MOR OCH DOTTER

Jag hade träffat Anna lite till och från det senaste halvåret. Emma var Annas dotter som bodde hos henne varannan vecka. Jag hade märkt att Emma var lite intresserad av mig men när jag hade beklagat mig för Anna sa hon att det är bara naturligt att hon är intresserad av välbyggda män. Hon sa att Emma hade frågat henne om hon inte kunde få knulla med mig någon gång. Jag sa att det var ju mycket smickrande men jag viste inte om jag vågade. Anna skrattade och sa att om jag ville kunde hon vara med och hålla mig i handen. Det var lite genant till en början när Emma plötsligt dök upp i dörröppningen. Jag hade varit beredd på att det skulle hända men jag hade väntat mig att Anna skulle annonsera Emmas entré för mig, men här stod hon nu. Hon måste studerat oss en stund innan hon tagit mod till sig och klivit in till oss för den kåta blicken och handen som smugit sig ner i hennes hotpants avslöjade henne. Anna räddade situationen och sade till Emma att inte bara stå där utan komma fram till oss så att hon fick lära sig lite.

Emma gick fram till oss och ställde sig helt tätt intill mig, fortfarande med högerhanden i sina byxor, där jag satt i soffan. Anna återgick till sugandet som hon hade blivit avbruten i när Emma dök upp. Emma tittade fascinerat på mitt ståtliga stånd samtidigt som hon smekte sig mellan benen. Jag lade armen om hennes midja och drog henne till mig samtidigt som jag sa – Kom lite närmare så skall jag hjälpa dig av med kläderna, de är bara i vägen nu. Emma var snabbt med på noterna för hon vände sig mot mig och drog den mycket tighta toppen över huvudet. Samtidigt tog jag tag i hennes byxor och drog dem sakta nedåt. Hon var bland det vackraste jag skådat även om hon var i yngsta laget, men hon var trots allt 18 år. Hon var lite blyg till att börja med men spänningarna släppte efterhand som kåtheten tog över. Det var en fantastisk syn som mötte mig när jag fick av hennes vita hotpants. Man kunde tydligt se en ljusröd glipa mellan de fuktiga blygdläpparna i mitten av den fina lilla bullfittan som pryddes av det svarta lite glesa håret. Jag antog att hon hade rakat sig så att inget hår skulle synas även om hon hade en minimal tanga på sig. Jag kunde inte motstå frestelsen att smeka henne över bullen mellan hennes ben och masserade lätt hennes blygdläppar innan jag lät ett finger slinka in i springan. Den var mycket fuktig och Emma sköt fram underlivet mot mig och stönade lätt när jag snuddade hennes klitoris som redan hade blivit hård av våran gemensamma behandling.

Anna som satt vid mina fötter tittade på oss med en belåten min och sa till Emma att komma och sätta sig intill henne så skulle hon få lära sig att suga en riktig kuk. Emma gled ur mitt grepp och satte sig intill sin mamma och tittad intresserat på hennes förevisning. Hon höll om den vid roten och slickade undersidan upp mot toppen. När hon kom upp till kanten på ollonet lät hon tungan följa den runt om tills hon var tillbaka vid strängen på under sidan. Då slöt hon läpparna om ollonet, sög lite för att sedan låta läpparna glida ner efter skaftet tills hon hade nästan hela kuken i sin mun. Det kändes som om den var en bra bit ner i halsen på henne. Hon upprepade proceduren flera gånger, hela tiden med läpparna omkring mitt hårda skaft, upp till toppen där hon lät tungan cirkla runt kanten och sedan ner utmed skaftet igen så långt hon kunde. Jag sköt fram underlivet mot den underbara sugande munnen och visade tydligt hur mycket jag njöt av behandlingen. Den ena handen smekte jag Anna över nacken och den andra vilade på Emmas ena axel där hon satt bredvid Anna mellan mina skrevande ben. Emma studerade intresserat moderns förevisning och när hon leende vände sig mot mig smekte jag henne över håret och log mot henne. När Anna hade dragit bort munnen från kuken lämnade hon över den till Emma och sa – Prova nu och ta inte mer av den i munnen än du tycker du klarar av, att ta den ner i halsen tillhör överkursen. Emma slickade försiktigt på ollonet för att sedan bli djärvare. Snart var hon i full gång, sög och slickade om växlande och hon var riktigt duktig med tungan också. När Anna tittade upp på mig och såg hur jag njöt av behandlingen frågade hon vad jag tyckte om behandlingen. Jag svarade att eleven klarade det perfekt men att det måste bero på läraren. Anna kröp upp till mig och gav mig en djup kyss och jag smekte hennes fantastiska bröst. Vi kysstes och smekte varandra en stund medan vi lät Emma leka med kuken. Men när Anna märkte att jag började skruva mig lite oroligt i soffan sa hon åt Emma att ta det lite försiktigt så att det roliga inte skulle ta slut innan det hade börjat.

