Livet som flicka, del 1

Det var en fin kväll, helt stjärnklart på himlen. Jag låg i gräset med min 18-åriga lillasyster och tittade upp mot stjärnorna. Jag tänkte på hur det skulle vara att vara tjej ett tag, kanske en vecka bara för att få testa på. Undrade hur det känns att få orgasm när man är flicka, och hur det skulle kännas att få en kuk i sig. Så plötsligt föll en stjärna.

- Titta, ett stjärnfall!, sa min syster.

- Nu får du önska något.

- Nej, jag tror inte på sånt där, sa jag.

- Men okej då, jag önskar.

Jag önskade att jag var i min systers kropp för en vecka. Sedan gick jag och lade mig.

Dag 1 – Upptäckten

Nästa dag vaknade jag av ett obekant ljud. Min väckarklocka lät på ett annat sätt. Men jag tänkte inte mer på det, det var Måndag och dags för skola. Jag satte mig upp i sängen och upptäckte att jag inte var i mitt eget rum utan i min lillasysters. Jag kom att tänka på en sak och tittade ner på min kropp. Jag blev helt förstenad. Mina ben var både kortare och smalare, med undantag för höfterna och låren. Jag hade på mig ett par vita trosor och ett rosa nattlinne. Önskningen hade slagit in.

Jag var i min systers kropp. Jag tog snabbt av mig nattlinnet och tittade ned på mina (eller min systers) bröst. De var spetsiga, vårtgårdarna var stora. Jag kände lite lätt på de och jag kände en våg av vällust när jag vidrörde mina bröstvårtor som genast blev hårda. Jag drog ner de vita trosorna till knäna, böjde mig ner för att titta på fittan. Blygdläpparna var svullna och pryddes av lite glest brunt hår. Jag särade på de med min lilla hand och smekte lite försiktigt min klitoris med den andra handen. Jag kände hur fittan blev våt. Jag förde in ett finger i slidan och blev ännu kåtare. Men fingret kom inte så långt förrän jag kände hur min mödomshinna tog emot. Jag lade mig ned på rygg på sängen och började onanera. Jag smekte min klitoris med min ena hand och körde in två fingrar av den andra i mitt fitthål. Jag blev våtare och våtare.

Efter ett litet tag som fick jag orgasm. Hela kroppen ryckte i spasmer och ur min slida sprutade fittsafter. Jag stönade högt och låg sedan helt utmattad och naken på sängen. Dörren öppnades.

- Elin, det är dags att gå upp nu, sade en välbekant röst som tillhörde min mamma. Hon fick syn på mig och försvann genast ut ur rummet.

Jag hade just upplevt en tjejs orgasm. Och det var det bästa jag varit med om. Hittills.

Jag satte mig än en gång upp i sängen, tog upp trosorna som låg på golvet och drog de uppför mina sexiga ben och upp över min rumpa och fitta. Sedan tog jag på mig mitt nattlinne och gick bort till badrummet som låg mittemot min lillasysters rum. Jag låste dörren och klädde än en gång av mig. Jag ställde mig framför spegeln och beskådade mig själv. Det var nog den sexigaste kropp jag någonsin sett. Ansiktet var väldigt gulligt, lite uppåtnäsa och stora blåa ögon, en liten sexig mun. Brunt långt hår, de sexigaste bröst jag någonsin sett. Rätt små, spetsiga, fasta och stora vårtor. Riktiga tonårsbröst. Jag hade en väldigt platt mage och en sexig liten navel. Könshåret var brunt och glest. Jag vände mig om och beskådade min rumpa i spegeln. Det var den gulligaste lilla rumpa jag sett. Jag böjde mig framåt och tittade på min fitta i spegeln. Det var en riktig liten bullfitta och den såg väldigt sexig ut.

Jag satte mig ner på toaletten och kissade. Det kändes väldigt konstigt att sitta ner bara för att kissa. Jag tog på mig mina nattkläder och gick tillbaka till mitt rum för att ta på mig något. Garderoben var full med märkeskläder av olika slag. Jag valde ut en tight och djupt urringad t-shirt av märket Calvin Klein, ett par svarta små trosor och en kort svart kjol. Sedan gick jag och åt, borstade tänderna, sminkade mig med visst besvär och borstade det långa håret.

Jag tog på mig mina FILA-skor och gick till skolan. Det var ingen svårighet att hitta på skolan för jag själv hade gått där. Elin gick i åttonde klass. Den svåraste biten var att prata med kompisar. Jag försökte undvika det och Elins kompisar tyckte nog hon var väldigt konstig. På lektionerna satt jag mest och tänkte på vad jag skulle göra nu när jag var tjej i en vecka (förhoppningsvis). Jag kunde ju göra vad jag ville. Det gjorde ingenting om jag skämde ut mig. Det skulle ju ändå vara över om en vecka. Jag tänkte på alla killar som nog skulle vilja knulla en sån här tonårskropp och blev lite blöt där nere.

