Morgonstund har guld.

Jag vaknade en söndagmorgon av en otroligt upphetsande dröm! Min kille låg och sov bredvid mig. Jag vände mig om och smög ner handen till hans kuk, den växte meddetsamma. Jag runkade honom med ena handen och smekte mig själv med den andra. Min kille rörde lite på sig i sömnen, tryckte sin kuk mot min lekande hand. Jag gled ner under täcket och smakade försiktigt på hans hårda kuk. Lekte lite med tungan över kukhuvudet. Han stönade till och rörde sig efter min rytm. Jag kände hans händer smeka mig och försiktigt dra mig upp mot honom. Vi kysstes och sen återvände jag till hans pulserande varma snopp. Han tog tag i mina höfter och vände mig om, så han kom åt att sticka in ett finger i min blöta fitta. Hans finger gled ut och in i mig med ett litet plaskande ljud. Han lät ett annat finger glida fram till min lilla hårda knopp, jag stönade till. Han vände mig om lite till så vi kom i en underbar 69:a. Jag gav ifrån mig ett litet ljud av vällust när hans våta tunga gled över mina rakade blygdläppar. Jag sög hårdare och fortare och hela tiden rörde vi oss i en och samma rytm. Hans läppar slöt sig om min fittas läppar, och han sög och slickade mig, när hans tunga nådde min knopp stönade jag till, och kände att det inte skulle dröja länge innan jag kom. Av min killes rörelser förstod jag att han också var nära. Han slickade mig och körde in två fingrar i mig och sedan kom jag i en helt underbar orgasm. Jag sög och slickade på hans kuk och plötsligt sprutade han hela sin sats i min mun. Jag svalde förtvivlat, men lyckades ändå inte svälja allt. Det som jag missade med munnen fångade jag upp med mina händer. Jag satte mig upp och smekte mig själv med mina spermafyllda händer. Min kille såg på och lät ett finger glida in i mig. Jag red hans finger sakta och lustfyllt. Han tog bort fingret och ersatte det med något bättre, sin kuk som hade vaknat till liv igen. Sakta, sakta, millimeter för millimeter lät jag kuken glida in i mitt våta hål. Jag red honom ibland sakta och mjukt, ibland hårt och bestämt. Plötsligt knuffade han milt undan mig, vände mig på mage och böjde sig ner och knullade mig med sin tunga och sina fingrar. Sedan drog han mig intill sig, jag kände hans kuk mot min blöta fitta och så förde han in den. Han knullade mig hårt och bestämt och lät ena handen leka med min klitoris. Jag fick åter igen en härlig orgasm, men han fortsatte att knulla mig hårdare och hårdare. Så slutade han helt plötsligt och vände mig om på rygg igen, han tog tag i mina ben, förde de uppåt och lade dem på sina axlar. Så gled han in i mig igen. Hans händer smekte mina bröst, och jag kände hur de knoppade sig. Han knullade mig fortfarande hårt. Jag kände att snart skulle jag komma igen, och det märktes på honom att han inte hade långt kvar. Han stötte hårt ett par gånger och sedan kom vi samtidigt, jag kände hans sats fylla min fitta, våra safter blandades och han sjönk ihop ovanpå mig, med kuken fortfarande inne i mig. Så somnade vi båda och när jag vaknade varhans kuk forfarande inne i mig, fast nu var den hård igen.

Rösta på Morgonstund har guld.:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 röster, snitt: 2.20 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Morgonstund har guld.