Mr Blacks möte, del 2

När du smekt hennes ena lår ett tag så såg jag hur du började att försiktigt närma dig hennes heliga sköte, med fjäderlätta fingrar såg jag hur din hand nu började att smeka kvinnan över hennes sköte. Hon lutade sitt huvud bakåt och blundade, man kunde tydligt se hur hon kämpade för att inte skrika av njutning.

Jag bröt den tysta föreställningen: Tycker ni att vi kanske ska flytta oss till bastun? Det kan vara skönt att basta och bada bubbel pool efter ett par öl, man sover mycket bättre då. Ni tittar på mig med en konstig min. Jag reste mig upp ur den bekväma fåtöljen och började klä av mig, när jag var helt naken tittade jag på dem, Skulle ni inte följa med? Ni tittar hastig på varandra och nickade samtidigt. Jag gick in till toaletten och hämtade varsin handuk som vi snodde runt liven, Jag tittade på klockan, djävlar! 23. 05, vad skulle vi göra. Jag lyfte luren och slog 9. Välkommen till receptionen! Jag pressenterade mig och hon hälsade glatt. Som du ser så är klockan lite väl mycket men vi skulle hemskt gärna vilja basta nu, om det är möjligt vill säga? Jasså. Ja det är klart att jag ska fixa det, men då får ni lova att inte föra allt för mycket liv, jag vill inte att gästerna ska klaga! Självklart så ska vi inte ställa till det för dig, du som är så snäll och fixar åt oss. Jag möter er vid bastun om ca 5 minuter, går det bra? Jag försäkrade henne om att det skulle bli alldeles utmärkt och bad henne dessutom att ta med tre flaskor vitt vin och tre glas, det skulle hon visst fixa sa hon med en underlig underklang i rösten.

Jag tog fram varsin handuk och vi gick mot hissen. När kommit upp till våningen där bastun och bubbelpoolen Var belägna så ställde vi oss vi den låsta dörren och väntade. Ett skarpt plingande gjorde att vi alla tre hoppade till. Dörren till hissen gled upp och skjutande en lite fyr hjulig vagn framförs sig så dök den lilla blonda tjejen från receptionen upp. Har ni väntat länge? Hennes ögon glittrade och hon lyste upp hela hallen med sitt leende. Jag försäkrade henne om att vi inte lidigt någon nöd och att vi nog skulle klarat några minuter till. Hon låste upp dörren till bastun och styrde in vagnen. Vi följde henne och hon pekade på två dörrar och sa: Här är omklädningsrummen. Tack för det, men jag tror att vi klarar oss med ett, vi är inte så pryda mot varandra! Hon tittade på mig och ett litet ljus tändes i hennes blick, – Jasså det är ni inte? Kul att träffa människor som är naturliga, det är inte allt för ofta. Där finns en telefon, hon pekade på väggen ute vid poolen, och den kan ni använda om ni vill beställa något av mig. Vi har inta allt men vi gör vad vi kan för att alla ska bli nöjda. Hon log illmarig mot mig och lämnade oss och gick.

Knappt hade hiss dörren stängts förrän vi började klä av oss, under tiden små pratade vi och vi fick veta att “kvinnan” från baren hette Eva och att hon reste som säljare åt ett större svenskt företag. Du presenterade dig som Linda och nickade mot mig och sa: Och det här är min Master, han heter Mr Black. Jag log mot Eva, hon förstod att det inte var mitt riktiga namn men nöjde sig med det. Eva undrade hur vi träffats och jag berättade om våran samman stötning över nätet och hur vi upptäckt att hade mycket gemensamt och efter många om och men bestämt oss för att träffas. Nog pratat! Nu tycker jag att vi kryper ner i poolen. Linda och Eva tittade på mig och nickade. Vi gick alla ner i poolen och plötsligt så kändes det som om hela situationen låst sig, ingen tordes på något sätt ta första steget, så jag tänkte att det kan ju vara värt ett försök. Eva, skulle du vilja känna Lindas tunga? Vill du att hon ska slicka dig? Eva tittade på mig och visste tydligen inte vad hon skulle svara. Sätt dig på kanten! Sakta ställde Eva sig upp i poolen och satte sig på kanten med en fot på var sida. Nå! Vad väntar du på? Jag tog ett mjukt grepp om Lindas nacke, mest för att markera, och styrde hennes mun mot Evas fitta. – Slicka!