I matkön testade jag hur snygg killar tyckte jag var. En kille stod bakom mig och kön tryckte på bakifrån. Det resulterade i att han stod rätt tätt intill mig. Men han aktade sig noga för att stå för tätt. Jag såg i alla fall att han var intresserad av mig för hans blick vandrade ofta ner till min sexiga lilla stjärt. Jag tryckte rumpan hårt mot stället där han kuk borde vara med jämna mellanrum och jag kände och såg en hård bulle i hans jeans. Jag låtsades ha ett löst skosnöre och böjde mig ner för att låtsas knyta det medans jag särade lite på benen. Killen och en massa andra killar kunde se mina trosor väldigt väl. När jag knöt skon så drog jag försiktigt ner en bit av min t-shirt så att den allra översta delen av min vårtgård syntes. Sedan ställde jag mig upp och vände mig om till killen bakom mig och började prata om onödiga saker. Hans blick var fäst vid mina bröst under hela konversationen.

- Tycker du om de där?, frågade jag honom och pekade på mina bröst

- Jaa, sade killen som tydligen gick i nian.

- Skulle du vilja se de utan t-shirt?

- Eh, ja det skulle jag, sa killen och blev helt röd i ansiktet.

- Kom till toaletten vid fysiksalen klockan ett då.

- Jag lovar.

När jag var klar med maten och ännu en tråkig lektion så gick jag till toaletten. Killen stod utanför och väntade. Jag tog tag i hans hand och gick in på toaletten med honom utan att säga något. När vi väl stod därinne, öga mot öga så tog jag av mig min t-shirt och blottade mina sexiga tonårsbröst. Killen stirrade på dom.

- Skulle du vilja ta på de?, sa jag

- Mmm, sade han och lade försiktigt en hand på det ena bröstet.

En våg gick igenom min kropp när hans hand kom i kontakt med min bröstvårta. Han placerade den andra handen på det andra bröstet och började smeka de lite lätt. Bröstvårtorna styvnade och jag kände att jag började bli våt om fittan.

- Sug på de, sade jag och han lade sin mun mot min ena bröstvårta och nafsade och sög lite lätt. Det kändes väldigt bra.

- Nu har du fått sett mina bröst, nu är det dags för dig att visa något, sade jag.

- Jag vill se din snopp.

- Måste jag?, frågade han.

Jag nickade. Killen blev röd i ansiktet och tvekade lite innan han började knäppa upp byxorna. Han tog av sig de helt och en stor bulle syntes i hans kalsonger. Han drog ner de också och blottade en av de största kukar jag sett. Den var väldigt stor. Säkert 20 cm.

- Oj! Vilken jättekuk!, sa jag. Killen bara log.

Även om jag inte var homosexuell på något sätt så kände jag att det liksom hörde till att jag sög hans kuk. Och jag var lite nyfiken på hur det var. Så jag ställde mig på knäna och slickade lite prövande på det stora ollonet. Det smakade inte så dåligt. Rätt ok. Jag började ta in hans stora kuk i min lilla tonårsmun och jag hörde hur han stönade. Kuken fyllde upp min mun och jag kunde omöjligt ta in hela utan att kvävas. Jag började suga intensivt och killen stönade högre och högre. När jag var rätt säker på att han snart skulle få utlösning så drog jag ut kuken.

- Har du någonsin knullat en flicka?, frågade jag.

- Nej.

- Jag är också oskuld. Skulle du vilja knulla mig?

- Mer än gärna!

Jag ställde mig upp och drog av mig min kjol. Sedan drog jag ner mina trosor och vände ryggen mot honom.

- Känn på min stjärt.

Han gick fram och lade händerna på min lilla varma rumpa. Han smekte den lite och särade lite lätt på skinkorna. Han slickade lite på mitt stjärthål och det kändes väldigt skönt. Jag satte mig på toalettstolen och särade inbjudande på benen. Min fitta var väldigt våt och svullen.

- Vad tycker du om min fitta?

- Den är jättefin.

- Tack. Vill du smaka på den?

- Javisst!

Han ställde sig på knä framför mig och närmade sig sakta min våta bullfitta med sin tunga. Han började slicka lite försiktigt och ökade snart takten. Jag stönade högt och drog upp benen så att knäna mötte axlarna så han skulle komma åt bättre. Han började slicka hela vägen från mitt stjärthål till där min fitta slutade. Jag lade mina händer på hans huvud och tryckte det hårdare mot min kåta tonårsfitta. Det kändes otroligt skönt och jag stönade högre och högre. När tiden var inne så skrek jag högt när jag fick min orgasm. Fittsafter sprutade ut ur mitt fitthål och på hans ansikte och kroppen skakade.

