Drömrunk

Jag vaknade av att jag hade ett fruktansvärt hårt och känsligt stånd på grund av en härlig sexdröm. när jag lät mina fingrar sakta smeka över mitt kukskaft och ner över pungen kände jag de härliga varma vågorna skölja över min kropp. det kändes nästan som om hela min kuk vibrerade och pulserade under mina fingrar. så jag sträkte mig efter flaskan med hudlotion och smorde sakta in min kuk med den lena krämen.När min högra hand sakta slöt sig om skaftet slöt jag ögonen och såg dig liggande på knä i en säng med din sexiga stjärt mot mig. din ena hand smekte ditt bröst och den andra höll i en dildo som du sakta körde ut och in ur en mycket blöt mus. dildon var alldeles blöt av dina safter och du stönade tungt.

Jag runkade sakta. sakta. lite för fort och jag skulle expodera i en kaskad av het sperma. men jag ville dra ut på njutningen.

När jag såg ner mot min kuk såg jag att skaftet var alldeles täckt av grova ådror och på toppen såg jag mitt ollon som var alldeles glansigt och mörkrött av upphetsning. sakta smekte jag mig över pungen och kramade mina kulor lätt. mmmmm. den kändes alldeles spänd och tung. jag blundade igen och såg dig framför mig när du sakta drog ut den glansiga dildon ur din fitta. och jag närmade mig dig bakifrån. sakta. sakta slickade jag dig från dina kväveck och uppåt. sakta. sakta. jag kände doften av kåt kvinna i mina närborrar och när jag kom upp till din rakade mus var jag tvungen att smaka på dina nektar. när jag stack min tunga i dig började du skaka lätt och stöna tungt. med mina händer på dina skinkor slickade jag dig bakifrån. med bred tunga över dina såsiga blygdläppar. mmmm. upp och ner. upp och ner. sakta fortsatte jag upp och slickade dig mjukt över ditt anus.

Mitt runkande med dig på mina näthinnor ökade så sakterlig. men inte för fort, för då skulle det gå för mig. min hand gled lätt över mitt kukskaft, glansigt av hudlotionen och jag var alldeles torr i munnen.

Bakom mina stängda ögonlock fortsatte vår lek. när ditt anus var vått reste jag mig upp och lät min kuk nosa i öppningen på den grotta och samtidigt som jag sakta trängde in i dig tryckte jag sakta in min tumme i din stjärt och jag kände hur du började skaka mer och mer. din andhämtning blev stötvis och det kom ett gurglande läte ur din strupe. med långsamma drag förde jag mig in och ut ur dig och kunde känna hur varm och våt och trång du var. så stönade du till, följt av ett skrik och du tryckte din stjärt mot mig och jag kände hur din fitta krampade runt mitt kukskaft. då kunde jag inte hålla tillbaka och jag öppnade mina ögon samtidigt som den första tjocka, vita strålen pumpades ur min kuk. herregud, jag har aldrig kommit så hårt när jag runkat tidigare. 6-7 tjocka strålar lämnade min kuk och landade ända upp i mitt ansikte. det kändes som om jag skulle svimma av njutning. efteråt kunde jag bara ligga still och återhämta mig. att jag sen var tvungen att bädda rent var en annan historia.

Kommentera Drömrunk