset trängde in mellan de inte helt ihop dragna gardinerna och träffade mig rakt i ansiktet. Jag lyfte huvudet från kudden och tittade på de tre juveliga kvinnorna som låg bredvid mig och sov djupt. Minnena från föregående natt kom till mig och det var inte utan att jag kände hur kåtheten började krypa i kroppen. Försiktigt reste jag mig upp och smög in på toaletten. Jag duschade och torkade mig, rakade mig och smög ut till tjejerna. Den syn som mötte mig när jag klev ut i rummet gjorde att jag tvingades att sätta mig ner. På sängen låg Mia bunden i x ställning med en röd boll gagg i munnen. På hennes bröst vårtor hade Linda och Eva fäst de metall klämmor som de hittat i min väska. De var i full färd med att snöra Mias stora bröst med ett tunt rep, de drog repet runt basen på Mias bröst och lindade sedan tills hennes bröst stod rätt ut. Mia stönade under hela behandlingen och Linda tittade upp på mig när jag dök upp: Mia sa att hon gillade att bli lite pinad så jag och Eva ville se hur långt hon kan gå, vill du vara med? Du är inte sur va, för att vi började utan dig? Näää det är ingen fara, fortsätt ni. När Eva och Linda snörat färdigt på hennes bröst så dök de ner i min väska och hittade snart den lilla rid piskan som jag hade där. Med glansiga ögon så lyft Eva upp den och tittade med lysten blick på den helt hjälplösa Mia. Nu ska vi se hur mycket en lite en som du kan klara, Linda! Du börjar slicka henne. Linda nickade och jag förstod att det var Eva som styrde hela spelet.

Försiktigt började Eva låta piskan smeka Mias bröst. Hon lyfte den och smiskade till hennes bröst vårtor lätt. För varje gång ökade hon styrkan i sina rapp och växlade mellan brösten och vårtorna. Ganska snart såg jag att hon använde en hel del kraft och att piska lämnade djup röda streck efter sig på Mias bröst. Under tiden kröp Linda ner till Mias fitta och började lapa hennes safter. Mia kastade huvet från sida till sida och försökte på alla sätt att stöna och skrika, men boll gaggen som satt i hennes mun gjorde det omöjligt för henne att låta mer än ytterst lite.

Eva slutade upp med sin piskning av Mias tuttar och sa att hon trodde Mia fått nog på brösten och att det var dags att göra något annat. Hon lossade på Mias fot bojor och drog upp hennes ben mot hennes händer vilket gjorde att hon blottade sitt sköte och anus fullt för sina plågoandar. Nu du Linda din lilla slyna ska du få visa hur duktig du är på att slika henne i röven. Linda tittade på Eva för att se hur pass alvarlig hon var och fick genast till svar ett kort rapp med piskan. Nååå. sa jag inte att du skulle slicka den lilla slavinnan i röven? Linda nickade. Men gör det då! Linda böjde sig fram emot Mia och lät sin tunga stryka över Mias anus som drog ihop sig vid det lätta beröringen. Nu såg jag hur Eva vände intresset till Lindas ljuvliga bakdel. Med handen smekte Eva hennes skinkor ner mot hennes fitta. Hon strök handen fram och åter och rätt som det var daskade hon till linda som genast ryckte till och tittade upp på Eva med ett AJ! Evas ögon blixtrade, – Vem har gett dig lov att sluta slicka? Din lilla slyna! Hennes hand höjdes igen och hon daskade till henne en gång till, den här gången med den andra handen runt hennes nacke och tryckandes hennes mun och tunga mot Mias röv. Om jag säger slicka så menar jag att du ska göra det, fattar du? Linda nickade. Eva spottade nu mellan Lindas skinkor och jag såg hur saliven rann sakta ner mot hennes anus. Eva blötte sitt pekfinger och tryckte det prövande mot Lindas rosett, tvingade in det i hela sin längd.

Nu kändes det som om jag inte längre kunde sitta tyst och titta på utan jag sa till Linda att koma till mig. Linda tittade på Eva med ett flin och kröp ur hennes grepp och bort till mig. Eva vände sig nu mot Mia, – Nu är det bara du och jag! FEL! Sa jag. – Det är fortfarande jag som bestämmer. Eva tittade surt på mig. – Släpp lös Mia! Mot villigt gjorde Eva som jag sa. Jag kände att det var läge att lära Eva lite om hur saker och ting fungerade i detta lilla sex spel, att det var jag som bestämde och ingen annan.

