Två lärare och jag

Att leva ut sina fantasier med sin lärare eller bekant som inte direkt relateras till sex är nog en dröm som de flesta har. Att jag fick uppleva det är något som jag fortfarande inte kan förstå.

Allt började en vanlig dag i skolan. Jag, en ung kille i gymnasiet, har sedan länge fantiserat om att knulla ett antal av mina kvinnliga lärare, som alla är betydligt äldre än jag. Jag hade många kvällar legat hemma och runkat medan jag tänkt på att min välformade mattelärare Magdalena rider mig och stönar som besatt. En annan favorit var min sånglärare, Susanne. En medelålders, mörkhårig kvinna som var mycket tilltalande. Den dagen var jag på väg till sånglektionen och som alltid, tänkte jag på att få knulla min sånglärare hårt och länge. Jag knackade på och hon tog emot mig Med ett leende som alltid. Jag betraktade henne långa smala ben och de fina brösten och för- sökte tänka mig henne naken. Jag kände hur det började hårdnas i byxorna och jag fick snabbt slå bort tankarna från ämnet. Vi småpratade lite, innan vi satte igång Med lektionen. Vi sjöng en jazzvals som hade ett par svåra ställen som vi var tvungna att öva på. När jag väl fått in dem sa jag lite på skämt. “Ja, nu går det för mig. ” Susanne tittade upp mot mig och log, jag visste att hon relaterade det hela till sex. “Det får du nog vänta med. ” sa hon med ett kåt leende. Återigen började det hårdna mellan benen. “Vi sjunger den tillsammans” sa hon och gick upp och ställde sig tätt mot mig. Sången började och efter ett tag började hon vicka sexigt på höfterna i takt och log mot mig medan hon sjöng. Jag följde med i rytmen och var nu så kåt att jag inte visste vad jag gjorde. Min hand lade sig på hennes rygg och började sakta smeka sig nedåt mot hennes mjuka och sköna röv. Vi båda slutade att sjunga och hon såg på mig med en kåt blick. Hon slöt ögonen och putade ut med röven och jag började genast klämma och smeka den mer intensivt. Hon vände sig helt mot mig och kysste mig passionerat. Hennes hand trevade ned för min mage och nådde smedan min kuk som nu var stenhård. Mina händer smekte både henne röv och bröst för att till sist gnugga hennes fitta. Hon gnydde och flämtade medan hon började klä av mig liksom henne. Hon drog av mig byxorna och kalsongerna i ett nafs och jag stod där och blottade min hårda kuk för henne. “Får jag suga av dig?” frågade hon oskyldigt. “Sug. ” var det enda jag kunde få ur mig.

Hon hade nu fått av sig allt utom trosor och bh. Hon ställde sig på knä framför mig och svalde kuken i glupska tag. Jag lutade huvudet bakåt och njöt. Hon sög vilt men ändå känsligt. Jag kunde knappt fattade det! Hon sög verkligen min kuk! Det var en helt otrolig känsla. Hennes händer trevade mot hennes bh för att knäppa upp den och smedan drog hon av sig trosorna. Efter tag då jag var nära att komma slutade hon suga och ställde sig upp. “Knulla mig!” stönade och lutade sig framåt med händerna på skrivbordet. Jag tog tag i min hårda kuk och tryckte in den bakifrån i hennes plaskvåta fitta och började knulla långsamt. “Åh! Ja, vilken kuk!” stönade hon samtidigt som hon gjorde kraftiga motjuck. Jag ökade långsamt takten och mina händer smekte hennes mjuka och fylliga skinkor. Hon stönade allt högre och även jag flåsade av kåthet. “ÅH! JA! Jag kommer!” skrek hon medan hennes fitta krampade ihop sig mot min kuk i en enorm orgasm. Efter att hon kommit till sans vände hon huvudet emot mig och sa: “Knulla min röv, snälla. ” Jag var inte sen att lyda utan drog ut kuken och tryckte långsamt in den i henne trånga rövhål. Hon skrek, både av smärta men mest av lust när den var hela vägen inne. Jag juckade långsamt och efter tag kände jag att orgasmen var nära. “Åh, jag kommer!” stönade jag. Hon tog tag i sidan på mig och stötte mig hårdare och hårdare mot sin röv medan hon skrek av njutning. ” Åhh! JA! Spruta mig i munnen!” Skrek hon och drog sig ur och ställde sig på knä framför mig. Jag spände mig och runkade kuken så det sprutade ut varm sperma över henne. Hon försökte fånga så mycket som möjligt i munnen men mycket kom på mattan och på andra ställen. Vi sjönk ned på golvet och hon gned sig mot mig. ” Mmmm, du var underbar. Jag har längtat länge efter detta. Jag har smekt mig själv efter varje lektion vi haft. ” sa hon dovt. ” Jag har också längtat länge” sa jag utmattat. ” När har du tid i morgon?” sa hon lite lekfullt medan hon smekte min halvslaka kuk. Jag log mot henne och tänkte efter. ” Halv tio har jag en lång rast” sa jag medan min hand smekte hennes fylliga och stora röv. ” I sal 35″ sa hon då.

