Livet som flicka, del 2

Dag 2 – För många killar

Jag vaknade upp tidigt trots att jag visste att jag hade sovmorgon efter ihärdigt studerande av Elins skolschema. Jag var ensam hemma. Min egen kropp som jag var rätt säker styrdes av min lillasyster Elins hjärna hade redan gått till skolan. Hon hade antagligen önskat samma sak som jag, att hon skulle få testa på hur det var att vara kille. Hoppas hon inte gjorde något dumt bara. Skulle jag säga förresten. För mina planer för dagen var minst sagt snuskiga. Jag kunde fortfarande inte tro det, jag var fast i en sexig liten artonårig kropp i en hel vecka!

Jag hävde mig upp ur sängen och gick naken till badrummet. Jag hade sovit naken, det kändes så skönt att när som helst kunna föra ned en hand och känna på en mjuk, len kropp. Jag vred på kranen till badkaret och vatten började fylla det. När vattennivån var lagom hög lade jag mig ner i det. Vattnet var varmt och skönt. Jag låg och bara njöt en stund, kände på min tillfälliga kropp som blev mjukare. När jag hade legat ett tag där så tappade jag ur vattnet, hämtade en rakhyvel och lite raklödder och lade mig än en gång i badkaret.

Jag böjde mig framåt och sprutade ut lite vitt raklödder på min glesa bruna buske. Blygdläpparna behövde inte rakas, de var praktiskt taget hårlösa ändå. Nu när min hud var mjuk så gick det lätt att raka. Hyveln gick lätt över det ljusa skinnet och när jag var klar så var fittan nästan helt fri från behåring. Jag kände litegrann på mina nyrakade delar och förde sakta handen längre ner, till själva skåran. Jag särade på benen för att komma åt bättre. När mitt långfinger kom i kontakt med min svullna klitoris så sköljde en våg av lust genom mig och jag stönade. Handen gled längre ned, till mitt trånga fitthål som igår hade blivit knullat för första gången. Ett finger gled lätt in och jag kände hur våt och varm jag var därinne. Ett till finger penetrerade min öppning och jag började arbeta fingrarna ut och in ur min slida. Den andra handen började smeka mina spetsiga och små bröst och när jag blev kåtare så övergick jag till att börja klämma på min ena bröstvårta. Ett tredje finger gled in och jag började känna mig verkligt kåt. Jag stönade högt och klämde hårdare på mitt bröst. Handen som arbetade med bröstet fördes ned emellan mina ben och ett finger närmade sig mitt stjärthål. Jag masserade det lite innan jag slickade lite på fingret och tryckte in det i rumpan. Det kändes otroligt skönt och jag särade ännu mer på benen och placerade de på badkarskanterna. Nu kom jag åt bättre och knullade mig själv snabbare och hårdare med fingrarna. Jag skrek högt när min orgasm äntligen kom. Fittsafter gjorde mina händer våta och rumpan guppade upp ur ner i badkaret. Jag sjönk slutligen ihop, utmattad, men efter en stund tog jag mig ur badkaret och in i min systers rum.

Det var dags att hitta någonting att ta på sig. Någonting riktigt utmanande. Jag hittade en tight t-shirt som syntes igenom ganska så mycket. Jag struntade i bh och trosor men jag drog på mig ett par väldigt tighta byxor som säkert skulle framhäva min lilla renrakade bullfitta och min rumpa.

Jag kom till skolan runt klockan tio och alla tråkiga lektioner började. Vad som var mindre tråkigt var rasterna. Jag “råkade” flera gånger tappa min penna så att jag var tvungen att böja mig fram. Jag putade lite extra med rumpan och bakom mig stod alltid ett par killar som fick stora ögon. Nästan alla killar tittade på mig hela tiden förresten. Det vanligaste var att de stod och stirrade på mina små tuttar men det hände ofta också att de betraktade min sexiga lilla rumpa.