Linda sträckte prövande ut sin tunga, senare berättade hon att hon aldrig tidigare prövat att smaka en annan kvinna, hon drog den försiktigt upp längs Evas skåra, upp mot den känsliga punkten. Eva tittade hela tiden ner på Linda och stönade allt högre ju närmare klittan Linda kom. Eva kastade huvet bakåt och ett kvävt stön letade sig ut mellan hennes röda läppar, jag förstod att Linda nått sitt mål. Linda började nu att slicka allt fortare och Eva stönade allt högre. Jag smög mig bakom Linda och såg genom vattnet hennes vackra rundade skinkor, jag lät mina händer under vattnet smeka de fasta, hårda skinkor. Linda ryckte till när hon kände mina händer, oförberedd som hon var. Hon försökte vända huvet och se på mig men Eva greppade hennes hår och tryckte fast hennes ansikte mot sin vid det här laget blöta fitta. Nu rymmer du inte, fortsätt att slicka mig som den snälla lilla slyna du är. Åååå. fan va sköönnntt. Slicka hårdare! Hårade!

Eva kastade med huvudet okontrollerat samtidigt som hon skrek ut sin orgasm i ett utdraget skrik. Samtidigt lät jag ett finger leta sig in i Lindas inre, hon sköt rygg och stönade värre än en katt i mars. Linda var kåt! Det fanns det inga tvivel om. Eva pustade ut och tittade ner på Linda och sa: Nu är det din tur, gissa om vi ska få dig att skrika. Eva gled åter ner i vattnet framför Linda, hon tog Lindas huvud i sina händer och samtidigt som jag knullade henne med mitt finger så kysste Eva henne djupt. Eva slickade Lindas läppar med sin tunga och lät händerna glida ner till hennes bröst. När Eva nådde Lindas bröst med sina händer och tog hennes bröst vårtor mellan tumme och pekfinger så kände jag hur Lindas fitta drog ihop sig och började kramaktigt rycka.

Jag reste mig och kom närmare Lindas sköna rumpa, jag lät min stolt svajande kuk söka sig mot Lindas sköte. Under vatten är det ganska svårt att hitta vägen och det tog lite trixande innan jag lyckades hitta in med min svullna kuk. Linda vände upp sitt ansikte mot taget och samtidigt som jag gled in i henne så kom det ett gurglande ljud ur hennes strupe. Eva masserade Lindas bröst och nöp hårt i hennes bröst vårtor. För varje gång stönade Linda högre och högre. Evas ögon lyste, – kan vi inte flytta upp oss till en av sol sängarna? Vi klev upp ur poolen och ur Lindas fitta rann det vatten som jag ofrivilligt fyllt henne med när jag trängde in i henne under vattnet. Eva lade sig på rygg på sängen och drog Linda över sig: Vänd dig om, jag vill smaka din fitta, slyna! Linda vände sig lydigt om och kröp upp på Eva och kom att ligga på Eva i en 69:a, jag ställde mig bakom Linda och lät åter min kuk glida in i hennes våta, varma sköte. Efter ett par minuter kände jag hur Eva smekte min pung samtidigt som hon slickade Lindas fitta. Jag juckade för allt jag var värd och hörde samtidigt hur stönen från Linda drevs allt högre.

När Eva hörde att det började närma sig för Linda så slutade hon smeka mig och sträckte upp händerna och tog tag i Lindas skinkor, hon särade på dem allt vad hon kunde och jag hörde henne säga: Ta slynan i röven, knulla hennes röv! Det gick inte att ta miste på att Eva åter igen var kåt och trivdes i sin roll som härskarinna över Linda. – Vad väntar du på? Knulla hennes röv tills hon skriker! Vi ska få den här lilla slynan att skrika så högt att vi väcker hela djävla hotellet. Jag drog med ett smaskande ljud ut kuken ur hennes varma inre, vände mig om och såg då en vägg hållare med någon form av hud lotion. Med handen full med lotion gick jag tillbaka till stolen där Linda låg över Eva. Jag smörjde in Lindas anus och fick ivrig hjälp av Eva som även passade på att tvinga in sina bägge pekfingrar i Lindas röv. Sakta tänjde hon Lindas bakre ingång under Lindas högljuda stön. Jag smörjde in min kuk som glänste av den feta lotionen. Eva spände upp Lindas anus med sina pekfingrar och sa otåligt: Sätt i gång då! Knulla slynan tills hon förgås! Jag lät min kuk glida längs hennes skåra, fram och åter över hennes anus. Jag stannade upp och började sakta tränga in min lem i hennes förbjudna ingång, sakta, sakta. Linda stönade i långa utdragna kvidande i en blandning av smärta och njutning. Plötsligt skrek hon till och jag förstod att det var Eva den sadisten som hittat på något. Med kuken djupt begravd i Lindas anus kände jag hur Eva masserade Lindas inre med minst två fingrar.