Anna sa åt dottern att sätta sig i soffan så skulle hon få känna på en tunga som kunde sina saker. Emma protesterade lite först och ville suga lite mer men gjorde som modern ville och satte sig intill mig i soffan. Anna satte sig på den andra sidan av Emma. Jag lutade mig fram mot Emma och såg henne i de mörkbruna bedjande rådjursögonen innan vi förenades i en djup tungkyss. Jag såg henne i ögonen i gen innan jag började kyssa mig ner via hennes öra ner efter halsen till de underbara små fasta brösten som hävde sig efter hennes flämtande andhämtning. De var inte stora men de var perfekt runda med ganska stora bröstvårtor som satt på toppen av små strutar, riktiga ungflicksbröst. Jag smekte, kysste och slickade båda brösten tills vårtorna var riktigt hårda och stack ut från strutarna, det var en underbar syn. Anna märkte hur spänd Emma var smekte henne över håret och sa – Slappna av nu flicka lilla så skall Per göra det riktigt skönt för dig.

Jag gled ner på golvet mellan Emmas ben och kysste mig ner över magen ner mot men vackraste fitta jag någonsin skådat. Det var oerhört upphetsande att ta sig an denna fulländade skapelse. Jag började med att kyssa mig runt från kullen med det lite sträva korpsvarta, lite lockiga håret, längs ljumskarna ner mot stjärten och upp igen på andra sidan. Emma hade flyttat sig ut mot kanten på soffan och det märktes tydligt på hennes andhämtning att hon var ordentligt upphetsad.

Anna lutade sig ner mot mig och gav mig en snabb kyss och sa – Retas inte mer med flickebarnet, ser du inte att hon håller på att förgås av kåthet. Jag gjorde som hon sa och började den riktiga behandlingen. Jag slickade först lite prövande längs de svullna, fuktiga blygdläpparna. Hennes safter smakade underbart. Jag delade på blygdläpparna med tungan och lät den sakta utforska det inre av henne innan jag lät mina läppar sluta sig om den lilla knoppen som stack ut där de köttiga bladen delade sig på denna underbara blomma. Den tycktes svälla ännu mer när jag lät tungspetsen böka i hudvecken som omger klittan innan jag tryckte tungan mot den. Hon andades tungt och lyfte underlivet mot mig och gned sig ryckigt mot min tunga. Anna tog tag om hennes ben och lade upp dem på mina axlar så att jag skulle komma åt bättre. Jag fortsatte att suga på klitoris omväxlande med att massera med tungspetsen och tungryggen. När jag märkte att hon var på väg att komma körde jag upp tungan så långt jag kunde i fittan och tryckte överläppen mot klitoris. Hennes orgasm kom omedelbart och jag var inte med på den kraftiga reaktionen från henne. Emma slog sina spänstiga lår om min nacke samtidigt som hon med sina händer tryckte mitt ansikte mot sig när orgasmen böljade genom hennes unga kroppen. Efter en stund vred jag lite på huvudet för att få luft men fortfarande med tungan kvar i springan, Jag slickade försiktigt upp mot klitors och tittade upp mot hennes ansikte för att se hur hon reagerade. Hon log lyckligt och såg på mig med dimmiga ögon som hon slöt när jag rörde lätt vid hennes klitoris samtidigt som jag kände ryckningarna i fttan när hon kom i ytterligare en liten orgasm.

Emma smekte mitt våta ansikte och tackade mig genom att ge mig en våt kyss när jag hade satt mig intill henne i soffan. Vi kysstes och smektes en stund innan Anna på pekade att Emma nog inte var nöjd med att bara bli slickad. Jag sa att då får vi väl se till att hon får som hon vill. Emma sa – Jag vill att du knullar med mig nu Per.