När jag smedan gick därifrån längtade jag redan efter morgondagen och vad som skulle hända då.

Nästa dag längtade jag bara fram till tiden då vi skulle träffas. När klockan slog halv tio rusade jag upp till salen, fylld med spänning och kåthet. Jag knackade på och såg mig omkring, det var inte särskilt mycket folk omkring. Jag hörde fotsteg och dörren öppnades på glänt. Jag såg Susannes vackra ansikte genom dörren och hon vinkade in mig. Klassrummet var ganska stort med en massa bänkar. Rummet var uppdelat i två sorts delar utan dörrförbindelse. I mitten av rummet stod Susanne iklädd bara en mörk och luftig morgonrock. Hon var otroligt sexig och log mot mig med sin förföriska blick. Jag stängde dörren efter mig och drog av mig jackan. Hon stod med ryggen mot mig och lät sin hans smeka längst med hennes ben och upp till den stora röken. ” Vill du knulla mig?” sa hon lite retsamt medan hennes hand letade sig ned mot hennes skrev. ” Det vet du att jag vill. ” sa jag. Lätt och sexigt lät hon morgonrocken falla till marken utan ett ljud och där stod hon med bara ett par svarta stringtrosor på sig. Hennes vackra och långa ben var tätt intill varandra och den stora putande röven såg mycket inbjudande ut. Hon gick fram till katedern och särade brett på benen medan hon smekte sitt bröst. “Kom. ” viskade hon hest.

Jag lydde direkt och gick fram till henne medan jag drog av mig min tröja och byxor tills jag stod där i bara kalsonger och ett praktigt stånd. Kuken bultade innanför och jag smekte insidan på hennes lår tills jag nådde mitt mål. Långsamt drog jag av henne trosorna och hennes inbjudande fitta blottades för mig. Blygdläpparna var vackra och jag kunde se fittsafterna glänsa från dem. Hon var praktiskt taget helrakad med undantag för en fläck sexigt hår längst upp. “Mmmm, slicka mig!” stönade hon. Jag böjde mig ned på knä framför henne och förde min tunga mot den våta fittan. Hon stönade högt när jag började slicka och suga på hennes hårda klitoris. Jag slickade bara mer och mer och hon tryckte mitt ansikte mot hennes fitta. “JA! Mer! Slicka mig!” skrek hon och jag kunde hur hennes orgasm var nära. “Jag kommer! Åh ja!” brast hon och kom i en ordentlig orgasm och höll mitt huvud som ett skruvstäd mellan hennes ben. Jag reste mig lite omtumlat upp och möttes av hennes kåta blick. Alldeles plötsligt tycktes jag höra stön komma från andra sidan rummet men jag lade ingen större notis på det. Just nu ville jag bara knulla!