- Nu Eva, så är det din tur att lägga dig på samma platts som Mia. Eva tittade på mig en lång stund och lade sig sedan sakta ner på sängen, – Linda du sätter bojorna på platts! Linda gjorde snabbt som jag sa, tydligen tyckte hon att hela situationen var väldigt upphetsande för jag såg hur svullen hennes fitta redan var. Eva låg nu fast på sängen i samma ställning som Mia legat och jag sa till Mia att sätta gaggen på henne. Eva tittade surt på mig. Men lilla du! man kan inte alltid få som man vill och när man glömmer bort vem som bestämmer så är det min plikt att visa dig det. Nå vad säger ni tjejer? Vill ni hjälpa mig att förlusta oss på den här lit äldre kvinnan? Bägge nickade och tittade på Eva med något mycket illvilligt i blicken.

- Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att vi fixar lite käk först, det kan väll du fixa Mia? Hälst inte, jag är ledig idag och jag tror att dom skulle börja undra om jag ringde från något rum. Jag förstod hur hon tänkte och ringde själv, jag beställde upp en hel del mat på rummet och passade på att fråga om lite andra saker, de flesta sakerna fans inte så jag beslutade mig för att ta en snabb tur på stan och fixa lite, Linda frågade om hon fick följa med mig ut och jag tyckte att det skulle kunna bli trevligt.

Vi klädde oss snabbt och gav Mia instruktioner om att skyla Eva med en filt och att slå på TV:n, jag tyckte att de kunde titta på någon bra film och ha lite mysigt medans vi var borta men jag gjorde klart för Mia att om hon ville leka med Eva så fick hon absolut inte ge henne orgasm, den ville jag vänta med. Mia sa att det var grönt och vi tog våra jakor och gick ut till bilen. Väl inne i stan parkerade vi och sökte oss med hjälp av befolkningen fram till en järnaffär. Vi gick in och började att förse oss med sånt jag kunde tänka mig behöva i min “bestraffning av Eva. Vi betalade i kassan och slängde in prylarna i bilen och begav oss tillbaka till hotellet. En bonus var ju att Linda såg en man som hon blev väldigt intresserad av och jag sa att vi kanske kunde gå ut på kvällen och om hon hade tur så skulle han också det.

Tillbaka på hotellet så gick vi upp på rummet och låste upp dörren, vi klev in i ett mörkt rum. TV:n stod på och man kunde se två svarta män som spetsade en vit kvinna med sina stora kukar. Vi hängde av oss kläderna och gick längre in i rummet. På sängen låg Eva kvar och mellan hennes ben låg Linda. Hennes hand var sysselsatt med att smeka Evas fitta samtidigt som de bägge tittade som förstenade på TV:n. Mia tittade upp på oss och sa:

- Gud va skönt att se er, jag är så kåt att jag dör om jag inte får sex. Linda flinade och slängde av sig kläderna i en skrynklig hög på golvet. Med ett skutt hoppade hon upp på sängen och dök ner med sin flinka tunga mot Mias kåt svällda fitta. Mia ryggade lite för den våldsamma attacken men hann inte undan utan hamnade i Lindas grepp. Linda spillde ingen tid utan slickade Mia till en dundrande orgasm inom loppet av minuter. Jag så i Evas ögon att hon var kåt och förmodligen avensjuk på att Linda gjorde det så skönt för Mia.

- Jag tycker att vi ska börja med att äta något. Linda! Du får mata Eva, jag vill inte släppa henne innan vi get henne sitt straff, man vet aldrig vad hon kan ta sig till. Linda flinade med Mias safter glittrande i sitt vackra ansikte. Vi åt den mat jag beställt upp till rummet och när alla var mätta och nöjda så vände sig Mia och Linda mot mig fulla av förväntan.