Med den blicken hon gav mig kunde jag inte annat än att göra henne tillviljes. Anna satte sig mellan mina ben och sa – Jag skall göra den hård och i ordning för dig min flicka.

När den stod hård och fin sa hon åt Emma att sätta sig i gränsle över mig med ansiktet mot mig. Hon sänkte sig sakta ner mot min stenhårda kuk samtidigt som hon med händerna på mina axlar såg mig djupt i ögonen, Anna hjälpte till att styra den rätt mot fittöppnigen. När Emma kände att mitt svullna ollon var på plats i fittmynningen sänkte hon sig sakta ner och kuken försvann bit för bit in i den välsmorda fittan. Hon var skönt trång och efter ett par försök hade hon mina 20 cm i sig helt och hållet. Hon satt stilla en stund med kuken djupt i botten på den trånga fittan för att sedan sakta börja rida mig. Hon red mig allt snabbare och lutade sig mot mig och gnydde lätt när jag smekte hennes spända bröst. När jag kysste henne och smekte henne från nacken ner över ryggen märkte jag att hennes rörelser blev ryckigare. Emma slog armarna om min nacke och stack tungan djupt i min mun samtidigt som det gick för henne. Jag flyttade ner mina händer till hennes höfter för att hjälpa henne att hålla en jämn knullrytm genom orgasmen. Hon satt kvar en stund och gned sitt under liv mot mig och njöt av mitt fortfarande lika hårda stånd.

Anna frågade Emma om hon inte tyckte jag var bra. Emma kunde inte annat än att hålla med och sa att nu ville hon prova fler ställningar. Anna föreslog att hon skulle ställa sig på alla fyra så att jag kunde ta henne bakifrån. Emma gjorde villigt som hon blev tillsagd och putade inbjudande med stjärten. Jag drog retsamt med kuken i kåran och gav hennes utstående klitta lite massage med ollonet innan jag förde det upp till det bakre hålet som blottades framför mig när Anna höll isär sin dotters skinkor. Jag retades lite med henne tills hon resolut tog sin hand och förde kuken på plats och tryckte sig bakåt mot mig så att jag gled direkt i botten på henne. Hon hade en fantastiskt fin kropp, Emma små fina runda stjärtklot, en getingsmal midja, en fortfarande lite liten men fantastiskt fin byst och ett sotsvart svallande axellångt hår. Jag greppade henne om höfterna och höll henne stilla medan jag njöt av hennes sköna fitta innan jag sakta började röra mig i henne. Emma stönade lätt varje gång jag nådde botten i henne. Hon protesterade lite när jag drog mig ur henne när jag kände att det var på väg att gå för henne igen. Jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig så jag föreslog att vi skulle prova fler ställningar innan det skulle gå för mig. Hon satte sig åter i soffa och jag knullade henne stående på knä framför henne. Efter ett tag föreslog jag att i skulle byta igen.

Jag föreslog att vi skulle prova en Spoon-ställning.

Anna höll med om att det var ett bra sätt avsluta på och sa till mig att lägga mig i soffan. Emma lade sig till rätta framför mig efter sin mammas instruktioner. Anna tyckte att nu var det Emmas tur att lotsa in mig på plats i kärlekstunneln. Emma böjde sig ner för att se ordentligt när hon greppade min bultande kuk och förde den mot sin vid öppna grotta. Hon hade uppenbarligen tyckt att det var upphetsande när jag masserade henne med kukhuvudet för nu gjorde hon likadant själv. Hon förde ollonet fram och tillbaka i skåran, det gled lätt i vätan. Varje gång hon var vid klitoris gjorde hon en extra gnuggning. När jag frågade hur länge hon skulle retas med mig vände hon sig mot mig med ett leende samtidigt som hon lät kuken glida in i fittan. Anna hjälpte Emma med att lägga upp hennes övre ben över höften på mig och gav små tips om hur Emma skulle röra sig för att det skulle bli bekvämt för henne. Nu hade jag fritt utrymme att smeka Emmas underbara kropp och det märktes att hon tyckte om det.

