Mitt skönaste experiment

- Du kan hänga av dig kläderna här, och sedan går du in genom dörren där borta.

Kvinnan som mött mig log vänligt och stängde dörren. Jag såg mig omkring i det lilla omklädningsrummet. Vad var det egentligen jag hade gett mig in på?

Det startade för en vecka sedan när jag firade min 30-årsdag. Två väninnor hade som present anmält mig till ett försök hos Ethernal Dildo AB. Företaget hade annonserat efter personer som skulle hjälpa prova ut deras nya batteridrivna vibrator. Eftersom mina väninnor vet att jag tycker väl så mycket om en bra vibrator som den verkliga varan, hade de tyckt att det var en kul present.

Poängen med den nya produkten var ett självladdande batteri. Ett antal sensorer skulle reagera på den energi som själva orgasmen ger, och genom ett system av återkopplingar från rörelser och fuktighet skulle batteriet alstra electricitet, och öka effekten. Företaget behövde frivilliga för att kalibrera sensorerna och kontrollera effektökningan på batteriet i verkligheten. Och det var alltså det jag blivit anmäld till. Efter att ha ringt och kollat, tyckte jag att det kunde vara värt ett försök, men just nu undrade jag.

I alla fall drog jag av mig kläderna och hängde dem på en krok. Jag släppte ut mitt långa bruna hår, och lätt det falla ner över axlarna. På väggen satt en spegel och jag vände lite på mig framför den, sträckte på armar och ben, gjorde några stretchingövningar, innan jag gick in genom dörren.

Rummet jag kom in i var ganska stort, men så gott som tomt. Mitt på golvet stod en smal läderklädd brits. Vid sidan om den ett stativ med några sladdar och ett par tavlor med digitala räkneverk. Just nu blinkade de med enkla streck. Där var också ett antal urverk, och en skärm. En bit från britsen stod en liten el-motor på ett stativ. Från motorn sköt det ut en vinklad arm, och längst ut på den satt en rund skiva med fyra klämmor. Kvinnan som arbetat med att koppla ihop kablar vid skärmen vände sig om och tittade uppskattande på mig.

- Är det du som är Sara? Välkommen. Hoppas du också skall tycka det här är bra!

Hon log vänligt. Jag kände mig lite bortkommen där jag stod helt naken.

- Du kan lägga dig här på britsen.

Jag gick fram och satte mig på kortändan och la mig sedan ner. Kvinnan kom fram och fällde upp två armstöd vid sidorna. Hon sade åt mig att lägga armarna på armstöden. Med ett snabbt grepp gjorde hon fast mina armar vid stödet med några mjuka, frotteklädda läderband.

- Ähämm, skall det verkligen vara nödvändigt, sa jag

- Ja, tro mig, det är för ditt eget bästa, sa hon

Sedan drog hon upp ytterligare två stativ vid britsens fotända. De fälldes upp, så att de kom en bit utanför nedre delen av britsen, och ett par decimeter högre upp. Hon lyfte upp mitt ena ben, böjde vid knät och förde låret bakåt och utåt. Vaden kom att ligga precis på stödet, och snabbt gjorde hon fast den med ett par remmar. Sedan samma sak med det andra benet. Jag låg nu med benen brett isär, och mitt kön vidöppet. Till sist sköt hon in en kudde under min stjärt.

Nu kom två män in i rummet. De hade också laboratorierockar på sig, och hejade obesvärat.

- Nu skall vi göra i ordning testet, sa de glatt.

De slog på motorn, som genast surrade igång. Den vinklade armen sköt ut i en lätt skruvad bågrörelse tills den blev raklång, och sedan gjorde den åttaformad rörelse tillbaka till utgångsläget. Så pumpade den på, och under tiden slog de på ytterligae en knapp. Då började den lilla skivan som satt längst ut på armen rotera, först sakta men sedan allt snabbare.

- Inga problem, här, den fungerar som den skall, sa de och slog av maskinen. Nu skall vi sätta på vibratorn.

Kvinnan kom fram med en stor tingest, och jag flämtade till när jag fick se den. Visserligen var den inte så mycket längre än min vanliga apparat, men så grov den var! Och dessutom alldeles knottrig.

- Det är för att alla mätinstrumenten skall få plats, förklarade de.

Vibratorn sattes fast med klämmorna på den roterande skivan. Den ene mannen smorde på tjockt med glidmedel, och sedan rullade de fram vagnen så att den stod mitt emellan mina ben. Hjulen fälldes upp, och vagnen gjordes fast på golvet. De justerade höjden och vinkeln på apparaten ett tag. Till slut hade den fått rätt läge, och jag kunde precis känna det väldiga vibratorhuvudet mot mina blygdläppar.

- Då kör vi!

Med ett surrande gick motorn igång, och vibratorn borrade sig rakt in i mig, ända i botten direkt. Det var som att luften pressades rakt upp i strupen på mig, och vid den tillbakagående rörelsen kändes som om det uppstod ett sugande vakum i mitt kön. När den kom ut, slog de på rotationsfunktionen också, och sedan pressades den vibrerande, roterande och pulserande jättelemmen in igen.

- Nu är den i botten, allt går perfekt, sa kvinnan, då går vi. Hej så länge, och ha det så kul, sa hon. De gick ut allihop och stängde dörren.

Samtidigt som lemmen pressade sig in igen, kände jag hur det gick en illning från fotsulorna, genom vader och ben och koncentrerades till fittan, där den mötte andra illningar från hjässan, bröstvårtorna och magen.

- Så snabbt? hann jag tänka, sedan exploderade jag i en otroligt häftig orgasm och det svartande för ögonen. Precis när jag exloderade såg jag hur räkneverket slog över från noll till ett. Sedan var allt bara ett enda långt rusigt, orgastiskt töcken, där jag både var vidöppen, känslig och närvarande, men också helt bortom sans och förnuft. Jag minns att jag vid ett tilfälle slog upp ögonen och såg räkneverket slå över till 82, men fattade inte alls vad det var.

Långt senare stannade maskinen och jag kom till sans av att de två männen stod vid apparaten.

- Vi byter bara batterier, det ingår i testet att köra slut på tre omgångar batterier sa de. Sedan slog de på apparaten igen, och jag fyldes upp totalt av den pumpande vibratorn. Jag bara log mot dem, samtidigt som nästa våldsamma orgasm drog samman alla mina muskler.

(detta är förstås en fantasi. )

Rösta på Mitt skönaste experiment:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 3.40 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mitt skönaste experiment