Klockan 18. 10 slutade Mickes klass gymnastiklektion. Jag smet iväg ifrån lektionen när tiden var inne med ursäkten att jag skulle gå på toaletten. Jag smög in i killarnas omklädningsrum, det var tomt, och tittade in i duschen. Vid vänster vägg fanns 5 dushar och vid höger vägg en dörr till en bastu. Perfekt tänkte jag och smög in på bastun. Jag tog av mig mina kläder och lade de i en hög på bastugolvet. Nu var det bara att vänta.

Efter en stund som kändes som en evighet så hörde jag killröster. De gick in i omklädningsrummet och tog av sig för att duscha. Jag sänkte ner huvudet från glaset i bastudörren när den första killen kom in i duschrummet. Efter ett tag hörde jag många grabbröster och skratt från duschrummet så jag tittade upp. Ca tio killar stod och duschade alternativt väntade på att få duscha. Jag tog mod till mig och gick ut. Först såg ingen mig men när den första killen gjorde det så vände sig de andra om. De stod och bara stirrade på min kropp, synade den upp och ner och jag såg hur några av deras kukar ställde sig i giv akt. Micke var där och han log åt mig. Hejsan Elin, sa Micke Hej. Vad gör du här, ehh, naken? Letar killar. Varför då? Fick du inte nog igår?, sa Micke och viskade något till en kompis Näe. Och du sa att många killar i din klass tyckte jag var snygg. Så jag tänkte att de kanske ville knulla mig. Ca tio killar började se väldigt glada ut. En självsäker kille gick fram till mig, lade sig på golvet och beordrade: Rid mig!

Jag såg mig omkring och möttes av ca arton förväntansfulla blickar. Fler killar hade börjat komma ut ur omklädningsrummet. Jag gick fram till killen på golvet, satte mig på huk över hans feta dolme som sakta började tränga in i min trånga tonårsfitta när jag böjde mer och mer på benen. När den var inne till roten så placerade jag mina knän på golvet, böjde mig ner över killen som genast började klämma på mina bröst och började jucka ut och in. Det tog inte så lång tid innan en andra kille ställde sig bakom min kropp, knuffade mig framåt, tryckte mig tätt mot den första killen och pressade sin jättekuk mot mitt stjärthål. Det var väldigt trångt där bak och hans kuk gled inte in trots hans kraftiga stötar. Det gjorde lite ont där bak när han äntligen gav upp. Han spottade på mitt stjärthål och förde in ett finger. Det kändes skönt och han drog det ut och in några gånger. Han tillförde mer saliv och tryckte med besvär in ett andra finger. Han drog ut det och snabbt, innan mitt stärthål drog ihop sig tryckte han in sin jättekuk i min rumpa. Ahhhh, skrek jag med öppen mun. Det skulle jag inte gjort. En till kille tog tag i mitt långa bruna hår och tryckte in sin kuk i min lilla min. Jag blev tyst men det gjorde väldigt ont i stjärten när kuken började tränga in och ut ur mitt trånga stjärthål. Jag började suga på kuken jag ofrivilligt fått i munnen. Den smakade gott, jag spelade med tungan över ollonet och sög hårdare. Killen verkade gilla det, han juckade sin kuk ut och in ur min lilla mun och stönade.

Killen under mig juckade snabbare och snabbare och jag såg att han var nära en orgasm. Jag drog ur hans kuk ur min lilla bullfitta och runkade den lite. Jag riktade hans kuk mot min kropp när hans vita strålar började komma. Han sprutade mer och mer och min mage blev snabbt kladdig av sperma.

Nu hade de andra killarna i rummet också blivit modigare. Överallt på min kropp kände jag händer som, smekte, utforskade och klämde. Killar började smiska mina skinkor och de blev alldeles röda. Andra killar klämde och drog hårt i mina små bröst så det gjorde ont. Andra killar gnuggade sina kukar mot min silkeslena, mjuka hud men de största attraktionerna var förstås munnen, slidan och stjärthålet. Killarna turades om att känna på min lätt röda hårlösa bullfitta innan någon ny vågade lägga sig under mig och knulla.

