Livet som flicka, del 3

Dag 3 – En lugn dag på stranden

- Rrrrring, lät väckarklockan med ett nästan öronbedövande ljud. En trött liten hand sökte sig till avstängningsknappen. Gårdagens aktiviteter hade varit minst sagt jobbiga. Men det hade varit kul och framförallt skönt, till en början. Jag hade fortfarande väldigt ont i skjärten men den värsta smärtan hade gått över. Jag vände på huvudet, drog det långa bruna håret bakåt och somnade om. Jag vaknade igen och tittade på väckarklockan. Klockan var 9 och skolan hade börjat för längesen. Smärtan där bak sade mig att det kanske inte var en sån bra idé att sitta på en hård stol hela dagen. Så jag bestämde mig för att hoppa över skolan idag.

Jag satte mig upp i sängen och tittade ned på min nakna kropp. Killarna hade verkligen varit hårdhänta. De små spetsiga och uppnosiga brösten hade tillfälligt antagit en röd nyans efter allt kännande och klämmande. Jag ställde mig upp och gick till badrummet. Jag speglade mig i den stora spegeln och såg att även de små sexiga skinkorna var röda fortfarande. Jag duschade snabbt, torkade av mig och gick naken till köket för att få något att äta. När jag passerade vardagsrummet så såg jag att vår granne som var runt 40 stod och klippte häcken utanför. Han fick syn på mig, blev röd i ansiktet och tittade ned. Men hans blick for snabbt upp då och då. Fönstren i vardagsrummet var väldigt höga, gick nästan ner till golvet. Såg jag vände mig om, särade lite på benen och låtsades ta upp något från golvet. Jag såg att han stod och stirrade med öppen mun på min lilla rakade bullfitta. Jag bestämde mig för att reta honom ännu mera. Jag satte mig i en fåtölj, snurrade runt den så han såg mig, satte upp benen på armstöden, särade lite på de svullna blygdläpparna och började pilla lite lätt med mitt högra pekfinger på min klitoris. Han slutade klippa häcken och stirrade bara på mitt kön. Jag trängde försiktigt in fingret i min slida och kände att jag var öm där. Men det var inte så farligt, jag tryckte in ett till finger i mitt trånga hål och började arbeta fingrarna in och ut. Med vänsterhanden masserade jag mitt ena bröst och jag började snart känna mig våt i slidan. Det gick lättare nu när fittsafter bildats och jag tryckte in ännu ett finger. Jag började knulla mig själv med handen snabbare och snabbare, stack in vänster hands pekfinger i min lilla mun och började suga och slicka sexigt på det. Att bli tittad på gjorde mig extra kåt och jag kände snart att en orgasm var på väg. Jag pullade min trånga tonårsfitta ännu snabbare, blundade och började stöna och skrika extra högt så grannen hörde det, mitt underliv ryckte och ännu mera slidsafter flödade till. Jag skönk ner i stolen och öppnade ögonen en kort stund för att se min granne springa in i sitt hus med handen innanför byxorna.

Nu återgick jag till det jag egentligen skulle göra, äta frukost. Jag åt snabbt och klädde på mig lösa kläder, ett par trosor, ett par lösa byxor, en t-shirt som också satt löst och en bh. Sen gick jag ner på stan för att shoppa. Jag gick först till en klädesaffär för tjejer och köpte ett par vita string trosor och en vit, sexig spetsbh. Sedan gick jag till sexbutiken jag visste fanns och köpte en del sexleksaker som jag skulle använda nästa dag om mina planer lyckades. Jag gick hem, lämnade av sakerna jag köpt, lade ned sexleksakerna i en låda. Jag beskådade de och log för mig själv när jag tänkte på allt man kunde göra med det här. Jag plockade upp en rosa dildo, tog fram en handduk, idominsalva och solskyddsfaktor. Sedan cyklade jag till stranden.