- Var det gott?, frågade jag

- Jättegott. Får jag knulla dig nu? Jag är väldigt kåt.

- Knulla på bara! Men var försiktig, jag vill inte att det ska göra för ont.

- Jag lovar. Han ställde sig upp och drog av sig kalsongerna helt.

Hans kuk var större och hårdare än någonsin. Den pekade lite uppåt. Han närmade sig sakta min trånga slida och ollonet trängde in. Men sedan tog det stopp.

- Ta det försiktigt nu, sade jag.

- Visst.

Han tryckte på hårdare mot min mödomshinna och efter lite ansträngningar så gick den igenom. Det gjorde väldigt ont och jag låg och kved.

- Stopp. Stanna där ett tag. Ahh.

- Javisst, sa han.

- Varför har du inte knullat någon förut?

- Jag har inte vågat, varit för blyg.

- Det behöver du inte vara, du har den finaste snopp jag sett.

- Tycker du det?

- Jaa.

- Tycker du jag är snygg?, frågade jag.

- Ja, den snyggaste tjej jag sett.

- Tack. Tror du att dina klasskompisar skulle vilja knulla mig?

- Javisst vi har pratat om dig flera gånger. Jag fick en idé.

- När har er klass gymnastik?, frågade jag.

- På Tisdagar mellan klockan 18. 10 och 18. 10.

- Tack.

- Varför ville du veta det?

- Det får du se.

- Nu kan du nog fortsätta, sade jag.

Och det gjorde han. Han började sakta fortsätta tränga in i mitt trånga och varma tonårsfitthål. Han arbetade sin kuk längre och längre in och jag stönade när hela hans jättekuk var inne. Det gjorde fortfarande lite ont men det var väldigt skönt och annorlunda att få en kuk i sig. Hans stora dolme fyllde totalt upp min lilla tunnel.

- Knulla mig!

Han började arbeta sin kuk ut och in i min trånga slida men det gick inte så snabbt för hans kuk var så stor och min fitta så liten. Den gled ut och in ur mitt våta hål och hela tiden stönade jag högt. Jag skrek till varje gång hans kuk nuddade slutet på min tunnel. Och efter en liten stund så var han på väg att komma. Han drog ut sin kuk och riktade den mot mitt ansikte, jag runkade den lite och strax så sprutade hans vita säd på mitt späda tonårsansikte. Det sprutade mer och mer, som om det aldrig skulle ta slut och när det gjorde det så var mitt ansikte totalt indränkt i sperma. En stor del av den hade också runnit ned på min kropp och mina bröst. Lite hade kommit i min mun också och det smakade rätt så bra.

- Oj då, sade han och tittade på mig.

- Det gör inget, jag tvättar av mig det värsta.

- Okej.

- Var det skönt?

- Ja, du är väldigt trång, det gjorde nästan lite ont.

Jag sade inget, bara ställde mig upp och kysste honom. Sedan gick jag fram till handfatet och sköljde av mitt ansikte med lite vatten. Jag torkade av det med papper och tittade på mig själv i spegeln. Klibbig sperma satt fast i håret. Jag kunde inte göra så mycket åt det just nu. Så jag tog på mig mina kläder igen och det gjorde killen också.

- Jag glömde att fråga en sak. vad heter du?, frågade jag.

- Micke. Och du heter Elin.

- Just det.

Jag skakade hans hand och sedan gick vi ut från toaletten. Där utanför stod en massa människor och log åt oss. Det var en del kompisar till Elin där och annat folk som jag inte kände igen. De skrattade åt oss och pekade. Micke blev röd som en tomat i ansiktet. De måste ha hört oss och tittad igenom nyckelhålet och lyssnat. Men det gjorde inte någonting för mig.

Jag slutade skolan, gick hem och tittade på tv innan jag lade mig. I sängen tänkte jag på vad jag skulle göra i morgon. Jag skulle antagligen bli klassad som en hora på skolan men det struntade jag i och släckte lampan och sov.

Rösta på Livet som flicka, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (67 röster, snitt: 3.76 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

4 svar to “Livet som flicka, del 1”

 1. maria:

  Fan du skämtar!
  Slog det värkligen in eller?
  Det kan inte vara sant…

 2. Drgn:

  Det skulle vara för bra för att vara sant.

  Men man önskar ju…

 3. tjenare:

  grejjen är, att man är inte 18år när man går i nian och detta kan självklart inte hända.

 4. lillan:

  jag blir arg när jag läser det här… tänk lite på systern också!!!

Kommentera Livet som flicka, del 1