Jag kände hur killen som knullade mig i den trånga rumpan började göra det snabbare och snabbare och hårdare. Det gjorde väldigt ont men var skönt på samma gång. Han drog ut sin jättekuk och sprutade ner min rumpa. Stråle på stråle med vit, varm sperma träffade mina röda skinkor, mitt stjärthål och min trånga tonårsfitta.

Ungefär samtidigt fick killen jag sög av utlösning. Han drog ut kuken ur min mun och sprayade ner mitt ansikte totalt med sperma. När han var klar slickade jag hans kuk ren från sperma.

Den nya killen under mig tryckte sin kuk mot mitt lilla hål och trängde in till roten i en enda hård stöt. Jag stönade högt av välbehag och började röra mitt underliv upp och ner över hans kuk tills en ny kille tog ett fast tagom mina röda skinkor, särade på de och tryckte in sin kuk i min rumpa. Han började knulla mig där bak samtidigt som han slog hårt med handflatan mot min stjärt. Sug!, nästan skrek en kille framför mig och jag upptäckte att jag hade ett svullet ollon hårt tryckt mot min mun. Jag öppnade munnen och började suga på det. Det kändes så bra att vara fast, hjälplös mellan tre killar som höll mig fast i ett järngrepp. Jag kunde inte göra någonting, bara ligga där och bli knullad i alla hål, känd och klämd på och smiskad. Killen under mig började smeka min kropp och särskilt mina bröst. Hans händer fördes neråt mot min rakade tonårsfitta och han började smeka min svullna klitoris. Jag stönade högt och började känna hur en orgasm var på väg. Hans hand smekte mig snabbare och han ökade takten med kuken också. Killen som knullade min rumpa började också köra mig snabbare. Killar runtomkring smekte och klämde på mina bröst och precis när jag kände hur killen under mig började spruta sin säd upp i min lilla slida så fick jag själv orgasm. Jag vände huvudet från kuken jag sög på och skrek högt, mitt huvud slängde fram och tillbaka och fittsafter fullkomlingt sprutade ur mig. Mina fittmuskler drog ihop sig och jag fullkomligt mjölkade killens kuk på smerma. Killen i min rumpa fick också utlösning, han drog ut kuken och sprutade min rumpa och rygg full med sperma. Jag kände mig snuskig och kletig med sperma överallt på kroppen och i alla öppningar, jag visste att duschen fanns bara några meter borta men killarna lät mig inte gå någonstans. Nu hade killarna bildat kö till mig, de bytte av. Hela tiden fick jag en ny kuk i något av hålen och hela tiden fick en ny kille orgasm och sprutade min kropp eller något hål ännu fullare med sperma. Jag var väldigt trött nu och det gjorde ont i fittan och brösten men allra mest i stjärten. Avsugningarna bestod mest i att jag öppnade munnen och killen juckade kuken ut och in ur den tills han sprutade min mun full med säd. En del killar verkade ställa sig i kön igen och knulla mig en andra gång, de verkade aldrig ta slut.

När kön äntligen var tom och den sista killen hade sprayat sin säd över mig så låg jag helt slut, pladask på mage på golvet. Hela min kropp gjorde ont, men mest underlivet. Jag kunde inte förmå mig att göra något på en lång stund men när jag äntligen hade kraft att resa på mig så gick jag fram till en spegel i duschrummet. Jag såg helt miserabel ut, sperma överallt, en del rann fortfarande ur mina hål. Jag såg minst lika kladdig ut som jag kände mig, så jag gick fram till en dusch och drog på vattnet.

Jag tog på mig, gick hem och lade mig redan klockan 20. Imorgon skulle jag ta det lugnt. Det var en sak som var säker.

Rösta på Livet som flicka, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 röster, snitt: 3.74 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Livet som flicka, del 2