Väl framme vid stranden letade jag upp en dunge vid vattnet i yttre delen av den långa sandstranden som var omgiven av buskar och små träd, nästan ingen kunde se in men det var inte heller någon som ville ligga här för det var gräs här och bara lite sand längst framme vid vattnet. Men det dög gott för mig. Jag bredde ut min handduk i den delen av dungen där det var minst skugga. Det vill säga ingen alls. Jag tog av mig alla kläder förutom mina svarta solglasögon och började med att smörja in min mjuka och lena kropp med solskyddsfaktor. Jag var extra noga med bröstvårtorna eftersom jag läst att man kan få cancer där lätt. Jag vill ju inte förstöra min systers kropp totalt, bara låna den en stund. Jag tryckte ut en klick idominsalva på pekfingret, särade och böjde på benen, böjde mig framåt för att se mitt underliv bättre och smörjde in mitt anus och området runt det. Jag rös till lite grann, salvan var kall. När det var klart så lutade jag mig tillbaka och bara njöt av solen. Jag tänkte på gruppsexet igår och framförallt vad jag skulle göra imorgon. Jag blv lite kåt och höger hand sökte sig ner mellan benen. Jag smekte mina blygdläppar och min klitoris. Plötsligt hörde jag något från buskarna. Det rasslade till. Utan att vända på huvudet tittade jag åt det hållet. Inuti buskarna låg två killar och tittade på mig. Jag kunde inte avgöra hur de såg ut eller hur gamla de var. Jag lade mig på sidan med rumpan åt ljudets håll. Jag kröp ihop lite så de såg mina svullna blygdläppar sticka fram mellan skinkorna och låren. Jag spottade och slickade på min rosa dildo, sög lite på den sexigt. Sedan tryckte jag försiktigt in den bakifrån mellan mina blygdläppar. Den gled in med viss svårighet, jag fick trycka på ordentligt och det gjorde lite ont. Jag började sakta köra den ut och in ur min trånga slida. Mera fittsafter flödade till och det gick lättare. Jag kände mig riktigt kåt och tog mod till mig.

- Kom ut ur buskarna!, sa jag och detta följdes av en lång tystnad innan de två killarna kom ut ur buskarna. De var rätt små, ungefär i min (Elins) ålder. 18 alltså. – Tjuvtittade ni på mig?, frågade jag och låtsades arg. Killarna var röda i ansiktet och såg skräckslagna ut. – Ehh. näe., sa den ene pojken. – Vad gjorde ni i buskarna då? Ehh. sov., sa samma kille – Sov? Kunde du inte komma på något bättre?! Nu gör vi så här: antingen så talar jag om för era föräldrar vad ni gjort eller så ger jag er ett straff. – Nej, snälla, inte föräldrarna!, sa den andra killen. – Dåså, sa jag Jag vände mig så jag låg på rygg igen och särade på benen. – Du, slicka!, sa jag till den ena killen Han gick osäkert och ställde sig framför mig, böjde sig ner och började slicka osäkert och ovant i min våta skåra. – Du, smek mina bröst, sa jag till den andra killen. Han gick ställde sig bakom mig och snarare klämde än smekte på mina små toppiga tuttar. Jag tog tag i hans hand och förde den över mina tonårsbröst, visade hur han skulle göra. Här sitter klitoris, slicka extra mycket på den, sa jag till killen mellan mina ben och särade på blygdläpparna, pekade på min lilla knopp.