Lite i förbi farten när jag ställde mig upp för att plocka undan det vi ätit så “råkade jag kladda smör på den nakna Eva som låg bunden på sängen. Linda var snabbt på plats och tittade frågande på mig, jag nickade och hon smörjde först ut smöret över Evas mage och började sedan slicka i sig det. Mia satt stilla och iakttog skådespelet som utspelade sig på sängen, – Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om tjej sex, där ser man vad fel man kan ha! Jag log, om den vackra lilla saken bara visste vart mina tankar tänkt ta henne innan detta var slut så tror jag inte att hon skulle säga så. Eva stönade under Lindas behandling och jag drog henne där ifrån, – Nu ska vi inte gå för fort fram! Jag vill dra ut på det här så länge det går, vi ska nog ge Eva vad hon tål.

Jag hämtade påsen med alla prylar som Jag och Linda införskaffat. Nu klädde även jag av mig alla kläder. Jag radade upp sakerna på golvet bredvid sängen och jag såg hur Eva med oroliga ögon försökte se vad vi köpt men se det gick inte alls det för prylarna låg alldeles för nära sängen och det var om omöjligt för henne att se över kanten och ner.

Jag öppnade flaskan med olja som vi köpt och hällde generösa mängder över Evas kropp. Tjejerna var snabbt på plats och hjälpte mig att smörja in Eva, våra händer smetade ut oljan över hela henne och snart fann våra fingrar hennes fitta. Alla tre hjälptes åt att finger knulla henne med så många fingrar det nu gick. Mia som hade lite mindre händer än vi än Linda sa, – tror ni jag kan få in hela handen? Jag sa att det nog fanns bara ett sätt att få reda på det och Mia flinade till svar. Jag tog bort gaggen och ställde mig på knä vid Evas mun. Jag tog tag i hennes haka och vände hennes ansikte mot mig, – nu min vän så ska vi njuta av dig som aldrig förr, Eva tittade på mig och fräste lite surt men jag kunde se att hon inte helt var utan förväntan.

Jag tog min kuk och strök den över hennes känsliga läppar och i samma stund som Eva började stöna av Mias behandling så stötte jag kuken djupt i hennes mun. Sakta började jag att knulla Evas mun med långsamma drag, jag vände mig om och såg hur Mia bearbetade Evas fitta med sin hand, fler och fler fingrar fick platts. Mer olja! Jag måste nog ha mer olja. Jag böjde mig efter oljan och räckte den till Mia som hällde mer över Evas sköte. Linda stod passiv vid sidan och såg hur Mia forcerade Evas fitta med hela sin hand. Med kåt blick följde hon hur Mia med en sista tryckning lyckades att få in hela sin hand i djupet på Eva. När Mias hand halkade över den sista svårigheten var det som om Eva ryckte till och ett kvävt stön hördes från hennes strupe. Linda kunde nu inte längre stå passiv utan gick fram emot Mias rumpa där hon stod på alla fyra. Hon stäckte sig över och tog flaskan från Mia och hällde en tjock stråle ner mellan Mias skinkor. Som förhäxad stod hon bakom Mia och lät sina händer smeka hennes vackra bakdel som snart glänste av olja. Mia tittade upp på mig, – hon knullar mig med sina fingrar, gud vad skönt. Mia började jucka emot Lindas fingrar och jag kände att detta skådespel var mer än jag kunde klara så jag drog mig ur Evas mun som nu kunde stöna fritt. På toaletten så tog jag fram tuben med Embla som jag köpt på apoteket och tryckte en liten klick ner i en kondom. Jag trädde på den och masserade ut krämen från ut sidan.

Nu kändes det som om jag var redo för hela natten m det så behövdes. Med kondomen på gick jag in till tjejerna igen. Det jag möttes av gjorde inte saken bättre. På sängen låg Eva fortfarande bunden och med Mia mellan sina ben, Mia knullade nu henne med hela handen i ett rasande tempo och Eva kastade med huvudet och stönade oavbrutet. Bakom Mia stod Linda nu med minst tre fingrar i hennes fitta och två i hennes anus. Mia juckade emot Lindas på trängande händer och jag kunde höra att hon njöt av den omilda behandlingen.