“Mmmm, nu vill jag ha kuken i mig!” sa hon vände sig om och putade med sin stora och fylliga röv mot mig. Jag var nästan outhärdligt kåt och drog snabbt av mig mina kalsonger. Kuken stod stenhårt riktad mot hennes röv och utan att tveka tryckte jag in den till roten. “Aaaa!” skrek hon till, både av njutning och av smärta. “Åh! Du vet hur jag vill ha det! Knulla min stora röv!” sa hon flämtande medan jag i en härlig takt, förde kuken in och ut ur hennes rövhål. Hon stramade hårt mot kuken och jag knullade bara hårdare och hårdare! Hon tjöt av njutning och smekte sin klitoris medan jag kände hur min orgasm var nära. Jag kastade huvudet bakåt och i ett vrål kom jag och drog precis ut kuken i tid för att spruta över hennes bara röv. Utmattad lutade jag mig mot katedern och Susanne bara log mot mig. “Jag är inte klar med dig än. ” sa hon lite lömskt. “Vänta här medan jag går och tvättar av mig” Hon gick bort till toaletten som fanns vid ändan av rummet och jag följde med blicken hennes nakna och vackra kropp.

Precis då hörde jag det igen. Den här gången ett högt stön. Jag blev väldigt fundersam och nyfiken och började gå mot ljudets källa. För varje steg hörde jag stönandet högre och högre. Till slut kom jag runt en bokhylla och den synen jag såg då slår nog det mesta jag någonsin sett. Där låg min mattelärare Magdalena, spritt språngande naken, med brett särade ben och smekte sig själv. Jag blev helt chockad och hon bara såg på mig. Hon var en äldre dam, runt femtio men med en otrolig kropp. Hon var mörkblond, medellång med ett fint, lite äldre ansikte. Hon var egentligen polska men det var ingenting man märkte på hennes utseende. Hennes enormt stora bröst och hennes mjuka och stora röv föll mig precis i smaken. Och hennes fitta var helt renrakad! Jag hann inte ens tänka utan tog mig redan stenhårda kuk och körde in den med ett stön i hennes våta fitta. Hon stönade till av njutning och kysste mig. Jag smekte hennes stora bröst med både händerna medan jag knullade henne som besatt. Hon skrek och lindade sin sexiga ben runt mig och kastade huvudet bakåt. Plötsligt kände jag två händer smeka min rygg, fram till magen och sedan på Magdalenas innerlår. Du hittade henne till slut. hörde jag Susannes röst bakom mig. Det var verkligen på tiden! Stönade Magdalena. Jag förstod att Susanne vetat om att Magdalena hade legat där hela tiden. Det var som en dröm, två sexiga lärare helt nakna med mig! Susanne kröp upp på bordet och satte sig i gränsle över Magdalenas mun som började slicka direkt. De både kvinnornas stön och skrik gjorde mig bara kåtare och kåtare. Plötsligt drog jag ut kuken och lät den glida ned till Magdalenas rövhål där jag tryckte in den. Aaah! Ja! Åååhh! Knulla mig. stönade hon med sin polska brytning. Jag märkte att vi alla tre var nära våra orgasmer och jag knullade henne bara hårdare. Först ut var Susanne som skrek ut sin orgasm med Magdalenas tunga i fittan och två av hennes egna fingrar i röven. Hon sjönk ned från bordet och började istället smeka Magdalenas stora bröst. “JAAAA! Jag kommer!” skrek hon och bet ihop under orgasmen. Då hon sedan kände att jag var nära att komma gled hon ned på golvet så hennes stora bröst skakade. “Jag älskar sperma! Spruta det i min mun!” sa hon innan och tog kuken i munnen och började suga vilt. Jag lutade mig bakåt och bara låt sperman spruta in i hennes mun. Hon svalde allt belåtet. Efteråt sjönk vi ned i en hög på golvet och låg och smekte varandra ett tag. Vi talade om hur vi länge fantiserat om att få knulla varandra och det visade sig att Susanne och Magdalena träffats ofta och haft sex och pratat om att få med mig. Jag bara log och tänkte på vilken tur jag hade.

Kommentera Två lärare och jag