Anna som stod på knä på golvet intill soffan höll sin dotter i handen sammtidigt som hon smekte mig på ena låret, frågade Emma – Tycker du inte Per gör det skönt för dig?

Emma svarade – Nu förstår jag varför du tycker så mycket om det här, ingen har fått mig att känna så här tidigare, det är underbart.

Anna visade hur Emma kunde smeka sig själv för att öka njutningen ytterligare och förklarade att det var upphetsande för killarna också. När Emma vände sig mot mig lutade jag mig fram och vi förenades i en djup tungkyss. Jag ökade takten ytterligare för att se om hon var med och det var hon tydligen för hon manade på mig med sitt ben som hon hade över min höft. Jag smekte hennes ena bröst samtidigt som jag med den andra smekte henne på insidan av låret. Hon andades tungt nu och jag förstod att hon inte hade långt kvar. Hela tiden talad hon om hur skönt det var.

Anna stod nu lutad över oss och smekte mig i nacken och ner över ryggen. När Anna viskade till mig att jag skulle göra det riktigt skönt för Emma nu så kände jag att det började gå för dottern.

Emma nästan skrek åt mig att fortsätta knulle henne hårdare. Hon skakade i hela kroppen och såg på Anna och sa – Ooo mamma! Jag vill att Per sprutar i mig NU!

Jag tittade undrande på Anna som hade sin ena hand om pungen på mig och masserade kulorna. Anna svarade med ett leende – Låt henne få känna sig som en riktig kvinna, pruta allt vad du har i henne, samtidigt som hon ökade trycket om min ädla delar.

Det var redan för sent när Anna svarade för då hade min pumpande kuk redan levererat det första kraftiga spermasprutet långt upp i den kramande fittan. Min kuk ryckte krmpaktigt för varje stöt jag gjorde och pumpade henne full med varm sperma i sprut efter sprut. Emmas underbara fitta mjölkade mig oavbrutet på ett sätt som fick mig att aldrig vilja sluta mitt pumpande i henne. Våra förenade safter pressades ut vid varje stöt jag gjorde och rann ner efter låren på oss där Annas smekande hand gled runt i den kladdiga vätan. Emmas kropp skälvde i mina armar samtidigt som hon skrek högt av njutning. När mina krafter tog slut tryckte jag mig bara långt in i Emmas fortfarande pulserande fitta. Anna kysste mig på kinden och kramade min strama pung ytterligare lite som för att försäkra sig om jag var helt tömd på sperma. Därefter lämnade hon oss för att vi skulle få gosa med varandra i efterdyningarna av våra häftiga orgasmer.

Emma kramade om mig och sade igen att det här var det underbaraste hon någonsin varit med om. Jag var beredd att hålla med henne. Hon var otroligt vacker när hon log mot mig med de fortfarande lite dimmiga mörkbruna ögonen. Jag kysste henne ömt och såg på henne där hon låg kurande intill mig. Hennes chokladbruna hy hade en fantastisk lyster och bysten hävde sig lätt av hennes tunga andetag. Jag strök undan det kolsvarta lite sträva tjocka håret från hennes kind och smekte henne lätt över den späda nacken, vidare ner utefter ryggen. Hon svarade med att maka sig lite närmare mig och lägga sitt huvud till rätta på min arm. Mina smekningar fortsatte ner över ryggen på henne och vidare via midjan och höfterna för att stanna upp vid hennes små runda perfekta stjärtklot. När jag smekte henne ner över de spänstigt sportiga låren tänkte jag att hon verkade mycket vältränad ock stark för sin ålder. Hennes hand vilade tungt på mitt bröst och hennes fylliga läppar nafsade lätt vid min axel. När hon trycket sitt underliv mot mig kunde jag känna den våta fortfarande varma fittan mot mitt lår.

När jag tittade upp satt Anna i en fåtölj med uppdragna ben och sina kladdiga fingrar frenetiskt jobbande i sin våta fitta. Hon såg mig i ögonen och kom i en tyst orgasm. När hon hade lugnat ner sig efter orgasmen reste hon sig och höll upp sitt ena finger hyssjande framför munnen och lämnade oss i tysthet.

Rösta på MOR OCH DOTTER:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 röster, snitt: 3.89 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera MOR OCH DOTTER