“MORNING HAS BROKEN”

Jag vaknade i morse och kände dig bakom mig i sängen. Klockan var bara sju så solen höll just på att gå upp denna underbara vinterdag. Jag låg säkert i tio minuter och tittade ut, utan att kunna somna om. Jag funderar över vårt konstiga förhållande vi träffas bara då din sambo är bortrest och du är arton år äldre än jag. Jag kände din nakenhet och bestämde mig för att väcka dig på det sätt du gillar mest. Försiktigt ålar jag ned under täcketJag hört hur du snarkar svagt, du brukar göra det då du sover på rygg. Jag tar försiktigt din kuk i handen. Den är mjuk och slak annars då jag ser den brukar den inte vara det. Försiktigt tar jag den i munnen. Den smakar salt av våra torkade safter efter det att vi hade sex när vi kom hem. Inte en ofräsch smak, utan smaken gör mig upphetsad.

Jag slickar den ren. ännu ingen reaktion från dig. Jag börjar suga med lätta sugningar jag låter dem efterhand bli starkareSnart känner jag hur den börjar blodfyllas och du börjar vakna till. Din hand smeker min stjärt, lite tafatt till att börja med, efterhand mer målmedvetet. Jag hör hur du börjar stöna, strax står den blodsprängd och kåt. Jag fortsätter att suga då du flyttar mig tillrätta så att min våta mus hamnar över din letande tunga.

Jag känner din tunga börjar slicka mig. Till att börja med helt lätt, efterhand ivrigare. Jag kan knappt suga längrerädd för att göra illa dig med tänderna. Plötsligt känner jag något kallt som droppar på min rumpa. Jag förstår att det är du som hällt barnolja på mig. Dina händer smörjer in min stjärt och mitt anus. Jag kan inte suga längre.

Du puttar bort mig och ställer mig på alla fyra. Och du sjunker ned bakom mig och slickar mig bakifrån. Du vet hur mycket jag njuter av det. Jag hör själv hur jag nästan skriker av njutning. Din tunga slickar mitt anus och trycker på som om den ville in. Du fortsätter slicka min plaskvåta mus samtidigt som du låter lillfingret försiktigt glida in i anus. Jag känner orgasmen komma.

Den börjar långt inne i underlivet och formligen väller ut i kroppen. Jag hör mig själv skrika högt, jag stoppar ned huvudet i kudden för att inte väcka grannarna Jag trillar ihop som en liten trasa i sängen, skakande av den kraftiga orgasmen. Du lägger dig bakom mig i sängen och smeker min kropp. Dina händer smeker mina bröst och mage, medan jag lugnar mig. Jag känner din kuk som nosar på min känsliga mus. Sakta och försiktigt börjar du föra in den i mig Jag känner hur du sakta juckar in den. Strax har du fyllt upp mig.

Du knullar mig försiktigt. Efter en stund ställer vi oss på knä, du tar mig bakifrån i långa drag. Dina händer smeker överallt där de kommer åt. Du greppar mina höfter och tar mig allt hårdare. Ååååhhhhhh. Du börjar närma dig orgasmen. Jag för in handen mellan våra ben och tar din pung i min hand och klämmer lätt på den. Jag känner hur kulorna drar sig tillbaka du stönar högt samtidigt som du börjar skaka och kör den i botten.

Vi faller återigen omkull på sängen Jag vänder mig om och kysser din svettiga kropp, sakta kysser jag din mun, din hals. nedför din bröstkorg och mage. Försiktigt så slickar jag och suger din kuk ren från våra safter. Då jag är nöjd så glider jag in i din famn. Nu kan jag somna om.

Rösta på “MORNING HAS BROKEN”:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 3.14 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera “MORNING HAS BROKEN”