Med svajande stolthet närmade jag Linda bak ifrån och kunde utan större svårigheter böja ner henne och sjunka in i hennes blöta sköta, hon vände ansiktet mot taket och ett djudligt Ohhoooo! Hördes i rummet. Hela föreställningen fick ett avslut med att Eva nu slet i sina bojor och skrek ut sin orgasm så att personalen förmodligen undrade. Mia avslöjade med sina stön att hon inte heller var långt borta innan orgasmen skulle slita hennes värld i stycken. Linda tvingade in fler fingrar i Mias anus och detta var droppen som fick bägaren att rinna över. Mia skrek för full hals och stötte sin hand med kraft i Eva samtidigt som hon försvann i dimmorna. Linda som nu juckade emot mig med full kraft tog bort sina fingrar från Mia och lät mig knulla henne i ett allt hårdare tempo.

Mia rasade ihop på Eva och jag kunde höra hur de två suckade i efter skalv. Jag tog tag i Lindas handleder och drog hennes händer bakåt, häll dem som tyglar och ett högt daskande ljud hördes när våra kroppar slogs mot varandra. Linda var nu långt borta och protesterade inte när jag drog mig ur för att lägga henne på mage i sängen. Mia hade med mitt medgivande lossat Eva och de båda låg i varandras famnar och andades stöt vis. Framför mig låg nu Linda på mage och jag kunde inte låta bli att hälla olja över hennes vackra röv. Jag ställde mig på knä över henne och stötte kuken djupt i hennes våta fitta. Jag knullade henne i långa lugna tag, ingen brådska, jag ville få henne att njuta länge av detta. När man sörjer kuken med Embla så tappar man känslan helt i ollonet men har full känsla i själva skaftet vilket gör att man kan knulla hur länge som helst och även då vissa tycker att det är meningslösta att göra så, så tycker jag att jag njuter minst lika mycket av själva skådespelet som utspelar sig framför mig.

Mia och Eva hade nu kvicknat till och såg på hur jag knullade Linda med långa drag, jag såg hur dom viskade något till varandra och därefter kröp de mot oss. Mia placerade sig framför Linda och tog tag i hennes hår och visade vägen till sin fitta ganska hård hänt. – Nu ditt luder så ska du slicka min fitta tills jag är nöjd, förstått? Linda svarade inte så Mia drog upp hennes ansikte och sa, – nå? Linda svarade med en grimarch att det skulle hon. Mia väntade inte en sekund utan drog ner hennes ansikte mot sin fitta igen. Eva stod nu vid min sida och tittade på hur min kuk försvann in i Linda och hennes händer smekte Lindas anus.

Med viss tvekan så lät Eva två fingrar forcera Lindas anus och jag kunde känna hur hennes fingrar letade sig allt längre in. Linda försökte väda sig om mot Eva men Mia till lät inget sådant utan tröck ner henne igen med milt våld. Jag kunde känna Evas två fingrar massera min kuk igenom den tunna väggen och var tvungen att stanna upp för ett ögon blick och bara njuta. Mia hade vid det här laget börjat att åter igen närma sig njutningen höjder och hon sa med ett leende, – gissa om hon kan slicka fitta? Hon kastade huvet bakåt och skrattade i en sort blandning av njutning och triumf över att Linda slickade henne.

Jag drog mig ur Linda och med hjälp av Eva så ställde jag henne på alla fyra. Eva var snabbt där och nöp och drog i hennes bröst medans jag hällde mer olja mellan hennes skinkor. Jag satte prövande kuken mot hennes anus och kände till min förvåning hur lätt det gick att glida in i hennes röv. Jag höll mig stilla en sekund och det var nog för att Eva skulle hinna köra fingrarna i hennes fitta. Eva lade sig på rygg bakom oss och styrde sig in under oss genom att hasa på rygg. Hon låg nu med Lindas fitta över sin mun och kunde slicka henne medans jag knullade hennes anus. Mia juckade nu allt hårdare mot Lindas mun och jag hörde henne säga till Eva., – Hela handen Eva, knulla henne med hela handen, ge slynan vad hon tål.

Jag kände hur Eva arbetade för att finna plats för alla fingrar och hur det blev mycket trängre när de väl var på plats. Linda kunde inte längre hålla tillbaka orgasmen utan skrek för allt var hon var värd.

Rösta på Mr Blacks möte, del 4:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 3.15 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mr Blacks möte, del 4