Till havs

Vi satt i terminalen och väntade. Snart skulle vi strax gå ombord på den färja som skulle ta oss österut. Vi hade planerat för denna arbetsresa ett par veckor och vi hade skämtsamt pratat om vad som skulle kunna hända på en sådan resa. Fram till denna dag var vi bara arbetskollegor, jag var ju sambo och du hade nyligen brutit upp från ett samboförhållande och även om du vid ett flertal tillfällen dykt upp mina sexfantasier så hade det stannat vid det. Nu var vi iallafall på väg mot Finland och vi checkade in i var sin hytt, träffades senare i baren och tog en drink före den middag som skulle följa.

Middagen flöt på och vi diskuterade om kommande dagars arbetsaktiviteter. Vi fortsatte med att dela på en flaska vin innan vi drog oss tillbaka till våra hytter. Kände mig lagom varm i kavajen i korridorerna och det fann sig så att jag dröjde kvar vid din hyttdörr och vi fortsatte vårt samtal. Vi konstaterade snart att ingen ville gå och lägga sig redan, utan du bjöd in mig i din hytt. Vi försåg oss med ytterligare lite vin, och allteftersom pratet närmade sig förhållanden och avsaknaden av sex så började stämningen mellan oss kännas lite ansträngd. Plötsligt deklarerar du att du känner dig varm och har för avsikt att ta en dusch, men du ber mig samtidigt att stanna för att som du säger “prata lite till”.

Hör hur du drar till dörren och sekunderna senare så hör jag hur duschvattnet börjar strila ner. Låter en hand gå ner mot skrevet och känner hur min kuk sakta börjar växa medan mina sexfantasier om dig drar igång. I mina tankar så smörjer du in din kurviga kvinnliga kropp med duschcreme och låter vattnet skölja mellan dina bröst. Vårtgårdarna är mörka och vårtorna knoppar sig i takt med att vattnet sköljer och värmer din kropp.

Snabba tankar rinner igenom mitt huvud och jag känner mig alldeles vimmelkantig. Skall jag? Skall jag våga öppna dörren för att få en glimt av vad jag trånat efter i mina tankar? Till slut står jag inte ut utan tassar fram på lätta fötter och sakta skjuter jag upp dörren. Ser ditt förvånade huvud vända sig mot mitt ansikte, innan din blick sakta vandrar neråt mot min numera ganska stora bula som avtecknar sig mot mina byxor. Du ler och säger: – Trodde aldrig att du skulle komma in. utan att svara så går jag in mot dig samtidigt som jag börjar knäppa upp min skjorta. Snart åker även mina byxor och kalsonger samma väg, jag låter högen ligga på golvet innan jag skjuter jalusidörren åt sidan och gör dig sällskap i duschen.

Du vänder dig mot mig och för första gången så ser jag hela din härliga kropp i sin fulla prakt. Mina händer glider runt din midja och jag kysser dig ömt. Du besvarar min kyss samtidigt som du besvarar min omfamning med att trycka ditt blöta sköte mot mitt kön. Låter kuken glida in mellan dina lår och jag hör hur du stönar lågt. Mina händer rör sig nu uppåt mot dina fylliga bröst och jag låter min tunga smeka dina fantastiskt stenhårda bröstvårtor. Din andhämtning blir allt tyngre och din hand letar upp min kuk som du med van hand smeker. Sakta börjar du runka kuken och jag känner hur den växer ytterligare. – Kan du knulla mig stönar du fram och som svar vänder jag dig så att jag kan ta dig bakifrån. Du tar spjärn mot den vitkaklade väggen och böjer sig framåt. Låter kuken glida i den plaskvåta skåran innan jag trycker kraftfullt in den i din fitta. Du flämtar till och svarar med att jucka med ditt underliv i samma takt som jag knullar dig. Vattnet fortsätter att stråla över våra blöta kroppar men det är inget som vi tar notis om, utan jag fortsätter att låta mitt spjut tränga in i dig i allt våldsammare tempo. Snabbare än jag tänkt mig så känner jag hur en orgasm börjar att byggas upp inom mig, meddelar det till dig men du ber mig bara fortsätta. Du säger: – kom i mig, kom i mig… jag älskar det… Så jag slappnar av och låter orgasmen komma, samtidigt så ser jag hur du också kommer, dina knogar vitnar då du håller hårt i duschstången och du stönar och kvider samtidigt som jag pumpar ut sats efter sats i dig.

Sakta dra jag mig ur dig, medan vi pustar ut. Min kuk börjar nu slakna men du verkar vilja fortsätta. Du glider ner mot min kuk och börjar massera den med din tunga och dina händer. Jag stänger av vattnet alltjämt med kuken (som nu börjar svälla igen) i din mun. Jag ber dig sluta och ber dig att komma ut i hytten och den säng som står där. Du släpper motvilligt ut kuken och följer med mig fram till sängen. Jag lägger mig på sängen och ber dig komma till mig. Men jag vill suga dig säger du och väljer därför att lägga dig i en 69:a. Sakta fortsätter du nu att suga min kuk, medan jag tittar rakt upp i hela din härlighet. Du doftar underbart och jag börjar smeka och slicka dig. Min tunga fladdrar över dina blygdläppar som är härligt mörkröda och min tunga drar sig sakta mot din klitoris. Virvlar lätt runt den och suger sedan den sakta mellan mina läppar. Hör hur din andhämtning blir tyngre och tyngre och jag känner hur du ökar takten på den underbara avsugning du ger mig.

Efter en stunds bearbetning låter jag så min tunga dansa över den sträng som går mellan fittan och anus, du stönar mer högljutt och jag bestämmer mig för att fortsätta uppåt. Låter tungan landa på ditt anushål och du gnyr till. Låter saliven flöda samtidigt som jag för in ett finger i analen. Jag möts inte av några protester utan jag fortsätter att trycka mitt pekfinger i din anal. Plötsligt slutar du suga och du vänder dig om. – Kan du vara snäll och knulla mig i röven, frågar du. Som svar så gör jag mig fri från 69:an och hämtar lite handcreme som står på nattduksbordet bredvid sängen. Du ställer dig på alla fyra skjuter upp din fylliga röv och låter mig smörja in ditt anushål. En sista klick med crème på kuken och jag låter min kuk styra mot målet. Ser hur din anal pulserar och jag låter mitt ollon vila mot hålet innan jag sakta pressar mig in. Ser ditt ansikte tryckas ner i kudden och känner hur du besvarar med att föra din röv mot mitt underliv. Sakta, sakta glider kuken in i din anal och jag förundras över hur det kan vara så trångt och skönt. Slutligen så känner jag hur jag går i botten med kuken och jag sakta att för den in och ut i din röv. Jag hör hur du stönar och snyftar och ber mig att knulla dig hårdare och hårdare. Jag knullar dig mer intensivt nu, och slutligen så känner jag hur det är dags igen. Men denna gång hinner du före, orgasmen sköljer över din kropp, du rister till och din anal kramar pulserande om min kuk. Nu kan jag inte hålla mig längre utan jag drar mig ur din sköna röv och vänder på dig. Sätter mig på din överkropp och låter sperman träffa dig över ansiktet och brösten. Som avslutning slickar du kuken ren och smackar belåtet. Vi lägger oss tätt sammanslingrade och somnar för att snart väckas av att vi är framme på andra sidan Östersjön. vi samlar ihop våra grejor och sedan ger vi oss iväg på en givande arbetsvecka.

Rösta på Till havs:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Till havs