Hennes fingertoppar masserade undersidan av mitt ollon igenom den tunna mellan väggen. Sakta började jag röra mig i Lindas anus. Stötarna blev allt kraftigare efter som och när jag fått upp tempot så hörde jag hur Linda börjar skrika, först korta skrik och sedan allt längre och längre. Eva hade under tiden jag ökade tempot börjat att med två fingrar begravde i Lindas fitta slicka henne samtidigt som hon lät fingrarn jobba i rasande fart. Det tog inte många minuter innan Linda skrek oavbrutet och hon exploderade i en orgasm så kraftig att hon klöste Evas lår blodiga. Aldrig hade jag hört ett sånt ohämmat skrik från någon. Linda föll framåt och min kuk rycktes ur henne i en enda rörelse.

- Nu är det din tur! Eva tittade på mig med osäker blick, – Men jag har aldrig. Tyst och gör som jag säger! Jag ställde Eva framför mig på alla fyra och började med värkande kuk kyssa hennes bakdel, nu ville jag spruta, det kändes som om flera liter tryckte på. Jag stötte kuken i Evas blöta sköte, guud så skönt. Jag kände att det skulle inte ta några minuter om jag fortsatte i den här farten, Linda verkade vakna upp ur sin dvala, hon reste sig på armarna och vände sig mot oss. Med stora ögon såg hon hur jag brutalt knullade Eva bakifrån. Nu sprutar jag snart. Nu. Nu. Ahhhhhh. Med en våldsam kraft kände jag hur floden välde fram i min kropp, det var då det hände. Linda vräkte sig fram emot mig, slet ut kuken ur Evas fitta och samtidigt som dörren till poolen rycktes upp så fyllde jag hennes mun med min sperma under ett utdraget vrål. I dörr öppningen stod Mia från receptionen. Linda mjölkade min kuk på de allra sista dropparna och vände sig sedan till Eva. Jag såg hur Linda tog tag i Evas haka och drog henne närmare sig. Linda såg nu Mia i dörr öppningen och jag såg hur fan flög i henne. Hon öppnade sin mun och lät Mia se när sperman rann från hennes mun och ner i Evas som hon öppnade med sina händer. Eva stönade högljut när hon kände smaken av mina safter och avslutnings vis så kysste Linda Eva och lät sin tunga smeta ut den sperma som kommit på sidan.

Mia stod tyst i dörren, jag såg att hon inte visst vad hon skulle göra: Det var värst vilket liv ni för, vi kom ju överens om att ni skulle vara tysta. Jag ber så mycket om ursäkt men ibland är et inte lätt att vara tyst. Nä, sa Linda, speciellt när dom här fyller ens alla hål, då är det inte lätt. Linda log och tittade på Mia som rodnade. Jo, sa jag, du sa att vi kunde beställa allt från dig? Ja? Jag skulle vilja ha en blondin som kunde vara med oss, går det att ordna eller kanske du skulle vilja vara med själv? Fräckt, ja men jag tänkte att det fanns inget att förlora. Mia stod som förstenad på tröskeln, det syntes att tankarna gick runt i hennes söta lilla huvud. – Men började hon. Jag jobbar ju. Nå tjejer? Ska ni inte övertala henne? Linda och Eva ställde sig upp och gick fram till Mia. Dom ställde sig på var sida om henne och drog in henne i rummet och stängde dörren

Rösta på Mr Blacks möte, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (2 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mr Blacks möte, del 2