Jag började bli ordentligt kåt nu, två killar som tog och slickade på mig. Jag blundade och drömde mig bort, tänkte på flickor. Jag kände att jag snart skulle få en orgasm så jag beordrade killen som slickade mig att sluta. – Ställ er upp framför mig, sa jag och det gjorde de. – Ta av er byxorna, beordrade jag – Nej, jag vet inte, sa den ena killen – Min snopp är liten, sa den andra – Min med, sa den första – Skit samma, jag kommer inte tala om för någon, sa jag De började osäkert knäppa upp sina jeans, de drog ner de och avslöjade bullar i kalsongerna. De tog av sig sina kalsonger också. Deras snoppar var inte stora. Båda två pekade ganska mycket uppåt. – Har ni knullat någon gång, killar? Näe, sa de i kör. – Skulle ni vilja knulla mig den första gången? Ja, sa den ena och den adra killen fick också fram ett “ja”. – Men på ett villkor, ni får inte spruta i mig. – Du börjar, sa jag och pekade på killen till vänster. Killen gick osäkert fram till mig, ställde sig på knä, böjde sig över mig så han stod på alla fyra och närmade sig sakta min bullfitta med sin lilla kuk. När hans lilaröda svullna ollon trängde in i min trånga slida stönade han av njutning. Hans kuk kändes varm och hård inuti mig, trots storleken. Hans ollon gled in utan svårigheter hela vägen till roten. Han började osäkert köra den ut och in ur min blöta fitta. Varje gång han stötte in den ända till roten guppade mina små tuttar. Han ökade takten och styrkan på stötarna, han såg ut som om han aldrig gjort något annat än att knulla och jag såg att han var nära en orgasm. Jag tog tag i hans kuk, drog bort den från mitt lilla hål och lät hans sperma spruta över min mage och mina bröst. – Nästa, ropade jag och den andra killen knuffade snabbt den första åt sidan och tryckte in sin lilla kuk i mig, ända till roten med en gång. Han hann bara dra den ut och in två gånger innan han sprutade sin sperma rakt upp i mitt hål. Det kändes skönt att fyllas med varm säd men det här fick de ju inte göra. – Jag sa ju att du inte fick spruta i mig!, sa jag och killen svarade med ett brett flin. – Nu måste du slicka upp det här!, sa jag och pekade på sperman på min mage och på mina bröst. – Men det är ju äckligt! Okej då, då säger jag till era föräldrar. Killen började snabbt slicka i sig sin kompis säd och jag såg hur mycket han led av det. – Det är bara en sak till ni ska göra. – Vaddå? Ge mig en orgasm. – Hurdå? Använd fantasin!

Den ena killen tog upp min rosa dildo, tryckte den mott mitt trånga slidhål som snart gav vika för den stora leksaken. Han fortsatte trycka in den i min fitta tills det tog stopp. Jag stönade och kände hur jag blev våtare och våtare. Han började dra dildon ut och in ur mitt lilla hål samtidigt som den andra killen satte sina läppar mot min fitta och började slicka. Han lekte med tungan mot min klitoris och lade upp en hand på mitt ena bröst. Jag kände mig varm, blöt och kåt. – Åhh. Snabbare! Killen ökade takten på dildon, den trängde in och ut snabbt och kraftfullt. Varje gång dildon träffade slutet på min tighta kärlekstunnel så stönade jag till högt. – Oh oh åh åh! Jag hade en tendens att bli väldigt högljudd när jag var nära en orgasm så det var inget konstigt att folk som gick förbi undrade vad det var och gick fram för att titta. Vid det här laget stod det en smärre klunga människor, mest killar men också en och annan flicka i min ålder och såg på när två killar knullade mig hårt med en dildo och slickade mig. Jag stönade högre och högre, nästan skrek precis innan min orgasm kom. När den väl kom kunde jag bara få fram några ynkliga pipande läten och min kropp skakade, min rumpa rörde sig upp och ner och mitt huvud slängde fram och tillbaka. Det hela slutade med att jag föll ihop, pladask på rygg på handduken där en litn pöl av fittsafter och sperma hade bildats precis under min lilla bullfitta. När människor runtomkring märkte att det hela var över så gick de ljudlöst iväg i tron om att jag inte sett de. Killarna som hade knullat mig tittade roat på mig och gick sedan iväg de också. Jag reste mig upp, tog på mig och gick hem.

På eftermiddagen ringde jag Elins bästa kompisar Jenny och Lisa och bad de komma över. Vi pratade om killar, läste VeckoRevyn (Elin hade en massa såna) och lyssnade på musik. Det gick bra även om jag var lite nervös över hur de skulle uppfatta mig men det var kul. Imorgon skulle de komma igen och då skulle jag försöka ha kul med de på andra sätt.

2 svar to “Livet som flicka, del 3”

  1. johannes:

    Väntar på fyran!!

  2. draken:

    en annorlunda men mycket bra novell
    vore intressant o se ur din systers synvinkel också då hon är i din kropp :)

Kommentera Livet som flicka, del 3